GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ποιον υπουργό λένε στον ...Πειραιά;

. ... ότι, όπως γράφει η έγκυρη Αρ. Μπουγάτσου, συνδέεται με τον Β. Τυρογαλά; . Από τον Αντώνη Πετρόπουλο .. "Ο χρηματιστής Σάββας Γ...

.
... ότι, όπως γράφει η έγκυρη Αρ. Μπουγάτσου, συνδέεται με τον Β. Τυρογαλά;
.
Από τον Αντώνη Πετρόπουλο
..
"Ο χρηματιστής Σάββας Γιαννακάκης, που θεωρείται βέβαιο ότι θα κληθεί από τον εισαγγελέα, εμφανίζεται ως το πρόσωπο που κάνει το ταμείο για να παραδώσει το πολιτικό χρήμα στους ανθρώπους του Μ. Χριστοφοράκου (Γ. Καλδή και Α. Λέτσα). Ο Β. Τυρογαλάς, μάλλον θα αρνηθεί ότι γνώριζε την προέλευση των εμβασμάτων, αλλά και οποιαδήποτε σχέση με τη Ζίμενς και στελέχη της. Επίσης, απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο να δώσει πολιτικό πρόσωπο, ως τελικό αποδέκτη «δωρεάς» της Ζίμενς. Πάντως, ήδη στον Πειραιά, κάποιοι τον συνδέουν με εν ενεργεία υπουργό της Νέας Δημοκρατίας."
Αυτά διάβασα χθες στην "Ελευθεροτυπία" από την ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, που είναι από τις πιο ενημερωμένες δημοσιογράφους για τα παρασκήνια του σκανδάλου Ζήμενς.
Η απορία μου είναι ποιος είναι ο εν ενεργεία υπουργός και γιατί στον ....Πειραιά γίνεται αυτή η σύνδεση;
Ελπίζω να μην δεχτώ κι εγώ κανένα ...εξώδικο επειδή ρωτάω!
-------------------------------

11 σχόλια

  1. Τρεία πουλάκια κάθονταν καί πλέκανε
    πουλόβερ.Τό πέμπτο τό μικρότερο
    κεντούσε σεμεδάκια.Αϊ σαλάγατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι χρώμα είχαν οι κλωστές κεντήματος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .
    ........................................................................................................


    Θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄
    ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    Τα τελευταία νέα σχετικά με την ναυτιλιακή εταιρία των Καραμανλήδων τα διαβάσαμε
    στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 22.06.2008 . Σε άρθρο με τίτλο :
    ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Στη Wall Street τα πλοία της εξαδέλφης του Κ. Καραμανλή

    Ο κύριος Γ . Σ . Σκορδίλης μας πληροφορεί για τις δραστηριότητες της κόρης του θείου Αχιλλέα η οποία ηγείται της σεμνής και ταπεινής εταιρίας Hellenic Carriers που είναι εισηγμένη στην Wall street .

    Μετά από όλα αυτά τα δημοσιογραφικά σκατά της Δεξιάς είχαν λοiδωρήσει το ... διώροφο πατρικό σπίτι του Αλέξη Τσίπρα . Το βρήκαν ... καπιταλιστικό .

    CHIEF ENGINEER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουδείς μπορεί να διαφωνήσει με όσα είπε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου.Μια χαρά τα είπε ο άνθρωπος. Για την κυβέρνηση, για τη διαφάνεια, για το σημερινό ΠαΣοΚ, για τις κυβερνήσεις του παρελθόντος.

    Δυστυχώς όμως, πολύ φοβούμαι ότι το πρόβλημα έχει μετακινηθεί αλλού.

    Πρώτον, αν όσα (σωστά) είπε αίρονται στο ύψος των περιστάσεων. Αν έπεισε δηλαδή το εθνικό ακροατήριο ότι διαθέτει μια πειστική και συγκροτημένη πρόταση διεξόδου από την κρίση και του τόπου και του ΠαΣοΚ.

    Δεύτερον, αν ο ίδιος διαθέτει ακόμη τα πολιτικά χαρακτηριστικά που θα του επιτρέψουν να ηγηθεί επιτυχώς μιας τέτοιας προσπάθειας.

    Καλώς ή κακώς (και μάλλον καλώς...), η πολιτική δεν είναι μόνο μια υπόθεση προθέσεων. Δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρός και καλοπροαίρετος άνθρωπος που να έχει αμφισβητήσει στο ελάχιστο τις προθέσεις του Γ. Παπανδρέου - ή του Καραμανλή ή του Σημίτη ή όλων των πολιτικών που ηγήθηκαν του δημοσίου βίου τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτό που προβληματίζει πολλούς είναι αν σήμερα, τεσσεράμισι χρόνια μετά το 2004, με όλα όσα έχουν μεσολαβήσει και με το πολιτικό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ μπορεί να οδηγήσει το κόμμα του στην επικράτηση.

    Είναι προφανές ότι ουδείς περίμενε χθες από τον Γιώργο Παπανδρέου να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Και τι να πει, άλλωστε. Αυτά τα πράγματα κρίνονται στην πορεία και εκ του αποτελέσματος. Η πορεία ως τώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Και προς το παρόν τίποτε δεν αφήνει στο ΠαΣοΚ ελπίδες ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

    Εδώ και χρόνια υποστηρίζουμε από αυτή τη στήλη ότι εκεί ακριβώς εντοπίζεται το βασικό πρόβλημα του σημερινού ΠαΣοΚ: είναι ένα κόμμα το οποίο δεν δημιουργεί την εντύπωση ότι διεκδικεί πειστικά την εξουσία. Είναι μια παράταξη η οποία για διάφορους λόγους έχει απολέσει τα χαρακτηριστικά μιας δύναμης διακυβέρνησης.

    Πάνω σε αυτό το έλλειμμα έχει οικοδομηθεί τα τελευταία χρόνια η ηγεμονία της ΝΔ. Πάνω σε αυτό πατάει ο ΣΥΡΙΖΑ και διευρύνει την επιρροή του. Λόγω αυτού επικρατούν στο εσωτερικό του ΠαΣοΚ γκρίνια, δυσφορία, έλλειψη εμπιστοσύνης, ανασφάλεια...

    Αλλά όταν ο ίδιος ο αρχηγός της παράταξης δεν θέτει ως επιτακτικό στόχο την εκλογική νίκη (και χθες το απέφυγε επιμελώς), τότε πώς θα πιστέψουν οι άλλοι στην παράταξη αυτή; Κι αν η παράταξη δεν πασχίζει για τη νίκη, τότε για τι ακριβώς πολιτεύεται και για ποιον λόγο δραστηριοποιείται;

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και όλοι ξέρουμε ΠΟΣΟ ΕΓΚΥΡΟΙ είναι οι δημοσιογράφοι της Πατσαβουροτυπίας.
    Σοβαρά πράγματα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ 2004 ΕΩΣ 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ 2004 ΕΩΣ 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο Πειραιά δεν έχει τώρα υπουργό η κυβέρνηση.Ήταν Υφυπουργός Εθνικής Άμυνασ ο κ.Μιχαλολιάκος και Παιδείας ο κ. Καλλός.Βέβαια το υπουργείο Παιδείας είναι λίγο απίθανο να έχει σχέση με την ζίμενς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @9:20
    Μα φυσικά, δεν διάβασες το σημερινό ρεπορτάζ γιά το ταξίδι του Λιάπη στη Ζυρίχη; Άσχετα αν ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος του πρακτορείου "Ακτίνα" το διέψευσε στο κανάλι του Παπαγιάννη το real fm το πρωί στην εκπομπή του Χατζηνικολάου. Αλλά οι Πασόκοι και ο Παπαγιάννης στο έξτρα κάθε μέρα έχουν αγωνία να βρεθεί γαλάζιο σκάνδαλο γιά να επέλθει συμψηφισμός. Κούνια που τους κούναγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *