GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωση για τον υιό Τζαννετάκη...

, Κατατέθηκε στη Βουλή, από τον Γ. Καρατζαφέρη, το ΦΕΚ όπου αναφέρεται ως μέλος του ΔΣ της Siemens! . Από την ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ...

,
Κατατέθηκε στη Βουλή, από τον Γ. Καρατζαφέρη, το ΦΕΚ όπου αναφέρεται ως μέλος του ΔΣ της Siemens!
.
Από την ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη κατά τη σημερινή συζήτηση κορυφής στη Βουλή για την ακρίβεια, που είχε όμως έντονη δόση από Siemens:
"Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, 27 Οκτωβρίου 2005, ο Νομάρχης Αθηνών και τα διοικητικά συμβούλια εταιρειών. Και λέει, λοιπόν: «Διοικητικό Συμβούλιο, μέλος νούμερο 4, Πέτρος Τζαννετάκης, οικονομολόγος, γεννηθείς το 1955 εις Αθήνας, ελληνικής ιθαγένειας, κάτοικος Κηφισιάς. Νούμερο 5, Μιχάλης Χριστοφοράκος, διδάκτωρ φυσικής, γεννηθείς το 1953 στην Αθήνα». Εις το πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της SIEMENS, την περίοδο που λάδωνε Υπουργούς, ο ένας εκ των πέντε του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γιος πρώην Πρωθυπουργού της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ποινικώς κολάσιμο; Όχι. Είναι, όμως, ένα στοιχείο το οποίο απασχολεί τον κόσμο για τη σύμπτωσή του....".
.
Αυτά σήμερα στη Βουλή (O Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε το σχετικό ΦΕΚ). Το Press-gr από τις 8 Ιουνίου (εδώ) είχε γράψει ότι ο γιος του κ. Τζαννετάκη εργάζεται, εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον, ως στέλεχος στην Siemens. Σήμερα μάθαμε ότι είναι και μέλος του ΔΣ της εταιρείας.
Επίσης αποκαλύπταμε ότι ένα πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του κ. Τζαννετάκη (ο γαμπρός του κ. Γ. Γιαννίδης ) έχει αναλάβει δικηγόρος του Μιχάλη Χριστοφοράκου, του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Siemens Ελλάς που είναι ο πρωταγωνιστής στην υπόθεση με τις μίζες και ομολογημένα στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη.
Ακόμη σημειώναμε ότι ο Τζ. Τζαννετάκης διετέλεσε, κατόπιν πρότασης του Κ. Μητσοτάκη, πρωθυπουργός στη συγκυβέρνηση ΝΔ - Αριστεράς το καλοκαίρι του 1989. Εκτός από τα γνωστά πολιτικά γεγονότα της εποχής, τότε άρχισε και η προετοιμασία (και) της Siemens για τις μεγάλες προμήθειες στον ΟΤΕ.
---------------------------------

24 σχόλια

  1. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Πάντα πολύ σημαντικά νέα και πληροφορίες…



    ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
    και την ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
    Διαφάνεια στη χρηματοδότηση της πολιτικής
    Ο έλεγχος του πολιτικού χρήματος αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα ενίσχυσης της διαφάνειας και εμπέδωσης της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την πολιτική. Σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε οι πηγές χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων και των πολιτικών είναι μόνο εμφανείς.
    - Έτσι κύριο στήριγμα της χρηματοδότησης πρέπει να είναι η δημόσια χρηματοδότηση. Η ιδιωτική χρηματοδότηση βασίζεται στις εισφορές μελών και φίλων. Όλες οι εισφορές να είναι πάντοτε ονομαστικοποιημένες μέσω τραπεζικών λογαριασμών.
    - Ανάθεση του ελέγχου των εσόδων και εξόδων των κομμάτων και των εκλογικών δαπανών και του πόθεν έσχες των πολιτικών σε Ανεξάρτητη Αρχή.
    - Για τους υπόχρεους υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες, που θα βρεθεί ότι δεν θα έχουν δηλώσει τα περιουσιακά τους στοιχεία, αυτά τα περιουσιακά στοιχεία να κατάσχονται υπέρ του δημοσίου
    Διαφάνεια στα Δημόσια Έργα και στις προμήθειες.
    - Καθιέρωση καθολικής υποχρέωσης δημοσιοποίησης στο διαδίκτυο όλων των πράξεων όλων των φορέων του Δημοσίου που αφορούν σε προμήθειες, παροχές υπηρεσιών προς το Δημόσιο, αναθέσεις ή χρηματοδοτήσεις.
    - Καθιέρωση, υποχρεωτικά, σταδίου δημόσιας διαβούλευσης ενώπιον της αναθέτουσας αρχής, πριν από την έκδοση διακηρύξεων μεγάλων δημόσιων συμβάσεων.
    - Καθιέρωση προληπτικού ελέγχου της διακήρυξης μεγάλων συμβάσεων από ειδικό τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.
    - Αναλυτική ενημέρωση αρμόδιας επιτροπής της Βουλής και συζήτηση για κάθε σύμβαση μεγάλης σημασίας πριν από την σύναψή της.
    - Σύσταση Ειδικής Μόνιμης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στην οποία θα εισάγονται υποχρεωτικά προς συζήτηση τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας και θα γίνεται αναλυτική παρουσίαση ως προς τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την υλοποίησή τους.
    Εκλογικό Σύστημα
    Στο πλαίσιο της ριζοσπαστικής μεταρρύθμισης του πολιτικού συστήματος και της ενίσχυσης της αποκέντρωσης και της αυτοδιοίκησης, προτείνουμε την αλλαγή του ισχύοντος εκλογικού συστήματος. Την υιοθέτηση ενός εκλογικού συστήματος βασισμένου στο γερμανικό πρότυπο, που παρουσιάσαμε πρόσφατα με στόχο την διαφάνεια, την βελτίωση της ποιότητας της αντιπροσωπευτικής μας Δημοκρατίας, την ελαχιστοποίηση της κρισιμότητας του πολιτικού χρήματος και την διασφάλιση της αυτονομίας της πολιτικής και της ανεξαρτησίας των πολιτικών.
    Διαφάνεια στη Νομοθεσία
    - Καθιέρωση υποχρεωτικού σταδίου δημόσιας διαβούλευσης για κάθε νομοσχέδιο πριν κατατεθεί στη Βουλή.
    - Υποβολή όλων των νομοσχεδίων σε δύο αναγνώσεις ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής πριν έλθουν για συζήτηση και ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής.
    - Καθιέρωση υποχρεωτικού σταδίου δημόσιας διαβούλευσης και για τα Προεδρικά Διατάγματα.
    Διαφάνεια στη Δημόσια Διοίκηση
    - Υποχρέωση της διοίκησης να δημοσιοποιεί μέσω ηλεκτρονικών βάσεων δεδομένων όλες τις διοικητικές πράξεις που δεν είναι απόρρητες και δεν θίγουν προσωπικά δεδομένα.
    - Ενίσχυση και διεύρυνση των διαδικασιών πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, χωρίς εξαιρέσεις.
    - Αξιολόγηση και αποτίμηση της ικανότητας των υπαλλήλων με αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια.
    - Επιλογή Προέδρων και Διοικητών σε ΔΕΚΟ, Δημόσιους Οργανισμούς, Ταμεία κλπ. με πλήρως αξιοκρατικές διαδικασίες και μέσα από δημόσια προκήρυξη.
    Διαφάνεια στα ΜΜΕ
    - Πλήρης έλεγχος των πηγών και της ροής του χρήματος, καθώς και της βιωσιμότητας των ΜΜΕ.
    - Καθιέρωση ενός ολοκληρωμένου θεσμικού πλαισίου υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των ΜΜΕ στη σχετική αγορά
    Διαφάνεια στα Δημοσιονομικά
    - Σύνταξη Προγραμματικών Προϋπολογισμών τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
    - Εκτεταμένη διαβούλευση κατά τη διαδικασία κατάρτισης στην αρμόδια επιτροπή με έναρξη τον Σεπτέμβριο κάθε έτους.
    - Ισχυροποίηση ανεξάρτητων μηχανισμών και θεσμών εποπτείας.
    - Διαφάνεια στις συναλλαγές με εξωχώριες εταιρείες
    Κοινωνικός Έλεγχος
    - Δημιουργία, σε τοπικό επίπεδο, θεσμών κοινωνικού ελέγχου.
    - Λειτουργία, σε κεντρικό επίπεδο, Εθνικού Συμβουλίου Διαφάνειας.




    Πάντα με εκτίμηση




    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ:
    ΕΞΩ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ,
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ
    ΘΑ ΕΞΕΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ:
    ΕΞΩ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ,
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ
    ΘΑ ΕΞΕΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. babis,



    ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ



    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ




    ΓΚΡΑΤΣΙΕ ΚΟΣΚΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρεις τι χρειάζεται babis; ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, μόνο έτσι θα στρώσουν αυτοί. Σε αυτά που γράφεις μετά από λίγο ΑΥΤΟΙ θα βρούν παραθυράκια και θα κάνουν τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .
    ........................................................................................................


    Θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄
    ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    Τα τελευταία νέα σχετικά με την ναυτιλιακή εταιρία των Καραμανλήδων τα διαβάσαμε
    στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 22.06.2008 . Σε άρθρο με τίτλο :
    ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Στη Wall Street τα πλοία της εξαδέλφης του Κ. Καραμανλή

    Ο κύριος Γ . Σ . Σκορδίλης μας πληροφορεί για τις δραστηριότητες της κόρης του θείου Αχιλλέα η οποία ηγείται της σεμνής και ταπεινής εταιρίας Hellenic Carriers που είναι εισηγμένη στην Wall street .

    Μετά από όλα αυτά τα δημοσιογραφικά σκατά της Δεξιάς είχαν λοiδωρήσει το ... διώροφο πατρικό σπίτι του Αλέξη Τσίπρα . Το βρήκαν ... καπιταλιστικό .

    CHIEF ENGINEER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας γιος πολιτικου κατάφερε να πιάσει δουλειά στον Ιδιωτικό Τομέα (εκεί, ως γνωστόν, δουλεύουμε, δεν την κοπανάμε όποτε γουστάρουμε, ό,τι βαθμό και θέση και αν έχουμε), και μάλιστα εδώ και 10 χρόνια, και πέσαμε να τον φάμε. Αχ βρε Τζαννετάκη, δεν τον διοριζες στο δημόσιο ή καλύτερα να του έκανες την έδρα σου στην Βουλή γονική παροχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εδώ ρε μυαλοφυγόδικοι θέλετε να κάνετε αρχηγό του κράτους τον υιό του ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ αντρέα, ο γιός του Τζαννή σας πείραξε?

    Την απάντηση την έδωσε ο Χ'νικολάου στον Καρατζαφέρη που το "έδωσε" σαν ΤΕΡΑΣΤΙΑ είδηση - γελάνε και τα μπετά.... ΔΕΝ έχει αποδειχθεί τίποτε - μόνο οι μαλακίες του press για να κάνει τζίρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι... ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8) Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν; Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο...
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    10) Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!
    ( Γιωργάκης Παπανδρεου 16-5-2007 )
    και
    Εγώ τα χρήματα της SIEMENS τα έδωσα στο ΠΑΣΟΚ.
    Θόδωρος Τσουκάτος 19 Ιουνίου 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 650μμ θα ήταν αλήθεια ενδιαφέρουσα η άποψη σου, εάν δεν έπιανε δουλειά, εκεί που οι μίζες και τα λαδώματα με τα λαμόγια ήταν στην ημερήσια διάταξη.

    Η διαπλοκή του δεξιού κράτους σε όλο του το μεγαλείο!!!!

    Ταγματασφαλίτες, αποστάτες, προβοκάτορες, προδότες των συμφερόντων του Ελληνικού λαού όλοι μαζί ενωμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. babis,


    αναμασάς ξερά σκατά που σου σερβίραν πάλι,
    ο γιώργος ο αμερικανός, ο πάγκαλος κι οι άλλοι


    Σου δίνουμε τον πούτσο μας να τρώς γιά να μπουχτήσεις
    Στο press-gr εσυ να βγης και να μας αναλύσεις,
    Το μεγαλείο του χαζού του γκιόργκο αμερικάνο,
    Που είναι λέει πρωθυπουργός στης Μάργκαρετ το πλάνο


    Το γκιόργκο που απέτυχε και μπήκε μεσ’ τον θόλο,
    Εσύ τον ελιβάνιζες με το πανό στον κώλο.
    Κούνα λοιπόν τον κώλο σου να βγουν τ' απογαμίδια
    του Τσίπρα που σε γάμισε και του ρουφάς τ' αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πληροφορίες του Κ....αρατζαφέρη

    (του κώλου δηλαδή)


    Σήμερα βγήκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του πρακτορείου που έβγαζε τα αεροπορικά εισιτήρια της Siemens και τον διέψευσε πανηγυρικά.


    Κι εσείς κάνετε σημαία τις πληροφορίες του....


    Λαμόγια



    7.11

    ....είδαμε και τον επίγονο του αντρέα που έγινε υπουργός ελέω διαζυγίου... ο ανεπάγγελτος... όπως ο άκης, ο λαλιώτης, ο κουλούρης, ο κατσιφάρας.... όπως βλέπουμε και τους έχοντες επάγγελμα τσουκατοσημίτηδες με τις μίζες που άρπαξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @7:11
    Αν δεν κάνω λάθος ο Τσουκάτος τα πήρε...ή κάνω λάθος; Το θράσος σας αρχιλαμόγια Πασόκια του κερατά είναι απύθμενο. Ουστ ρεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 7.12

    Ωραίος!!! Άμα είσαι του Τσιπρα μα το θεό σου δίνω άφεση αμαρτιών….
    Κάτι μου λέει όμως ότι βρίσκεσαι εντος του πνεύματος της εθνοσωτήριου αλήστου μνήμης κουστωδίας….
    Πάντως τελικά από «μέτρο» σκιζεις.. Ναχες και μυαλό που να ασχολείσαι πέραν από το πουλί σου (αν έχεις?) ..τι καλά που θατανε..
    Αφού το γήρας ουκ έρχεται μόνον…

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7.50

    ξέρεις εσύ από πουλιά... έχεις φάει, κι αν έχεις φάει... όλο το blog ξέρει τι σουφραφρά είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΑΡΑ
    ΑΠ' ΌΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
    ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΨΕΙΡΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
    ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΟΕΙΔΗ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΝΤΡΟΠΗ
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΟΔΥΝΗ
    ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ
    ΠΑΤΟΣ
    ΑΠΟΠΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΝΤΡΟΠΗ
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΟΔΥΝΗ
    ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ
    ΠΑΤΟΣ
    ΑΠΟΠΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι Καρατζα, παιδιά... να δω τον Άδωνι υπουργό, κι ας πεθάνω... ν' ακούω τις τσιρίδες του και να ερεθίζομαι... και Πλεύρη υιό, πο ρε πούστη μου, πόσο να απέχει πια αυτή η γαμημένη η Κόκκινη Μηλιά...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. to oti yparxoune diaforoi malakes edo mesa pou yperaspizonte tous dexious kai tous pasokous me to ESEIS FAGATE PERISSOTERA APO MAS KAI ALLA FAIDRA deixnei se ti epipedo politikis orimotitas vriskonte
    Kala kanoune loipon kai sas GAMANE xoris vazelini kai oi pasokoi kai oi dexiioi
    Vre papares to poios efage ta poio pola eine to thema i apo pou ta efage?
    Xypnate ellinarades tou kolou sto telos tha meinetai me mia akropoli kai afti tha eine poulimeni se tipota germanarades i egglezous (an den eine idi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Orma Karatzaferi! xevrakwse tous Ollous!!!
    LAOS Dynata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Άντε και γαμηθείτε

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ καλός ρεπόρτερ ο Γ. Καρατζαφέρης. Ό,τι αποκαλύπτει είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *