GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Βουλή και οι αποκαλύψεις για τον Ράμμο...

. ...για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Siemens . Οι αποκαλύψεις, που πρώτο έκανε το Press-gr, για την εμπλοκή του Αθανάσιου Ράμμου τ...

.
...για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Siemens
.
Οι αποκαλύψεις, που πρώτο έκανε το Press-gr, για την εμπλοκή του Αθανάσιου Ράμμου της ΠΗΓΑΣΟΣ Χρηματιστηριακή στην υπόθεση Ζήμενς, έρχονται κι αυτές στη Βουλή. Με Ερώτησή τους 18 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, καταγγέλουν «σκανδαλώδες καθεστώς συγκάλυψης παρανομιών του γνωστού από το σκάνδαλο των ομολόγων «γαλάζιου» χρηματιστή Ράμμου, το όνομα του οποίου εμπλέκεται τώρα και στις «μαύρες» πληρωμές της Siemens", επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι "υψηλόβαθμο στέλεχος που μετέχει στην εταιρεία του, είναι συγγενής πρώτου βαθμού πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Καραμανλή.»
Οι βουλευτές ζητούν να ενημερωθούν μεταξύ άλλων "σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διερεύνηση των πιθανών ευθυνών των υπευθύνων της συγκεκριμένης χρηματιστηριακής εταιρείας στο σκάνδαλο των ομολόγων" και αν "θα διερευνηθεί τελικά πλήρως και σε όλες τις πτυχές της η εμπλοκή του «γαλάζιου» χρηματιστή στο σκάνδαλο της Siemens, δεδομένου μάλιστα ότι η σχέση του με συγγενή πρώην υπουργού συνδέει την υπόθεση και με το πολιτικό προσωπικό του κόμματός σας".
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την Ερώτηση και τα ονόματα των βουλευτών που την υπογράφουν.
-------------------------------------------------

6 σχόλια

  1. Η ναυτιλιακή εταιρία των Καραμανλήδων , η Hellenic Carriers , διαχειρίζεται σήμερα, με βάση τα στοιχεία που αναφέρονται στο site της, έξι πλοία εκ των οποίων τα τέσσερα έχουν υψωμένες τις σημαίες της Μάλτας και της Λιβερίας. Το ένα έχει υψωμένη τη γαλανόλευκη, ενώ για ένα ακόμη πλοίο δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση σχετικά με τη σημαία που θα υψώσει.

    ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ .
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ .
    ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ .


    CHIEF ENGINEER

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Αν αύριο κλείσουν την Βουλή για να παραγραφούν τα αδικήματά τους,
    εγώ προσωπικά το δηλώνω ότι εναποθέτω τις ελπίδες μου για απόδοση δικαιοσύνης, μόνο σε τίποτα τρελούς.

    Στους "22 Δεκέβρη" στους "πρώτη Μάη και στεφάνι", στους "16 Μάη μήνα πέρασε η Μαρίνα", στους "31 Φεβρουαρίου" σε όποιον πούστη τελικά μπορεί να μας ξεβρομίσει από δαύτους τους εγκληματίες!

    Να τους κάνουμε και μνημείο δηλαδή, γιατί αυτοί το παραγάμησαν με την δήθεν δημοκρατία τους, που χρησιμοποιούν κατ' επίφαση μόνο για να κατακλέβουν το δημόσιο, οι "αιρετοί" μαφιόζοι και έμποροι ναρκωτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ
    ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΜΑΡΙΑ ΑΣΧΗΜΗ.ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ,ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙ/ΝΗΣ ΕΥΓΕ,ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΙΔΑ ΕΥΓΕ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΚΛΠ ΕΥΓΕ
    ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΡΑΒΟ.ΘΑΝΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΡΆΜΜΑΤΑ Η ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟ-ΚΑΝΑΛΑ για τις μίζες της Siemens, εφεύραν τους "γαλάζιους χρηματιστές".
    Κύριοι μπορείτε επίσης να κατηγορήσετε τους γαλάζιους περιπτεράδες, γαλάζιους ταξιτζήδες, γαλάζιους οδοντίατρους και γαλάζιες κομμώτριες.
    Μιλάμε για τρομερά επιχειρήματα.
    Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος ψηφίζει Ν.Δ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά ρε παιδιά, με την απαξίωση του πολιτικού συστήματος που προκαλούν οι αλληλο-αποκαλύψεις, γίνεται όλο και πιθανότερη η συγκατοίκηση ΝΔ και Πασοκ στα σαλόνια της εξουσίας...

    Για σκεφτήτε το, δε φαίνεται να έχουν άλλη λύση. Η "Αριστερά" βγαίνει δυναμωμένη και δε φαίνεται εύκολος συνεταίρος στην εξουσία. Ενώ οι δύο παλιοί μονομάχοι έχουν περισσότερα να μοιραστούν (και να συγκαλύψουν) από το να χωρίσουν.

    Λέτε;

    Και τι θα κάνουν τότε οι επίδοξοι Μπερλουσκόνηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *