GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη (!) για το "Θεόφιλος"...

, Σύσκεψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 6 η ώρα το απόγευμα στο υπουργείο Ναυτιλίας για το θέμα της παρ' ολίγον τραγωδίας με το π...

,
Σύσκεψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 6 η ώρα το απόγευμα στο υπουργείο Ναυτιλίας για το θέμα της παρ' ολίγον τραγωδίας με το πλοίο "Θεόφιλος". Θα συμμετάσχει η πολιτική ηγεσία και η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος και στη συνέχεια θα γίνουν ανακοινώσεις.
Θα ληφθούν άραγε κάποιες ουσιαστικές αποφάσεις ή θα είναι μια σύσκεψη για το θεαθήναι;
-----------------

9 σχόλια

  1. ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΠΟΙΟΣ - ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΒΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ.
    ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΟΦΙΛΟ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΥΝΟ, ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=108578

    Ταξίδια με «νέα» γέρικα πλοία
    «E» 11/5/2007


    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΓΚΟΝΙΑΡΗΣ
    Η ακτοπλοϊα «υποδέχεται», το φετινό καλοκαίρι, επιβατηγά πλοία, μεγαλύτερα της 35ετίας.
    Αυτό αποτελεί ένα «επίτευγμα» της κυβέρνησης Καραμανλή μετά την ουσιαστική κατάργηση του ορίου ηλικίας, στην οποία προχώρησε, το περυσινό καλοκαίρι, ικανοποιώντας ένα παλιό αίτημα των ακτοπλόων εφοπλιστών.
    Ετσι, όχι μόνο δεν αποσύρονται πλοία που συμπληρώνουν την 35ετία, αλλά επέστρεψαν και δύο επιβατηγά, τα οποία είχαν «εγκαταλείψει», πριν από μερικά χρόνια, τα ελληνικά νησιά για διεθνείς γραμμές.
    Πρόκειται για τα επιβατηγά «Νταλιάνα» και «Μιλένα» της εταιρείας GA Ferries, που κατασκευάστηκαν το 1969 (ηλικία 38 χρόνων) και φέτος ξεκίνησαν δρομολόγια -και μάλιστα επιδοτούμενα- στη γραμμή Ηρακλείου-Θεσσαλονίκης, με ενδιάμεσους σταθμούς νησιά των Κυκλάδων.
    Αποτέλεσμα είναι αυτή η «μετατροπή» της συγκεκριμένης γραμμής σε άγονη από το υπουργείο Ναυτιλίας και την κάλυψή της από τα συγκεκριμένα πλοία, ύστερα από διαγωνισμό, στον οποίο θα έπρεπε να υπάρχει ως κριτήριο και η ηλικία του πλοίου, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από φορείς της συμπρωτεύουσας, αφού το ταξίδι μετατρέπεται σε «Οδύσσεια».
    Ετσι, αντί για 24 ώρες, που χρειάζονταν πέρυσι για την κάλυψη της γραμμής Ηρακλείου- Θεσσαλονίκης, φέτος, με τα δύο πλοία, που έχουν μικρότερη ταχύτητα από καινούργια, χρειάζονται 33 ώρες!...
    Ενα τρίτο πλοίο, που ξεπέρασε την 35ετία και παραμένει σε κεντρικές γραμμές του Αιγαίου, είναι το «Μαρίνα» της ίδιας εταιρείας, που έχει κατασκευαστεί το 1971 (ηλικία 36 χρόνων) και φέτος εκτελεί δρομολόγια στα Δωδεκάνησα.
    Τον επόμενο χρόνο τα «υπερήλικα» πλοία θα αυξηθούν, αφού το πιθανότερο, πλέον, είναι ότι δεν θ αποχωρήσουν και μια σειρά άλλα, που συμπληρώνουν την 35ετία στο τέλος του 2007.
    Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η καθιέρωση ορίου ηλικίας στα επιβατηγά πλοία έγινε μετά το πολύνεκρο ναυάγιο του «Ηράκλειο» και αποφασίστηκε να μειωθεί σταδιακά στα 30 χρόνια μετά το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα».
    Ωστόσο, στις 6 Ιουλίου 2006, «εν κρυπτώ», όπως καταγγέλθηκε από την αντιπολίτευση, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 136, Τεύχος Α/ 6-7-2006) ένα Προεδρικό Διάταγμα, που προώθησε ο υπουργός Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης και συνυπέγραφε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, με το οποίο ουσιαστικά καταργήθηκε το όριο ηλικίας. Συγκεκριμένα, η ρύθμιση προβλέπει ότι οι διατάξεις του νόμου 2932/01 για τη μείωση του ορίου ηλικίας δεν θα ισχύσουν για τα πλοία που πληρούν τις προδιαγραφές ευστάθειας της Συνθήκης της Στοκχόλμης.
    Προδιαγραφές
    Οι συγκεκριμένες προδιαγραφές καθορίζονται από Οδηγία της ΕΕ, η οποία έχει ενσωματωθεί από το 2005 στο Εθνικό Δίκαιο και προβλέπει χρονοδιάγραμμα για την προσαρμογή των πλοίων, καθορίζοντας πως εάν κάποιο δεν προσαρμοστεί μέσα στον καθορισμένο χρόνο (σ.σ.: για άλλα πλοία η καταληκτική ημερομηνία είναι το 2010 και για άλλα το 2015) θα πρέπει ν αποσυρθεί με τη συμπλήρωση των 30 χρόνων.
    Ο υπουργός Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει αυτή τη ρύθμιση είχε πει ότι έπρεπε να γίνει για να εναρμονιστούμε με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και εάν δεν γινόταν κινδυνεύαμε με παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
    Ωστόσο, σε δύο ερωτήσεις που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Τούσσας, ο αρμόδιος επίτροπος Ζακ Μπαρό είχε ξεκαθαρίσει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει θέσει «οποιαδήποτε αιτίαση σχετικά με το όριο ηλικίας».
    Αλλωστε, ο κ. Κεφαλογιάννης μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, στις 28 Απριλίου 2004, ύστερα από ταξίδι του γενικού γραμματέα του υπουργείου κ. Τζωάννου, στις Βρυξέλλες, είχε πει ότι το θέμα της ηλικίας «δεν είναι κάτι το οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει σε προτεραιότητα» και είχε προαναγγείλει ουσιαστικά την κατάργηση του ορίου ηλικίας λέγοντας:
    «Εμείς, όμως, δεν έχουμε κανένα λόγο να είμαστε το μοναδικό κράτος της ΕΕ, στο οποίο ισχύει αυτό το μέτρο».
    ΑΝΩ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝ ΤΟ 44,97% ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ
    Γερασμένος ο στόλος των επιβατηγών
    «Γερασμένος» είναι ο στόλος των ελληνικών επιβατηγών πλοίων.
    Αυτό προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΣΥΕ), σύμφωνα με τα οποία το 44,97% των επιβατηγών πλοίων, που έφεραν στις 27 Φεβρουαρίου την ελληνική σημαία, είναι ηλικίας άνω των 25 ετών.
    Συγκεκριμένα, τα επιβατηγά πλοία που έφεραν ελληνική σημαία την παραπάνω ημερομηνία ανέρχονταν σε 687. Από αυτά τα 309 είναι ηλικίας άνω των 25 ετών.
    Αντίστοιχα, τα επιβατηγά ηλικίας μικρότερης των 10 ετών καλύπτουν το 22,9% του ελληνικού στόλου, ανερχόμενα σε 158.
    Στη στατιστική καταγραφή περιλαμβάνονται και τα κρουαζιερόπλοια, αλλά και επιβατηγά διεθνών πλόων.
    Ωστόσο, τα επιβατηγά της πρώτης κατηγορίας είναι πολύ λίγα σε αριθμό, περίπου σε μονοψήφιο αριθμό, ενώ και τ άλλα είναι συνήθως σύγχρονα πλοία.
    Κατά συνέπεια το πρόβλημα της γήρανσης του ελληνικού στόλου επιβατηγών πλοίων αντικατοπτρίζει πρωτίστως την κατάσταση στην ακτοπλοϊα, σε κύριες, δευτερεύουσες και τοπικές γραμμές.
    Είναι άλλωστε γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια, με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα καινούργια πλοία που εισέρχονται στην ακτοπλοϊα προέρχονται από αγορές σε «δεύτερο χέρι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχετικα με τον "μετριασμο σχολιων" ,δεν ειναι ασχημα ,αν και καθυστερει αρκετα,αλλα γλυτωσαμε απο τον σακατη το ανωμαλο το "grsex",to πουστη τον αγαμητο..

    Ομως θαπρεπε να κοβονται και οι "ατελειωτες επαναληψεις" κατι ομοοειδων υποκειμενων του "γρσεξ",κατι ανωμαλων ,φανατισμενων παλιοσκυλων..
    Ο Chief engineer,o Pasok poisonous,o babis και κατι τετοια σιχαμενα πασοκοσκυλα πρεπει να εχουν την τυχη του "γρσεξ"...
    Να κοβονται ...

    Θα εχετε αντιληφθει φιλτατοι,οτι αυτα τα σκατοπραμματα,εχουν πεντ εξη "κειμενα" και τα πασσαρουν καθε τρεις και λιγο..
    Εννοειται οτι ειναι ζωα καθυστερημενα με παντελη αδυναμια εκφρασης,δεν μπορουν να γραψουν κατι δικο τους,ειναι ψωριαρικα παπαγαλακια ,και να μην τους βρισω και το σοι τωρα ολοκληρο τους φτωχομπινεδες,αυτοι πρεπει να κοβονται...

    Δεν πιστευω οτι τους διαβαζει κανεις,απλα προκαλουν σαν τους πουστηδες που κανεις δεν τους πηδαει ,απλα τους προσπερναμε και αυτο ειναι ενοχλητικο για τους φυσιολογικους ανθρωπους..
    Ας γραψουν κατι δικο τους οι βρωμοπουσταραιοι και θα το διαβασουμε ,και θα το αξιολογησουμε.

    Αλλα αχρηστα "κειμενα" δεν προσφερουν τιποτα και μαλιστα αν επαναλαμβανονται συνεχως, απλα βεβαιωνουν την πεποιθηση οτι :
    "ειναι πασοκοσκυλα χαμηλης σταθμης,με μηδενικο IQ,φανατισμενα μισαλλοδοξα σκυλια ,που οι Αρχαιοι μου προγονοι ,κακως ΚΑΚΙΣΤΑ,εστελναν τους προγονους τους δωρεαν διακοπες στην Μακρονησο και αλλα ονειρεμενα νησια τους Αιγαιου και τα βρωμιζανε..
    Θα μπορουσαν να τους βαλουν σε μια μαουνα και ..Ωχ! τι κριμα βουλιαξε και πνιγηκαμε τοσα "κεφαλια" ,ουτε ονομα ουτε τιποτα,απλα ενα νουμερο τοσων "πνιγμενων" ..
    Θα ειχαμε απαλλαγει μια για παντα απο τετοια σκουληκια...

    μετα τιμης

    μπαμπυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα ρε παρασανταλο καψαμπελη ,κατι ειναι κι αυτο..
    Σε "σουρανε" στην .."δυκεοσηνη" μην χεσω,,,
    Την "βγηκες" στα ..καναλια,φατσα σκατοφατσα...ωραια λεμε!

    Σαμπως και η "αυριανη" πως ξενινησε??

    ενα "πεντηρακι" ρε ! και τι να το κανεις δωσε μου και την "αυριανη"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπαμπυ.. Τόσα πουστιρλίκια δεν έχουν ρίξει όλα αυτά μαζί τα Πασοκόσκυλα που κατηγορείς. Μήπως θα έπρεπε να λογοκρίνουν και εσένα ???? Απλώς λέω μήπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ(ΑΥΡΙΑΝΗ)ΜΕ 1800 ΦΥΛΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ 900 ΕΥΡΩ ΕΠΙ 30ΗΜΕΡΕΣ 27000 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΑ ΒΓΑΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ,ΠΑΛΑΙΑ ΗΤΑΝΕ ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ,ΤΩΡΑ ΝΔ,ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ,ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΤΖΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΨΩΜΙ/ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑΤΟΥΣ,ΑΣ ΨΑΞΟΝΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΑΙΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗΣ
    ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
    ΤΑ ΕΙΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
    ΣΕΡΒΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑΥΛΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ
    ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κ. Λ . Π
    ΑΜΑ ΕΛΑΤΤΩΘΕΙ Η ΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ
    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
    ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ
    ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ
    ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΤΡΟΜΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ
    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
    ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ
    ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ
    (ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ
    Ο ΑΝΤΩΝΙΟ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ
    ΕΒΡΑΙΟ ΣΑΙΛΟΚ Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ
    ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΤΟΥ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΥΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.

    ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ.

    ΡΟΔΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *