GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχω γράμμα ...έχω πράμα!

. Βγάζει εισιτήριο για την ... αντιπολίτευση η κυβέρνηση... . -Η γαλάζια κυβέρνηση είναι στον γκισέ και βγάζει εισιτήριο για την αντιπολίτευ...

.

Βγάζει εισιτήριο για την ... αντιπολίτευση η κυβέρνηση...

.

-Η γαλάζια κυβέρνηση είναι στον γκισέ και βγάζει εισιτήριο για την αντιπολίτευση!

-Αιθεροβάμων υπουργός!!!

-Πάντως το μικρό όνομα του ταξιδιάρη υπουργού είναι το ίδιο με του συνταξιδευτή του. Εκτός αν ταξίδεψε με το δεύτερο μικρό του όνομα ο υπουργός.

-Ευάγγελε, έπρεπε να ζεις να έβλεπες κατάντιες.... Να πέφτουν κυβερνήσεις για ένα κωλοεισιτήριο, αντί για το γνωστό σου κωλόσπιστο.

-Πετραδάκι πετραδάκι, την βιλάρα έχτισα με της μίζας το φραγκάκι για τα σένα απόχτησα.

-Όταν ο Θεός μοίραζε μυαλά στο ΠΑΣΟΚ κρατούσαν ομπρέλλες. Και όταν ο κόσμος πετούσε κοτρώνες, νόμιζαν ότι τους πετάνε πέτρες.

-Αμα καταλάβατε τι είπε ο Γιώργος στη συνέντευξη, εμένα τρυπήστε μου τη μύτη.

Ο Ταχυδρόμος

----------

8 σχόλια

  1. Ε ναι και ο Γιωργάκης βγάζει εισιτήριο για πρωθυπουργός

    Χαχαχαχαχαχαχα, το καλύτερο σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα ανακαλέσετε την ειδησάρα ότι ένας υπουργός της ΝΔ πήγε με τον Χριστοφοράκο στην Ελβετία, τώρα που βγαίνει στη φόρα ότι ούτε ο ίδιος ο Χριστοφοράκος πήγε εκεί; Είχε κλείσει μία θέση και είχε αγοραστεί ένα εισιτήριο, αλλά δεν ταξίδεψε ούτε ο ίδιος.

    Μάλλον θα συμφωνείτε με το κοκκοράκι του ΛΑΟΣ: κάντε εξεταστική επιτροπή να σας αποδείξουμε ότι πήγε! Τέτοια μαλακία και ανευθυνότητα σας βαράει, εσάς και τους ΛΑΟτζήδες.

    Αν τώρα σας κάνει καμιά μήνυση ο Λιάπης και ζητάει όσα του λείπουν για αποζημίωση, θα έχει άδικο;;

    Και αν με τέτοια παραδείγματα φτιάξει νόμο ο Χατζιγάκης ότι κάθε βlog πρέπει νάχει "αγορανομικό" υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο, δ/νση και τηλέφωνο για να ξέρουν από ποιον θα ζητάνε αποζημίωση, θα έχει άδικο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ! ΗΤΑΝ ΛΟΓΟΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τα όσα αποκαλύφθηκαν στα γερμανικά δικαστήρια, η Siemens έστειλε μίζες ύψους 100 εκατ. ευρώ σε αποδέκτες στην Ελλάδα, την περίοδο 2003-2006, επί κυβερνήσεων δηλαδή και του ΠαΣοΚ και της ΝΔ. Προφανώς, τα χρήματα αυτά δεν τα μοίρασε ούτε στον σύλλογο «Ελπίδα» ούτε στο Παιδικό Χωριό SΟS. Υποθέτω, επίσης, ότι δεν υπάρχει ανάμεσα σε εσάς, κάποιος ο οποίος να δέχθηκε επίσκεψη του Μ. Χριστοφοράκου στο σπίτι του και να άκουσε έκπληκτος ότι η Siemens επιθυμεί, λ.χ., να του αγοράσει το «κάμπριο» της αρεσκείας του. Τα έδωσε με τον σκοπό να προωθήσει τις δουλειές της.

    Οι δουλειές που έκανε η Siemens στην Ελλάδα είναι συγκεκριμένες και τις χειρίστηκαν οι αξιωματούχοι συγκεκριμένων υπουργείων.

    Εφόσον αποκλείσουμε και την πιθανότητα τα χρήματα να τα κράτησε για τον εαυτό του ο Μ. Χριστοφοράκος, τότε και το ΠαΣοΚ και η ΝΔ ξέρουν σε ποιους να απευθυνθούν για να ερευνήσουν την υπόθεση. Μπορεί να το κάνει αυτό το ΠαΣοΚ και να φθάσει στην αλήθεια; Μα ασφαλώς μπορεί! Εδώ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές και να αλλάξει την Ελλάδα, όπως μας βεβαιώνει ο αρχηγός του κάθε τρεις και λίγο. Το ΠαΣοΚ μπορεί να μας φέρει την «πράσινη ανάπτυξη» και δεν θα μπορούσε να βρει την άκρη σε μια εσωτερική υπόθεση; Αν είναι δυνατόν!

    Δεν το κάνει όμως. Αντί το ΠαΣοΚ να διαλέξει για τον εαυτό του τον δύσκολο δρόμο της κάθαρσης και να αφήσει τις σκιές και τις υποψίες για τη ΝΔ, επιλέγει την ασφάλεια της συνενοχής με τη ΝΔ. Tο ΠαΣοΚ αγωνίζεται σε μια λασπομαχία με τη ΝΔ, ελπίζοντας ότι θα βγει από τη γούρνα λιγότερο λερωμένο.

    Ο κόσμος όμως δεν είναι ηλίθιος, όπως τον αντιμετωπίζουν ΠαΣοΚ και ΝΔ. Ξέρει ότι στη ζωή το καλό και το κακό δεν απαντώνται ποτέ στην καθαρή μορφή τους, αλλά σε μορφές ανάμεικτες. Οσο υπάρχει ανθρώπινη φύση η διαφθορά θα υπάρχει και το μόνο που πάντα θα έχει σημασία και εν τέλει θα κάνει τη διαφορά θα είναι το θάρρος και η εντιμότητα στην αντιμετώπισή της.

    Ελλείψει των ιδιοτήτων αυτών, το ΠαΣοΚ και η ΝΔ αφήνονται στην ακόμη μεγαλύτερη φθορά, ελπίζοντας παράλληλα στην ακόμη μεγαλύτερη ανοχή του κόσμου. Δυστυχώς, στην πραγματικότητα δουλεύουν για τον ΣΥΡΙΖΑ και ίσως για κάποια εγχώρια εκδοχή του Μπερλουσκόν ι, που δυστυχώς δεν θα έχει καν τη γραφικότητα ενός γερασμένου ιταλού ζιγκολό... Το τι προτείνει, από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της « ηθικής και πολιτικής κρίσης » το βλέπουμε όλοι:

    εκτός από το να προσπαθεί να στρέψει την υπόθεση εις βάρος του ΠαΣοΚ αποκλειστικά, τίποτε άλλο απολύτως.

    Μάλιστα, οι χειρότεροι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν χθες, διά χειλέων του κυβερνητικού εκπροσώπου. Οταν ερωτήθηκε για τις δηλώσεις διαφόρων στελεχών της ΝΔ, τα οποία τρίζουν τα δόντια σε όσους κυβερνητικούς φέρονται να εμπλέκονται, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος δήλωσε, προσθέτοντας λίγο παραπάνω στόμφο στο σύνηθες ύφος του: « Η ίδια η ζωή σε αντίστοιχες περιπτώσεις έχει απαντήσει για το πώς χειρίστηκε και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ως πρωθυπουργός ο κ. Κώστας Καραμανλή ς,αλλά και η κυβέρνηση γενικότερα, τις όποιες υποθέσεις σαν αυτές οψέποτε υπήρξαν ».

    Οπότε ο νους μου πήγε αμέσως στο σκάνδαλο των ομολόγων και στους οκτώ μήνες που χρειάστηκε ο Πρωθυπουργός για να απομακρύνει τον Σάββα Τσιτουρίδη. Και, ειλικρινά, ησύχασα...

    Εν τω μεταξύ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήνει να περάσει ευκαιρία διαφοροποίησής του από το υπάρχον σύστημα χωρίς να την εκμεταλλευθεί. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που κατήγγειλε ρύθμιση για τη μονιμοποίηση των μετακλητών υπαλλήλων της Βουλής εκτός διαδικασίας ΑΣΕΠ, η οποία πέρασε κρυμμένη μέσα στο πακέτο της τροποποίησης του Κανονισμού της Βουλής.

    Κατά συνέπειαν, δικαιούμαι να υποψιάζομαι ότι όσα κόμματα δεν βλέπουν τον λόγο για να καταγγείλουν την εν λόγω ρύθμιση μάλλον «αμαρτάνουν για τα παιδιά τους»- τα δικά τους παιδιά, εννοείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Και αν με τέτοια παραδείγματα φτιάξει νόμο ο Χατζιγάκης ότι κάθε βlog πρέπει νάχει "αγορανομικό" υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο, δ/νση και τηλέφωνο για να ξέρουν από ποιον θα ζητάνε αποζημίωση, θα έχει άδικο;;"

    ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μακρυγορών κος 9:37 πιστεύει πως είναι ο μόνος έξυπνος και οι άλλοι τρώνε το κουτόχορτο. Το φέρνει από δω το φέρνει από κει για να μας πει πως την Ελλάδα θα τη σώσει το παράγωγο του Αλαβάνου! Καημένε άνθρωπε! Δεν άκουσες , δεν είδες, δε ρώταγες να μάθεις τις θέσεις του Παπανδρέου για την εξυγείανση της πολιτικής ζωής της χώρας; "δεδομένου ότι.." Ποιος σου έδωσε το "δεδομένο";. Με θέσεις διαστρεβλωμένες ή λαθεμένες δε μπορείς να στηρίξεις σταθερές, που να οδηγούν σε προτάσεις! Θα ήμουν ο τελευταίος που θα ήθελα συμψηφισμό, αλλά δες τι γίνεται; Έχουν ξεσηκωθεί όλοι για να θάψουν το ΠΑΣΟΚ με τις 450.000 ευρώ που όπως λέγεται και μάλλον είναι αλήθεια περασαν στα ταμεία του το πιθανότερο με κουπόνια. Συνηθισμένη μέθοδος είσπραξης ενισχύσεων των κομμάτων. Δεν ξαίρω από πού παίρνει τα χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ, από πού Ο ΛΑΟΣ από πού τοΚΚΕ από πού η ΝΔ! Και πώς; Εκείνο που δε βλέπω να καίει ανθρώπους της κατηγορίας σου είναι τα εξαπλάσια μάρκα που εισπράχθηκαν από τη ζήμενς επί ΝΔ, ποιος τα ενθυλάκωσε, πώς και πού ; Είναι λιγότερα τα εξαπλάσια και θεωρούνται αμελητέα; Τι γράφουν οι εφημερίδς, τι λένε τα λαλίστατα κανάλια, τι λένε οι αδιάφθοροι βουλευτές της ΝΔ; Θα παραιτηθεί λέει ο κος Φούρλας αν διαπιστώσει πως η ΝΔ πήρε μαύρο χρήμα! Σιγά! Τα 80.000.000 ευρώ των Ταμείων δεν τα άκουσε ο κος Φούρλας ποιος τα έφαγε; Δεν έχεουν τελειωμό τα σκάνδαλα της κυβέρνησης του Κωστάκη που έχουν ξεπεράσει ακόμα και εκείνα του Κωνσταντίνου θείου του!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι μέρες τώρα που δεν δημοσιεύετε τα σχόλιά μου . Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *