GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και σε μικρότερα κόμματα;...

. Μετά τα δύο μεγάλα κόμματα, ορισμένοι πιστεύουν ότι τα "σκάγια" της υπόθεσης Siemens θα πάρουν προσεχώς και τουλάχιστον κάποια ...

.

Μετά τα δύο μεγάλα κόμματα, ορισμένοι πιστεύουν ότι τα "σκάγια" της υπόθεσης Siemens θα πάρουν προσεχώς και τουλάχιστον κάποια από τα μικρότερα. Εντός και εκτός Βουλής. Εν ζωή ή και όχι.

14 σχόλια

  1. Μην γραφετε μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DISTIXOS OI ISTORIES MAS LENE OTI
    DIXOS AIMATOKYLISMA TIPOTA DEN ALAZI

    GIAUTO LOIPON SKOTOSTE OPOIOS SKETIZETE ME THN SIEMENS KAI KATHE SIEMENS KAI META NA DO POIOS THA TO KSANAKANI

    AN OMOS APEXTHANESTE TIN BIA TOTE EINAI SIGOURO OTI THA SYNEXISI NA PONA I MESH SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν τά 'χουμε ξαναπεί; ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι "μικρό κόμμα". Άσε που στις εκλογές παίρνει 3-5%. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν, είναι και θα είναι μεγάλο κόμμα. Κόμμα εξουσίας δηλαδή. Δεν είναι ανάγκη να εξουσιάζει στη Βουλή. Του φτάνει που εξουσιάζει στην παιδεία και στη δημοσιογραφία.

    Μ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ΠΟΛΑΝ εννοεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα σάββατο 21 Ιουνίου κατα τις 9:00 στον ΑΛΦΑ (Εκπομπή Μάνεση) ο καλεσμένος Γ. Καρατζαφέρης είπε ότι το 1990 όταν ο Κεφαλογιάννης απέπεμψε την Σήμενς, Συνεδρίασαν Μητσοτάκης - Παπανδρέου και Φλωράκης (Κυβερνηση συνεργασίας) και εγκρίνανε την Συνεργασία.
    ...Και μη πείτε ότι είναι λάσπες του"ακροδεξιού";
    (Για τον Καρατζαφέρη ή για μένα)
    Σόρρυ για την ανωνυμία..αλλά δεν έχω χρόνο να διαβάζω απαντήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και πληροφορίες…

    «Απέναντι στα συμφέροντα που λεηλατούν τον τόπο»

    Την βούληση του να αγωνιστεί «για να καθαρίσει επιτέλους η πολιτική ζωή του τόπου» και να ασχοληθεί η ελληνική κοινωνία με τα πραγματικά της προβλήματα, όπως η ακρίβεια, η υγεία, η παιδεία και η κοινωνική πολιτική, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στον Πειραιά, όπου περιόδευσε στην κεντρική αγορά και συναντήθηκε με τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο της πόλης.
    Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ανέχεται την ασυδοσία των καρτέλ στην αγορά και με την πολιτική της πλήττει το εισόδημα της μέσης ελληνικής οικογένειας και υπονομεύει το κοινωνικό κράτος. Κάλεσε τους πολίτες να στρατευθούν στον αγώνα «για την αντιμετώπιση των συμφερόντων που θέλουν να λεηλατήσουν τα χρήματα του λαού».

    Η μόνη πιστευτή και αξιόπιστη φωνή αλήθειας που ακούγετε σήμερα.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ηγέτης της Δημοκρατικής παράταξης , συνεχίζει τον δύσκολο αγώνα επικεφαλής των τιμίων και αδιάφθορων αγωνιστών όλης της κοινωνίας , για να υπάρξει επιτέλους κάθαρση , προοπτική και ισοπολιτεία για όλους τους Έλληνες , μέσα στο όραμα και την πραγματικότητα της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού που πρεσβεύει

    Χρέος και καθήκον μας όλων, να τον ακολουθησουμε και να τον πιστευσουμε. Ναστε σίγουροι ότι δεν θα διαψεύσει τις ελπίδες μας.
    Το εγγυάται, η προσωπικότητα του, το δοκιμασμένο ήθος του και η καθημερινή του πρακτική μέχρι σήμερα μέσα από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες και με συνεχείς υπονόμευσης από του μεγαλοεργολάβους και τους νταβατζιδες που λεηλατούν ασύδοτοι το δημόσιο πλούτο.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. gr sex ante trava kamia malakia na ksexarmaniasis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις


    Ελπίζω να μην σας ενοχλεί που εκτός από πούστης είμαι και διχσμένη προσωπικότητα


    Τα καλύτερα έρχονται αγαπητέ αναγνώστη.


    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ (ιδίως) και το ΚΚΕ έπαιρναν χρήματα;
    Αυτοί δεν κυβερνούσαν συνέχεια χρόνια τώρα; Αυτοί δεν μετέφεραν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους τους με "αεροπλάνα και βαπόρια" (κατακαημένη Ολυμπιακή); Αυτοί δεν έδιναν το "κατιτίς" έναντι ψήφων σε χιλιάδες φτωχούς; Αυτοί δεν κυβερνούσαν; Αυτοί δεν διοικούσαν τη χώρα, τις ΔΕΚΟ; Αυτοί δεν υπέγραφαν χιλιάδες (χαριστικές) συμβάσεις και προμήθειες με τις ΖΗΜΕΝΣ, C41, ομόλογα κτλ., κτλ,.
    Μάλιστα!! Αυτοί τα έπαιρναν, όπως ρητά είπε και η ΖΗΜΕΝΣ: "πάγια πρακτική μας είναι να δίνουμε μίζες στα Δύο (μικρά) Κόμματα Εξουσίας".
    Κάτι ήξερε και ο πρόγονος μας ΑΙΣΩΠΟΣ, με τη παροιμία του για "την κολοβή αλεπού, που παρότρυνε και τις άλλες αλεπούδες να κόψουν τις ουρές της..για να γίνουν έτσι ομορφώτερες".
    Να μην αναφερθούμε και στο μακαρίτη ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ που θα έπαιρνε βραβείο ΓΚΙΝΕΣ με το "ρίχνε-ρίχνε λάσπη, όλο και κάτι θα μένει" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βεβαιότατα!!..
    Τα μικρά κόμματα, που ως γνωστόν με το 3-8% από δεκαετίες κυβερνούν, τάπιαναν από τη ΜΙΖΕΝΣ.
    Αφού αυτά μοιράζουν τις τηλεοπτικές άδειες στους καναλάρχες, αυτά τους χαρίζουν δεκάδες δις από χρέη, ή κάνουν στραβά μάτια στα πλαστά τιμολόγια, (ίδε ΕΛΕΥΘ. ΤΗΛΕΟΡ.) και εις αντάλλαγμα τα υπερ-προβάλλουν 24 δευτερόλεπτα στο 24 ωρο!!...
    Αν τώρα κάποιους "ξεσκίζουν" με τα δηλητηριώδη σχόλια τους για "ψύλλου πήδημα" (π.χ. "ασέβεια στο θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας", όταν του ζητήθηκε να παρέμβει στο θέμα του Δημοψηφίσματος και παρουσιάστηκε ως "κατάλυση του πολιτεύματος"), σωστά καταλάβατε, μιλάμε για τα 2 μεγάλα κόμματα.
    Αλλά και στα τηλεοπτικά-ραδιοφωνικά ΠΑΝΕΛ, οι εκπρόσωποι των μικρών κομμάτων, ιδίως της αριστεράς δεν είναι αυτοί που μονοπωλούν τον τηλεοπτικό χρόνο; Σχεδόν κάθε μέρα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν διαμαρτύρονται για τον τηλεοπτικό αποκλεισμό τους στο MEGA-ANTI-ALPHA κλπ.
    Αυτά βλέπουν ΖΗΜΕΝΣ και ΣΙΑ, και σου λένε αφού ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ κυβερνούν, μπούκωσε τους με εκατομύρια Ευρω, για να κάνουμε τις δουλειές μας. Άλλωστε και η πλειοψηφία της κοινής γνώμης (Β.Π., Ένα τεράστιο ερωτηματικο στο Press-gr, κ.α. κ.α. αυτά δεν λένε);
    Πέρα από το γεγονός, ότι το 60-80% των Ελλήνων, πιστεύει και ψηφίζει αυτά τα κόμματα, (άλλο αν την επόμενη των εκλογών τα μουτζώνει και τα σκυλοβρίζει), είναι δυνατόν να έρχονται τώρα οι Γερμαναράδες να τα συκοφαντούν και να τα λασπώνουν για μίζες και ηλεκτρονικά συστήματα; Τα ύστερα του κόσμου!! Αφού είπαμε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ, είναι το κράτος, αφού αυτοί, όπως λέει και ο φίλος Μ.Π. εξουσιάζουν, παιδεία και δημοσιογραφία.
    Μήπως, σου διέφυγαν φίλε Μ.Π. και Ένοπλες Δυνάμεις-ΜΑΤ, γιατί κάτι άκουσα για ΚΝΙΤΙΣΣΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, και ξελογιάζουν ότι βρούν μπροστά τους. Έλληνες γρηγορείτε!!... Αν και ο Μ.Π. αγρυπνεί, γιά όλους MAΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DDR- KKE //ΠΟΛΑΝ// ΣΥΝ //ΔΗΑΝΑ;//ΔΗΚΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΝοματα και κομματα και οχι μαλακιες και λάσπη στον ανεμηστηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση