GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Παγκόσμιο" γέλιο με την ΕΡΤ!

. Εγινε ρεζίλι με την αγώνα του Euro. Εξάλλος και ο Καραμανλής, αναμένονται παραιτήσεις... .. "Παγκόσμιο" γέλιο έπεσε χθες με τ...

.
Εγινε ρεζίλι με την αγώνα του Euro. Εξάλλος και ο Καραμανλής, αναμένονται παραιτήσεις...
..
"Παγκόσμιο" γέλιο έπεσε χθες με την κρατική ΕΡΤ, η οποία για δέκα λεπτά έριχνε μαύρο κατά την διάρκεια του αγώνα και προσπαθώντας να πείσει ότι παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπιζε όλη η Ευρώπη συνδέθηκε με την Γερμανία όπου χιλιάδες φίλαθλοι παρακολουθούσαν τον αγώνα από μόνιτορ το οποίο στο βάθος έδειχνε ζωντανά τον αγώνα!
Από το κοντρόλ έλεγαν στους εκφωνητές να λένε ότι καμία χώρα στην Ευρώπη δεν βλέπει τον αγώνα, αλλά οι χιλιάδες Γερμανοί στην πλατεία όπου συνδέθηκε η ΕΡΤ έβλεπαν ζωντανά την μπάλα!
Χιλιάδες τηλεθεατές έπαιρναν στο τηλεφωνικό κέντρο της κρατικής τηλεόρασης και εξέφραζαν την αγανάκτησή τους για το χοντρό δούλεμα που τους έριχνε η ΕΡΤ.
Το θέμα έφτασε πολύ ψηλά στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και ο πρωθυπουργός, ο οποίος προσπαθούσε να δει μπάλα διαπίστωσε ότι τον δουλεύανε κανονικά.
Σήμερα αναμένονται οι παραιτήσεις των σκηνοθετών και των υπευθύνων που διαχειρίστηκαν την "κρίση" αλλά οι τηλεθεατές που πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ, εξακολουθούν να νοιώθουν ότι η προπαγάνδα έχει και τα όριά της.
--------------------------

83 σχόλια

  1. Για να μη γινόμαστε ωχαδερφιστές,καχύποπτοι και να μας ξινίζει το παραμικρό σας ενημερώνω ότι ΟΥΤΕ και η ιταλική RAI είχε εικόνα και όντως ήταν πρόβλημα δορυφόρου, τελείως άστοχη η ανάρτηση του συγκεκριμένου θέματος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι λέει βλακείες η ΕΡΤ. Μάλιστα κανόνισε να γράφουν τις ίδιες βλακέίες στο CNN.

    Σκέτη αγγύηση στα posts ειστε!

    Απο το CNN:
    However, the feed to TV stations worldwide was lost: only Swiss public TV and Al-Jazeera were unaffected, agency reports say.

    The worldwide TV transmission was lost with less than 20 minutes of the second half to go and with Germany and Turkey level at 1-1.
    The TV loss was badly felt as Turkey have forged a reputation throughout the tournament of snatching victory in the the dying minutes of closely fought matches, and throughout the game had been regarded as the better team.

    But with no television pictures available, Germany took the lead again in the 79th minute through Miroslav Klose.

    The TV feed was restored around five minutes later for viewers to see Turkey draw level again in the 86th minute -- before Germany scored in the 90th minute to take the match to 3-2.

    But then, as the match moved into the few minutes of injury time, the feed was lost again.

    In a statement UEFA, Europe's football body which organizes the tournament, said: "The television signal in the International Broadcast Center for the Germany-Turkey game has been interrupted several times in the second half due to technical reasons which are currently being investigated, in particular to evaluate the impact of the violent electrical storm over Vienna at that time."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από ότι φίνεται και στη Μεγάλη Βρετανία είχαν πρόβλημα.

    http://www.guardian.co.uk/media/2008/jun/26/bbc.television1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρέ κοπρίτες, παρεούλα της Αλεξίας,

    Χτυπώντας και υποσκάπτοντας οτιδήποτε το κρατικό, διαλύοντας το ΚΡΑΤΟΣ τουτέστιν,

    Συνειδητοποιήστε ότι :

    ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ.

    Εγγυητή τής ασφάλειας και των συντάξεών σας σέ λίγο, να αναγορεύσετε τον ... Κοντομηνά με την Μενεγάκη.

    Συμφωνοι, μπουρδέλο η ΕΡΤ. Τελεία.
    Οι "Ιδιωτικοί" (Μήν εμέσω) σταθμοί ?

    Τριμπούρδελο, μαλακοδημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην ειστε καχυποπτοι! εχει δικιο το μπλογκ, ναι μεν παντου δεν εβλεπαν αλλα για ελαχιστα λεπτα σε σχεση με την ΕΡΤ που η διακοπη κρατησε περισσοτερο εξαιτιασ των αχρηστων κρατικοδιαιτων δημοσιων υπαλληλων που τους πληρωνουμε αντι να τους πλακωνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι.. ουτε το BBC στη Βρετανια το εδειχνε για 5-10 λεπτα. Αν μιλαμε βεβαια για τον αγωνα Γερμανια-Τουρκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο τυφλιάγκουρας ο Καψαμπέλης με την κλαψομούνα κόρη το έγραψε το άρθρο ή ο ΠαπαΡΟγιάννης???


    Ξεστραβώστε μαλακισμένα...





    Η απώλεια σήματος που διήρκησε πέντε λεπτά και τα προβλήματα που γενικά σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του πρώτου ημιτελικού μεταξύ της Γερμανίας και της Τουρκίας ήταν το μείζον θέμα στα κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ την Πέμπτη (26/6).


    Σχετικά links
    Μ.Μ.Ε. - Κόσμος
    Παγκόσμια τηλεοπτική διακοπή 5 λεπτών!
    Η απώλεια σήματος που διήρκησε πέντε λεπτά και τα προβλήματα που γενικά σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του πρώτου ημιτελικού μεταξύ της Γερμανίας και της Τουρκίας ήταν το μείζον θέμα στα κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ την Πέμπτη (26/6).
    Οι αρμόδιοι της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας απολογήθηκαν για τα μπλακ-άουτ στην τηλεοπτική μετάδοση, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την κατάσταση. Οι κάκιστες καιρικές συνθήκες διέκοψαν την ηλεκτροδότηση του κέντρου μετάδοσης, το οποίο τροφοδοτούσε με εικόνα όλες τις χώρες (εξαίρεση η Γερμανία, η οποία είχε δικό της συνεργείο).


    Μήνυση η ZDF
    Η απώλεια σήματος που προκλήθηκε από την θύελλα ενδέχεται να φέρει την ΟΥΕΦΑ σε θέση εναγόμενου, αφού η κρατική γερμανική τηλεόραση ZDF εξετάζει την πιθανότητα να μηνύσει την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

    Σημειώνεται ότι τη δεύτερη φορά που υπήρξε διακοπή της μετάδοσης, η γερμανική τηλεόραση που είχε δικό της συνεργείο μετέδωσε κανονικά εικόνα.
    "Εξαιτίας μιας θύελλας στη Βιέννη, υπήρξαν τρία μικρά μπλακ άουτ, που διήρκησαν το καθένα λιγότερο από ένα μιλισεκόντ. Από αυτό προκλήθηκε επανεκκίνηση των συστημάτων και όλο το περιστατικό κράτησε πέντε λεπτά», τόνισε και στη συνέχεια ανάλυσε περαιτέρω την κατάσταση", τόνισε ο Αλεξάντρ Φουρτουά, επικεφαλής της "UMET", θυγατρικής εταιρίας της ΟΥΕΦΑ με ενασχόληση στα ΜΜΕ.

    "Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι πως για τον δεύτερο ημιτελικό και τον τελικό δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Θέλουμε να αποφύγουμε κάθε εμπλοκή εξωτερικού παράγοντα που να επηρεάζει την ηλεκτροδότηση και κατά συνέπεια την μετάδοση του σήματος. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον καθένα για τα λεπτά που χάθηκαν. Τα δώσαμε στους αναμεταδότες στη συνέχεια, αλλά φυσικά λυπούμαστε γι’ αυτούς που παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή".

    Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομοσπονδίας, Γουίλιαμ Γκέιλαρντ, υπογράμμισε: "Δεν είναι φυσιολογικός καλοκαιρινός καιρός στην κεντρική Ευρώπη. Ηταν μία ειδική περίπτωση και δεν υπάρχει πρόγνωση επανάληψης".





    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eleos pia! Kala den uparxei kanenas elegxos gia to ti postarete?
    Eikona den uphrxe pou8ena gia 6:30 lepta. Oute sth germania. Mono hxos. Argotera h germanikh thleorash sunde8hke me to elbetiko kanali. Alla eikona kai hxos den sugxronizotan. Etsi prota akousan ton sxoliasth na fonazei gkol, kai meta to eidan.
    Eleos pia! Exei xa8ei ka8e ixnos aksiopistias tou blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=727685.html#uefa+explains+loss+signal

    Σχέδιο συγκάλυψης της ΕΡΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για πόση ώρα είχαν το πρόβλημα. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί?????
    Και ο ήχος από τους εκφωνητές δε μπορούσε να φτάσει;
    Η τόση καθυστέρηση στη μετάδοση εικόνας, που ακούσαμε το γκολ και δεν είχε γίνει η σέντρα;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΕΡΤ ΕΙΧΕ ΜΑΥΡΟ??? ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΗΜΑ?
    Α ΡΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KOITA KATI... ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ! ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ώπα... έσκασαν μύτη τα γαλαζοπράσινα κρατικοδίαιτα παπαγαλάκια που κονομάνε από την ερτ! ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αυτος που τα αναρτησε ειναι καραγκιοζακος γιατι οντας το προβλημα ηταν γενικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειχα περασει το prees-gr για λιγο πιο σοβαρο site...

    Ο βλακας που εγραψε το παρων κειμενο αμα εβλεπε τι συνεβει θα καταλαβεναι οτι οι Γερμανοι ειχαν δικια τους παραγωγη του EURO σε αντιθεση με τον υπολοιπο κοσμο...ο οποιος δεν εβλεπε την τυφλα του!

    Υ.Γ.
    Επιβεβαιωθηκε περιτρανα το κατα ποσο το ποδοσφαιρο ειναι το οπιο του λαου...μας κλεβουν πολιτικοι μπροστα στις μουρες μας και εμεις ενοχλουμαστε με το 5' εικονας που χασαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ......ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΟΝΤΡΑΔΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ......ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ......ΑΠΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΒΙΕΝΝΗΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Η ΕΡΤ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΡΑΖΕΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.......ΕΤΣΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ZDF ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΗΡΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.....ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΧΤΕΣ Η ΟΥΕΦΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ........ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΓΑΤΟΝΙ" ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΑΥΤ ΑΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απαραδεκτο το δημοσιευμα και εντελως προβοκατορικο. Πατε γυρευοντας για μηνυσεις;

    Εικονα δεν ειχε ουτε το Βελγιο ουτε η Γαλλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και στην Γερμανια υπηρχε προβλημα, αλλα μετα απο 4-5 λεπτα πηρανε εικονα απο το Ελβετικο καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το πράγμα με τον καθένα να γράφει ό,τι μαλακία του έρχεται στο κεφάλι δεν το καταλαβαίνω.

    Εδώ κολλάει η ατάκα του αείμνηστου Σταυρίδη στα Κίτρινα γάντια:
    "Τώρα εσείς πότε προλάβατε ... πότε τα συνεννοθήκατε..."

    Μέχρι και η Ταϋλάνδη είναι σε έξαλλη κατάσταση με το θέμα:

    Από το: http://www.bangkokpost.com/euro2008/news_highlighted.php?id=128529

    TV audience robbed as Uefa broadcast cut
    Vienna (AFP) - The broadcast transmission of the first Euro 2008 semi-final between Germany and Turkey to Thailand and most of the rest of the world was cut three times Thursday morning following a violent storm in Vienna.
    The cuts occurred in the second half of the game, which was being played in the Swiss city of Basel, the first one lasting between four and seven minutes, several broadcasters said.
    The causes for the cuts, which apparently originated at the International Broadcast Centre in Vienna, were still unknown, said a spokesman for the Euro 2008 organising committee. "We're carrying out checks," he said.
    Two broadcasters - Swiss television and Qatar-based 24-hour news channel Al Jazeera - did not suffer any transmission cuts, however.
    But fans in Thailand, watching the match on TV Channel 7 - as well as viewers around the globe - were briefly left without live pictures at the most exciting parts of the match.
    The Euro 2008 organising committee said it was putting the entire second half of the game at broadcasters' disposal for a potential repeat broadcast.
    Winds of up to 100 kilometres per hour, strong rain and hail hit the Austrian capital Wednesday evening, prompting the evacuation of the city-centre fan zone and later that of the stadium media centre.
    The Euro 2008 broadcast is being produced for the first time by the European football organisation Uefa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Se polla merh eixan provlima. Evlepa polla doryforika kanalia taytoxrona kai toulaxiston 3-4 skandinavika, 1 germaniko kai akoma 1 pou den thymamai den eixan shma katholou. Opote gia mia akoma fora grafontai avasimes paparies apo kapoion asxeto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ίδιο πρόβλημα είχαμε και στην Ιταλία, γιατί δεν τσεκάρετε κάτι πριν το αναρτήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παγκόσμιο γέλιο με τις κακεντρεχείς ασυναρτησίες του συντάκτη του αρχικού σχολίου.

    Ρε ουστ "δημοσιογράφε" της πεντάρας που θέλεις να γράψεις και κεντρικο post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΠΟΡΕΙ Η RAI NA MHN EIXE EIKONA ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΟΘΟΝΗ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά, κάνατε γκάφα. Το πάθος σας εναντίον της κρατικής τηλεόρασης (το θέαμα του κ.Παπαγιάννη προχθές το βράδυ ήταν αστείο) σας οδήγησε σε ολίσθημα. Όχι πως οι αθλητικογράφοι της ΕΡΤ δεν είναι ανεπαρκείς καραγκιόζηδες, αλλά η κριτική δεν πρέπει να είναι τυφλή.

    Προσοχή την επόμενη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και στην Αυστρία όπου κατοικώ το τηλεοπτικό σήμα είχε πέσει ακόμα και μέσα στις οθόνες των Fan Zone καθώς και στο Orf,Zdf που μεταδίδαν το ζωντανά το ματς.
    Δεν ήταν ολιγορία της ΕΡΤ αυτή την φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/EM-2008/2008/06/27/bela-rethy/hg1,geo=4967466.html. koita ma8e kai meta grapse tin mal.... sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αμαν πιά με την βλακεία σας. Ολόκληρος ο κόσμος είχε μπλάκ -άουτ. Απόδειξη πως την επομένη η ΟΥΕΦΑ ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Εσε'ις γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Σας έχει βαρεθεί η ψυχή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τύφλα νάχει ο ΧΙΤΛΕΡ. Ο Γκαίμπελς ήταν πολύ μικρός μπροστά στον Ρουσόπουλο.
    Ζούμε μιά απέραντη προπαγάνδα! Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν προπαγάνδα και στο δελτίο καιρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ... ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς 5.25.

    Καλά ρε κομπλεξικέ, εσύ μόνος σου γράφεις ότι παρακολουθούσες το Exra 3 πως κατάφερες και έβλεπες παράλληλα την ΕΡΤ; Μιλάμε ότι πρέπει να είσαι πολύ... γλυφτρόνι του Τεό! Σε παραδέχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αφού ρε παιδιά η ΕΡΤ τα πήγε πολύ καλά γιατί ζητάνε τις παραιτήσεις των σκηνοθετών; Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΩ ΠΩ ΓΛΥΦΤΕΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ! ΟΥΣΤ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. pragmatika auto to post teleios astoxo!! Oti na nai! Sta diktya pou eixan diakopei valte kai to ESPN, ektos ap auta pou exoun hdh anaferthei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. h ZDF pire eikona apo tin elbetiki tileorasi pou itan i monadiki xora ston kosmo me diki tis metadosi kai oxi meso ouefa.h proti diakopi kratise edo sti germania 6!!!!!! lepta.kopste epitelous tin malakia,megala paidia eiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς 5.03 και προς 5.25.

    Ρε παιδιά πρέπει να είστε τελείως μαλάκες. Βρίζετε τον Παπαγιάννη και τον Καψαμπέλη από το blog τους και αυτοί δεν σας κόβουν τα σχόλια. Καταλαβαίνετε πόσο μαλάκες είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ !!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Paidia sto press-gr sunistw prosoxi kai psixraimia. Paizetai me tin axiopistia sas. Eimouna sto londino aftes tis meres kai sto germania-tourkia pou to edeixne to bbc1 eixe diakopes megales. To 2o goal tis tourkias mono to akousame. h eikona epanhl8e alla kai pali ekane diakopes. Den xerw an den pige h eikona se olous alla to bbc elege oti malon itan exaitias tis kataigidas stin elvetia. Xalara re paidia. Pantws oi Radiohead sto victoria park den hxane kanena provlima. htan apisteutoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ANTE PE MAΛAKEΣ ΦAPIΣAIOI KAI EΔΩ ΣTHN NOTIO AΦPIKH ΔEN EIXAME EIKONA,ΓYΦTOI!G AΠO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. paidia xalarwste. sto londino to bbc1 eixe diakopes. to 2o goal tis tourkias mono to akousame. Oi radiohead pantws itan super

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. paidia xalarwste. sto londino to bbc1 eixe diakopes. to 2o goal tis tourkias mono to akousame. Oi radiohead pantws itan super sto victoria park tin trith

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ""Παγκόσμιο" γέλιο με το PRESS-GR ", θα έπρεπε να είναι ο τίτλος αυτου του ποστ. Έλεος! Γελοίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Για το πρόβλημα σίγουρα δεν έφταιγε η ΕΡΤ. Αυτό που νοιάζει είναι, τα άλλα ποστ πόσες μαλακιες γράφουν που εγώ δεν μπορώ να κρίνω ως αληθή ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΙΚΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ PRESS. ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΕΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. AYTOI STHN ERT EINAI SAINIA. TOSOI MALAKES MAZEMENOI KAIRO EIXA NA DO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ΔΙΠΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

    «Κοσμοπολιτισμός για τους αυτόχθονες Έλληνες – Μειονοτικός εθνικισμός για τους εισαγόμενους εποίκους».

    Αυτή είναι η πλεκτάνη σε βάρος του Ελληνισμού που έχουν σχεδιάσει οι κοσμοκράτορες. Ενώ θεωρείται αυτονόητο ότι αν κάποιος επιλέξει να εγκατασταθεί νομίμως σε μία χώρα, θα ενσωματωθεί σε αυτήν σεβόμενος τα ήθη, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό που θα συναντήσει, στην Ελλάδα αυτό παραδόξως και κατά περίεργο τρόπο δεν ισχύει!!
    Ας δούμε την δική μας πλευρά :
    Εμείς, με καλά οργανωμένη προπαγάνδα σε βάρος μας, (στην οποία αυτός που δεν υπακούει και δεν ενδίδει καταγγέλλεται ως Ελληναράς!!), οφείλουμε να απαρνηθούμε τον πολιτισμό μας, να αποδεχθούμε το «όραμα», ότι μόνοι εμείς από όλους τους γείτονες μας οφείλουμε να έχουμε ανοικτά σύνορα ελεύθερης διέλευσης και εγκατάστασης και να είμαστε παθητικοί στην πλαστογράφηση της ιστορικής αλήθειας, να είμαστε ειρηνιστές και κατευναστικά υποχωρητικοί στις επεκτατικές προκλήσεις των εχθρών μας, πράοι και αδιάφοροι στην κατάργηση της Ελληνικής ιδιοπροσωπίας, καρτερικά σιωπηλοί στην ανθελληνική μισαλλοδοξία, εθνομηδενιστές απέναντι στην αμφισβήτηση μας από τους γείτονες, αμνήμονες, ανιστόρητοι και παραπλανημένοι επιλήσμονες, δίχως ήρωες και διάθεση αντίστασης, ανεκτικοί στην κατάργηση των εθίμων και τον εκχυδαϊσμό των ηθών, ματαιόδοξοι και με μοιρολατρική ξενοδουλεία, χωρίς ιδανικά ελευθερίας και αξιοπρέπειας, δουλικά ξενόφιλοι αντί φιλόξενοι, πολυπολιτισμικοί, ανεχόμενοι χωριστικά γκέτο ανταγωνιστικής συνύπαρξης, αρνησιπάτριδες, πολυφυλετικοί με πανσπερμία εθνών, υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων και όχι των πολιτικών δικαιωμάτων του ανθρώπου, άθεοι ή πανθρησκευόμενοι αφενός και υπερασπιστές των αιρέσεων και των τεχνητών ψευδοθρησκειών αφετέρου, παράλυτοι στις επιβουλές- παράκλητοι στους εισβολείς, με εθνοτικές υποδιαιρέσεις γεωγραφικού χαρακτήρα (άλλο Πελοποννήσιος και άλλο Κρητικός, Μακεδόνας κλπ) και παράλληλη αυτονόμηση τους από την κεντρική διοίκηση και κυβέρνηση, με διαπολιτισμική παιδεία υπέρ των εποίκων, με κατάργηση των εθνικών συμβόλων, καθαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων και εικόνων από σχολεία και δικαστήρια και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες (για να μην ενοχλούνται οι μετανάστες).
    Με τέτοια απάθεια και αδιαφορία σιγά-σιγά θα επιβληθεί η κατάργηση του νόμου που παρεμποδίζει τον προσηλυτισμό, θα επέλθει το τέλος των παρελάσεων, η αντικατάσταση του θρησκευτικού όρκου με τον πολιτικό, η αντικατάσταση της σημαίας με τον σταυρό από το σκέτο έγχρωμο πανί, η κατάργηση των θρησκευτικών αργιών λόγω γενικευμένης ανεξιθρησκίας συμπεριλαμβανομένης της αργίας της Κυριακής (για να μην υπάρχει ελεύθερος χρόνος, οικογενειακές στιγμές, εκκλησιασμός, αναψυχή), η κατάργηση των εθνικών εορτών για να μην καλλιεργείται ο αντιστασιακός πατριωτισμός, η κατάργηση των διακοπών των Χριστουγέννων και της Ανάστασης, του θρησκευτικού στολισμού των πλατειών, ακόμη και του χτυπήματος της καμπάνας γιατί ενοχλεί τους αλλοθρήσκους! Θα επιβάλλουν την γενικευμένη απελευθέρωση του δικαιώματος της άρνησης στράτευσης και την καλλιέργεια μίσους και απέχθειας για ότι είναι Ελληνικό, την επιβράβευση σε ότι μας συκοφαντεί, θα μιλάμε υποχρεωτικά τα αγγλικά ως επίσημη γλώσσα του κράτους μας, όπου θα γράφονται και όλα τα επίσημα δημόσια έγγραφα και θα είμαστε πολίτες του κόσμου!!
    Αυτή είναι η πλευρά της Βαβυλωνίας που καλούμαστε να μετατραπούμε!!
    Αυτή είναι ταυτόχρονα η πολυθρυλούμενη επιβολή της σύγχρονης πολυπολιτισμικής αυτοκρατορίας και εμείς οι νέοι ραγιάδες.
    Εμείς λοιπόν, να σβήσουμε την εθνική μας συνείδηση και να κάψουμε την εθνική μας ταυτότητα!
    Και τώρα ας κοιτάξουμε την άλλη πλευρά : Οι «άλλοι» θα αποτελούν αναγνωρισμένες μειονότητες με κατοχυρωμένα δικαιώματα! Θα έρχονται μουσαφίρηδες ( δήθεν «μούσα φέροντες») και θα γίνονται οικοκύρηδες του τόπου. Θα έχουν προνομιακό δικαίωμα διατήρησης του πολιτισμού που κατάγονται, δίχως να έχουν τις υποχρεώσεις των αυτοχθόνων, θα έχουν ισότιμα δικαιώματα. Ανεξάρτητα από την αριθμητική τους παρουσία θα αποκαλούνται μειονότητα και θα απολαμβάνουν ισονομίας. Όποτε αποφασίσουν, αν έχουν εγκατασταθεί κοντά στα σύνορα των κρατών καταγωγής τους, θα έχουν και δικαίωμα ένωσης με αυτά . Θα έχουν δικαίωμα δια της πολιτείας στη εκμάθηση των γλωσσών καταγωγής τους, οι οποίες θα αναγνωριστούν επιπλέον ως μειονοτικές. Θα έχουν εθνική συνείδηση την οποία αφενός θα δικαιούνται και αφετέρου θα εξωθούνται να διατηρήσουν. Θα έχουν τώρα που καταργήθηκε πονηρά η ναοδομία, τους ευκτήριους ετερόδοξους οίκους όπου θέλουν, ακόμη και δίπλα στις ορθόδοξες εκκλησίες!! Θα αρνούνται το εθνικό δίκαιο και θα απαιτούν τους θρησκευτικούς δικαστές του δόγματος τους. Θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι και θα αποκτούν αυτόματη υπηκοότητα για όποιον γεννιέται στην χώρα. Θα εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο με ελάχιστη εκπροσώπηση ως μειονότητες. Θα ενωθούν μεταξύ τους και θα αμφισβητήσουν το ενιαίο και αδιάσπαστο του κράτους. Για αυτούς δεν θα ισχύει η κατηγορία του φανατικού, του εθνικιστή μιας και η δική τους εθνική ταυτότητα οφείλει να διατηρηθεί και να επιβραβευθεί! Τα δικά τους ήθη και έθιμα μπορούν να εκπληρωθούν δίχως εμπόδια στην χώρα υποδοχής τους. Θα αυτοπροσδιορίζονται ως μειονότητα όσοι δηλώνουν ιδιαίτερη θρησκευτική ή παραθρησκευτική πεποίθηση!
    Θα κατοχυρωθούν ως μειονότητα οι τσιγγάνοι ή γύφτοι ή ρόμ ή σκηνίτες.
    Θα κατοχυρωθούν ως μειονότητα και οι ομοφυλόφιλοι, που θα κάνουν νόμιμους «γάμους» και θα υιοθετούν παιδιά! Θα προσλαμβάνονται στο δημόσιο με ποσόστωση όλες οι μειονότητες! (πρόσφατα η Ελληνική βουλή ψήφισε την ποσόστωση 5 τοις χιλίοις διορισμό στο δημόσιο για τους μουσουλμάνους της Θράκης μετά από εισήγηση της ΝΔ)!!
    Αυτή διπλή επιβολή του γεωπολιτικού σχεδίου στην περιοχή μας προχωράει με τις εξής παραδοξότητες α) από την μία πλευρά επιβάλλονται οι ανοικτές πόρτες ελεύθερης διέλευσης κατά το πρότυπο της ανοικτής κοινωνίας, δίχως σύνορα πατρίδες και κράτη. Αυτό ισχύει για την Ελλάδα την Σερβία, την Συρία, τον Λίβανο, την ελεύθερη Κύπρο, την Παλαιστίνη, αυτοί είναι οι λεγόμενοι «κακοί και ανεπίτρεπτοι εθνικισμοί! Τα απαγορευμένα έθνη»!!
    β)από την άλλη πλευρά, υπάρχουν «οι εκλεκτοί λαοί» με απεριόριστα εθνικά και θρησκευτικά δικαιώματα, (ακόμη και με κλειστά σύνορα και τείχη για τα άλλα έθνη) και με δικαίωμα απεριόριστης εδαφικής επέκτασης τους και σκληρό σοβινιστικό ρατσισμό για τους αλλοφύλους!! Αυτό ισχύει για την Αλβανία και την Τουρκία (χωροφύλακες), την τεχνητή ψευτο-Βαρδαρία, το Ισραήλ. Αυτοί είναι «οι καλοί εθνικισμοί», οι επιτρεπόμενοι επεκτατιστές, οι αποκλειστικοί δικαιούχοι να εισβάλουν στους γείτονες τους!!
    Η εφαρμογή της διπλής απειλής-εξαπάτησης των Ελλήνων έχει προχωρήσει αρκετά, σε βαθμό τα περισσότερα από αυτά που προείπαμε να είναι εντός και μερικά πρό των πυλών!!
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι Έλληνες καλούνται στα πλαίσια του πολυπολιτισμού να σβήσουν την εθνική τους συνείδηση και να γίνουν δημογραφικά, πολιτισμικά και πολιτικά θλιβερή μειονότητα άνευ δικαιωμάτων και αυτονόητων προνομίων στην ίδια τους την χώρα! Η απάντηση μας είναι μονόδρομος: « Ο εθνικός και ο διεθνιστικός αλληλέγγυος αγώνας των λαών ενάντια στην ιμπεριαλιστική παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη πραγμάτων. Να επιστρέψουν οι μετανάστες στην χώρα καταγωγής τους και να ανατρέψουν τους δυνάστες που τους έδιωξαν από αυτές. Είμαστε σταθερά στο πλάι τους στη δύσκολη αυτή επιλογή»!! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για απλή σύμπτωση ότι οι ντόπιοι πρωταγωνιστές για την εφαρμογή των ανωτέρω «προοδευτικών» σχεδίων διαμελισμού και κατάρρευσης της Ελλάδας είναι προκλητικά μονόφθαλμοι και προτάσσουν τον ταξικό ή αναρχικό αγώνα από την επιβίωση του έθνους;; Ότι το φυλετικό τους μίσος (προδοσία) ενάντια στους Έλληνες υπήρξε ισοδύναμο με αυτό ενάντια στους Σέρβους;; Ότι παριστάνουν τους αδιάφορους που οι δοξασίες τους έχουν τις ευλογίες και την «υλική» στήριξη των ΗΠΑ;; Κατά τα άλλα είναι «αριστεροί», νεωτεριστές (εκσυγχρονιστές) και υποτιθέμενοι «ανθρωπιστές»!! Η σκληρή πραγματικότητα είναι, ότι ανήκουν στο κατεστημένο και υπηρετούν την συντήρηση της ηγεμονίας της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης εμπορευόμενοι τις «νόθες» ιδέες τους!! Το άρθρο μου «Πώς οι παγκόσμιοι καπιταλιστές παγίδευσαν και την ελληνική αριστερά» απαντά σε όλους τους μεταλλαγμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠIΤΟΥΡΕΣ ΑΥΝΑΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗς ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ PRESS.....ΚΙ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ.....


    ΛΕΜΕ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Η ZDF ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΙ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. file 5.16 i asxetosini einai megaliteri kai apo to siban.otan theloume na kanoume antipoliteysi frontizoume na kritikaroume stixiothetimena kai oxi sto gamo tou karagiozi.to sima pou epairne i ert itan apo kikloma ixou diaforisimo to men to de tis eikonas itan apo doriforiko kanali.an gnorizes fisiki i esto eixes dei pote to idio programa apo epigio pobo kai taytoxrona apo doriforiki metadosi tha ikseres oti i doriforiki zeyksixreiazetai apo 1 kai pleon deyterolepta persotero gia naftasi apo ypsos 36.000 km sto teliko dekti. ala i ebathia sas gia antipoliteysi gia tin antipoliteysi...[kai ayto aneksartita komaton diaxronika.to provlima einai i aprosmetriti vlakia adiastati axroni kai megaliteri tou sibantos.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. gia sou re giorgio gemini 04 tyxerakia me tin venti dipla sou ayti tin ora.kayliari.emis pali me ton tsapela ton pousti miname.kai o xronis malakizetai stin konsola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. xronis 846 am.gemini gera gama ta niamou.new life kanivalos to boulo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ela paidia kante reportaz prwtaaaaaaaaaa!

    oute sto ollandiko oute sto germaniko edeixne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μη λέτε ψέμματα για να πείτε κάτι. και στη γερμανία έδειχναν το πρόσωπο ενός εκφωνητή στο στούντιο. μην πετάτε λάσπη γιατί έτσι χάνετε κλικς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. δεν ειχε εικονα ολοκληροσ ο κοσμος.
    Η UEFA ζητησε συγνωμη απο ολο τον κοσμο.
    και οχι παραμυθια οτι εφταιγε η ΝΕΤ
    επιτελους μην τα εισοπεδονουμε ολα.
    Dimi AUSTRIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. πωπωπωπω βλακείες που γράφονται... Τέτοια αναξιοπιστία δεν την φανταζόμουν! Υποψιάζομαι τώρα πόσο αναξιόπιστα είναι και όλα τ' άλλα που αναρτώνται εδώ...

    Για να μην σας πω τί είδα εγώ, σας λέω ότι το Spiegel γράφει πως κόπηκε η αποστολή σήματος λόγω καταιγίδας στη Βιέννη. Η Ελβετία είχε κανονικό σήμα, γιατί έπαιρνε απ' ευθείας από το τοπικό κέντρο, δεν περίμενε να πάει το σήμα στη Βιέννη και να πάρει αυτό που απευθυνόταν στον κόσμο όλο. Οι γερμανοί (ZDF) γύρισαν και κόλλησαν στο ελβετικό σήμα κι από εκεί πήραν και διάφοροι άλλοι, ανάμεσά τους η ΕΡΤ.

    Αυτά που βλέπατε στις μεγάλες οθόνες ήταν επαναλήψεις προηγούμενων φάσεων για να καλυφθεί το κενό. Αναρωτιέμαι, πόσο άρρωστος πρέπει νάναι κάποιος (αρκετοί εδώ μέσα) που θεωρούν ότι είναι φιλοκυβερνητικός, όποιος περιγράφει σωστά τα γεγονότα. Λες και η κυβέρνηση κάνει την εκπομπή ή η διοίκηση της ΕΡΤ ελέγχει τις κάμερες και τους δορυφόρους.

    Κι αν είναι έτσι, πρέπει να δώσουμε στον Καραμανλή και στον Ρουσόπουλο άριστα που οι άλλες μεταδόσεις τσούλησαν κανονικά, ε?? Τέτοια βλακεία είναι πρωτοφανής...

    Ίσως όμως να είναι κυβερνητικοί προβοκάτορες: Σου λέει, κατηγόρησε τον Ρουσόπουλο με μια αφάνταστη χοντράδα, οπότε όταν γίνει πράγματι κάτι στραβό, δεν θα πιστέψει κανείς την καταγγελία.

    Τέτοιοι μαλακομούρηδες είναι μερικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ti vlakeies grafete oute eseis den kserete.
    kai na pw oti to grapsate amesos molis egine tha sas edina mia dikaiologia alla meta apo 2 meres einai toulaxiston periergo.
    menw monima sti germania kai borw na diavevaiwsw oti eixame mauro gia 5 me 6 lepta. to egrapsan allwste kai oles oi edw efimerides.
    meta sundethike to zdf me ena elvetiko kanali pou itan to mono pou eixe eikona giati tin epairne katheutheian apo to gipedo(o agwnas ginotan stin elvetia) kai oxi doruforika apo austria opws ginotan gia olo ton upoloipo kosmo kai gia tin ellada fusika.
    auto pou grafete opote einai 100% pseudes kai vrizei amesis epanorthwsis. Den me ksafiazei fusika giati eimai sunihisenos sto na diavazw pseudi apo to suggekrimeno blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φανταστείτε στα άλλα που γράφουν και δεν μπορούμε να τα τσεκάρουμε. Εδώ βλέπαμε με τα μάτια μας μαύρο σε όλα τα κανάλια του κόσμου κι αυτοί 2 μέρες μετά ανακάλυψαν ότι φταίει η ΕΡΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τώρα οι παπαριές για "ΔΙΠΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" που γράφει ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος (6:46 μμ), μπήκε για αντιπερισπασμό ή είναι η συνέχεια του αρχικού ποστ; Μας κόψανε την εικόνα για 5-6 λεπτά με απώτερο στόχο να εξαπατήσουν διπλά τον Ελληνισμό... Από προχειρολόγους του ειδους σας όλα να τα περιμένεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ρε παπαρα νομιζεις οτι οποιος δεν γουσταρει να διαβαζει την καθε κακοβουλη μαλακια του καθενος ειναι και Ρουσοπολικος;Ποσο κομπλεξικος μπορει να εισαι ρε αναρχικε του κωλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κόφτε τις χαζομάρες.
    Η εικόνα ήταν από το ZDF (το γνωστό γερμανικό δίκτυο) το οποίο έχει στις μεγάλες διοργανώσεις δική του παραγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τι λες ρε μαλάκα παπάρα άσχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ο πρωθυπουργός αντί να βλέπει μπάλα να κοιτάξει να κάνει καμιά δουλειά. στεναχωρήθηκε - λέτε - ο χρυσός μου και κάτι έγινε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αρχίζω να αμφιβάλλω και για άλλα posts του press-gr...
    Ρε μήπως μας δουλεύετε και για άλλα πράγματα;;;
    από το press-gr δεν θα εμφανιστεί κανείς;;;κανείς δεν τσεκάρει τί γίνεται εδώ;;;όποιος θέλει γράφει την μαλακία του και μετά όλα καλά;δεν έγινε τίποτα;
    Τελικά δεν έπρεπε να σας κατηγορήσουν για εκβιασμούς αλλά για βλακεία και ασχετοσύνηση από blogging
    Είναι αυτό που λένε...ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...
    Ρε σεις ακούει κανείς από το press-gr...διορθώστε την βλακεία σας...καταρρακώνεται το κύρος σας,δεν το καταλαβαίνετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δεν ξέρω αλλά αν και τα υπόλοιπα ποστ έχουν την ίδια αντικειμενικότητα και αξιοπιστία με αυτό... ειλικρινά λυπάμαι, αλλά πρόκειται για γελοιογραφία ηλεκτρονικής μορφής το παρόν blog χωρίς ίχνος αξιοπιστίας.

    Εκτός και αν αυτό εξυπηρετεί την κατά παραγγελία σίγαση του παρόντος blog και μετάβασής τους στην κατηγορία ΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ BLOG με οικονομικά ανταλλάγματα τύπου siemens.

    Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κύριοι,
    'οποιος έγραψε το δημοσίευμα μάλλον δεν τα ξέρει καλά....
    Πρόβλημα είχαν όλοι....
    Εκτός ZDF που είχε δική του παραγωγή......
    Οπότε ...μη γράφετε λαλακίες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. jannis frankfurt

    eipame re paidia all oxi kai etsi.h germanikh thleorash eixe epishs provlhma k syndethike me thn elvetikh pu htan h monh pu dn eixe provlhma giati den epairne shma apo wien alla eixe diko ths(o agwnas ginotan sthn elvetia).gia gelia einai to arthro sas se antithesh me afto gia thn olympiakh!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. kai se araviki xora paidia akrivos to idio provlima....
    Den ftaiei i ERT paidia opote diorthoste to... Krima einai....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. εισαι μεγαλος βλακας εσυ που γραψες το αρθρο αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. malakies grafete kai kanete tous hlithious tis ERT manges.Eikona den ipirxe pouthena.kalitera na min grafate tipota.
    eiste asxetoi i to kanete epitides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. tora ti katalabate,
    me ti malakia pou grapsate kanate manga ton Rousopoulo.Are asxetoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο δορυφόρος δεν είναι του ΟΤΕ πιά.

    Τα παράπονά σας στην DTelecom...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. xalaroste re!!! kai sthn ollandia ipirxe diakoph!
    oloi me tis malakies sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΚΑΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
    ''ΜΠΟΥΤΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. kai sto borio polo eixame diakopei eikonas, a re boidop....a pou thelete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Με τέτοια δημοσιεύματα θα κερδίσει το press-gr μια θέση στο τοπίο της ενημέρωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. "Παγκόσμιο" γέλιο με την ΕΡΤ!"
    θα έπρεπε να αλλάξετε τον τίτλο σας.
    Ακόμα και εδώ στις Ηπα είχαμε το ίδιο στο ESPN.
    Και ξέρετε οι Αμερικανοι δεν χάνουν λεπτό χωρίς "διαφήμηση", Ήταν "σκοτάδι" η οθόνη. Καιρός για αλλαγή το τίτλου σας, γιατί όπως εξιγίστικε εδώ υπήρχε καταιγίδα με "κεραυνούς
    Thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ξεκινάμε από το δεδομένο ότι η ΕΡΤ είναι μπουρδέλο κλπ κλπ. Όμως, όταν παγκοσμίως έπεσε η εικόνα, ο ίδιος ο Πλατινί αναφέρθηκε στο θέμα και πολλά διεθνή δίκτυα ετοιμάζουν μηνύσεις στην ΟΥΕΦΑ, δεν μπορείτε να γράφετε τέτοιες μαλακίες και να λαϊκίζετε. Όσο για τα βόδια εδώ μέσα που λένε για την εικόνα από την πλατεία του Βερολίνου, αφού ρε γελάδια το γερμανικό ZDF είχε δική του παραγωγή, από εκεί έπαιρνε εικόνα η γιγαντοοθόνη κουτορνίθια. Όσο για αυτούς που περιμένουν συγγνώμη από τον Αλέφαντο της δημοσιογραφίας Παπα(ρο)γιάννη, να σας πω φίλοι μου ότι συγγνώμη ζητάνε οι άντρες. Και ο νοών νοείτω για όσους ξέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις. Με την γενική μαλακία του post για το παγκόσμιο γέλιο πάει να χαθεί η λεπτομέρεια. «Εξαλλος ο πρωθυπουργός». Πηγή μέσα από το Μαξίμου !!!
    Για να φανεί η μαλακία που βαράει κάθε δημοσιογράφο που κάθεται και χρεώνει κάτι στον πρωθυπουργό γνωρίζοντας ότι δεν θα διαψευσθεί.
    Α ρε κακομοίρη Παπαjohn με τις πηγές και τις διασυνδέσεις σου...
    Τον καφετζή του κυλικείου και την κωμμώτρια της κόρης Καψαμπέλη έχεις για πηγές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Βασικα μιας και το άρθρο ειναι συγγενικό με την ΕΡΤ και το EURO... θα ήθελα να παραθέσω σχετικά με το ελεύθερα που διαφήμιζε η ΝΕΤ για το EURO... αυτό το "δείτε το EURO ελεύθερα μόνο από την ΝΕΤ "...
    Ετσι... χαψτε το κορόιδα Έλληνες ... και συνεχίζετε να πληρώνετε την συνδρομή σας μέσω της ΔΕΗ ... Χάψτε την ιδέα της δωρεάν τηλεόρασης και των δωρεάν μεταδόσεων...

    ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, το νέο όνομα της ΕΡΤ δηλαδή : Σ.Ε.Ρ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Το post είναι όντως αβάσιμο και αναληθές. Είμαι κι εγώ απ' αυτούς που μισούν τους καραγκιοζο-δημοσιογράφους της ΕΡΤ (την οποία πληρώνω...), αλλά αυτήν τη φορά όντως δε έφταιγαν αυτοί. Εκπλήσσομαι με το συγκεκριμένο post, διότι θεωρούσα το press-gr έγκυρο blog! Μετά απ' αυτό δεν ξέρω αν θα πρέπει να πιστεύω 100% αυτά που διαβάζω και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πολύ πιο σοβαρά ζητήματα από αυτό...Μεγάλο ολίσθημα. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ¨"ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ" ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ. ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΠΩΣ "ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ" ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ-ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΚ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ, Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΞΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ: "500 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, 1000 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ" ΚΛΠ ΚΛΠ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ούτε στη Ρουμανία είχαμε εικόνα τη συγκεκριμένη στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΞΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ!!!
    ΟΥΣΤ!!
    ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *