GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούνται πατριώτες....

. Γράφει ο Tamis Stavros http://tamgr.blogspot.com . Συνελληνες: Ειμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ. Συμφεροντα ΕΦΗΜΕΡΑ θελουν να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον τοπο μας ...

. Γράφει ο Tamis Stavros http://tamgr.blogspot.com . Συνελληνες: Ειμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ. Συμφεροντα ΕΦΗΜΕΡΑ θελουν να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον τοπο μας και να ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ το μελλον μας. Αρχισαν πάλι οι ΦΩΤΙΕΣ. Μας καινε! Το κράτος θα σβησει τις φωτιες και μετα θα δουμε παλι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.Μετα θαρθει το κρατος σαν την πουτανα να ζητησει να ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ τα αυθαιρετα για να.... τα σώσουμε πληρώνοντας και το σχετικο ΜΕΡΙΔΙΟ του κρατους, οπως γινεται με το κτηματολογιο τώρα και παει λέγοντας. Εκει πονταρουν οι δασοφάγοι.'Ομως υπολογιζουν ΧΩΡΙΣ τον ξενοδοχο. Και ο ξενοδοχος στην προκειμενη περίπτωση ειμαστε ΕΜΕΙΣ!!ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, με μοναδικο προσον την ΑΓΑΠΗ τους για την ΕΛΛΑΔΑ, ζητουνται ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να παρουμε την κατασταση στα χερια μας: Να ιδρύσουμε σύλλογο ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ (Ε.Κ.Α.) να τον δηλώσουμε στο Πρωτοδικείο και να ξεκινησουμε με μοναδικο σκοπό την ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ αυθαιρετων κτισματων σε ΚΑΜΕΝΕΣ, ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ακούσαμε για την ταδε βιλλα η κλπ.,; Θα πηγαίνουμε και θα τη γκρεμιζουμε. Θα ενοικιαζουμε μπολτόζες και γκρέηντερ για το σκοπο αυτο με τα χρηματα του κοινωφελους μη κερδοσκοπικου σωματειου μας που θα ιδρυσουμε και που θα προέρχονται α) απο την τσεπη μας και β) απο δωρεές ατόμων η επιχειρησεων.Απλά πράγματα δηλαδή. Αν τώρα το κάθε λαμόγιο θιχτεί απο τις ενεργειές μας, ας μας πάει στα δικαστηρια, πάντως ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ καμμενα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Π Ο Τ Ε !ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να συμμετάσχουν σε μια τετοια προσπαθεια να αφησουν μηνυμα: 69400-79055 για Ε.Κ.Α. Ευχαριστω. Τα σχολια δικα σας. -----------------------

40 σχόλια

  1. Αγαπητοί και εκλεκτοί μου φίλοι
    Πάντα σημαντικά νέα και πληροφορίες….

    Διάβασα δυο συγκλονιστικά άρθρα και σας τα μεταφέρω αυτούσια….


    Τα σχόλια δικάσας


    1. «O Κώστας Καραμανλής ανεδείχθη στην πρωθυπουργία της χώρας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Είχε κερδίσει το ΠαΣοΚ κατά κράτος και αναβαπτίσει την παράταξή του, της είχε αποδώσει λαϊκότητα και μαζί μανδύα εντιμότητας. Ο λόγος του πολλούς είχε συνεπάρει, το πλήθος τον πίστεψε, διαμόρφωσε με τον καιρό ελπίδες και προσδοκίες αναγέννησης τόσο της πολιτικής όσο και της χώρας. Επίσης το μοντέλο της αγοράς που πρέσβευε ζούσε διεθνώς μέρες μεγάλης δόξας, είχε απορροφηθεί πλήρως από την κοινωνία, η οποία έδειχνε έτοιμη για αλλαγές και προσαρμογές μεγάλες. Με άλλα λόγια, ηγεμόνευε πολιτικά και ιδεολογικά, τον συνόδευε ένα κεφάλαιο ισχύος και εμπιστοσύνης. Ταυτόχρονα παρέλαβε και την Ελλάδα στα καλύτερά της. Οι ρυθμοί ανάπτυξης ήταν υψηλοί, ο κύκλος της ευημερίας ενεργός ακόμη, οι υποδομές βελτιωμένες, οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι τράπεζες διεθνοποιημένες, η εμπορική ναυτιλία είχε αρχίσει να πλουτίζει, τα δημόσια έργα ήταν δρομολογημένα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες προετοιμασμένοι σε μεγάλο βαθμό και ο κόσμος είχε αρχίσει να κοιτάζει με συμπάθεια προς τα εδώ. Αργότερα η πρωτιά στο Εuro της Πορτογαλίας γέμισε χαρά και ευτυχία στον πληθυσμό και με την ολοκλήρωση των αγώνων οι προσδοκίες ήταν στα ύψη και οι οιωνοί άριστοι. Χωρίς αμφιβολία κληρονόμησε, παρά τα όποια προβλήματα, μια ισχυρή βάση προόδου, ικανή να εξασφαλίσει αδιατάρακτη συνέχεια και βεβαίως να στηρίξει σχέδια συγκεκριμένα και οργανωμένα. Τέσσερα χρόνια μετά, ο κύκλος ευημερίας έχει κλείσει, το απόθεμα προόδου έχει ξοδευθεί, η ιδεολογική υπεροχή αμφισβητείται, το φιλελεύθερο μοντέλο έχει κηλιδωθεί από τις κρίσεις και τις ανισότητες, η ελληνική βαλκανική διείσδυση τείνει να παραδοθεί στις ηγεμονικές δυνάμεις της Γηραιάς Ηπείρου, το όραμα της ελληνικής διεθνοποίησης πνέει τα λοίσθια, η θέση της χώρας στο διεθνές στερέωμα έχει υποχωρήσει, η πολιτική ζωή της χώρας κυλιέται σε βούρκο σκανδάλων και διαφθοράς, τίποτε δεν θυμίζει τις δόξες των Ολυμπιακών και του Εuro και οι προσδοκίες των απλών ανθρώπων έχουν καταπέσει στο ναδίρ. Δυστυχώς για τον κ. Καραμανλή η χώρα δεν πρόκοψε επί των ημερών του. Αντιθέτως βυθίζεται σταθερά σε κύκλο παρακμής και διαρκούς φθοράς. Και προφανώς φέρει ευθύνη μεγίστη, όσο και αν αρκετοί πρόθυμοι συνεχίζουν να τον λιβανίζουν.

    Αντώνης Καρακούσης


    2. http://anakata-xoriatis.blogspot.com/2008/06/blog-post_6571.html#links

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πετάτε σφαίρες...

    ζητάτε σχόλια....

    τα "ζημώνετε" για ώρες...

    όταν τα βγάζετε δεν έχουν σημασία..

    πλέον ο ρόλος σας είναι "περίεργος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sixaritiria mpravo xriazonte teties energies xriazete antistsi kai apo olous epifilaki sta dasi mporoume na voithisoume oli mazi san laos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φασιστάκο, η αυτοδικία είναι αδίκημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Τάμι,

    αυτό που προτείνεις είναι εξόχως αντιαναπτυξιακό.

    Ως γνωστόν, τα τελευταία χρόνια, το μόνο εξαγώγιμο προϊόν που παράγει η χώρα μας είναι "επέκταση σχεδίου πόλεως", σε τουριστικές περιοχές.

    Πρόκειται, μάλιστα, για ένα προϊόν το οποίο δεν βαρύνεται με μεταφορικά, καθώς ο αγοραστής το παραλαμβάνει και το καταναλώνει επι τόπου.

    Με ποιό δικαίωμα, λοιπόν, επιχειρείς να στερήσεις από τους πιονιέρους συμπατριώτες μας την δυνατότητα δημιουργία "παραγωγικών πυρήνων";

    Με ποιό δικαίωμα επιχειρείς να στερήσεις έσοδα από τους δασάρχες (τα χρήματα των οποίων συνυπολογίζονται αθροιστικά στο ΑΕΠ);

    Και, τέλος, με ποιό δικαίωμα αφαιρείς την δυνατότητα στο "τοπικό" πολιτικό σύστημα να αντλεί τους ψήφους του απευθείας από τη βάση και όχι μέσα από τις λίστες των κομματικών μηχανισμών;

    Σαν να μην μας τα λες καλά, μου φαίνεται...

    b@bis o (t@mi)flu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεκίνα και γκρέμισε πρώτα το δικό σου και μετά κάλεσε οπαδούς.
    Και το δικό σου αυθαίρετο είναι.
    Οι γονείς σου που άφησαν το χωριό τους πρώτοι εκείνοι παρανόμησαν ασε μας λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μυαλό σου βρίσκεται σε πόλεμο! Άσε τη συγγραφή μαλακιών και βρες μια χειρονακτική δουλειά, πάσχεις από μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή η σκέψη λάθος όμως στρατηγική. Δεν χρησιμοποιείς μπουλντόζες για να τιμωρήσεις τους καταπατητές. Δεν αποδίδουν τέτοιες κινήσεις και στο τέλος το μόνο που καταφέρνεις είναι να τιμωρηθείς.

    Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να γίνει η δουλεία. Συντονισμένα και αποτελεσματικά. Στο τέλος κανείς δε θα τολμά να χτίσει πάνω σε καμένα.

    Με «νόμιμα» μέσα δεν καταπολεμάς την «ανομία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω κανει μία απλούστερη πρόταση, που έχει το προσόν της πρόληψης και της νομιμότητας, διότι μετά πέντε δέκα χρόνια παίρνουν νομιμες άδειες μετά απο αποχαρακτηρισμούς, και τα γκρεμίσματα θα φέρνουν τα μέλη του συλλόγου αντιμέτωπα με τον νόμο.

    Προτείνω να πιέσουμε να γίνει ένας νόμος που να δίνει την δυνατότητα στους δήμους που περιέχουν ή γειτονεύουν με εκτάσεις ιδιωτών που κάικαν να προχωρούν αμέσως εφ'οσον θέλουν, σε αναγκαστική απαλλοτρίωση των εκτάσεων, για λόγους εθνικού συμφέροντος, με τιμές από την εφορία της περιοχής, κατα την εποχή της αγοράς της έκτασης, αποπληθωρισμένα.

    Αυτός ο νόμος να διαλαληθεί απο όλα τα ΜΜΕ ωστε να μην υπάρχει κάτοικος που να μην τον έχει ακούσει.

    Αυτό θα σταματήσει την σπέκουλα αποχαρακτηρισμών στο μέλλον, και η τιμή θα είναι μικρή ώστε να μην θελήσουν επιτήδειοι να τα κάψουν για να πάρουν κάποια λεφτά.

    Επίσης νόμιμοι κάτοχοι θα φροντίσουν να μην είναι εύκολο να καούν τα οικόπεδά τους για να μην μπλεξουν:καθαρισμοί, αποφυγή ενεργειων , όπως ηλεκτροκολήσεις κλπ.

    Ένας σύλλογος θα βοηθούσε στην χρηματοδότηση του προγράμματος, άν και πιστεύω ότι το κράτος καλυτερα να χρηματοδοτει απαλλοτριώσεις απο αποζημιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai file mou, sifono apolita mazi sou kai sou lego, essy pou eissai sthn ellada, prepei n;apotathis kai ston ellinismo tou exoterikou, na eissai sygouros tha exeis megallh antapokrissh . enas patrioths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σύλλογο ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

    που-πα-ρε καραμητρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποια αυτοδικια ρε φιλε; Η δικη τους, (που εχτισαν δηλαδη, καιγοντας και καταπατωντας, τι ειναι; Δεν ειναι αυτοδικια; Η δικη μας θα ειναι;)
    Αντε κλασε λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και ποιος θα κανει αυτα που προτεινεις φιλε μου; Οι Δημαρχοι; Ας γελασω.
    Αφου αυτοι, ειναι μεσα μεχρι τα μπουνια στη μασσα.Χρειαζονται κοσμο, ψηφους, και λεφτα βεβαια.
    Γι αυτο και κανουν την κοροιδα σε ο,τι γινεται εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φασιστάκο, η αυτοδικία είναι αδίκημα.

    28 Ιούνιος 2008 4:48 μμ

    ενω η κλοπη των ταμειων, η αλβανοποιηση της Ελλαδος, η υποθεση siemens, το σκανδαλο ζαχοπουλου και τοσα τοσα αλλα ειναι υγιης δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνω απολύτως
    γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντως με τις μαλακίες που γράφεις μόνο και να πιτσιλίσεις την φωτιά έσβησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Χτεσινός εμπρηστής,...
    σημερινός ...οικολόγος."

    Τό καρβούνιασμα όλης της Αττικής και τού Πανοράματος και τού Χορτιάτη, αποτελεί Θεϊκή εντολή, ώς νομοτελειακή κατάληξη εφαρμογής μιάς στοιχειώδους διαδικασίας επιβολής τού Δικαίου.

    Γι' αυτό και κάθε χρόνο τό έργο αυτό πραγματοποιείται τόσο αποτελεσματικώς και με ζηλευτή συνέπεια, από αόρατους εντολείς,

    Μέ ποιά λογική δικαίου θα πρέπει να έχει βίλλα δίπλα στό πράσινο, ο πρό πενταετίαν ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ?

    ΘΕΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ :

    Κυψέλη και Παγκράτι όλη η Αττική.

    "Χτεσινός εμπρηστής,... σημερινός ...οικολόγος."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 28 Ιούνιος 2008 5:55 μμ


    Αν βασικός διεκδικητής
    εκτάσεων Υμηττού, (ως εκπρόσωπος κάποιων ανωνύμων τινών κιόλας, ουχί ως κάτοχος τίτλων ο ίδιος),
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΥΡΙΚΗΣ των υποκλοπών και της αγίας οικογενείας,
    η πρόταση για ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ
    του Κυριάκου Μητσοτάκη
    (που έκανε ο ίδιος σε πρόσφατη ομιλία του στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ για την οικολογική προστασία του Υμηττού),
    θα τύγχανε ....διαλόγου!


    Τώρα όμως,
    χωρίς τεκμήριο αθωότητας,
    περι ποίας προτάσεως
    να αποφανθούμε;

    Ασε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακομα και αυτο το ΩΡΑΙΟ σχολιο
    βρεθηκαν ατομα ν α το ειρωνευτουν!

    Χ ωρις να παραθεσουν δικες τους αποψεις...
    μονο και μονο για να πουν κατι
    εστω και αρνητικό....

    Μετα περιμενεις με τετοιο κοσμο να γινει κατι....


    ΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπάρχουν και πιο σύννομοι τρόποι "ήπιας" αντιμετώπισης, αν το θες, του Ελληνικού Φαινομένου... Αποδάσωσης! Που ξεκινά από συγκαλυμμένη καταπάτηση (φύτεμα ελαιόδεντρων), συνεχίζεται με χρησικτησία (ψευδομαρτυρίες γερόντων ή "στημένη αντιδικία" μεταξύ υποτιθέμενων διεκδικητών), ακολουθεί ο εμπρησμός και καταλήγουμε στον αποχαρακτηρισμό, με λάδωμα του δασάρχη.

    Συστήνεις, κατ΄αρχή, μία νόμιμη "αστική μη-κερδοσκοπική εταιρία" της οποίας το έννομο συμφέρον είναι η διαφύλαξη της ακεραιότητας του δάσους ως Δημόσιου Αγαθού.

    Στη συνέχεια, καταγράφεις τις "ελαιοφυτείες" που ξεπηδούν, από το πουθενά, μέσα σε πευκοδάσος. Αν τα δέντρα είναι "μπολιασμένα" (και όχι αγριλιές) τότε κάποιος προσπαθεί να κάνει καταπάτηση σε περιοχή όπου (υποτίθεται) έβοσκε τα πρόβατά του ο προ-προπάπος του.

    Ασκείς, ως σωματείο, μία αγωγή κατά αγνώστων, ανατρέποντας τα σχέδιά τους. Και όλα αυτά, δημοσιεύοντας και στο διαδίκτυο τα ονόματα των υπηρεσιακών παραγόντων (μπάτσοι, δασάρχες, δικαστές)που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Με τον τρόπο αυτό, ανοίγεις "ημερολόγιο καταστρώματος" έτσι ώστε να ξέρουν και αυτοί, με τη σειρά τους, ότι δεν μπορούν να θάψουν την υπόθεσή σου, όταν ο "άγνωστος εναγόμενος" είναι συγγενής τους ή προστατευόμενος του τοπικού πολιτευτάκια. (Ή έχει "σπρώξει" κάτω από το τραπέζι).

    Και μία και είπαμε για "πολιτευτάκια": Προσοχή, οι πρακτικές αυτές είναι επώδυνες αν εφαρμοστούν στα χωριά τρου Μυλοποτάμου!

    Good luck!

    b@bis o (t@mi)flu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ και εκλεκτέ μου φίλε

    babis,

    η μεταφορά δι' αντιγραφής εδώ μέσα στό press-gr, τών ξεφτισμένων πλέον παλαιοντολογικών φληναφημάτων τών "σχολιογράφων" των έντυπων φυλλάδων, είναι μιά κουτή ματαιοπονία.

    Εδώ, αλλά και στά blogs όλου τού κόσμου, ανθίζει ένας λόγος δροσερός, σύντομος και περιεκτικός, με τίς χιουμοριστικές υπερβολές του και τίς λεκτικές (ενίοτε και εννοιολογικές)ακροβασίες του.

    Γι' αυτό και προτιμώνται από νεολαίους ή σάν-νεολαίους (!) αναγνώστες.

    Παράτα, φίλε μου, (εσύ και ο άλλος Pasok poisonous) τα μακρόσυρτα, βαρετά, κουραστικά και ουδόλως πειστικά "αρ(θρ)(χ)ίδια" τών σχολιαστών τού κώλου.

    GO : Σύντομα, δροσερά, χιουμοριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. " .. Αθώο τό Κόμμα,
    αθώο και τό Κράτος,
    αθώος και ο σύντροφος
    Θεόδωρος Τσουκάτος..

    Μοναδικός ένοχος :

    Η Μαλβίνα Κάραλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ela re kargiolia?

    fasistas ?
    karamitros?
    humor k ebaigmos?

    ante gamitheite re kynikes lamogioellhnikes fones tou kolou!

    ai sto diaolo re .
    sas sixathikame!!!!!!

    KALA KANEI KAI PROTEINEI O ANTHROPOS

    KALA KANEI KAI KATEVAZEI IDEES.

    KALA KANEI KAI PISTEVEI!!!

    KALA KANEI KAI TOLMA!!

    Oraios re filaraki.

    As doulevei ligo to myalo mas
    kai ta alla tha akolouthisoun,
    esto kai arga.

    KOLOMOYNOPANA, OLO MESA STON ARNHTISMO!

    TH DIKI SAS KOLOELLADA ZOUME TOSA XRONIA!

    OU STOU DIOULOUU..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγω προτείνω να χτίζει ο καθένας όπου θέλει με την προυπόθεση όσα δέντρα κόψει να φυτέψει ίδιου αριθμού και μεγέθους σε άλλο σημείο μέσα στο δασικό οικόπεδό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αγαπητοι υπευθυνοι της ιστοσελιδας βαλτε το οπως σας το στελνουμε...
    γνωριζουμε τι συμβαινει στο Αγρινιο...

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....
    Περνώντας από το Σύνταγμα είδαμε τον πιστό αγωνιστή του ΠΑΣΟΚ τον Λευτέρη Κονδύλη από το Αγρίνιο να συμμετέχει με τον τρόπο του στις κινητοποιήσεις για το περιβάλλον : με την ντουντούκα έπαιζε λόγους του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Απότι γνωρίζουμε του είχε πει ο ίδιος ο Ανρέας Παπανδρέου να παίζει την φωνή του μετά τον θάνατό του και ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ δεν ξέχασε την επιθυμία του μεγάλου ηγέτη....
    Γι'αυτή του την πίστη στον Αντρέα Παπανδρέου ο Λευτέρης πλήρωσε ακριβά...κάποιοι αντίπαλοι του διάλυσαν την οικογένεια, του πήραν την περιουσία του, τα αμάξια του, τα παιδιά του τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο όταν αντέδρασε και τέλος του έκαναν έξωση από το σπίτι του για να τον αποτελειώσουν......(και τους ενημερώνουμε να τον αφήσουν ήσυχο...γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και έχουμε ράμματα για την γούνα τους)!!!!
    Ας ελπίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης SKANDALO θα δώσουν λύση στα χρόνια προβλήματα του έντιμου αγωνιστή Λευτέρη Κονδύλη (ο οποίος γνωρίζει πολλά...για τους προδότες του ΠΑΣΟΚ) και θα σταματήσει τους πολλούς εσωκομματικούς διώκτες του Ανδρεοπαπανδρεικού Λευτέρη.....

    Το Περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή θέλει και ανθρωπιστική αλλαγή.....

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΑΚΡΑΤΙΚΟΙ - ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΙ

    31 Μάϊος 2008 4:52 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    periptosi paiderastias sto Agrinio??.


    Legetai xoris na to gnorizoume prokeitai giapi8ani periptosi paiderastias sto Agrinio. Pi8anon viazan paidia kapoioi se aytin tin poli...
    emleketai akougeta kapoios Rokofylos kai h gynaika tou Lalioti pou ypegrafe opos elegan os psyxiatros.....einai polloi mlegmenoi...mporei na ton ka8arisoun ton Leyteri...alla den 8a tous afisoume exoume ola ta stoixeia kai 8a pane eisaggelea..

    oloi sto Pasok toxeroun...

    31 Μάϊος 2008 7:24 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ....

    από ΑΝΤΙΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ 4:15μμ, Κυριακή 1 Ιουνίου 2008
    ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΙΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....

    ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΙΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΙΛΙΤΙΚΟΙ...

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ

    ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ:


    "Περνώντας από το Σύνταγμα είδαμε τον πιστό αγωνιστή του ΠΑΣΟΚ τον Λευτέρη Κονδύλη από το Αγρίνιο να συμμετέχει με τον τρόπο του στις κινητοποιήσεις για το περιβάλλον : με την ντουντούκα έπαιζε λόγους του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Απότι γνωρίζουμε του είχε πει ο ίδιος ο Ανρέας Παπανδρέου να παίζει την φωνή του μετά τον θάνατό του και ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ δεν ξέχασε την επιθυμία του μεγάλου ηγέτη....
    Γι'αυτή του την πίστη στον Αντρέα Παπανδρέου ο Λευτέρης πλήρωσε ακριβά...κάποιοι αντίπαλοι του διάλυσαν την οικογένεια, του πήραν την περιουσία του, τα αμάξια του, τα παιδιά του τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο όταν αντέδρασε και τέλος του έκαναν έξωση από το σπίτι του για να τον αποτελειώσουν......(και τους ενημερώνουμε να τον αφήσουν ήσυχο...γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και έχουμε ράμματα για την γούνα τους)!!!!
    Ας ελπίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΆΝΔΑΛΟ θα δώσουν λύση στα χρόνια προβλήματα του έντιμου αγωνιστή Λευτέρη Κονδύλη (ο οποίος γνωρίζει πολλά...για τους προδότες του ΠΑΣΟΚ) και θα σταματήσει τους πολλούς εσωκομματικούς διώκτες του Ανδρεοπαπανδρεικού Λευτέρη....."



    Ανώνυμος είπε...
    periptosi paiderastias sto Agrinio??.

    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ???


    Legetai xoris na to gnorizoume prokeitai giapi8ani periptosi paiderastias sto Agrinio. Pi8anon viazan paidia kapoioi se aytin tin poli...
    emleketai akougeta kapoios Rokofylos kai h gynaika tou Lalioti pou ypegrafe opos elegan os psyxiatros.....einai polloi mlegmenoi...mporei na ton ka8arisoun ton Leyteri...

    oloi sto Pasok toxeroun...

    Ανώνυμος είπε...
    AKOYGETAI OTI STHN YPOUESH PAIDOFILIAS - PAIDERASTIAS AGRINIOY TO ONOMA TOY XRHSTOY ROKOFYLLOY...O XRHSTOS ROKOFYLLOS KAI O ADERFOS TOY ASELGOYSAN SE MAUHTRES !!!

    Ανώνυμος είπε...
    που τα βρηκε τα χρηματα η ΜαρίνΝα Οικονόμου η γυναικα του Λαλιωτη??? τι σχεση ειχε με το ΓΑΛΗΝΙΟ οπου οι εμποεοι ναρκωτικων "βαπτιζοντουσαν χρηστες??? Η Μαρίνα Οικονόμου - ΛΑΛΙΩΤΗ η ψυχιαρος-απατη έβαλε με πλαστες βεβαιώσεις τον Λευτέρης Κονδύλης το ψυχιατρείο???
    Ανώνυμος είπε...
    οταν η Νικολουλη εφτασε για το ΑΛΕΞ εξω απο τα γραφειο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ για τι την σταματησε η ΕΥΠ????
    ΘΑΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ !!!!


    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Eτσι και κάνεις κάτι τετοιο, θα πας μεσα για αυτοδικια, συσταση συμμοριας κλπ.Εχεις ακουσει για τη Ναυπακτο που σπασανε στο ξυλο αυτον που διαμαρτυροτανε??
    Δεν βρισκομαστε σε πόλεμο, φιλε. Εχουμε χασει. Η Ελλαδα εσβυσε απο τότε που παραδώθηκε στους Ελληνες. Οσο υπηρχαν τα"ξενα κεντρα λήψης αποφασης"( πούσαι Αντρεα)κατι κρατιοταν ορθιο, οταν παραδωθηκε στα κομματα, τελος.
    Με την πικρα γιατο τι θα παραδωθεί στα παιδια και στα εγγονια μας, σου λεω"ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ..."Οσο πιο γρηγορα σβησει τοσο καλλιτερα..Να μην αγωνιουμε κιολας!! owl@mail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝ ΖΗΤΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ,Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ ,ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λέγεται πως κάπως έτσι δουλεύει το σύστημα :

    1. Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ δίνει στους Δασικούς bonus 2% της αξίας της γής που επαναφέρουν στην ιδιοκτησία του Δημοσίου.

    2. Ο ΔΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 998/78 εργαλείο του κ. ΜΑΝΟΥ, αναφέρει το εξής:
    Οι κατά τόπους Δασικές Υπηρεσίες μπορούν να αποφένονται περί Δασικού ή μη μέχρι ότου συνταχθεί ΔΑΣΟΛΟΓΙΟ.
    30 χρόνια γιατί δεν συντάσεται Δασολόγιο. Για να τα πέρνουν οι Δασικοί;

    Τα πέρνουν;

    Τρόπος Α.
    Για να οικοδομήσεις εκτός σχεδίου απαιτείται βεβαίωση Δασικής Υπηρεσίας. Κάνεις αίτηση και περιμένεις. Περιμένεις, στην 5λη 3 χρόνια. Η αίτηση σου ξεθάβεται μόνο αν τα χώσεις;

    Αν δεν, στο βάζουν μια φωτιά και στο κυρήσουν αναδασωτέο; Αυτοί έχασαν τα μπιμπικίνια και εσυ το οικόπεδο σου.

    Τρόπος Β.
    Αν θες να πάρεις άδεια μπάζουν μια φωτιά στην περιοχή που θές. Την κυρήσουν αναδασωτέα. Την ιδιοκτησία σου όμως την αφήνουν έξω από το τοπογραφικό που συναρτάται στην απόφαση που δημοσιεύται στο ΦΕΚ.
    Τα έχουν πάρει όμως; βλέπε Πάρνηθα.

    Αρα δεν φταίνε αυτοί αλλά η κακούργα η κοινωνία, που θέλει όλα τα μπουμούκια να ανθίζουν μεταξύ Κεφαλαρίου και Πεντέλης.

    2.000.000 Ευρώ / σρέμμα.
    Κάντε λογαριαμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έλεος!
    Μαζέφτε τον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1)Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι... ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8) Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν; Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο...
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    10) Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!
    ( Γιωργάκης Παπανδρεου 16-5-2007 )
    και
    Εγώ τα χρήματα της SIEMENS τα έδωσα στο ΠΑΣΟΚ.
    Θόδωρος Τσουκάτος 19 Ιουνίου 2008

    babis, είσαι σπίτι? όταν στον σφίγγω σε πονάει? πες μου ο Σημίτης όταν σε βλέπει γιατί γελάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δε θα περίμενε κανείς τίποτα εξυπνότερο από το φασιστοειδές "τάμις'. Μετά την κατάθεση του αντρισμού του τώρα βομβαρδίζει το ανομοιογενές ιστολόγιο σας με τις πατριωτο-οικολογικές του ανησυχίες, ξεχνώντας πως μυαλά σαν τα δικά του είναι που έχουν καταδικάσει αυτή τη χώρα στην ουρά των εξελίξεων και τους (συνυπεύθυνους) έλληνες πολίτες σε μια ατελείωτη μιζέρια την οποία προσπαθούν να ξεγελάσουν με τις διάφορες "αθλητικές" επιτυχίες (βουτηγμένες στον αναβολικό ζωμό) και τις διάφορες καλομοίρες.
    Απορίας άξιον βέβαια το ότι ο συγκεκριμένος κύριος(;) πάντα βρίσκει φιλόξενο χώρο στο ιστολόγιο σας.
    Το επόμενο βήμα κύριε "τάμι" ποιο θα είναι; μήπως ετοιμάζεστε να εισβάλετε στην κωνσταντινούπολη? μήπως θα οργανώσετε πογκρόμ κατά των ομοφύλων? μήπως να εισηγηθείτε την υιοθέτηση του δικαιώματος των (καθαρών και πατριωτών μόνο φυσικά) ελλήνων να φέρουν όπλα?
    Ελπίζω να μη σε ξαναδιαβάσω σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  32. Αχ ρε Τάμη, τι μαλακία σε βαράει κατακαλόκαιρο... πάω για βουτιά να δροσιστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 29 Ιούνιος 2008 9:53 πμ
    29 Ιούνιος 2008 12:29 μμ:
    -----------
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ;
    ΤΟΤΕ ΣΚΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΡΙΞΤΕ ΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ Φ Ι Μ Ω Σ Ε Τ Ε
    ΑΛΛΟΥΣ

    ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΑ.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΙΔΕΕΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Ν"ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ....ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Βέβαια!! οι φασίστες πατριώτες καίνε και καπηλεύονται τα δάση!! Ζήτω η αριστερά! ζήτω η αντιφασίστρια Πόπη Τσουκάτου! Ζήτω ο ΕΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ Βίος που προστατεύει τις δασικές εκτάσεις! Κάτω οι φασίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ειδατε, ποσο αγρια γινονται τα πραγματα, μολις πας να θιξεις το αυθαιρετο, του μαλακα;
    Του μαλακα, που δεν καταλαβαινει, οτι αυτο που εκανε αυτος, θα το κανει αυριο και ο αλλος, και τελικα, θα μεινει με μια νεα Αθηνα, μερικα χλμ παρακατω, απο την αλλη.
    Που αυτος βεβαια, ο αλλος, θα ΚΑΨΕΙ ο,τι μπορεσει, για να τα καταφερει.
    Και στο τελος, θα ψαχνεις να βρεις δεντρα και θα βλεπεις κωλοσπιτα.
    Οσον αφορα στην αγριοτητα των αυθαιρετουντων, που πηρανε βεβαια το θαρρος και το θρασος χιλιων πιθηκων που εχουν, απο την ατιμωρησια, που τους δωρησε, η δικτατορια κατ αρχας και οι αλλοι, "δημοκρατες", υστερα. Πασοκ και ΝΔ δηλαδη.
    Και για την Ιστορια,να μια ιστοριουλα.
    Στη Νεα Καλλικρατεια Χαλικιδικης, που λενε οτι ειναι η πλεον αυθαιρετα δομημενη περιοχη της Ελλαδος, τοποθετηθηκε καποτε, ενας υπαστυνομος, νομοταγης!Ναι, υπαρχει και δειγμα απ αυτο το ειδος στην Ελλαδα.
    Ο ανθρωπος αυτος λοιον, εφριξε απ αυτο που ειδε, μολις εφτασε εκει.
    Ο χτισας, του χτισαντος τω χτισαντι και τα λοιπα.
    Επιασε λοιπον δουλεια και τους τσιμπαγε αβερτα και τους εστελνε στον Εισαγγελεα. Αυτοφωρο.
    Χαμος στο χωριο. Τον παρακολουθουσαν λοιπον, ποτε ειναι στο Τμημα για να βαλουν μπροστα.
    Το καταλαβε αυτος και ουτε εφευγε, αλλα και οταν ηθελε να κανει ντου, πηδαγε απο το πισω παραθυρο και δανειζομενος το αυτοκινητο ενος φιλου του, πηγαινε τη γυρα του και βουταγε τους παρανομους.
    Τοτε, μπηκαν μπροστα, τα μεγαλα μεσα. Ο οινοταρχης, οι βολευτες και δε συμμαζευεται.
    Τον επιαναν λοιπον και του ελεγαν, να κανει τα στραβα ματια και να αφηνει τη δουλεια, να προχωραει, κατα τα γνωστα.
    Αυτος, τους ελεγε, ναι, αλλα να μου το δωσετε γραφτο το αιτημα.
    Οχι λεγανε αυτοι, γραφτο, δε γινεται. Ετσι. Κουβεντιαστο.
    Τιποτα αυτος.
    Τοτε περασαμε στην απειλη και την τρομοκρατια.
    Μιν βραιαν πρωιαν, τον πολιορκησαν στο Τμημα καμμια 300ρια ατομα, απο τους θιγομενους, εργολαβοι, εργατες, υποψηφιοι αυθαιρετοι και δε συμμαζευεται.
    Καθε καρυδιας καρυδι δηλαδη, και τον απειλουσαν οτι θα τον σκοτωσουν αν δεν τους αφησει, "να κανουν τη δουλεια".
    Καταλαβατε περι τινος πραγματος μιλαμε;
    Περι Μαφιας δηλαδη. Κανονικα, αλα Σικελια.
    Το τελος δεν το ξερω καλα.
    Ξερω οτι κατα καποιον τροπον, εφυγε σωος απο κει ο ανθρωπακος, με μεταθεση και πιθανον προαγωγη.
    Αλλα δεν ξερω λεπτομερειες.
    Αν καποιος ξερει περισσοτερα για τη χαρακτηριστικη αυτη ιστορια, που δειχνει την απληστια και την κακουργια του νεοελληνα αλητη καταπατητη αυθαιρετουχου και αυθαιρετουντος ,ας τις γραψει.
    Και για λιγο γελιο, ας θυμηθουμε και λιγο Χαρρυ Κλυν και εκεινο τον φοβερο του δισκο, "ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ".
    Πιστευω να τον θυμαστε.
    "Δοξαστε με, εγω ειμαι που καιω τα δαση, για να χτισετε κι εσεις το σπιτακι σας. Δοξαστε με..."
    Ετσι, για να θυμωσουμε λιγο. Τιποτ αλλο βεβαια.
    Ετσι κι αλοιως, το τιμημα, θα το πληρωσουμε ολοι. ΚΑΙ ο μαλακας.
    Που νομιζει, οτι αυτος θα ζησει, μεσα στο "δασος", ενω εμεις οι χαζοι νομοταγεις, θα πεθανουμε μεσα στις πολεις.
    Τοοσο μαλακας.
    Και ο αλλος θυμωσε, γιατι φοβαται την αυτοδικια.
    Αυτη που εκανε αυτος,καιγοντας και χτιζοντας στα καμενα, την ξεχασε;
    Αλλα εγω ξεχασα, οτι ως συνηθως, φωναζει ο κλεφτης, για να φοβηθει ο νοικοκυρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι πολλά τα αυθαίρετα Άρη. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Στην αρχή λέω δεν μπορεί, ένας είναι ο βλάκας που γράφει όλα αυτά τα ηλίθια αρνητικά - χωρίς επιχειρήματα - σχόλια. Στη συνέχεια κατάλαβα ότι η βλακεία είναι μεταδοτική. Και η αυθαιρεσία-ασυδοσία κάποιων ατελείωτη.

    Αν ο φασισμός είναι αυτό που περιέγραψε ο συγγραφέας της ανάρτησης, εγώ είμαι φασίστας. Φτηνιάρικα αλητάκια, που εξαιτίας σας η Ελλάδα είναι Ελλαδιστάν. Και δεν αναφέρομαι στους φίλους που διαφώνησαν με επιχειρήματα.

    Μαζί σου φίλε Σταύρο!

    zeitgeist-gr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. osoi antidroun stin poly sosti idea sou einai oi poustroelinares
    katapatites,oi volemenoi roufianoi ton komaton,aftoi pou exoun gamisi tin Ellada.
    Epitelous ante gamithite re LAMOGIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Υπάρχουν και πιο σύννομοι τρόποι "ήπιας" αντιμετώπισης, αν το θες, του Ελληνικού Φαινομένου... Αποδάσωσης! Που ξεκινά από συγκαλυμμένη καταπάτηση (φύτεμα ελαιόδεντρων), συνεχίζεται με χρησικτησία (ψευδομαρτυρίες γερόντων ή "στημένη αντιδικία" μεταξύ υποτιθέμενων διεκδικητών), ακολουθεί ο εμπρησμός και καταλήγουμε στον αποχαρακτηρισμό, με λάδωμα του δασάρχη.

    Συστήνεις, κατ΄αρχή, μία νόμιμη "αστική μη-κερδοσκοπική εταιρία" της οποίας το έννομο συμφέρον είναι η διαφύλαξη της ακεραιότητας του δάσους ως Δημόσιου Αγαθού.

    Στη συνέχεια, καταγράφεις τις "ελαιοφυτείες" που ξεπηδούν, από το πουθενά, μέσα σε πευκοδάσος. Αν τα δέντρα είναι "μπολιασμένα" (και όχι αγριλιές) τότε κάποιος προσπαθεί να κάνει καταπάτηση σε περιοχή όπου (υποτίθεται) έβοσκε τα πρόβατά του ο προ-προπάπος του.

    Ασκείς, ως σωματείο, μία αγωγή κατά αγνώστων, ανατρέποντας τα σχέδιά τους. Και όλα αυτά, δημοσιεύοντας και στο διαδίκτυο τα ονόματα των υπηρεσιακών παραγόντων (μπάτσοι, δασάρχες, δικαστές)που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Με τον τρόπο αυτό, ανοίγεις "ημερολόγιο καταστρώματος" έτσι ώστε να ξέρουν και αυτοί, με τη σειρά τους, ότι δεν μπορούν να θάψουν την υπόθεσή σου, όταν ο "άγνωστος εναγόμενος" είναι συγγενής τους ή προστατευόμενος του τοπικού πολιτευτάκια. (Ή έχει "σπρώξει" κάτω από το τραπέζι).

    Και μία και είπαμε για "πολιτευτάκια": Προσοχή, οι πρακτικές αυτές είναι επώδυνες αν εφαρμοστούν στα χωριά τρου Μυλοποτάμου!

    Good luck!

    b@bis o (t@mi)flu

    28 Ιούνιος 2008 9:18 μμ
    ------------------


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
    ΣΕ ΠΑΩ!

    Tamis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ειδατε, ποσο αγρια γινονται τα πραγματα, μολις πας να θιξεις το αυθαιρετο, του μαλακα;
    Του μαλακα, που δεν καταλαβαινει, οτι αυτο που εκανε αυτος, θα το κανει αυριο και ο αλλος, και τελικα, θα μεινει με μια νεα Αθηνα, μερικα χλμ παρακατω, απο την αλλη.
    Που αυτος βεβαια, ο αλλος, θα ΚΑΨΕΙ ο,τι μπορεσει, για να τα καταφερει.
    Και στο τελος, θα ψαχνεις να βρεις δεντρα και θα βλεπεις κωλοσπιτα.
    Οσον αφορα στην αγριοτητα των αυθαιρετουντων, που πηρανε βεβαια το θαρρος και το θρασος χιλιων πιθηκων που εχουν, απο την ατιμωρησια, που τους δωρησε, η δικτατορια κατ αρχας και οι αλλοι, "δημοκρατες", υστερα. Πασοκ και ΝΔ δηλαδη.
    Και για την Ιστορια,να μια ιστοριουλα.
    Στη Νεα Καλλικρατεια Χαλικιδικης, που λενε οτι ειναι η πλεον αυθαιρετα δομημενη περιοχη της Ελλαδος, τοποθετηθηκε καποτε, ενας υπαστυνομος, νομοταγης!Ναι, υπαρχει και δειγμα απ αυτο το ειδος στην Ελλαδα.
    Ο ανθρωπος αυτος λοιον, εφριξε απ αυτο που ειδε, μολις εφτασε εκει.
    Ο χτισας, του χτισαντος τω χτισαντι και τα λοιπα.
    Επιασε λοιπον δουλεια και τους τσιμπαγε αβερτα και τους εστελνε στον Εισαγγελεα. Αυτοφωρο.
    Χαμος στο χωριο. Τον παρακολουθουσαν λοιπον, ποτε ειναι στο Τμημα για να βαλουν μπροστα.
    Το καταλαβε αυτος και ουτε εφευγε, αλλα και οταν ηθελε να κανει ντου, πηδαγε απο το πισω παραθυρο και δανειζομενος το αυτοκινητο ενος φιλου του, πηγαινε τη γυρα του και βουταγε τους παρανομους.
    Τοτε, μπηκαν μπροστα, τα μεγαλα μεσα. Ο οινοταρχης, οι βολευτες και δε συμμαζευεται.
    Τον επιαναν λοιπον και του ελεγαν, να κανει τα στραβα ματια και να αφηνει τη δουλεια, να προχωραει, κατα τα γνωστα.
    Αυτος, τους ελεγε, ναι, αλλα να μου το δωσετε γραφτο το αιτημα.
    Οχι λεγανε αυτοι, γραφτο, δε γινεται. Ετσι. Κουβεντιαστο.
    Τιποτα αυτος.
    Τοτε περασαμε στην απειλη και την τρομοκρατια.
    Μιν βραιαν πρωιαν, τον πολιορκησαν στο Τμημα καμμια 300ρια ατομα, απο τους θιγομενους, εργολαβοι, εργατες, υποψηφιοι αυθαιρετοι και δε συμμαζευεται.
    Καθε καρυδιας καρυδι δηλαδη, και τον απειλουσαν οτι θα τον σκοτωσουν αν δεν τους αφησει, "να κανουν τη δουλεια".
    Καταλαβατε περι τινος πραγματος μιλαμε;
    Περι Μαφιας δηλαδη. Κανονικα, αλα Σικελια.
    Το τελος δεν το ξερω καλα.
    Ξερω οτι κατα καποιον τροπον, εφυγε σωος απο κει ο ανθρωπακος, με μεταθεση και πιθανον προαγωγη.
    Αλλα δεν ξερω λεπτομερειες.
    Αν καποιος ξερει περισσοτερα για τη χαρακτηριστικη αυτη ιστορια, που δειχνει την απληστια και την κακουργια του νεοελληνα αλητη καταπατητη αυθαιρετουχου και αυθαιρετουντος ,ας τις γραψει.
    Και για λιγο γελιο, ας θυμηθουμε και λιγο Χαρρυ Κλυν και εκεινο τον φοβερο του δισκο, "ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ".
    Πιστευω να τον θυμαστε.
    "Δοξαστε με, εγω ειμαι που καιω τα δαση, για να χτισετε κι εσεις το σπιτακι σας. Δοξαστε με..."
    Ετσι, για να θυμωσουμε λιγο. Τιποτ αλλο βεβαια.
    Ετσι κι αλοιως, το τιμημα, θα το πληρωσουμε ολοι. ΚΑΙ ο μαλακας.
    Που νομιζει, οτι αυτος θα ζησει, μεσα στο "δασος", ενω εμεις οι χαζοι νομοταγεις, θα πεθανουμε μεσα στις πολεις.
    Τοοσο μαλακας.
    Και ο αλλος θυμωσε, γιατι φοβαται την αυτοδικια.
    Αυτη που εκανε αυτος,καιγοντας και χτιζοντας στα καμενα, την ξεχασε;
    Αλλα εγω ξεχασα, οτι ως συνηθως, φωναζει ο κλεφτης, για να φοβηθει ο νοικοκυρης.

    29 Ιούνιος 2008 7:48 μμ
    --------------------
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Tamis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *