GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ληστεία από τις Τράπεζες...

. ...δεν έχει τέλος! . Προ δεκαετίας έχω πάρει δύο στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας τα οποία, ευτυχώς, αποπληρώνω κανονικότατα. Τον Μάϊο...

.
...δεν έχει τέλος!
.
Προ δεκαετίας έχω πάρει δύο στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας τα οποία, ευτυχώς, αποπληρώνω κανονικότατα.
Τον Μάϊο παρατήρησα, για πρώτη φορά, στο βιβλιάριό μου δύο χρεώσεις 0,59 € η κάθε μία και ευλόγως ρώτησα την αιτιολογία.
Η Τράπεζα μου απάντησε ότι είναι η χρέωση της αποστολής (ταχυδρομικών !!!) των βεβαιώσεων τόκων για τη φορολογική μου δήλωση.
Δε σχολιάζω τίποτα περισσότερο, αναφωνώ μόνο ΕΛΕΟΣ !!!
ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
-----------------------------------------------

6 σχόλια

  1. Να ρίξω μια ιδέα ????? Λέτε στα χαρτάκια προτερεότητος να αναγράφετε η ώρα εισόδου στην τράπεζα οπότε όταν έρχεται η σειρά σου στο ταμείο θα σε χρεώνουν ανάλογα με το πόση ώρα περιμένεις. ΄Ετσι θα εκλείψουν και οι μεγάλες ουρές. Πλάκα δεν θα έχει.??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε Φιλε Συνταξιουχε
    Αυτα τα απαραδεκτα των τραπεζων πρεπει να τα αναφερουμε με το ονομα της τραπεζας ( πχ ΕθΝΙΚΗ )ωστε να τους γινεται αρνητικη διαφημιση και να μην εμφανιζοντε ως μεγαλοι χορηγοι πολιτιστικων εργων και να κανουν το κομματι τους με τα δικα μας ευρουλακια .
    ΜΟΜΟ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Mikromesaios suntaksiouxos me 2 stegastika.....HAHAHAHAHA.
    Den mas les kai se emas re mparma-Gianni pos ena mikromesaios kai suntaksiouxous plironei 2 daneia...!!!!Kai se peiraksan ta 0,59x2=1,18x20 (fores -mia fora to xrono se xreanoun gi auto)=23,6 euro......ase re file...alla oloi oi Ellines san probata..!Oxi pos oi trapezes den kleboun alla stin diki sou periptosi DEN KLEBOUN...ase pou den einai mikromaiseos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H κυβέρνηση δεν διαθέτει ούτε τη στοιχειώδη κοινή λογική. Εξαιτίας αυτής της έλλειψης χρειάστηκε να χτυπήσει ο συναγερμός του πληθωρισμού για να αποφασίσει να ασχοληθεί με τις συνεχιζόμενες εκρήξεις των τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες.
    Έχουμε μια εύλογη απορία: κανένας από τους αρμόδιους υπουργούς δεν διαβάζει εφημερίδες; Η ακρίβεια δεν προέκυψε ξαφνικά σαν καλοκαιρινή μπόρα. Ήταν η κύρια αιτία για την οποία απομακρύνθηκε από το υφυπουργείο Ανάπτυξης ο προηγούμενος «γκουρού» του νεοφιλελευθερισμού που ορκιζόταν για την αποτελεσματικότητα των δυνάμεων της αγοράς.
    Είναι χρόνια τώρα που ο Τύπος ασχολείται με το πρόβλημα.
    Η μακάρια κυβέρνηση Καραμανλή δεν καταδέχτηκε ούτε τότε να ασχοληθεί με το φλέγον ζήτημα.
    Μόλις προχθές, η κυβέρνηση… κινήθηκε πάλι. Μόνο που τα νέα μέτρα είναι δύο ανοιχτές παλάμες, που δεν θα εξορκίσουν τη ακρίβεια. Η φαντασία σε επικοινωνιακά κόλπα έχει στερέψει και οι σπασμωδικές κινήσεις δείχνουν απόγνωση. Χαρακτηριστικό δείγμα πλήρους αμηχανίας είναι ότι έγινε προαναγγελία δέκα νέων μέτρων και τελικά ανακοινώθηκαν μόνο εφτά! Το ρεπερτόριο του κ. Φώλια σε «μαγικά» είχε εξαντληθεί με τα προηγούμενα 41 μέτρα, των οποίων το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο τελέσαμε πρόσφατα.
    Θέλετε κι άλλες αποδείξεις κραυγαλέας ανικανότητας; Το υπουργείο Ανάπτυξης, όπως ο πνιγμένος που πιάνεται από τα μαλλιά, ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι οι εκπτώσεις που κάνουν οι βιομηχανίες θα αναγράφονται στα τιμολόγια των σούπερ μάρκετ. Και πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης, το υπουργείο Οικονομικών καγχάζει: το μέτρο είναι ανεφάρμοστο κι όχι μόνο επειδή χρειάζεται ειδική διάταξη στους φορολογικούς κώδικες, αλλά και γιατί θα προκαλέσει τεράστια απώλεια εσόδων από τον ΦΠΑ.
    Δεν μάθαμε αν στο υπουργείο Ανάπτυξης σκουπίστηκαν ή παρηγορήθηκαν με την ψευδαίσθηση ότι ψιχαλίζει. Μάλλον το δεύτερο ισχύει. Γιατί οι αρμόδιοι συνέχισαν τις ανακοινώσεις νέων σωτήριων μέτρων. Και τι νομίζετε ότι θυμήθηκαν; Τη… συμφωνία κυρίων. Δηλαδή τη μέθοδο που η Ν.Δ. χλεύαζε όταν την εφάρμοζε το ΠΑΣΟΚ, και που η ίδια στο «κυβερνητικό της πρόγραμμα» είχε χαρακτηρίσει αναποτελεσματική! Φυσικά και η νέα προσπάθεια απέτυχε εν τη γενέσει της – ίσως διότι προϋποθέτει την ύπαρξη κυρίων κι από τις δύο πλευρές.
    Η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος. Πανικόβλητη από την πλήρη απώλεια του ελέγχου και τρομοκρατημένη από την αλματώδη άνοδο του πληθωρισμού, η κυβέρνηση απαρνήθηκε όχι μόνο ιδεολογίες και πρακτικές, αλλά και τον ίδιο τον εαυτό της. Επέβαλαν διατίμηση! Ποιοι; Οι νεοφιλελεύθεροι μάγιστροι, οι τρόφιμοι του LSE και οι επιτυχημένοι που διαφημίζουν τις καριέρες τους στον ιδιωτικό τομέα.
    Δεν γνωρίζουμε αν οι αρμόδιοι υπουργοί και ο καταλληλότερος πρωθυπουργός απορούν που η ακρίβεια ζει και βασιλεύει. Το βέβαιο είναι ότι έχοντας στερέψει από ιδέες εφαρμόζουν τα ίδια και τα ίδια μέτρα. Μερικά, μάλιστα, έρχονται κατ’ ευθείαν από το μακρινό παρελθόν. Μην εκπλαγείτε αν το επόμενο βήμα, εμπνευσμένο από τα χρόνια της Κατοχής, είναι η επιβολή… δελτίου.


    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΝΥΝ ΑΝΤΙΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΛΕΩ, ΝΑ ΕΣΕ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΝΕ ΕΓΓΡΦΩΣ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΝ ΣΟΥ ΕΔΩΑΣΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΙΔΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ). ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ) ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΥΠΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΓΧΕΙ)Η Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ(ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΨΙΛΟΦΒΟΥΝΤΑΙ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΣ!!! ΦΑΝΑΤΣΕΙΤΕ 0,59 ΕΠΙ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΔΑΝΕΙΑ = ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΆΣΕς ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΩΣ ΔΟΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου, πολύ χρήσιμη πληροφορία.
    Σε χρέωσαν 0,59 Ευρώ για να σου στείλουν τη βεβαίωση τόκων για τη φορολογική δήλωση. Είναι τουλάχιστον ντροπή αυτό που έκαναν.

    Πες μας τώρα ποια τράπεζα είναι για να γνωρίζει ο κόσμος.

    Εγώ που έχω δάνειο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα πάω να κοιτάξω για να δω αν υπάρχει αντίστοιχη χρέωση. Δεν το κοιτάζω ποτέ, αλλά μετά από την ενημέρωσή σου θα αρχίζω να το προσέχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *