GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σε ερημονήσι, το ανώμαλο παπαδαριό!»

. Από το natapoume.pblogs.gr . Τι να πούμε και εμείς οι φτωχοί, εδώ, καλή μου κυρία; Διάβασα πριν από λίγο ένα σχόλιο που αναρτήθηκε σήμερ...

.



Από το natapoume.pblogs.gr

.



Τι να πούμε και εμείς οι φτωχοί, εδώ, καλή μου κυρία;

Διάβασα πριν από λίγο ένα σχόλιο που αναρτήθηκε σήμερα σε μια σελίδα που έχει 60.000 επισκέπτες καθημερινά, ένα σχόλιο στο οποίο προτεινόταν κάτι πολύ τολμηρό: Να τους πάνε όλους αυτούς λέει, τους ρασοφόρους με τα κουσούρια σε ένα ερημονήσι, να εκτονώνονται εκεί, εκ των ενόντων (μεταξύ τους, σαν αδελφές ψυχές) όλη μέρα και όλη νύχτα, και να ησυχάσουμε από αυτούς μια και καλή!!!




-------------------------

20 σχόλια

  1. Εξορία στην Ξεφ-Τήλο όλοι οι ανώμαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Κώστας Καραμανλής ανεδείχθη στην πρωθυπουργία της χώρας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Είχε κερδίσει το ΠαΣοΚ κατά κράτος και αναβαπτίσει την παράταξή του, της είχε αποδώσει λαϊκότητα και μαζί μανδύα εντιμότητας.

    Ο λόγος του πολλούς είχε συνεπάρει, το πλήθος τον πίστεψε, διαμόρφωσε με τον καιρό ελπίδες και προσδοκίες αναγέννησης τόσο της πολιτικής όσο και της χώρας.

    Επίσης το μοντέλο της αγοράς που πρέσβευε ζούσε διεθνώς μέρες μεγάλης δόξας, είχε απορροφηθεί πλήρως από την κοινωνία, η οποία έδειχνε έτοιμη για αλλαγές και προσαρμογές μεγάλες.

    Με άλλα λόγια, ηγεμόνευε πολιτικά και ιδεολογικά, τον συνόδευε ένα κεφάλαιο ισχύος και εμπιστοσύνης.

    Ταυτόχρονα παρέλαβε και την Ελλάδα στα καλύτερά της.

    Οι ρυθμοί ανάπτυξης ήταν υψηλοί, ο κύκλος της ευημερίας ενεργός ακόμη, οι υποδομές βελτιωμένες, οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι τράπεζες διεθνοποιημένες, η εμπορική ναυτιλία είχε αρχίσει να πλουτίζει, τα δημόσια έργα ήταν δρομολογημένα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες προετοιμασμένοι σε μεγάλο βαθμό και ο κόσμος είχε αρχίσει να κοιτάζει με συμπάθεια προς τα εδώ.

    Αργότερα η πρωτιά στο Εuro της Πορτογαλίας γέμισε χαρά και ευτυχία στον πληθυσμό και με την ολοκλήρωση των αγώνων οι προσδοκίες ήταν στα ύψη και οι οιωνοί άριστοι.

    Χωρίς αμφιβολία κληρονόμησε, παρά τα όποια προβλήματα, μια ισχυρή βάση προόδου, ικανή να εξασφαλίσει αδιατάρακτη συνέχεια και βεβαίως να στηρίξει σχέδια συγκεκριμένα και οργανωμένα.

    Τέσσερα χρόνια μετά, ο κύκλος ευημερίας έχει κλείσει, το απόθεμα προόδου έχει ξοδευθεί, η ιδεολογική υπεροχή αμφισβητείται, το φιλελεύθερο μοντέλο έχει κηλιδωθεί από τις κρίσεις και τις ανισότητες, η ελληνική βαλκανική διείσδυση τείνει να παραδοθεί στις ηγεμονικές δυνάμεις της Γηραιάς Ηπείρου, το όραμα της ελληνικής διεθνοποίησης πνέει τα λοίσθια, η θέση της χώρας στο διεθνές στερέωμα έχει υποχωρήσει, η πολιτική ζωή της χώρας κυλιέται σε βούρκο σκανδάλων και διαφθοράς, τίποτε δεν θυμίζει τις δόξες των Ολυμπιακών και του Εuro και οι προσδοκίες των απλών ανθρώπων έχουν καταπέσει στο ναδίρ.

    Δυστυχώς για τον κ. Καραμανλή η χώρα δεν πρόκοψε επί των ημερών του. Αντιθέτως βυθίζεται σταθερά σε κύκλο παρακμής και διαρκούς φθοράς. Και προφανώς φέρει ευθύνη μεγίστη, όσο και αν αρκετοί πρόθυμοι συνεχίζουν να τον λιβανίζουν.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άριστη ιδέα! Με την ευκαιρία θα γλιτώσουμε απ' όλους μαζί, γιατί όλοι τους είναι κουσουράτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΕΡΗΜΟΝΗΣΙ
    ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΔΩ PRESS-GR,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΡΗΜΟΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ. ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΤΑΝΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟ Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α
    ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!!!!

    ΓΙΩΡΓΟΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λινάτσα Poisoniys γιουσουφάκι

    του Πρετεντέρη αν εχεις κάτι δικό σου γράφτο.

    Μας εχεις πρείξει μέ τις αντιγραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απαράδεκτη ανάρτηση. Προφανώς πάντα υπάρχουν κάποια φασιστοειδή που ονειρεύονται ερημονήσια εξορίας.Το πρόβλημά σας δεν είναι η μαύρη πλευρά της εκκλησίας, η κακή χρήση της εξουσίας, αλλά το "κουσούρι" γενικώς και αορίστως και σ'αυτό συμφωνείτε με τους μεγαλύτερους υποκριτές και ανάξιους από την εκκλησία. Βρείτε τα μεταξύ σας λοιπόν. Μετακομίστε στο Ιράν όσο προλαβαίνετε (γιατί κι εκεί, αργά ή γρήγορα θα έρθει η φιλελεύθερη δημοκρατία να διώξει το πατριαρχικό πογκρόμ που ευνοεί την κατάχρηση εξουσίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν θα πάνε με το καλό στο εξωτικό πουστρονήσι,μπορούν να βάλουν επιτέλους και εμπριμέ ράσα για να ταιριάζουν με το στρίνγκ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν χρειάζεται ερημονήσι αγαπητέ. Υπάρχει το "Άγιο" όρος όπου οι σεβάσμιοι "γέροντες" και νεότεροι, χωρίς να ταλανίζονται από τον πειρασμό του διαβολικού έτερου φύλου, και με πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεση τους μπορούν να αφοσιωθούν στη μελέτη των "αγίων" κειμένων και σε όλες εκείνες τις δραστηριότητες που γιγάντωσαν την χριστιανοσύνη στους αιώνες (καλλιέργεια μίσους, φόβου, μισαλλοδοξίας, λατρεία του θανάτου, ίντριγκα, φαγητό και τα γνωστά τοις πάσι "γούστα" που χαρακτηρίζουν τους κυρίους αυτούς...
    Τουλάχιστον ας μας αφήσουν ήσυχους σ' αυτό το ελεεινό θεοκρατικό κράτος μπας και φύγει μια από τις αλυσίδες που μας κρατούν δεμένους τόσο μα τόσο πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς τον προηγουμενο:εσυ ρε κακομοιρη εχεις πατησει ποτε το ποδι σου στο Αγιο Ορος για να ξερεις τι γινεται?Ουτε ιντριγκες,εχει,ουτε μισος,ουτε φαγητο (εδω γελανε,αφου ειναι γνωστο πως ολο το χρονο οι μοναχοι εκει νηστευουν ακομα και το λαδι).Επομενως,ασε στην ακρη το κομπλεξ σου και μην πιανεις στο στομα σου πραγματα που αγνοεις ολοκληρωτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τον περήφανο ελληνορθόδοξο που υπερασπίστηκε το γνωστό αδιανόητο άβατο:
    1. Το κακομοίρης επιστρέφεται αυτούσιο - εξάλλου οι απόψεις σου εκφράζουν ακριβώς αυτό - την χριστιανοκρατική κακομοιριά που επικρατεί στην ελλάδα
    2. Επιλέγεις να σχολιάσεις επιλεκτικά μερικά θέματα και άλλα τα αφήνεις, προφανώς τα επιχειρήματα σου είναι τα γνωστά κάθε θεοσεβούμενου (πχ "το γράφει στην Αγία Γραφή", ή "το είπε ο άγιος Παύλος" και άλλα τεκμηριωμένα): κουβέντα για την απαγόρευση στα μιαρά θήλεα, κουβέντα για την υποκρισία για την ομοφυλία των αγίων σου, κουβέντα για την παιδοφιλία που εξασκεί συστηματικά η χριστιανική θρησκεία, αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους σαν και σένα που το 2008 υπερασπίζονται τα πάσης φύσης άβατα
    3. Είναι αυταπόδεικτο γεγονός μόνο δια της απλής επισκόπησης πως το 95% του ελληνοχριστιανικού κλήρου όχι απλώς είναι υπέρβαροι, αλλά πάσχουν από νοσογόνο παχυσαρκία, την οποία και εκτρέφει το στοιβαρό ελληνικό δημόσιο, ενώ εσύ κακομοίρη δουλεύεις (ελπίζω τουλάχιστον, εκτός αν τα έχεις αφήσει στον κύριο και κάνεις ασκιτική ζωή σε κανένα κελί) για να βγάλεις το ψωμί σου με άνισο αντίπαλο τον πληθωρισμό και όλα αυτά που μας κατατρέχουν.
    4. Γι' αυτό άσε τα κελιά και τα θέσφατα και κάτσε να διαβάσεις κανένα βιβλίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΛΙΘΙΕ ΧΡΙΣΤΑΝΟΕΒΡΑΙΕ "dim", ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ "ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΗΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ?
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΔΡΑΡΕΙΣ.
    ΒΑΛΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ Η ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ Η ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΥ...

    ΡΟΔΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ 2:00, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ. ΟΙ ΜΕΤΩΠΙΑΙΟΙ ΛΟΒΟΙ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΝΗΚΕΣΤΟ ΒΛΑΒΗ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ; Η ΟΤΙ Ο Π.ΠΑΤΡΩΝ ΑΝΑΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΦΕΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ-ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΜΑΣ...ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Χ.Ο. ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ...DIM79 ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ!!!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΟΤΑΝ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ-ΠΟΛΥ ΣΟΦΟΣ-ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ-ΕΥΧΕΤΙΚΑ-ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΥΡΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κατάχρηση της "ελληνικότητας" από την ορθόδοξη εκκλησία είναι φαινόμενο γνωστό στους αιώνες. Δυστυχώς άνθρωποι τύπου "dim" δεν είχαν προφανώς το απαραίτητο αμυντικό αισθητήριο για να ανταπεξέλθουν όταν η φασιστοχριστιανοκεντρική παιδεία μας δηλητηρίαζε τα μυαλά τους ή απλά δεν είχαν τη φαιά ουσία ή τη μόρφωση για να ξεκολλήσουν από το μεσαίωνα της ελληνικής πραγματικότητας. Αλλά τι να πει κανείς για ένα κράτος, όπου η θρησκεία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε βρέφη και νήπια, που δεν έχουν ακόμα την δυνατότητα να δουν ούτε πέρα από το στήθος της μητέρας τους, μαθητές δημοτικού οδηγούνται για ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ όπου ομολογούν τις "αμαρτίες" τους και μαύροι ρασοφόροι οργανώνουν συγκεντρώσεις κραδαίνοντας πολεμικά λάβαρα για θέματα απλών ατομικών δικαιωμάτων που ο πολιτισμένος κόσμος έχει λυσει από την εποχή του διαφωτισμού...
    Επιτέλους λευτεριά από το βραχνά του χριστιανισμού! Αφήστε τους ανθρώπους να αποφασίσουν για το θρήσκευμα τους ελεύθερα στα 18, όπως ψηφίζουν στα 18 και όπως οδηγούν αυτοκίνητο στα 18. Αλλά όταν η μόρφωση και εκπαίδευση στην Ελλάδα καθορίζεται από τις κραυγές του κάθε καρατζαφέρη τι να περιμένει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O φίλος dim πρέπει να έχει υπέροχες αναμνήσεις από το "όρος": ιδρωμένα αδύνατα (από τη νηστεία φυσικά) κορμιά, πολλή "αγάπη", άντρακλες μόνο και πολλές "συζητήσεις" με τους "σοφούς" ασκητές για κοσμοϊστορικά θέματα, πχ η παναγία είναι θεότητα? κι αν ναι, τόσες παναγίες που υπάρχουν (Σουμελά, εκατονταπυλιανή κλπ) τότε πόσες είναι τελικά οι θεότητες του χριστιανισμού μαζί και με τους άλλους τρεις? ή έναν? ή τρία σε έναν? και από που εκπορέυεται το πνεύμα?
    Συνέλθετε επιτέλους και ξεστραβωθείτε μπας και γίνει κάτι στην ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αρρωστος αυτός πού έγραψε το κείμενο της ανάρτησης, "αφελείς" κι αυτοί πού το αναρτήσανε, ..αντάξια τα σχόλια !
    Γιά λίγο πιό σοβαρόττα όλων σας !
    ΥΓ Παληομαλάκες, έχετε πάει ποτέ στό Αγιο Ορος; Τι αν πώ ! Χάνω τον χρόνο μου ! Ο Θεός να σας φωτήσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. oi xristianoi ksanarxontai
    boitheiaaaaaa
    kai ksanarxontai
    kai ksana mata
    boitheiaaaaaaaaaaaaa
    _____________
    leyteria sto elliniko kratos apo to thriskeytiko katestimeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και που να ξέρατε πως κάποιον από τους παραπάνω η μάννα του τον έκανε με ηγούμενο @@@@αρά γιατί ο κατα νόμο μπαμπας του δεν μπορούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *