GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παύλος Πεζάς, νέο πρόσωπο...

. ...στην υπόθεση της προμήθειας του C4I. Καταθέτει στον εισαγγελέα. Ποιο φωτογραφικό υλικό λέει ότι έχει. Γιατί κατηγορεί τον Τόμας Μίλερ...

.
...στην υπόθεση της προμήθειας του C4I. Καταθέτει στον εισαγγελέα. Ποιο φωτογραφικό υλικό λέει ότι έχει. Γιατί κατηγορεί τον Τόμας Μίλερ. Η κόντρα με τον Γ. Τρεπεκλή.


Ενα νέο πρόσωπο μπαίνει στο "προσκήνιο" της υπόθεσης Siemens. Το όνομά του είναι Παύλος Πεζάς. Είναι κι αυτό γενικότερα άγνωστο, αλλά τώρα θα γίνει γνωστό...
Πρόκειται για τον Ελληνοαμερικανό εκπρόσωπο της αντίπαλης προς την SAIC αμερικανικής εταιρείας που διεκδικούσε το σύστημα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I του 2004. Ο ίδιος υπήρξε προσωπικός φίλος του Τζ. Μπους του πρεσβύτερου, έπαιζαν μαζί και γκολφ. Κι ήταν σίγουρος ότι η δική του πλευρά θα κέρδιζε αυτή την ανάθεση.
Ο Π. Πεζάς πρόκειται να καταθέσει, εκτός απροόπτου, αύριο Δευτέρα στον εισαγγελέα Π. Αθανασίου που ερευνά την όλη υπόθεση Siemens. Σε συνομιλητές του, ισχυρίζεται ότι διαθέτει και φωτογραφικό υλικό από επαφές που είχαν εκπρόσωποι της SAIC -και ιδιώτες- με υφηλόβαθμα στελέχη της τότε κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και που σήμερα πρωταγωνιστούν στο ΠΑΣΟΚ. Θεωρεί δηλαδή ότι η δουλειά αυτή δόθηκε με πολιτικές ευλογίες στην αντίπαλη πλευρά. Κι επίσης κατηγορεί τον τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ Τόμας Μίλερ ότι, αντίθετα με τις εντολές που είχε από την κυβέρνησή του, πήρε θέση στο θέμα της ανάθεσης του C4I και τάχθηκε υπέρ της SAIC.
Μένει να δούμε τι από όλα αυτά μπορεί να αποδειχθεί και σε ποιο συμπέρασμα να οδηγήσει.
Αύριο Δευτέρα πάντως ξαναπηγαίνει στον εισαγγελέα ο Γ. Τρεπεκλής που ήταν εκπρόσωπος της SAIC και κατάφερε να κερδίσει την ανάθεση, σε βάρος της εταιρείας συμφερόντων του Π. Πεζά.
--------------------------------------------------------

13 σχόλια

  1. ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SAIC, όχι SAIG.
    Βόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι Αμερικάνοι πράκτορες θα γίνουν τιμητές της πολιτικής μας ζωής;
    Πάλι η αμερικάνικη δικηγορική εταιρία που εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Λυκουρέζος, «κάνει παιχνίδι»;
    Πώς και έτσι «αυθορμήτως» θα παρουσιαστεί στο εισαγγελέα ο κ. ΠΕΖΑΣ;
    Που ακριβώς θέλουν να πάνε το πραγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σχέση έχει ο κ. Παύλος Πεζάς με την
    ΕΡΓΟΝ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
    με έδρα τον Πειραιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAΨΑΜΠΕΛΗ
    ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ
    ΜΑΡΙΔΕΣ
    ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ
    ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΤΑΡΙΦΑ ΤΟΥΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΛΠ.ΑΝΕΚΔΟΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΜΠΟΧΑ Η ΣΑΠΙΛΑ.
    ΔΕ ΜΑΣΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Ποιο είναι το κόμμα που, ενώ διαγράφει την ελεύθερη σκέψη, ανέχεται (και ευνοεί) απόψεις που υποστηρίζουν ότι "κατέστρεψε τη χώρα"; Που αδυνατεί να ορθοποδήσει απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης; Που αρνείται το παρελθόν και την ιστορία του; Που δεν διδάχτηκε από τις αλλεπάλληλες ήττες; Που ταυτίζεται με την ήττα, την προεξοφλεί αλλά ούτε κι αυτήν δεν μπορεί να διαχειριστεί; Είναι το κόμμα που νομίζει ότι είναι site και περιμένει η κοινωνία να κάνει login. Που νομίζει ότι με VAIO, e-mail και SMS συγκινεί και συσπειρώνει. Που ο ηγέτης του νομίζει ότι είναι Administrator, moderator, blogger και έχει την πλήρη νομή-κυριότητα του κόμματος-site, συμμετοχικά αλλά μοναχικά. Και υποκριτικά "φοβήθηκε" ότι η διάδοχη κατάσταση, που ίσως το έβγαζε από το αδιέξοδο, θα το πήγαινε "ντεμέκ" δεξιά! Που ευνοεί "αυλές" και "κάστες κολλητών". Και υποτιμά τη νοημοσύνη της κοινωνίας τόσο, ώστε στελέχη του υποστηρίζουν ότι θα είχε τον ίδιο ηγέτη, ακόμη κι αν τον έλεγαν διαφορετικά! Οσο, βέβαια, κατρακυλά, τόσο μεγαλώνει και η μυωπία του. Από τα μαθηματικά διδάχτηκε μόνον αφαίρεση και διαίρεση. Γι' αυτό και, δίχως αιδώ, διαγράφει ιστορικά στελέχη του. Και παζαρεύει την αξιοπιστία του ευαγγελιζόμενο συνεχώς κάτι αόριστα "νέο". Αιφνιδιάζεται και πανικοβάλλεται από την αλλαγή ηγεσίας σε άλλο κόμμα, δίνοντας τη φαιδρή εικόνα δον Κιχώτη που σκιαμαχεί. Κι ενώ ο αρχηγός του διατείνεται ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη χώρα σαν λάφυρο, ο ίδιος χρησιμοποιεί το κόμμα σαν λάφυρο.
    Λες και του έγινε γονική παροχή.
    Το μετέτρεψε, λοιπόν, σε "πριγκιπάτο".
    Δυστυχώς για εμάς, που ακόμη το στηρίζουμε, κατάντησε θλιβερή καρικατούρα του ένδοξου παρελθόντος. Αλήθεια, ποιος εμπιστεύεται ένα κόμμα που δεν σέβεται και απαξιώνει την ιστορία του, διχάζει τους υποστηρικτές του, τρώει τις σάρκες του; Που είναι διαρκώς σε κρίση;
    Ως πότε οι άλλοτε σφοδροί αμφισβητίες της προηγούμενης ηγεσίας θα "ποιούν την νήσσαν";
    Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ έχει όνομα: λέγεται Γιώργος Παπανδρέου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάει, χάλασε ο κόσμος!
    Πώς είναι δυνατόν, να πάρει το EURO μία χώρα με ... Βασιλείς ?

    Τί έκανε το ... παλάτι ? Δέν έκανε καμμιά ... μηχανορραφία σε βάρος τού ... λαού ?
    Δέν ανέτρεψε κανάν ... δημοκράτη ?

    Κύπελλο σε χώρα με Βασίλισσα την κόρη τής Φρειδερίκης ?

    Μάλλον λάθος θάγινε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .
    ........................................................................................................


    Θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄
    ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    Τα τελευταία νέα σχετικά με την ναυτιλιακή εταιρία των Καραμανλήδων τα διαβάσαμε
    στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 22.06.2008 . Σε άρθρο με τίτλο :
    ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Στη Wall Street τα πλοία της εξαδέλφης του Κ. Καραμανλή

    Ο κύριος Γ . Σ . Σκορδίλης μας πληροφορεί για τις δραστηριότητες της κόρης του θείου Αχιλλέα η οποία ηγείται της σεμνής και ταπεινής εταιρίας Hellenic Carriers που είναι εισηγμένη στην Wall street .

    Μετά από όλα αυτά τα δημοσιογραφικά σκατά της Δεξιάς είχαν λοiδωρήσει το ... διώροφο πατρικό σπίτι του Αλέξη Τσίπρα . Το βρήκαν ... καπιταλιστικό .

    CHIEF ENGINEER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ,ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,Η ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ "ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ" ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΡΧΩΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ....

    ΕΧΟΜΕ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΔΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεγονός είναι ότι πολλοί δημοσιογράφοι είναι τελείως αμόρφωτοι ή ημιμαθείς που όμως νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, γεγονός το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο!
    Ειλικρινά αυτή η ιστορία αλλά και παρόμοιες με κάνουν να αναρωτιέμαι ποιές από τις εντυπώσεις που έχουμε για πρόσωπα [αξίες/ικανότητα] από τη στιγμή που διαμορφώνονται από τα ΜΜΕ είναι σωστές ή λάθος; Για παράδειγμα τώρα ο Π.Πέζας θα εμφανιστεί-τον εμφανίσουν σαν καλόπαιδο [!] ενώ τον Γ.Τρεπεκλή τον έχουνε "ξεσκίσει" παρόλο που αν κάποιος τον ξέρει έστω και λίγο τουλάχιστον ξέρει ότι είναι ένας πραγματικά έξυπνος άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ------------------
    Το μετέτρεψε, λοιπόν, σε "πριγκιπάτο".
    Δυστυχώς για εμάς, που ακόμη το στηρίζουμε, κατάντησε θλιβερή καρικατούρα του ένδοξου παρελθόντος.
    --------------------

    Για αλβανος, πολυ καλα τα ελληνικα σου...

    Αλλα, ποιο ενδοξο παρελθον, ρε κοιμισμενε? Δεν εχεις σπιτι στην Λλβανια, και καθεσαι εδω? Δρομο!

    Η γερμανιδα βασιλισσα Ισπανιας, χαρηκε που οι συμπατριωτες της οι γερμανοι ποδοσφαιριστες εχασαν!

    Τι θεατρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *