GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πολίτες θα προτιμήσουν να δυναμιτίσουν...

...τα θεμέλια του συστήματος για την υπόθεση Siemens! . Από τον Πέτρο Τατούλη , "Στην υπόθεση της Siemens δεν πρέπει κανείς να φοβηθεί...

...τα θεμέλια του συστήματος για την υπόθεση Siemens!
.
Από τον Πέτρο Τατούλη
,
"Στην υπόθεση της Siemens δεν πρέπει κανείς να φοβηθεί «βαριά» ονόματα, μονοπώλια πολιτικών οικογενειών, επιχειρηματικά συμφέροντα. Το πολιτικό παιχνίδι έχει «ανοίξει» και οι πολίτες δεν θα ανεχτούν ψευτοδιλήμματα. Θα προτιμήσουν να δυναμιτίσουν τα θεμέλια του συστήματος για να ρίξουν καινούργιες γέφυρες. Η πολυδιαφημισμένη έννοια του «Κέντρου» αποκτά σήμερα μεγαλύτερη δυναμική από ποτέ, αφού παραδοσιακά αποτελεί τη δύναμη που ισορροπεί τα άκρα. Και σήμερα η επιταγή της ισορροπίας είναι ισχυρότερη από ποτέ".
Εδώ μπορείτε να δείτε τις τελευταίες μου τοποθετήσεις για τη Siemens:
http://tatoulis.blogspot.com/2008/06/siemens.html
-----------------------------------

25 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί και εκλεκτοί μου φίλοι


    Πάντα πολύ σημαντικά νέα και πληροφορίες….


    Όλη η κοσμοθεωρία , η φρασεολογία και η παρουσίαση του κ. «καταλληλότερου» στηρίζετε σε μια κακοσκηνοθετημενη παράσταση που οι θεατές έχουν βαρεθεί ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο.
    Ο φανατισμός όμως και η μισαλλοδοξία των ακραιφνών δεξιών που ως γνωστόν ψηφίζουν απανταμ- παπανταμ δεξιά σε όλες τις εκφάνσεις της και διαχρονικά από εποχής Θρόνου και Εθνοσωτήριου , αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της αντίδρασης στη χώρα μας και παραμένουν ακόμη γοητευμένοι από την κακόγουστη παράσταση του. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ποσοστά του ΛΑΟΣ παραμένουν σταθερά συμπιεσμένα χαμηλά.
    Ο υπόλοιπος σκεπτόμενος λαός που δεν ανήκει στην παρέα που νέμετε την εξουσία και τρώει με χρυσά κουτάλια βρίσκεται σε απόγνωση, αδιέξοδο και διαρκή αναζήτηση.
    Γιατί στις δημοσκοπήσεις καταγράφετε ένα 30-40% αδιευκρίνιστη ψήφο.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου σταθερά και με δυναμισμό έχουν κηρύξει προ πολλού το δρόμο της κάθαρσης , της ηθικής και της ριζικής αντιμετώπισης των διαχρονικών σημαντικών προβλημάτων του μέσου Έλληνα, κάτι που έχει και τις γνώσεις και την εμπειρία και την ηθική δύναμη να πράξει. Δυστυχώς κάθε μέρα έχουν να αντιμετωπίσουν την πιο άθλια και καλοενορχηστρωμενη προπαγάνδα του Ρουσοπουλου που ομολογουμένως όπως έχει λεχτεί και στη Βουλή μόνο με τον μαιτρ είδους Γκεμπελς μπορεί να συγκριθεί.
    Αν και βρίσκονται ήδη 5 χρόνια στην εξουσία συνεχίζουν να λένε ότι φταίει το κακό ΠΑΣΟΚ για οτιδήποτε στραβό συμβαίνει. Λες και αυτοί παρέλαβαν χθες. Από την άλλη τα καλο πληρωμένα παπαγαλάκια του Αγιατολαχ της παραπληροφόρησης μέσα στο γενικό χαμό που επικρατεί ψάχνουν να μας πουν αν ο Τσουκατος όλα όσα πήρε τα έδωσε η όχι στο ΠΑΣΟΚ. Όταν λέει όμως το ίδιο το αφεντικό της SIEMENS ότι όσα έπαιρνε ο ένας δίναμε και στον άλλο για τα κόμματα εξουσίας , χωρίς να αποκλείετε κανείς, πάγια τακτική των μεγάλων επιχειρηματιών διαχρονικά , ουδείς ασχολιέται με αυτό.
    Τελικά η ελπίδα μας είναι ότι οι σκεπτόμενοι και προβληματισμένοι άνθρωποι θα διαπιστώσουν ότι η ψήφος η καθαρή κατά της κυβέρνησης είναι μια και είναι αυτή που θα πηγαίνει στο ΠΑΣΟΚ. Οποιαδήποτε άλλη λύση το μόνο που θα επιτυχαίνει είναι να παρατείνει τη θητεία της πιο άθλιας διακυβέρνησης που είχαμε ποτέ, κάτι που έγινε με τις τελευταίες εκλογές.


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε βρε γελοιε απο δω . Αμα εισαι μαγκας αποστατησε απο τωρα, ωστε να δουμε τι θα κανεις με το νεο κομμα που ετοιμαζεις η θα συμμετασχεις. Μη περιμενεις τις εκλογες να τη κοπανησεις για να φανεις "μη αποστατης". Φυγε τωρα. Αλλα φταινε αυτοι οι ηλιθιοι της ΝΔ που σε κουβαλαγανε τοσα χρονια και εκανες ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GR-Αθήνα: Αυτοκίνητα τύπου τζιπ

    2008/S 88-119438

    ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΦΘΕΙΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

    Αυτοκίνητα επιβατικά τζιπ (Κ.Α. 1701 02950) για το Αρχ. Πυροσβ. Σώματος (Κ.Α. 0085). ΕΠΠ 2004.

    Αξία: 1 678 050 EUR.
    Με ΦΠΑ Ποσοστό ΦΠΑ (%): 19.0.

    Προκαταρκτική προκήρυξη

    Αριθ. της προκήρυξης στην ΕΕ: 2004/S 209-179435 της 26.10.2004.

    ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ:

    Chrysler Jeep Ελλασ Αβεε, GR-Αθήνα.



    Συνολική τελική αξία της σύμβασης:
    Αξία 1 678 050 EUR.
    Με ΦΠΑ. Ποσοστό ΦΠΑ (%) 19.0.




    re gia malakes mas exoune
    posa oxhmata piran gia ladi
    dioti mono to poso anaferoun

    apo pantou ta arpazoune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TELIKA POSA OXHMATA EINAI?

    APEFTHIAS ANATHESI TIMIA PRAGMATA .

    KAI EGO ANAROTIOMOUN POU TA VRISKOUN KAPIOI TOSA LEFTA GIA TOSO AKRIVA OXHMATA

    SIGA NA MI DOSANE STOYS PYROSVESTES CHEROKEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    KANA TSERKI ISOS

    XAXAXAXAXAXAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....
    == Κε Αθανασόπουλε έχετε γνώση του θέματος ;]

    =ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ , ΑΠΟ 1-7-8 .
    -ΑΛΛΑ ! ! ! !
    -ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛ.10500, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΟΝΑ.

    =ΛΕΕΙ Η ΔΕΗ

    -Επικοινωνήστε μαζί μας.
    ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
    ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 30
    10432, ΑΘΗΝΑ
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 5230301
    E-mail: info@dei.com.gr

    Κέντρο Πληροφόρησης Πελατών: 10500

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Vasika o logos sou poia einai gia ton pou..o . Den eisai poia axios tis prosoxis mas. Mas koroideveis kata-moutra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Τ Ω Ρ Α.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο λαλίστατος Τατούλης μπορεί να μας πεί τι έγινε με τα ψηφιακά του ΟΤΕ, την Siemens και την Intracom όταν ο εισαγγελέας τότε Ζορμπάς είχε κινησει ποινικές διώξεις και οι πολιτικοί στη συνέχεια - και ο Τατούλης - άλλαξαν τις καταθέσεις τους και απαλλάχθηκαν όλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΛΟΙΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΩΡΗ,ΜΙΑ ΠΡΥΜΝΗ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ,Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ
    ΕΧΕΙ BAD RECORDS, ΣΤΟ LLOYDS.
    O KAΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ/ΞΕΡΟΛΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΣΗΜΕΡΑ 30/06/08 ΚΑΙ ΩΡΑ 1900
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ ,Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ.Ο ΣΦΑΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ
    ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ.
    Ο ΔΕ ΚΟΥΡΗΣ Ν ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ,ΛΟΓΙΣΤΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ(ΜΑΙΜΟΥ)ΑΠΟ ΑΛΤΕΡ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ,Η ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ(ΚΑΣΤΡΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γεια σου μεγαλε ταμπα μαγκα!λογα, ογα,λογα,λογα.....
    επαναστατη του γλυκου νερου του πολιτικου συστηματος!..μην ξεχασεις την κρισιμη ωρα ξανα να υποστηριξεις ξανα την κυβερνητικη παραταξη οπως εκανες και με το χωροταξικο..οποτε μπορεις να μας δουλευεις ησυχως..τελικα οι ψηφοφοροι σου πρεπει να ειναι πολυ ψωνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλου γεννούν οι κότες κ. Τατούλη.

    Ή αλλιώς πολύ κλο κλο και από αυγά μηδέν.

    Καληνύχτα και αντίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα δυναμιτισουν τα θεμελια οπως εσεις κυριε Τατουλη την Κυβερνηση για το Ασφαλιστικο εκτρωμα?
    Καταλαβα,ας βιαστω να αγορασω ωτοασπιδες παλι.
    Οι προηγουμενες ελιωσαν απο τα πυροτεχνηματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O babis είναι ψυχάκιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΕΣ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ . ΕΜΑΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ TCP/ IP ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΟΓΣ - ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΜΕΝΕ . ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΥΦΑΚΙ. ΕΧΕΙΣ ΦΡΥΔΙΑ ??? ΔΕΙΧΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. PE TATOYΛH KANE THN APXH KAI AYTOANATINAΞOY PE MAΛAKA!ΓEΛOIE!OYΣT!babis MΩPH ΠOYΣTAPA ΔΩΣE THN KOΛOΦAPΔEIA ΣOY ΣTON ΓAΠ MΠAΣ KAI ΔEI AΣΠPH MEPA,XAMENE!ΠAPΩΠIΔA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ Κ.ΤΑΤΟΥΛΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. ΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Η ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΠΑΡΑ ΤΗΝΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ.ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΗΝΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ.ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΕΙΣΤΕ ΞΕΓΠΑΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε Πέτρο,γιατί ασχολείσαι με τους bloggers;Aυτοί τουλάχιστον δεν είναι προβατοποιημένοι όπως οι ψηφοφόροι σου.Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων που έχουν απομείνει σ' αυτό τον τόπο.
    Απο τη στιγμή που ψηφίζεις αυτά τα απαράδεκτα νομοσχέδια μη βγαίνεις και το παίζεις τσάμπα μάγκας.Ασε τις επαναστατικές μαλακίες και προχώρα με τις Μαυρογιαλούριες μεθόδους των συναδέλφων σου.Δεν έχεις θέση εδώ μέσα Πετράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ομαδα BLOOPERS ειναι μια αναρχοαριστερη ΧΟΥΝΤΑ, ρεμαλια και κοπριτες.Ουστ λεχριτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος (8:28) ειπε

    ".....ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΗΝΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..."

    Ποιές τύψεις, αγόρι μου, θα έχουν αυτοί οι χοντρόπετσοι;

    Αφού το βασικό προσόν για να επιβιώσεις στην πολιτική είναι να είσαι αμοραλιστής απο τα γεννοφάσκια σου και να θεωρείς όλους τους άλλους ως υπανάπτυκτους και κρετίνους που τους αξίζει (καρμικά) να εξαπατώνται και να υποφέρουν.

    b@bis o (t@mi)flu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Oι δρόμοι για την "Ιθάκη" πολλοί!Στο ταξίδι ο ΛΑΟΣ ανακαλύπτει οτι η πορεία είναι ΛΑΘΟΣ.Η εταιρεία,κεφάλαιο,με το πλήρωμα,πολιτικούς,τους παραπλάνησε και αρχίζουν οι φασαρίες.Τότε επιλέγεται άλλος δρόμος με διαφορετικό πλήρωμα. Τώρα βέβαια, είμαστε στη φάση όπου το Αρχηγείο εξετάζει τα εγκαύματα του πληρώματος,πολιτικών,από τη μεγάλη έκθεση στον ήλιο.Βλέπετε είναι και η Οικολογική καταστροφή και κεινο το αντηλιακό CAPITALISMUS δεν ήταν αποτελεσματικό!! Οι εγκαυματίες παροπλίζονταικαι θα αντικατασταθούν.Μπορεί για παράδειγμα να ακολουθήσουν ένα "μέσο" δρόμο,με ταχύτητα κάτω των 50 κόμβων.Αυτός είναι πιο ευελικτός και το πλήρωμα χειραγωγήσιμο και πιο εύκολα διαβρώσιμο. Στην τσόχα του Αρχηγείου ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!ΕΞΩ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ!!!ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κορίτσια, μίλησε ο κολλητός του Τσουκάτου στο ΕΚΚΕ, ο Τατούλης!
    Καλά να πάθεις βλάκα χοντρέ που μάζεψες τον κάθε κομπλεξικό αριστερό στο κόμμα, άντε μετά να έχεις σαν κόμμα ομογενοποιημένη πολιτική κουλτούρα και στρατηγική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ολα τα αριστερα μουνοπανα διοικουν την Ελλαδα αυτη τη στιγμη, γιατι τους γλειφουν το κωλο οι αλλοι για να αρπαξουν κανα ψηφο και αυτοι το εκμεταλλευονται και εχουν πιασει τις καλιτερες θεσεις τοσο στο δημοσιο οσο και και στον ιδιωτικο τομεα. Γαμανε και δερνουνε αυτη την εποχη. Αν δεν σταματησουν να τους γλειφουν θα χασουν την εξουσια. Πεταξε Καραμανλη το Τατουλη εξω και παρε το ρισκο. Ουτως η αλλως θα σε ριξει, απλως ψαχνει το τροπο για να μη φανει "αποστατης". Μη του δινεις αλλοθι, γαμησε τον αρχιδη, μας ταχει πρηξει με τις δηθεν αποψεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. πετρο φιρι φιρι το πας να σε κεράσουμε καμια μολότοφ, εισαι μερος του συστηματος που μας εκλεβε, μας εξαπατουσε και μας κοροιδευε. Τωρα προσπαθεις να το παιξεις επαναστατης αλλα οταν ησουν στο υπουργειο εκανες μοκο κανε λοιπον το ιδιο γιατι και η υπομονη μας εχει ορια, τοσο εσυ οσο και οι οικογένεια σου ειναι νόμιμοι στοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. -

    Αγαπητέ κ. ΤΑΤΟΥΛΗ

    Μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε στρατηγική.

    Αλλιώς κινδυνεύετε να θεωρηθείτε σαν ένας άλλος "Λεβέντης" και οι περίφημες δηλώσεις σας θα κάνουν μόνο για τις εκπομπές του ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ.

    Η μέχρι τώρα στάση σας θυμίζει τους "κουμμουνιστές των σαλονιών", δηλαδή άτομα που την περίοδο του ψυχρού πολέμου κάτω από την ασφάλεια του δυτικού συστήματος, καθόντουσαν στο σαλόνι τους μπροστά από το τζάκι, πίνοντας ουϊσκι, καπνίζοντας πούρα, φιλοσοφώντας πόσο καλός είναι ο κουμμουνισμός.

    Για να γίνετε πιστευτός θα πρέπει να στραφείτε κατά του συστήματος το οποίο κατακρίνετε.

    Είσαστε όμως έτοιμος να το κάνετε?

    Μέχρι στιγμής μάλλον το αντίθετο δείχνετε.

    Η στιγμή είναι μοναδική τώρα.

    Μπορεί να γραφτεί ιστορία.

    Αν ο Καραμανλής τον οποίο κατηγορείτε για ατολμία είναι πράγματι άτολμος, τότε "βοηθήστε τον" να αναγκαστεί να πάρει αποφάσεις.

    Αν δεν το κάνει, τότε ανεξαρτητοποιηθείτε.

    Όχι όμως άλλα λόγια.


    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *