GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπουργός των υποκλοπών και των ...Κινέζων!

. Ευτυχώς που το ΠΑΣΟΚ έχει στελέχη σαν τον Δημήτρη Καρύδη που λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους για τον Γ. Βουλγαράκη . Μπράβο του, τέ...

.
Ευτυχώς που το ΠΑΣΟΚ έχει στελέχη σαν τον Δημήτρη Καρύδη που λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους για τον Γ. Βουλγαράκη. Μπράβο του, τέτοια στελέχη χρειάζονται!
.
Γράφει η Γιάννα Πορφύρη
.
Διάβασα προ ημερών άρθρο του κ. Δημήτρη Καρύδη σε πειραϊκή εφημερίδα με τίτλο "Τα λιμάνια σε ξένα κρατικά μονοπώλια" που αναφέρεται και στα εξής:
"Ο κ. Βουλγαράκης υπουργός Εμπ. Ναυτιλίας ανέλαβε να φέρει σε πέρας το ξεπούλημα των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης. Η ανακοίνωση των οικονομικών προσφορών έγινε με θριαμβολογίες έξω από το Μαξίμου και η χώρα μας για μία άλλη φορά γελοιοποιήθηκε διεθνώς. Ο κ. Υπουργός των Υποκλοπών τώρα έγινε Υπουργός των Κινέζων που παραπλανά εξαπατά και παραπληροφορεί την κοινή γνώμη...."
Αυτά γράφει ο κ. Καρύδης που είναι γραμματέας του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ και άνθρωπος που ξέρει να κάνει καλά την δουλεια του. Αλλά ο κ. Βουλγαράκης έχει παρελθόν "βεβαρημένο" γιατί μπορούμε να ξεχάσουμε εμείς οι πολίτες πώς έβριζαν οι Δαπίτες του Αριστοτελείου τον Γ Παπανδρέου και αυτός γελούσε; Ή όταν έλεγε το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές στην Αρχαία Ολυμπία ότι ...μερικά δένδρα έχουν καεί μόνο;;!!
Ή να ξεχάσουμε ότι ο κ. Ζαχόπουλος ανδρώθηκε επί υπουργίας κ. Βουλγαράκη!
Και τώρα τολμά να στέλνει εξώδικα για να φιμώσει τα blogs . Αυτή είναι η Δημοκρατία του κ. Βουλγαράκη!
Καθηγήτρια στον Πειραιά μου έλεγε ότι έχουμε Κοινοβουλευτική Χούντα!
Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον κ. Καρύδη από τους οποίους μαθαίνουμε την αλήθεια.
---------------------

15 σχόλια

  1. Βρε Γιαννούλα πολιτικό γλωσσίδριο κάποιου Πασόκου μας επανέλαβες... Αλήθειες δεν διάβασα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό λαμόγιο είναι κι αυτός ο Καρύδης, βρήκε κι εσένα να τον διαφημίσεις, αλλά μάλλον τον εκθέτεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τις μίζες του Σημίτη τι λέει ο κύριος Καρύδης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ΝΤΟΡΑΚΙΑ έχουν θητεύσει σε μεγάλη σχολή για μίζες και ίντριγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μή μάς σπάς τά ΠΟΡΦΥΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι των ΚΙΝΈΖΩΝ ΤΟ ΤΣΙΡΆΚΙ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.Ο Δ. ΚΑΡΥΔΗΣ έκανε εξαιρετική δουλειά και στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του ψευτο-διαγωνισμού της COSCO η οποία παρουσιαζόταν απο την κυβέρνηση πως εκανε προσφορά 6ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ενώ στν πραγματικότητα έδινε 250 εκατομύρια..την πήρανε χαμπάρι και οι μέτοχοί της και την κυνηγάνε στο χρηματιστηριο του HONG KONG..ΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!Ο Δ.ΚΑΡΥΔΗΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΥΔΑΙΑ ΕΚΠΟΙΗΣΗ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑ ΤΟ Δ.ΚΑΡΥΔΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΖΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΙΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δ.ΚΑΡΥΔΗΣ δείχνει το δρομο της απάντησης στην πολυεπίπεδη ΚΡΊΣΗ ΤΟΥ Κινηματος.ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ,ΟΧΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ GALLA,θα εμπιστευτεί πάλι η κοινωνία το ΠΑΣΟΚ..ΚΑΡΥΔΗ,ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τα κατορθώματα του κόμματος σου Γιαννούλα μούγκα.Ξύλινη γλωσσίτσα σαν τον μεγάλο χαζό αρχηγό σου που ξαφνικά κάνει τον Αλέκο και δεν ήξερε τίποτα.Βρε ουστ λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεσκισε το βλημα το γιοργακι.

    μπουπερακια πασοκακια
    σας γαμω τα κωλαρακια
    και τα ομορφα αυτακια.

    Αυτη ειναι η μαλακια της Ν.Δ.
    Τους αφησανε ελευθερους τους πασοκοσκυλαιους και αλωνιζουν.

    Για να χει βαλει καμμια κατοστη κρεμαλες και να βλεπαμε μετα..
    Θα ειχαν κρυφτει στις τρυπες τους τα ποντικια ,τα πρωην αγαμητα βρωμιαρικα αφραγκα που ταχει κοψει η μαλακια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 120.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΑΥΡΑ). ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 300-400 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ `ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ`. ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ 1500 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΙΣΕΤΕ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Δ.Καρύδης δεν είναι τυχαίος..Οι γνωρίζοντες σε ΠΑΣΟΚ και ΠΕΙΡΑΙΑ ξέρουν οτι ο Καρύδης,παρότι διετέλεσε σε κρίσιμες θέσεις και είχε ΕΞΟΥΣΙΑ από μικρός,την ασκούσε ΠΑΝΤΑ προς όφελος του ΛΑΟΥ και ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ..ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ.Πέρυσι ως υπεύθυνος του ΠΑΣΟΚ για τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ..ΕΣΚΙΣΕ τον φασίστα Πολύδωρα αποκαλύπτοντας ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ για τις τραγικές ελλείψεις στην πυροσβεστική και τους παράνομους ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ..ΤΩΡΑ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ,Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΤΗΛΕΙΑ ΠΟΛΛΑ ..ΚΑΡΥΔΙΑ..ΚΑΡΥΔΗ keep walking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κορίτσια ο Καρύδης θέλει σοβαρά να γίνει πολιτικός.
    Και από οικονομικά θέματα επίσης σκίζει!
    Βρε αγράμματε Καρύδη που ζείς ακόμη στη δεκαετία του 80, τί καταλαβαίνεις εσύ από παραγωγικότητα λιμανιών και τις επιπτώσεις στην εμπορική και οικονομική ζωή της χώρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS....... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *