GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά το σεισμό, η ...κηλίδα πετρελαίου!

Νέα αστήρικτα σενάρια πλήττουν τον τουρισμό της Κεφαλονιάς . Από το trelokefalonitis.blogspot.com/ . Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας ασύ...

Νέα αστήρικτα σενάρια πλήττουν τον τουρισμό της Κεφαλονιάς

.



Από το trelokefalonitis.blogspot.com/

.



Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας ασύδοτης και χωρίς όρια προπαγάνδας που γίνεται σε βάρος του νησιού την ώρα που οι αρμόδιοι κοιμούνται όρθιοι .Η σεισμολογία που τον προηγούμενο καιρό τόσο πολύ βλαπτικά επέδρασε και εξακολουθεί να έχει παρενέργειες στην τουριστική και οικονομική ζωή του τόπου αντικαταστάθηκε από την πετραιοκηλιδολογία.

Το νέο σενάριο θέλει το νησί να κατακλύζεται τις επόμενες ημέρες από μία κηλίδα πετρελαίου μεγάλων διαστάσεων που βρίσκεται κάπου στο Ιόνιο και ταξιδεύει ολοταχώς και επιλεκτικά για την Κεφαλονιά .Όπως καταλαβαίνετε , πρόκειται για άλλο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας και αναζητείται ο αρρωστημένος εγκέφαλος που επινόησε το σενάριο αυτό. Το σενάριο για τους σεισμούς το επινόησε όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ζακυνθινός ‘’Επιστήμονας’’ που προέβλεψε με ακρίβεια τους σεισμούς που θα γίνουν μεταξύ Κεφαλονιάς και Λευκάδας το δίμηνο Ιουνίου- Ιουλίου , καταστρέφοντας με δόλο και σκοπιμότητα την τουριστική κίνηση στα δυο νησιά , χωρίς βέβαια να αναφερθεί καθόλου στο δικό του το οποίο χρόνια τώρα χορεύει ασταμάτητα με μικρούς ή μεγάλους σεισμούς μέρα και νύχτα.Η παπαριά έπιασε , παρασυρθήκαν οι ντόπιοι εγκέφαλοι , αρχίσανε στα λόγια τις μηνύσεις και βγάλανε μόνοι τους τα μάτια τους (του νησιού δηλαδή ) διαφημίζοντας ένα ανύπαρκτο θέμα και προβάλλοντας έναν αστείο επιστήμονα , σεισμολόγο που δεν τον γνώριζε ούτε η μάνα του.

Από την άλλη πλευρά ο κύριος Νομάρχης με τα μεγάλα και τα ανύπαρκτα έργα, οφείλει να εξηγήσει από πού αντλεί το δικαίωμα η μόνιμη υπάλληλος της Νομαρχίας κυρία ΣΙΟΥΤΗ , που παριστάνει και την ανταποκρίτρια του Mega να βγαίνει με το παραμικρό στα δελτία ειδήσεων του Mega Chanel και να μεταδίδει τις μαλακίες που λέει κάθε φορά. Η ίδια έχει τεράστια ευθύνη γιατί τα ίδια έκανε και με το σεισμό τότε που έπεσαν κάτι πλαστικά από την οροφή στο αεροδρόμιο και έκανε το θέμα πρώτο στα δελτία ειδήσεων.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

1) Η κοπέλα έχει το κόμπλεξ της και νομίζει ότι είναι μεγάλη δημοσιογράφος. Έχει όμως το δικαίωμα σαν έμμισθη υπάλληλος της νομαρχίας να παριστάνει την μεγάλη δημοσιογράφο κάνοντας στον τόπο κακό;

2) Πληρώνεται από το mega;

3) Δηλώνει στην φορολογική της δήλωση τα ποσά και την πολυθεσία;

4) Τι γνώμη έχει η Νομαρχία για αυτό;

Όσο για τον βουλευτή που ότι θέμα πιάσει στο χέρι του το λύνει….. στα λόγια , (αφού δεν κατάφερε όπως πολύ καιρό το έχουμε γράψει εδώ ούτε να πάρει από την Λευκάδα την Ιθάκη και να την φέρει στην μητρόπολη Κεφαλονιάς και ήταν ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί το νέο δεσπότη Λευκάδας) και κάθε μέρα απειλεί ότι θα μηνύσει το σεισμολόγο, Θα , Θα, Θα (τελικά αυτός θα μείνει ως κατεξοχήν ψεύτης στην ιστορία του τόπου ) στις …. εφημερίδες . Ξυπνήστε ρε. Ο στόχος είναι ο τουρισμός και αφού βλέπουν σηκώσαμε κεφάλι πάνε να μας βουλιάξουν. Γι’αυτό ξυπνήστε και θα επανέλθουμε.

------------------------------------------

6 σχόλια

  1. Μην ακούτε κανέναν!

    Οι αποχρώσεις του τυρκουάζ

    στην παραλία του ΜΥΡΤΟΥ

    είναι εμπειρία ζωής!


    ....κι ας είμαι απο Κυκλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kesara έχεις μεγάλο κόμπλεξ και κακία.
    και προπάντων είσαι τελείως μα τελείως ανημέρωτος/η ως προς αυτά που γράφεις.
    τα blog είναι για διακίνηση ιδεών και απόψεων και όχι τόπος και τρόπος για εκδήλωση εμπάθειας και κακίας.
    ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante pali na sxoloymaste me ton kathena... kaisara apo tin eforia eisai???? o kathe komplexikos krybetai piso apo ena pc kai vgazei tin kakia toy! kai poly asxolothika mazi sou... YOTA SIOUTIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kaisara....oso diavazo to keimeno sou toso thelo na se gnoriso !xa! alla poy na emfanisteis e? kali i anonumia esy dil. tora pisteyeis oti kati ekanes... an theleis na milisoume gia ton tourismo ela na sou po ego poios dysfimizei to nisi..pantos mou eftiaxes to kefi! den pisteya oti yparxei akoma toso xazos kosmos...alla i mikropsixia sou kai i metriotita toy mualoy sou toso ftanei...mexri ekei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάλεξες την εύκολη λύση. Να τα βάλεις με μια τάδε "Γιώτα" και να αφήσεις από έξω τους μεγάλους και μάλιστα τον φίλο σου δήμαρχο Αργοστολίου.

    Αυτοί που αναμοχλεύουν τους σεισμούς στη κεφαλονια ειναι ο Νομάρχης και οι πολιτικάντηδες γιατι δεν έχουν τι άλλο να πουν. Αντι να κάνει διαφημιστική καμπάνια η νομαρχία σε ολη την ελλάδα για τον τουρισμό βγάζει ανακοινώσεις για τις φήμες.

    Ορσε ορέ να μη σας τα χρωστάω.

    Καρλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κεφαλλονίτικος παπάς διαβάζει με σοφία τα δώδεκα ευαγγέλια τα βγάζει δεκατρία
    Έτσι και συ λες ότι θέλεις .Ο επιστήμονας που προέβλεψε τον σεισμό δεν έχει καμιά σχέση με την Ζάκυνθο. Ψάχνε πρώτα και μετά λέγε τις μπούρδες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *