GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ολυμπιακή έχασε τα σλοτ...

...στη Φραγκφούρτη και στο Μόναχο‏! . Από τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο . Ενδιαφέρον θέμα για τα χάλια της Ολυμπιακής που εμείς οι φορολογούμενο...

...στη Φραγκφούρτη και στο Μόναχο‏!
.
Από τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο
.
Ενδιαφέρον θέμα για τα χάλια της Ολυμπιακής που εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουμε. Από την Deutsche Welle: http://www.dw-world.de/dw/article/0,2144,3419942,00.html
Ανώμαλη προσγείωση της Ολυμπιακής στη Γερμανία. Οι τακτικές ακυρώσεις πτήσεων δεν ταλαιπωρούν μόνο το επιβατικό κοινό, αλλά οδήγησαν και στην απώλεια του δικαιώματος πτήσεων προς το Μόναχο και τη Φραγκφούρτη.
Οι συνέπειες της ανεπάρκειας της διεύθυνσης της Ολυμπιακής να καλύψει τα δρομολόγια δεν είναι μόνο για τους επιβάτες και τα ταξιδιωτικά γραφεία οδυνηρές, αλλά και για την ίδια την εταιρεία, η οποία με την ακύρωση δρομολογημένων πτήσεων υποβαθμίζεται.
Έτσι έχασε το δικαίωμα χρονοθυρίδας - προσγείωσης, το αποκαλούμενο σλοτ, στο αεροδρόμιο του Μονάχου και μόλις έχασε και στη Φραγκφούρτη, το σλοτ για τη βραδινή πτήση από την Αθήνα....

------------------

14 σχόλια

  1. Εχοντας ταξιδεψει χρονια με παμπολες αεροπορικες εταιριες ιδιαιτερα ευρωπαικες , η υπερωχη της ολυμπιακης εναντι των περισσοτερων , klm , swiss, alitalia, czech, air france, lufthansa,easy jet, jet2,aegean ειναι σαφης δια γυμνου οφθαλμου .

    τωρα οσον αφορα το μοναχο και την φρανκφουρτη ειμαι πεπεισμενος οτι προκειτε περι πολιτικου σχεδιασμου, συνειδητης υποβαθμισης της εταιριας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλακια του μακαριτη Ωναση που την δωρησε στο ελληνικο κρατος.

    Μα! δεν την πουλαγε σε καποιον?
    Και να φτιαξει αλλο ενα Ωνασειο?

    Τι την εδωσε στο μπουρδελο το κρατος?
    Δεν την εκαιγε στο κατω κατω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ κάνετε μούγκα για την υπόθεση στον Άγιο Αιμιλιανό . Τι έγινε την Τρίτη στο Εφετείο Ναυπλίου ;
    Δικάστηκε ο Έλληνας Μπερλουσκόνι ;

    Καψαμπέλη γράψε ρεπορτάζ .
    Μήπως φοβάσαι τον γέρο Μίνωα Κυριακού ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύονται να ταξιδέψουν με την ολυμπιακή ? εάν υπάρχουν δεν τους φταίει κανένας όταν ακυρώνονται η πτήσης η όταν φεύγουν με καθυστέρηση

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ερώτημα πλέον είναι:

    "Ξεπουλάνε την Ελλάδα οικιοθελώς, ή μήπως κάποιοι τους εκβιάζουν?"

    Θα ήθελα να πιστεύω ότι πρόκειται για ανθελληνικό δάκτυλο και καταναγκασμό των εθνοπατέρων μας υπό την απειλή της δολοφονίας όλου του γενεαλογικού τους δέντρου από "ξενα κέντρα", αλλά βρε παιδί μου..., απλά δε μου δίνουν οι "εκλεγμένοι εκπρόσωποι" του ελληνικού λαού (εδώ γελάμε?) την εικόνα ανθρώπων που έχουν αναγκη τον εκβιασμό για να υποκύψουν. Φαίνονται πιο καλόβολοι οι άνθρωποι, πιο συζητισημοι! Έχουν βρε παιδί μου ένα πολιτισμό, ένα επίπεδο, μια αρχοντιά...

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕ, όπως έχει πει ο μέγας συνέλληνας Κος Τάκης Τσουκαλάς. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Α
    Χ Α Σ Α Π Η!!!

    Σ Χ Ο Λ Ι Α
    Ρ Ε Ε Ε Ε Ε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κλείστε την επιτέλους να τελειώνουμε. Καλύτερα να μην υπάρχει Ολυμπιακή παρά να ξεφτιλίζεται με αυτόν τον τρόπο κάθε λίγο και λιγάκι και ταυτόχρονα να τσακίζει τα νεύρα όλων αυτών που προσπαθούν να φτάσουν στον προορισμό τους χρησιμοποιώντας την.
    Και για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση , θα πρέπει να απολυθούν όλοι οι υπάλληλη της γιατί έχουν πολύ μεγάλο κομμάτι από την ευθύνη για την κατάντια της επιχείρησης.
    Το ότι η Ολυμπιακή είναι ακόμα ανοικτή είναι το μέγιστο δείγμα ότι σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει κοινή λογική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρέ κ. Συγγραφέα, τί παναπή "έχασε" ?

    Πενηνταράκι ήτουνε ?

    Ή τό βρακάκι τής αθώας δημοκρατικής παιδίσκης, πού τό έχασε στό πάρτυ ?

    Η αληθής έννοια εκφράζεται : "Τήν ξωπέταξε μέ τίς κλωτσιές τό Γερμανικό ΚΡΑΤΟΣ."

    Τώρα θά δούν οι παλιογερμανοί, πού τολμάνε να ακυρώνουν κατά χιλιάδες τίς κρατήσεις Ελληνικών προορισμών :
    Οι "εργαζόμενοι" τών Ο.Α. θά κάνουν μία 20 - ήμερη πληρωνόμενη απεργία και ο αρχηγός τους θά χτυπήσει δυνατά τό ποδαράκι του, μέ τσένια, τρείς φορές στό πάτωμα, να μάθουν οι εχθροί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο/η ανώνυμος έγραψε
    στις Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008 12:51 πμ:

    Ο τιμητής των πάντων.Ο πτυχιούχος κατηχητής και χειροθετημένος αναγνώστης δεν έμαθε οτι τα ζώδια ειναι ανοησίες, απάτες και για τους χριστιανούς σατανικά; Αλλάξέχασα. Το ζωδιότου,αιγόκερως, όπως αναφέρει στο profile του δεν έχει κέρατα σαν τα δικά του και σαν του διαβόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.ΑΦΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΟΘΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΜΠΑ . ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.ΑΦΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΟΘΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΜΠΑ . ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.ΑΦΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΟΘΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΜΠΑ . ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γράφει το άρθρο «Οι συνέπειες της ανεπάρκειας της διεύθυνσης της Ολυμπιακής….»
    Μα καλά υπάρχει κανένας λογικός άνθρωπος που να πιστεύει υπάρχει διοίκηση που είναι ικανή να διοικήσει κα να μαντρώσει τους χιλιάδες ακατάρτιστους, αδιάφορους συντεχνίτες διορισμένους της Ολυμπιακής.
    Πως θα το κάνει θα τους απειλήσει με απόλυση:
    Οι μόνες περιπτώσεις που διορισμένος του δημοσίου απολύεται είναι αν διαπράξει κακούργημα και αυτό βέβαια μόνο αν προφυλακιστεί ή καταδικαστεί φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. eimai apo aftus pu plhttontai apo aftin tin istoria opws k para polloi ellhnes edw sthn perioxh sths frankfurt.ntroph se olus tus kyvernhtikus k mh paragontes pu exun sxesh me thn etairia ektos tu dieythinti ths etairia sthn frankfurt k orismenwn praktorwn pu thn kratun me kopo tis OA zwntanes sth germania!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *