GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγινε κακοήθης όγκος...

. ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ; Μήπως ο κόμπος δεν έφτασε απλώς στο χτένι, αλλά ξέφυγε και έγινε κακοήθης όγκ...

.
ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ;
Μήπως ο κόμπος δεν έφτασε απλώς στο χτένι, αλλά ξέφυγε και έγινε κακοήθης όγκος;
Μήπως το τοπίο θυμίζει κάτι απο θρίλερ του Στέφεν Κίνγκ, ή από θέατρο παραλόγου του Ιονέσκο;
Αδυνατώ να πιστέψω, πως οι φοιτητές, οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, αυτούς που τους ενδιαφέρει πράγματι η μάθηση, συμπεριφέρονται με τρόπο που δεν αρμόζει ούτε στον τελευταίο αλητήριο.
Τέτοιους τρόπους διεκδίκησης δικαιωμάτων, μόνο μια μερίδα φοιτητών (!!!) θα μπορούσε να επινοήσει. Εκείνη, που αντί του ήρεμου διαλόγου,επιδιώκει την οξύτητα. Που αντί του συνδικαλισμού, επιδιώκει τον σκληρό κομματισμό. Αντί της φοιτητικής συναδέλφωσης, επιδιώκει τη διάσπαση.Αντί της αίθουσας διδασκαλίας , επιλέγει το κομματικό γραφείο. Και αντί της μάθησης, εξασκείται στον λιθοβολισμό της.
Είναι όμως, αυτή η μερίδα που πρέπει να λογοδοτήσει; Ή είναι εκείνοι οι ψευτοδιανοούμενοι Ελληνες!!!, που καθοδηγούν αυτά τα φοιτητοειδή ανθρωπάκια χωρίς κρίση, χωρίς λογική, χωρίς αξίες, ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ;
Η απάντηση δική σας. Εγώ... έχω αποφασίσει πολύ πρίν.
ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ
--------------------------

27 σχόλια

  1. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΣΚΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι απόλυτα ταυτισμένος με την ιδέα της δημόσιας δωρεάν παιδείας. Πιστεύω το ίδιο απόλυτα πως η ποιτική εξουσία της χώρας δεν έχει άλλον τρόπο να αποδείξει την διακήρυξή της πως υποστηρίζει το ίδιο από το να χρηματοδοτήσει όσο χρειάζεται για να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα-άποψη. Τα άλλα λόγια είναι περιττά και εκ του πονηρού. Όμως... περνώντας μια μέρα έξω από τη Νομική Σχολή επί της Σόλωνος, είπα να μπω μέσα έτσι για να θυμηθώ την εποχή του '49 που υπήρξα φοιτητής στη Σχολή! Στον πρώτο χώρο στο εισόγειο δεν έχει αλλάξει από τότε τίποτα! Το μόνο που σε κάνει να διαφοροποιήσεις το χρόνο είναι η μουτζούρα στους τοίχους. Αυτό από πρώτη εντύπωση. Οι ανακοινώσεις στις θυρίδες οι ίδιες. Οι φοιτητικές όμως ανακοινώσεις έχουν ...εκσυγρονιστεί!!!! Οι λεβέντες και οι λεβέντισσές μας έχουν άλλες απαιτήσεις-όνειρα. Τις βρήκα σε μια μεγάλη διακήρυξη σε τρίποδα με πολύχρωμα γράμματα και με εντυπωσίασε. Ζητούσαν τα παιδιά να μπαίνουν και να προάγονται ακώλυτα στη Σχολή, να έχουν δωρεάν εγγραφή, φοίτηση και συγγράμματα. Να έχουν σίτιση και στέγαση δωρεάν και να πληρώνονται με το μισθό του ανιδείκευτου εργάτη ως να βρουν δουλειά!!! Αυτά τα ολίγα. Έφυγα τρέχοντας. Έφυγα με μια αίσθηση αδειάσματος του στομάχου μου! Πολύ ρεαλιστές οι νέοι μας σκεφτόμουνα και απορούσα γιατί η πολιτέια δεν προσφέρει στ παιδιά αυτά τα έλάχιστα!!!
    Αλήθεια . Υπάρχει μυαλό;
    Θέλουμε Δημόσια Εκπαίδευση δωρεάν σε όλη της την έκταση και εξασφάλιση αργομισθίας επειδή μπήκαμε, περάσαμε όλες τις αίθουσες και επειδή γι αυτό κουραστήκαμε οφείλουν οι πατεράδες μας να μας κόψουν και δια βίου μισθό! Έχουμε μυαλό; Όποιος το πιστεύει να πάει να κοιταχτεί σε ψυχίατρο!

    ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συντεχνία των αγραμμάτων στα πανεπιστήμια

    Θεόδωρος Π. Λιανός, καθηγητής Πολιτικής
    Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

    Oι αγράμματοι στους οποίους αναφέρεται αυτό το άρθρο είναι ένα σύνολο φοιτητών και καθηγητών πανεπιστημίων οι οποίοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι αγράμματοι, υπό την έννοια ότι δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη όπως αυτή διδάσκεται και αναπτύσσεται διεθνώς.

    Οι δύο αυτές ομάδες έχουν επιδείξει κοινή συμπεριφορά και κοινή στάση απέναντι σε όλα τα σοβαρά θέματα του πανεπιστημίου και μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ανήκουν στην ίδια συντεχνία, αυτήν των αγραμμάτων.

    διαβάστε εδώ τη συνέχεια:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ίδιο ακριβώς κείμενο χωρίς καμμία αλλαγή θα μπορούσε να είχε γραφεί και στις 18-11-73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς τι πιστεύετε ,ότι τα παιδιά βγαίνουν από μόνα τους έξω ?

    Τους χρησιμοποιούν οι καθηγητάδες, γιατί είναι οι μόνοι που θίγονται από τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

    Ας μου πει κάποιος φοιτητής, τι θα αλλάξει γιάυτόν με την δημιουργία ενός ιδιωτικού ΑΕΙ ?
    Δηλαδή ένας που φοιτά φέτος στο 2ο έτος της φυσικομαθηματικής σχολής ,τι θα αλλάξει του χρόνου αν γίνει ένα ιδιωτικό ΑΕΙ ?

    Ενώ αυτοί που γράφουν τα συγγράμματα και παίρνουν τεράστια ποσά ,έχουν χάσει τον ύπνο τους και βάζουν τα παιδιά και φωνάζουν.
    Αυτό είναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κακοήθης όγκος οι 30000 φοιτητές που χτύπησε η αστυνομία πέρυσι με δακρυγόνα και βοβμίδες κρότου λάμψης που θα μπορούσανε να καούνε άνθρωποι γιατί ρίχτικαν πάνω τους επειδή αγωνίζονταν για αύξηση της χρηματοδότησης των αει?Οταν η κυβέρνηση δε δίνει φράγκο στα πανεπιστήμια ,όταν τα δημοτικά δεν έχουν να πληρώσουν φως νερό τηλέφωνο ωρομίσθιους οι φοιτητές και οι απεργοί καθηγητές μας φταίνε?ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρέ, αυτή τη δήθεν "δημοκρατία", απ' την πολλή αγάπη, τήν έχουν καταξεσκίσει στο γαμήσι, όλοι, ιδιαιτέρως όσοι την αγαπήσανε φωναχτά και κραυγαλέα.

    Τα (δημοκρατικώς ανατεθραμμένα) τέκνα τών παιδιών τού Πολυτεχνείου, (π.χ. Όλγα Τρέμη, έτσι γιά δείγμα), έχουν πιστέψει ότι oi αποφάσεις τών μαϊμού "συνελεύσεών" τους, νομιμοποιούν την πλήρη ποινική παραβατικότητα, μέχρι και την ροπαλοδότηση τού φαφλατά Πρύτανη, ο οποίος, (καλά να είναι ο άνθρωπος), έχει κάνει τέτοιες αισχρές ασαφείς κουτοπονηρο-δηλώσεις στό παρελθόν, πού, η κατάληξη τού σβέρκου του ήταν φυσικό επακόλουθο, ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΣΧΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ.

    Πάρτε το χαμπάρι : Εάν δέν αποκαταστήσετε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με όλα τα συστατικά της στοιχεία, το σημαντικώτερο των οποίων είναι η σκληρή ΤΙΜΩΡΙΑ (όχι ο πούστικα λεγόμενος "έλεγχος"), το τίμημα θα είναι ΘΑΝΑΤΟΣ, όχι αστεία, ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ : ΑΜΕΣΗ κατάργηση ΟΛΩΝ των δήθεν “Ανεξάρτητων Αρχών” (μήν εμέσω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα τα ειπες ολα. Τι αλλο να πω εγω;
    Δυστυχως, πληρωνουμε ακομα, αυτα τα 7 χρονια της δικτατοριας, που κανανε τους φοιτητες, ιερα τερατα να τα προσκυναμε, μεχρι που γινανε απλως, τερατα.
    Το κακο ειναι, οτι κανεις δεν τολμαει να κουνηθει, γιατι υπαρχει αυτη η αριστεριστικη θολουρα στην ατμοσφαιρα, μη χεσω, γιατι δε συμβιβαζεται με τον ανταγωνισμο για τη μεγαλυτερη καταναλωση,στον οποιο συμμετεχει με αλλαλαγμους ο κοσμος.
    Για κοιταξτε τι υπαρχει γυρω μας, απο σπιτια, μεχρι αυτοκινητα και θα καταλαβετε.
    Αλλα ποιος τολμαει να τα βαλει με την Κανελη και το μαγαζι του Αλαβανου; Κανεις.
    Εκεινοι τελικα, που ειναι σεμνοτεροι, ειναι οι ΚΚΕδες, (εκτος Κανελη εννοω),που δεν προκαλουν.
    Οι Αλαβανιστες, εχουν φτασει στο σημειο, να πηγαινουν σα μαιντανοι, ακομα και στα δικαστηρια, για υπερασπιση αναρχικων, που εχουν κανει αγριοτητες.
    Συμπερασμα;Εγω, ειμαι απογοητευμενος και απελπισμενος απο την κατασταση.
    Αν εσεις, δεν ειστε, γραψτε παρακαλω το γιατι.
    Να μην ξεχνατε βεβαια, οτι δεν ειμαστε απομονωμενοι σε καποιο νησακι στον ωκεανο, αλλα ειμαστε στον κοσμο και γυρω μας, υπαρχουν χιλιαδες αλλα Σχολεια, που βγαζουν καταρτισμενους ανθρωπους, οποτε αν τα εδω Σχολεια, δεν βγαζουν αντιστοιχης αξιας, τοτε οι καλοι φοιτητες, θα πηγαινουν εκει και τα δικα μας Σχολεια, θα μαζευουν τη σαβουρα.Η οποια και θα παραμενει ανεργη, στον αιωνα τον απαντα.
    Αν αυτη ειναι η αποφαση των γονεων, που τελικα και πληρωνουν το μαρμαρο, ας συνεχισουν να αβανταρουν την κατασταση αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χθες 30/05 στο δελτίο ειδήσεων του Alter είχαμε δύο "παράθυρα" με εκπροσώπους φοιτητικών παρατάξεων ή κινημάτων. Ο ένας εξ αυτών ανερυθρίαστα δήλωσε ότι είναι δέκα !!! χρόνια φοιτητής. Προφανώς από κάπου χρηματοδοτείται για να παραμένει "αιώνιος φοιτητής" ώστε μη έχοντας οικονομικό πρόβλημα ν' ασχολείται "αιωνίως" με "κινήματα" κ.λ.π. Δεν δέχομαι τα παιδιά μου να καθοδηγούνται και να οδηγούνται σε ακραίες ενέργειες από τέτοιου είδους "φοιτητές". Υπάρχουν άλλοι τρόποι για την ανάδειξη των όντως σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν γενικώς στην Εκπαίδευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και που πανε πανεπιστημιο
    τι κερδιζουν;
    ανεργια και μονο ανεργια!

    ας τα σπασουν ολα λοιπον να μ,εινουν
    ανεργοι οι καθηκητες
    για τους οποιους ΚΑΙ ΜΟΝΟ υπαρχουν τα πανεπιστημια
    για να πληρωνονται....

    ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φυσικός αυτουργός των πρόσφατων γεγονότων που διαδραματίστηκαν καμιά 500αριά αλήτες που αποτελούν το 1% των φοιτητών της χώρας και που τυγχάνουν ασυλίας καθότι ουδείς θα συλληφθεί, ουδείς θα τιμωρηθεί.

    Ηθικός αυτουργός όμως ο Αλαβάνος ή καλύτερα η αλαβανοποίηση της παιδείας και της χώρας, η πλήρης αδιαφορία δηλαδή για το μέλλον αυτής της χώρας, αυτού του λαού.

    Κατά δεύτερο λόγο και ο Γιωργάκης ο οποίος αντί να καυτηριάσει, κάτι ψέλλιζε χτες στη Βουλή για την επανασταστημένη νεολαία ( !!! ) και για την κακιά ΝΔ.

    Τα συγχαρητήρια μου Αlex και George : Μαζί με το βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα. Συνεχίστε..., έτσι θ' ανεβάσετε τα ποσοστά σας, αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι απευθύνεστε σε χαζούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος επωφελείται από αυτήν την κατάσταση; Ποιος θα βγει ως ένας άλλος "Μεσσίας" να λύσει τα προβλήματα της Παιδείας;
    Για εμένα η Πανεπιστημιακή Κοινότητα είναι τόσο υγιής όσο και η κοινωνία από την οποία προέρχεται.
    (Πιστεύω πως ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα θα έβγαινε αν ζούσες μέσα στην πανεπιστημιακή κοινότητα και όχι από το ότι τα Μ.Μ.Ε. σου δείχνουν).
    Συμπέρασμα: Δες στο καθρέπτη σου και θα καταλάβεις και την κατάσταση της πανεπιστημιακής κοινότητας.
    Τουλάχιστον αυτός ο "βρασμός" δείχνει κάτι... Ότι χώρος δεν έχει αλλοτριωθεί όσο ο "έξω" κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιος, κανοναρχώντας το Θόδωρο, τα ρίχνει στο ΠΑΣΟΚ, που δε σκίζεται λέει για να ανατραπούν εκείνα που η ΝΔ αδιάντροπα προωθεί ως μεταρρυθμίσεις και αλλού αλλά και συην Παιδεία! Φιλαράκο, προσφέρεις στον εαυτό σου κακή εκδούλευση όταν τόσο πια ξάστερα και ολοφάνερα ακόμα και για τους πιο δύσπιστους αποδείχτηκε το φιάσκο που λέγεται διακυβέρνηση της χώρας από την παράταξη που ο αρχηγός της σε όλους τους τόνους έκανε πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό λαό, εσυ δε βλέπεις ακόμα τι καταστροφές σε όλους τους τομείς του δημόσιου βίου σωρεύει ο αποδειγμένα ανίκανος πρωθυπουργός , που δεν έχει αφήσει πατάτα για πατάτα απάτητη! Θέλεις να δεις σωτηρία; Σκέψου ακριβώς ανάποδα από όπως σκέφτεσαι! Φτάνει πια η καραμέλα του φταίχτη για όλα ΠΑΣΟΚ. Δεν κυβερνά το ΠΑΣΟΚ και έχει όμορφες και ρεαλιστικές προτάσεις. Τέντωσε τα αυτιά σου και αφουγκράσου τες. Σίγουρα θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου αν έχεις πραγματικό ενδιαφέρον για τη χώρα και δεν είσαι παπαγαλάκι των μερικών ευρώ!

    ΥΓΙΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πριν μια δυο μερες, καποιος γνωστοποιησε την αληθεια - ασχετα αν γνωριζε την εκταση ή οχι:

    Οτι το 1821 δεν εχει τελειωσει ακομα!

    Οι βαρβαροι εξακολουθουν να κυκλοφορουν αναμεσα μας!
    Κατα την επανασταση του 1821
    καναμε μισες δουλειες!
    Μεσα στην επανασταση αυτη περιλαμβανεται βεβαιως και το 1912-13.
    Το 1950 τα πραγματα εμειναν για αλλη μια φορα στη μεση!

    Ενα μεγαλο ποσοστο των βαρβαρων που επρεπε να εκδιωχτει απο τη Χωρα, παρεμεινε και λουφαζε!

    Τωρα, βγηκε η ψειρα στο μετωπο, καλοζωισμενη οσο ποτε αλλοτε, και προβαλλει και προσθετες απαιτησεις!

    Αρπαζει χιλιαδες στρεμματα δασους στην Χαλκιδικη,
    υψωνει την κιτρινη βυζαντινη κωλοσημαια της,
    διεισδυει σε κυβερνητικα σχηματα και κατακλεβει εν συνεχεια το δημοσιο χρημα,

    τρεφει μ' αυτο τα υπολοιπα μελη για να δυναμωσουν κι αυτα,
    συνεργαζεται με το εκτος ελληνικων συνορων αδελφατο,

    γραφει τα βιβλια Ιστοριας θολωνοντας τα νερα για το τι πραγματικα συνεβη στον Τοπο,

    και διαιωνιζει την Βαρβαροτητα και το Ειδος της!

    Οποια πανεπιστημιακη πετρα να σηκωσει κανεις, αυτη την ψειρα θα βρει σε μεγαλες ποσοτητες!

    Αιωνιο θυμα, οι Ελληνες Εφηβοι και Νεοι φοιτητες!

    Η Ψειρα / Φθειρα της Ελληνικης Παιδειας χρειαζεται αμεσο ξεψειρισμα!

    Ας ενεργουμε ετσι ωστε αυτη η Ψειρα να ψοφησει απο ελειψη τροφης!

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ 7,29. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ 1973, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ,ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ,ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΑΤ-ΕΣΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ.ΤΑ ΔΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΘΡΟΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΑΡΧΩΝ ΦΟΙΤΗΤΟΙΔΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ, Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΡΕΠΕΙΤΕ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ, ΗΡΕΜΑ,ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΗ. ΜΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατ αρχας να πω, οτι καταλαβαινω τους νεους, που αρπαζονται με το παραμικρο. Κι εγω, τα ιδια εκανα και εφαγα και τις μαπες μου καποτε, (καπου στο Μαη του 67 στην Αθηνα, απο κατι χωροφυλακες και κατι μαθητες της Σχολης Ευελπιοδων).
    Το ζητημα ομως, ειναι να μην σας κοροιδευουν κατι αλητηριοι και αεργοι πολιτικαντηδες, γιατι θα τα "βρειτε μπροστα σας", οπως λεμε.
    Θυμηθειτε το Σαββοπουλο και το τραγουδι του, "θα σε καταγγειλω πονηρε πολιτευτη...".
    Τωρα, για το Πασοκ.
    Το ψηφιζα, απο γεννησεως του συνεχως.Απο κεκτημενη ταχυτητα τις τελευταιες φορες. Μεχρι του σημειου να πω, οταν βγηκε ο χοντρος, αντε ρε ανθρωπε, κανε κατι εσυ, τα μισα απ αυτα που λες και θα σε ψηφιζω εσενα και την παραταξη σου, για πρωτη φορα στη ζωη μου.
    Τοσο απογοητευμενος ημουν.
    Το τι εγινε μετα, το βλεπουμε ολοι μας, αλλα το θεμα ειναι, τι κανουμε τωρα;
    Ακουσα κι εγω "το παιδι", στη Βουλη, να μιλαει, να ψελλιζει, οπως πολυ σωστα λεει ο φιλος παραπανω, για τα επεισοδια που εγιναν και σιχαθηκα πραγματικα τον ανθρωπο.
    Αυτος ειναι, ο περιφημος "Σουηδος", που τα βλεπει "Ευρωπαικα";Μη χεσω.
    Απο τοτε που ειδαν τον Αλαβανο να ανεβαινει και τον εαυτο τους να πιανει πατο, αρχισαν να κανουν και να λενε ΤΙΣ μαλακιες.
    Ωστε τις δικαιολογουμε κυρ Γιωργακη μας τις "παλληκαριες" των κακομαθημενων;
    Να τους χαιρεσαι και να σε χαιρομαστε.
    Καλα, δεν εχουν κανενα σοβαρο ανθρωπο, να τους πει καμια κουβεντα εκει μεσα;
    Αλλα που να τον βρουν;Τους βλεπω να βγαινουν στο "γυαλι" και να ψελλιζουν πια και μου θυμιζουν κατι κερακια ετοιμα να σβυσουν.
    Απο τοτε που χασανε τα μεγαλεια της εξουσιας πανε, χασανε τα παντα.
    ΞΕΘΥΜΑΝΑΝ.
    Αρα εμεις, πρεπει να παμε για αλλα.Μονο που δεν υπαρχουν αλλα.Και αυτο ειναι το προβλημα μας.
    Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
    ΥΓ.Και κατι τελευταιο.
    Εγω, σαν παλαιος ψηφοφορος, μπαινω στο site του Πασοκ, και τους ριχνω κατι μπινελικια, που ειναι ολα δικα τους. Στα ισα και επωνυμα.
    Γιατι δεν το κανετε κι εσεις;Ισως να καταλαβουν απο πρωτο χερι, το τι γινεται απο κατω και να αρχισουν να πιστευουν, οτι οι δημοσκοπησεις, δεν ειναι στημενες, αλλα αντιπροσωπευουν το λαικο αισθημα.
    Στην Αμερικη, αυτο κανει ο κοσμος. Οποτε εχει κατι να πει, γραφει στο βουλευτη του.
    Και σας βεβαιω, οτι αυτος, το λαμβανει πολυ σοβαρα το ζητημα.
    Υπαρχουν ολα τα e-mail των βολευτων μας.
    Γιατι λοιπον, δεν αρχισζετε, να τους γραφετε σωρηδον;
    Τι περιμενετε, τον Αυτια, η τον Κακαουνακη, να "καθαρισει" για σας;
    Για αρχιστε.Καθε αρχη και δυσκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΛΙΑΝΟ. Κε Καθηγητά, διαβάζοντας το άρθρο σας, αισθάνθηκα την ανάγκη, όχι μόνο να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να γράψετε σχόλια στο κείμενό μου, αλλά και να σας συγχαρώ για το σθένος, την ειλικρίνεια και τις καθαρές απόψεις που έχετε για το φλέγον αυτό θέμα της παιδίας.Για πολλούς θα είναι απορίας άξιο, που ένας καθηγητής αναφέρετε ενυπόγραφα σε πρόσωπα και καταστάσεις που υποβαθμίζουν και αδρανοποιούν τα Πανεπιστήμια. Προσωπικά πιστεύω πως όλοι έχουμε τα όριά μας,απλά τα δικά σας έχουν εξαντληθεί.Οπως επίσης πιστεύω οτι δεν είστε ο μοναδικός(αλοίμονο) που επιθυμεί την εξυγίανση του άρρωστου αυτού συστήματος. Ελπίζω, πως αυτή σας η προσπάθεια και το θάρρος να πείτε τα πράγματα με τ όνομά τους, να βρεί και άλλους άξιους συναδέλφους σας, με όραμα για το αύριο,με αγάπη γι αυτό που ορκίστηκαν να κάνουν, με πίστη στα ιδανικά της παιδίας.Η δύναμη της αλήθειας που είναι με το μέρος σας,εύχομαι να γίνει ρομφαία στα κεφάλια όσων επιβουλεύονται τη Δημοκρατία στα Πανεπιστήμια. Ευελπιστώ δε,η μάχη να είναι σύντομη,αθόρυβη και αναίμακτη, για να είναι και η νίκη μεγαλειώδης. Οχι μόνο για το δικό σας καλό, αλλά και το καλό της ΜΟΡΦΩΣΗΣ,που τόσο έχουν ανάγκη τα παιδιά μας. Με τιμή ο γράφων το άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι φανερό ότι η δημοκρατία στη χώρα μας λειτουργεί ως ιδιότυπη “παρέκβαση” για να θυμηθούμε λίγο και τον Αριστοτέλη. Για να λειτουργεί σωστά η δημοκρατία απαιτείται σωστή παιδεία στην οποία οι πολίτες μαθαίνουν τι θα πει πολίτης και δημοκρατία. Αυτά τα μαθήματα πρέπει οι νέοι να τα δέχονται από μικρή ηλικία. Αντίθετα σε μας διδάσκονται από μικροί στην ανυπακοή (βλέπε καταλήψεις σχολείων, μηχανάκια αντίθετα σε μονόδρομους, κατάχρηση δικαιώματος απεργίας, βανδαλισμούς και τραμπουκισμούς, κουκουλοφόρους κλπ). Ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο για να τηρήσει τον νόμο. Εμείς τον καταστρατηγούμε κάθε μέρα. Ο συνδικαλισμός από θετικός που μπορεί και πρέπει να είναι, φτάνει να λειτουργεί απλώς καταστροφικά.
    Σε μια οργανωμένη πολιτεία που λειτουργεί σωστά με υπεύθυνους πολίτες κανείς δεν διανοείται να μετέρχεται της μεθόδου των καταλήψεων και των τραμπουκισμών. Το δημοκρατικό πολίτευμα απαιτεί συνολική συμμετοχή από υπεύθυνους και δημοκρατικούς πολίτες. Η ελευθερία του ενός δεν πρέπει να παραβλάπτει την ελευθερία του άλλου. Ατυχώς το πανεπιστημιακό άσυλο έχει εξελιχθεί σε άσυλο εκνόμων ενεργειών, κακοποιών, τραμπούκων και τοξικομανών. Τα μέλη ΔΕΠ εκδιώκονται από τα γραφεία τους και αποκλείονται από την ελευθερία προσέλευσης στον τόπο εργασία τους. Συνεδριάσεις διοικητικών οργάνων διακόπτονται βιαίως. Ο Πρύτανης δέχεται άνανδρη επίθεση. Με τις καταλήψεις του περασμένου Ιουνίου καθυστέρησε η λήψη πτυχίου πολλών τελειοφοίτων για 3-4 μήνες και πήγαν πίσω χρονικά πολλές σημαντικές υποθέσεις, όπως διδακτορικά, ορκωμοσίες, εκλογές, αλληλογραφίες, μεταβάσεις νέων πτυχιούχων στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές, λειτουργία υπολογιστών, λειτουργία ψυγείων, θάνατος πειραματοζώων από ασιτία, ανυπολόγιστες καταστροφές στην τελούμενη έρευνα. Φαίνεται πως σήμερα το «άσυλο λειτουργεί για ολίγους αναρχοαριστεριστές σε βάρος των πολλών». Χρειάζεται τόλμη και αρετή η ελευθερία και εγώ θα έλεγα ότι αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει και η εκάστοτε κυβέρνηση και οι Πρυτανικές αρχές σε σκέψη και δράση. Ατυχώς όμως τα πάντα συμποσούνται στο λεγόμενο πολιτικό κόστος, το οποίο αδυνατούν οι κυβερνήσεις να επωμιστούν. Με την τελευταία επίθεση στον πρύτανη από ομάδες που δρουν όπως τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Χίτλερ το ποτήρι ξεχείλισε. Είναι καιρός να αμυνθεί η Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μια και μόμη απορια: Σε τι χρησιμεύει στις ημέρες μας το περίφηό "Πανεπιστημιακό Άσυλο" αφού η ελευθερία της σκέψης και της εκφρασης γνώμης είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη; Άραγε, αν κάποια κυβέρνηση αποφάσιζε να επιβάλλει λογοκρισία και ασυνόμευση στα δρώμενα εντος των Πανεπιστημίων πιστεύει κανείς ότι θα κολλούσε στο Νόμο περί Ασύλου; O Νόμος αυτός έγινε σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή και ίσως τότε πράγματι να προήγαγε την ανεξαρτητη σκέψη του ακαδημαϊκού κόσμου, αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό, χρησιμεύει αποκλειστικά για την παροχή άβατου σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και παρακαλώ πειτε μου μια περίπτωση τα τελευταία δέκα χρόνια που το Πανεπιστημιακό Άσυλο εξυπηρέτησε το σκοπό για τον οποίο έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. SXOLIA PEEEEEEEEEEEEEE.KOIMASTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. EPITELOUS AS STAMATHSOUME NA OMFALOSKOPOUME KAI NA AMFIBALOUME. EIMASTE ENA KRATOS ANYPARKTO KAI MIA KOINWNIA SE PARAKMI.

    OTAN MIA DRAKA APO PARANOMOUS TOU KOINOU POINIKOU DIKAIOY KATARGOUN KATHE ENNOIA NOMIMOTHTAS KAI DHMOKRATIAS - KAI TAUTOXRONA TO SYNTETAGMENO KRATOS DEN KANEI *TIPOTA* GIA NA TOUS ANAXAITISEI (DILADI NA PAEI I ASTUNOMIA KAI NA TOUS SYLLAVEI ETSI APLA XWRIS ALLES MALAKIES GIA TO "ASULO" - POU PLEON EINAI ASULO GIA TOUS EGLIMATIES KAI OXI GIA TOUS FUSIKOUS XRISTES TOU) TI ALLO NA POUME.

    OI ROLOI:
    - TO UP. PAIDEIAS: VOLEUETAI ME THN KSEFTILA AUTH KATHW STO PISW MEROS TOU MUALOU TOUS ( TI LEW! STO MPROSTINO PLEON) EINAI NA NOMOTHETISOUN KERDOSKOPIKA IDIWTIKA PANEPISTHMIA..
    - OI PRUTANIKES ARXES: AXRHSTOI KAI POLITIKANTHDES: EXOUN OLH THN EKSOUSIA NA KALESOUN THN ASTINOMIA KAI NA KATHARISOUN TO PANEPISTHMIO APO TOUS ALHTES POU TO KATASTREFOUN
    - OI FOITHTES: I MEGALI TOUS PLEIOSIFIA (I LEGOMENI :SIWPHLH:) ADIAFOREI PLIRWS GIA TO TI GINETAI - TO MONO POU ENDIAFEREI EINAI NA ELTHEI TO PTYXIO ME TIN LIGOTERI DUNATI PROSPATHEIA KAI ME TON IDIO TROPO H DOULEIA STO DHMOSIO..

    OI ELAXISTOI SYNEIDHTOPOIHMENOI STHN *ELLADIKH* (OXI ELLHNIKH PROSEXTE) KOINWNIA ASFYKTIOUN KAI TELIKA (OSOI MPOROUN) METANASTEUOUN..

    AUTA PATRIWTES.. DUSTYXWS OLA SKOURA GURW GYRW..
    ----------------------------
    ENAS PANEPISTHMIAKOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. φιλε ανωνυμε 31-5 1.01 μπηκες στη σχολη, ειδες οτι απο 1949 που ησουν φοιτητης δεν εχει αλλαξει τιποτα, και δεν αηδιασες γι αυτο ,αλλα γι αυτα που ζητουσαν ? καποιοι φοιτητες? και τα γραφεις και δεν ντρεπεσαι. εγω αηδιασα με σενα. θελουμε δημοσια παιδεια και για να υπαρχει αυτο θελει το κρατος να επενδυσει τουλαχιστον 5% για την παιδεια. οχι 1,78%. ολα τα κρατη της ευρωζωνης εχουν απο 5% εως 8% (αγγλια). η αλβανια εχει 6%. ποιο κρατος της ευρωπης εξευτελιζει τοσο τα παιδια του?. ποιο κρατος εφτασε να εχει πανεπιστημια σε λυομενα και κοντεινερ?. ποιο κρατος εχει αφησει την ενημερωση σ αυτους που θελουν να φτιαξουν ιδιωτικα ΑΕΙ? ποια εφημεριδα ειπε ποσα κρατικα και ποσα ιδιωτικα ΑΕΙ εχουν η αγγλια η γαλλια , η γερμανια. γιατι σε συνολο 654 ΑΕΙ αυτων των 3 χωρων 14 μονο ειναι ιδιωτικου δικαιου. ποιος ειναι σωστος φοιτητης , αυτος που γραφεται στις παραταξεις που αυριο χωρις να εχει γνωσεις θα τον προσλαβουν στο δημοσιο με απλη επιδειξη της κομματικης ταυτοτητας?. θα μου πεις δεν υπαρχει ελπιδα? υπαρχει και ειναι τα παιδια που αγαπουν την ζωη, σεβονται το μελλον τους , δεν ακουν τα κομματικα κελευσματα, και αντιδρουν. εστω και βιαια στην βιαιη καταστολη του μελλοντος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ακου, και γω μπηκα μεσα στη Νομικη, για να θημηθω τα παλια.Και ΣΙΧΑΘΗΚΑ,μ" αυτα που ειδα.
    Η λεξη μπουρδελο, προσβαλει το μπουρδελο.
    Οσον αφορα στις δαπανες κι μεις τοτε, στη φτωχεια ειμαστε και καναμε διαδηλωσεις για το 15% για την παιδεια.Οι παλιοι, θα τα θυμουνται.
    Και πεφτανε και κατι ψηλες.Αλλα δεν το κλειναμε το Παν/μιο, ουτε βαζαμε μεσα, καθε ταλαιπωρο και ψυχοπαθη να το διαλυσει και να το δικαιολογουμε μετα.
    Μα οσα λεφτα και να δωσουν, εσεις θα τα διαλυσετε σε μια μερα.
    Οταν μπηκα, σε καποιο Σχολειο, καποτε,( για πρωτη φορα μπηκε ανθρωπος εκει), ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ καινουριο δηλαδη, την αλλη μερα, ειχανε καταστρεψει ΕΝΤΕΛΩΣ ολους τους νιπτηρες, καμια 10ρια δηλαδη.
    Και μετα, σιγα, σιγα, του γαμησαν τη μανουλα του Σχολειο.
    Και σε καθε καταληψη, το διελυαν κι απο λιγο.
    Μεχρι ολοκληρη τη τζαμαρια ειχαν κατεβασει μια φορα. ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
    Δηλαδη 5Χ3Χ4=60 τζαμια μεγαλα.συν τα απο πανω.
    Ετσι το Σχολειο, εμεινε κλειστο μερες ολοκληρες, για να τα ξαναβαλουν.
    Και τα πληρωσα εγω κι ο αλλος.
    Αυτο ειναι η δημοκρατια για σενα; Και ο προοδευτισμος;
    Ας μαθαινατε αυτα που μπορουν να σας μαθουν και ας ζηταγατε τις Παναγιας τα ματια, αλλα με το Παν/μιο, ανοιχτο.
    Ας ζηταγατε να φυγουν οσοι καθηγητες ειναι στοκοι, αλλα με τα μαθηματα να γινονται.
    Αλλοιως και να με συγχωρεις, μου δινεις το δικαιωμα να πιστευω οτι τα κανετε, για να το κανετε, πιο μπουρδελο απ ο,τι ειναι, ωστε να παιρνετε καποιο χαρτι της πουτσας και να βρισκετε καποιον πολιτικο αχρηστο, να σας χωνει στο δημοσιο, αργομισθο.
    Και μετα, μιλατε για τα ιδιωτικα;
    Στη 2βαθμια εκπαιδευση, υπαρχουν ιδιωτικα απο αρχαιοτατων χρονων. Γιατι δε βγαινετε να φωναξετε να κλεισουν κι αυτα;
    Μα γιατι θα φατε ξυλο.
    Βρηκατε ομως την εποχη, μετα τη δικτατορια, και το Πολυτεχνειο, που οι φοιτητες περιεβληθηκαν το φωτοστεφανο του ηρωα και του ιεριυ τερατος, μεχρις οτου, εγιναν, σκετα τερατα.
    Χωρις καμια υποχρεωση, αλλα μονο με απαιτησεις.
    Και οι μεγαλοι, καθονται και κοιταζουν αμηχανοι, να διαλυονται και να καιγονται τα παντα και να ξυλοφορτωνονται οι ανθρωποι.
    Δυστυχως, δεν σκοτωθηκε ο πρυτανης,(που ουτε το κουραγιο, να ζητησει τη διωξη αυτων των αλητων, δεν ειχε) και οι φυλακες του ΑΠΘ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    Γιατι αν ειχαν σκοτωθει, ισως και να υπηρχε καποια αντιδραση, που να σταματησει αυτη την αθλια κατασταση.
    Γιατι οπως ξερουμε, στην Ελλαδα, αν δεν πεθανει καποιος η καποιοι, δεν αλλαζει τιποτα.
    Χρειαζομαστε ΘΥΣΙΑ, βλεπετε. Οπως τον καιρο της Ιφιγενειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς τους κυριους που μπηκαν στη Νομικη Αθηνων καιεξεπλαγησαν:

    Μπηκα στη Νομικη το 2003,τωρα ειμαι στο 5ο ετος και προσπαθω να τελειωσω.Η κυρια αιτια που δεν εχω παρει ακομα πτυχιο εγκειται στο γεγονος οτι σχεδον ολοκληρο το 3ο ετος των σπουδων μου χαθηκε λογω των καταληψεων.
    Τις ανωτερω καταληψεις πληρωνουμε μεχρι τωρα,εγω και η οικογενεια μου που με συντηρει ακομα ενω θα επρεπε να εχω ηδη το πτυχιο στα χερια και να βγαζω εστω και ενα χαρτζιλικι.
    Καθε μερα που μπαινω στη σχολη, αντικρυζω συνθηματα απειρου καλους στους τοιχους-οχι μονο των διαδρόμων αλλα και μεσα στις αιθουσες διδασκαλιας-τυπου:"φοιτητη εισαι λερα" κ.α.
    Σκεφτηκα πολλες φορες να αντιδρασω,να παω και να διαλυσω το στεκι των αυτοαποκαλουμενων "αναρχικων" και αλλων που εχουν καταλαβει αυθαιρετα αιθουσες διδασκαλιας και μερικες μαπες συναμα,ωστε να καταλαβουν οτι με τα συνθηματα τους δεν προσβαλλουν το συστημα αλλα πρωτα απ ολα εμενα.
    Κανεις ομως δεν συμμεριστηκε τις αποψεις μου,λογω φοβου,ατολμιας ή για αλλους λογους που ο καθενας απο εμας θα μπορουσε να φανταστει.Οπως λ.χ."δεν βαριεσαι μωρε,εμεις θα τα αλλαξουμε".

    Πρωτον:αναρωτιεμαι γιατι κανενας απο τους καθηγητες μου δεν εχει παρει καμμια σοβαρη πρωτοβουλια ωστε να αποκαταστησει την ταξη εντος του κτηριου;Tι κανει η διοικηση;Τιποτα!Αν εκεινοι οι οποιοι ειναι επιφορτισμενοι με το καθηκον να διοικουν την σχολη μου,καθονται απραγοι,πως μπορω εγω που ειμαι μια μοναδα να αντιδρασω;

    Βλεπω ομως οτι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο και εχω καθηκον-ως πολιτης αυτης της χωρας να αντιδρασω.
    Οι καιροι απαιτουν ανθρωπους που θα θυσιασουν το προσωπικο τους οφελος εναντι του οφελους του κοινωνικου συνολου.
    Τετοιοι ανθρωποι θα βρεθουν διοτι πρεπει να βρεθουν!
    Μακρυα απο παρωπιδες και ξυλινη γλωσσα οι σκεπτομενοι φοιτητες πρεπει να οργανωθουν και να αποκρουσουν επιθεσεις των ολιγων κατα των πανεπιστημιων απο την μια και αποι την αλλη να προτεινουν στην πολιτικη εξουσια λυσεις βιωσιμες για τα ελληνικα εκπαιδευτηκα ιδρυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητε νεαρε.
    Σε καταλαβαινω απολυτα. Αυτα γρταφω κι εγω και οπως ειδες γυριζοντας προς τα πισω, εχω ακουσει τα εξ αμαξης.
    Αλλα γιατι εκπλησσεσαι για τους καθηγητες του Παν/μιου;
    Εδω κανανε συνελευση για να παρουν καποια αποφαση και να καταδικασουν τα επεισοδια και τις δολοφονικες επιθεσεις εναντιον αθωων ανθρωπων και μεχρι στιγμης, δεν το εχουν κανει, γιατι οι αθλιοι αυτοι ανθρωποι, δε θελουν να τα βαλουν με την πλεμπα που κυκλοφορει εκει μεσα.
    Τους βλεπω στο γυαλι ποτε ποτε ,που τους βγαζουν οι αρχιμαλακες δημοσιογραφοι και κλανω.Ναι, αυτο ακριβως κανω.
    Αλλα το συστημα ειναι καλα δομημενο. Με αρχηγους κατι Λαζοπουλους, κατι "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" και ολα τα αλλα μπουμπουκια της δημοσιογραφιας,εχουν απαγορευσει να ακουγεται η φωνη της λογικης.
    Εχετε δει αν αφηνουν να μιλησει κανας καθηγητης με αρχιδια, που δε φοβαται να πει την αληθεια;Οπως ο Βερεμης πχ.;
    Μπμπααα!!
    Με Γενικο αρχηγο, την Κανελη και τον Αλαβανο.(Και παρατρεχαμενο εκεινο το κομματοσκυλο με τα γυαλακια, που τρεχει απο δικαστηριου, εις δικαστηριον για υπερασπιση καθε πικραμενου), δεν περναει τιποτα.
    Και υπαρχει και διαχυτος ο φοβος, οτι ετσι και μιλησεις, θα σε γαμησουν στο ξυλο, αν δε σε σκοτωσουν κιολας.Γιατι το οτι δε σκοτωθηκε κανενας, απο τυχη συμβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *