GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχω γράμμα ...έχω πράμα!

. . Το Πεδίον του Άρεως μετανομάζεται σε Πεδίον Κ-αυγά! . α Η προσέγγιση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ είναι κ-αυγαδάτη... α Η συνεννόηση μεταξύ Γιώργου κ...

. .
Το Πεδίον του Άρεως μετανομάζεται σε Πεδίον Κ-αυγά!
.
α Η προσέγγιση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ είναι κ-αυγαδάτη...
α Η συνεννόηση μεταξύ Γιώργου και στελεχών είναι ιντερνετική. Καλά, αυτό κι αν είναι ανέκδοτο.
α Οι πασόκοι δεν μπορούν να συνενοηθούν όταν είναι μαζί, θα συνενοηθούν μέσω laptop; Αν είναι δυνατόν.
α Το Πεδίο του Άρεως θα λέγεται Πεδίον κ-αυγά.
αΟπου λαλούν λίγοι κοκκόροι δεν γίνονται πορείες, αλλά όπου υπάρχουν κοτέτσια τα αυγά πάνε σύννεφο. Τρέμουν οι μίζενς, έχουν χάσει τον ύπνο τους. Τώρα ξέρουν και τι δεν έκαναν.
α Πάντως οι ταμίες μετρούν ποιους θα πάρουν μαζί τους στον Κορυδαλλό.
Ο Ταχυδρόμος
-----------------------------

8 σχόλια

  1. Η σοσιαλιστική κοινωνία – Ελλάς

    Περιγραφή του οράματος της ΠΑΣΟΚικής ιδανικής σοσιαλιστικής κοινωνίας –Τι οραματίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου και έχτισε το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια στην εξουσία.

    Έτσι, για να ξέρετε τί ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια.

    Η «ιδανική σοσιαλιστική κοινωνία» που δημιούργησε το κίνημα «του λαού και του εργάτη» στην Ελλάδα περιγράφεται με απλά λόγια στο ρητό «Να δουλεύουν οι μισοί, για να ζουν οι άλλοι μισοί», η καλύτερα «να ζουν οι μισοί εις βάρος των άλλων μισών, και όλοι μαζί εις βάρος των παιδιών τους».

    Οι πρώτοι, τα παραγωγικά μέλη αυτής της κοινωνίας (=παραγωγοί πλούτου), είναι όλοι αυτοί οι οποίοι απασχολούνται στον Ιδιωτικό τομέα (Ιδιωτικοί υπάλληλοι, Έμποροι, Βιοτέχνες, ΕΕ κτλ). Όλοι αυτοί θα δουλεύουν για τους άλλους μισούς Έλληνες, αυτούς οι οποίοι «απασχολούνται» στον Δημόσιο Τομέα (=καταναλωτές πλούτου).


    Οι μισθοί των Δ.Υ. θα είναι υπερδιπλάσιοι των αντιστοίχων των Ι.Υ. Παράλληλα οι ασφαλιστικές εισφορές των μελών του παραγωγικού ιστού αυτής της χώρας (=ιδιωτικός τομέας) θα είναι πολλαπλάσιες από όλες τις άλλες αντίστοιχες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Το δημόσιο και ο ανώμαλος τρόπος σκέψης του ΝεοΈλληνα

    Η φορολογία των φυσικών προσώπων θα είναι η υψηλότερη από τις αντίστοιχες των χωρών της Ε.Ε. Μόνο έτσι θα χρηματοδοτήσει το κράτος τα εφάπαξ επιδόματα των Δ.Υ.

    Οι Δ.Υ. θα «απασχολούνται» 4 ημέρες την εβδομάδα (βλέπε σχέδια Ανδρέα Παπανδρέου στην στήλη ΠΑΣΟΚ και ΕΡΓΑΣΙΑ), ενώ οι Ι.Υ. θα δουλεύουν 6 ή 7 ημέρες την εβδομάδα.

    Όποιος δεν απασχολείται στον Δημόσιο Τομέα θα θεωρείται πολίτης Β' κατηγορίας, άχρηστος και ανίκανος, και εάν δεν έχει στην κατοχή του περιουσιακά στοιχεία από γονικές παροχές θα θεωρείται καταδικασμένος να ρεύει σε έναν υποανάπτυκτο τριτοκοσμικό ιδιωτικό τομέα. Θα δουλεύει για 700 ευρώ το μήνα σαν το σκύλο, για «την Ελλάδα ρε γαμώτο».

    Οι νέες γενιές θα πληρώνουν με εφάπαξ φορολογία για τα χρεολυσία των δανείων του μεγάλου αείμνηστου ηγέτη της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου.

    Η χώρα δεν θα στηρίζεται σε έναν μεγάλο ιδιωτικό τομέα, αποτέλεσμα της πλήρους ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ της χώρας από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τα βάρη των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, των χρεών και των εξοχικών των Δ.Υ. καλούνται να σηκώσουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες ιδιώτες. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

    Στόχος και όνειρο όλων των νέων αυτής της χώρας θα είναι πλέον μόνο το Δημόσιο. Μόνο έτσι θα πάει αυτή η χώρα «μπροστά». Μέχρι να βουλιάξει τελείως.

    Ακόμα και οι θέσεις για σκουπιδιάρηδες στον Δ.Τ. θα απαιτούν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, γνώσεις Αγγλικών επιπέδου Proficiency, γνώσεις πληροφορικής, πολυτεχνική ιδιότητα και αναγνώριση τέκνου οικογένειας εθνικής αντίστασης με τον Δημοκρατικό στρατό του Άρη Βελουχιώτη». Επίσης πιστοποιητικό ότι οι γονείς του υποψηφίου ήταν αγωνιστές του 81, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εκείνης της περιόδου δηλαδή. Έτσι για να εφαρμοστεί η... "αξιοκρατία με τον ΑΣΕΠ".

    Τα εφάπαξ και τα εξτρά επιδόματα των Δ.Υ. θα τριπλασιαστούν. Για μια «δίκαιη κοινωνία». Παράλληλα θεσμοθετείται το ιδιωτικό φροντιστήριο για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ( για μια «δωρεάν παιδεία» ), το φακελάκι στα δημόσια νοσοκομεία ( για μια «δωρεάν υγεία» ) και το γρηγορόσημο σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ( για «την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη» ).

    Όπως και επί Ανδρέα Παπανδρέου, όποιος εργοδότης στον Ιδιωτικό τομέα τολμήσει να δώσει παραπάνω μισθό σε υπάλληλό του θα οδηγείται στα δικαστήρια, θα κλείνει οριστικά και αμετάκλητα η επιχείρησή του και ο ίδιος θα οδηγείται στις φυλακές.

    Για μια «δίκαιη κοινωνία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.


    ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με κροτίδες, αυγά και κουλούρια επιτέθηκε ομάδα διαδηλωτών στο προεδρείο της ΓΣΕΕ. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ χρεώνουν τα επεισόδια στον ΣΥΡΙΖΑ
    Με κροτίδες, αυγά και κουλούρια επιτέθηκε ομάδα διαδηλωτών στο προεδρείο της ΓΣΕΕ. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ χρεώνουν τα επεισόδια στον ΣΥΡΙΖΑ
    Σε σύρραξη ΠΑΣΟΚ- ΣΥΝ, μέσω των συνδικαλιστικών τους παρατάξεων, κατέληξε χθες ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Οι εκδηλώσεις στον Πεδίον του Άρεως μετατράπηκαν σε αναμέτρηση δυνάμεων ανάμεσα στα δύο κόμματα αναφορικά με το ποιος είχε πιο ισχυρή παρουσία στη συγκέντρωση.
    Σημαδεύτηκαν μάλιστα από τη ρίψη κροτίδων, αυγών, κουλουριών και μπουκαλιών εναντίον της διοίκησης της ΓΣΕΕ από ομάδες διαδηλωτών που το ΠΑΣΟΚ χρεώνει απευθείας στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΠΑΣΟΚ, εμμέσως πλην σαφώς, μιλάει για «οργανωμένη κίνηση» από πλευράς Κουμουνδούρου και καταλογίζει την ευθύνη σε συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ (και κυρίως στην Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος) για την επίθεση στο προεδρείο της ΓΣΕΕ. Ο Συνασπισμός πάλι, έως αργά το βράδυ, αρνούνταν να καταγγείλει τα επεισόδια και να απορρίψει τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τες «ανάξιες σχολιασμού».
    Αργά το βράδυ μάλιστα, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού και υπεύθυνος για την εργατική πολιτική του κόμματος, Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε στα «ΝΕΑ»: «Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε επεισόδια που δεν είδαμε. Η επιμονή του ΠΑΣΟΚ να κάνουμε καταδικαστικές δηλώσεις μάς θυμίζει με λύπη το σύνδρομο Πολύδωρα, όταν εκείνος αξίωνε να πούμε ότι δεν στηρίζουμε τους κουκουλοφόρους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΗΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΗ. ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ. ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΚΙΤΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ . ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ ΣΑΝ ΠΙΘΙΚΟΣ-ΜΑΚΑΚΑΣ Η ΓΟΡΙΛΑΣ Η ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ Η ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ-ΠΟΥΣΤΗ.ΕΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΤΡΕΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΠΛΗΡ. ΛΙΟΣΙΩΝ 500 ΟΙΚΟΣ ΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕ συνεχιζεις να γραφεις κρυομαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δύστυχοι Ρωμιοί! Η χώρα σας γίνεται στάχτη και μπούρμπερη από την ομάδα που κρύβει σε κουκούλι τον αρχηγό της για να έχει κάτι που να περνιέται για άμεμπτο, και αμόλυντο και επιδίδεται με τις κρυφές ευλογίες του σε ληστρική επιδρομή με καταστροφική μανία σε κάθε τι θεσμικό που έχει πληρωθεί και οικοδιομηθεί με πόνο και θυσίες από τον απλό έλληνα πολίτη-εργαζόμενο και μερικοί από μας εξακολουθούν να φορούν παρωπίδες, λες και είναι ζευγμένα υποζύγια για να σέρνουν το βρωμερό κάρο των αφεντικών τους όπου τους διατάζουν. Θαρρείς πως είναι αφιονισμένοι και συμπεριφέρονται χειρότερα και από ηλίθιοι! Μα είναι δυνατό να υπάρχουν άνθρωποι, ακόμα και με το μικρότερο εγκέφαλο, που να μη βλέπουν σε ποιο επίπεδο κατάπτωσης έχει φτάσει η κορυφή του κόμματος που μας κυβερνά; που δεν βλέπει πως η πυραμίδα έχει ανατραπεί ηθικά; Δε βλέπει πως πλησιάζουμε στην οσιοποίηση του Ζαχόπουλου και των ομοίων του; Σε λίγο καιρό θα τους αγιοποιήσουν όλους!!


    yam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. YAM ενω ο Ανδρεας Παπανδρεου, ο Σημιτης και η ομαδες τους ηταν παραδειγματα προς μιμηση. Α να χαθεις παλιομαλακα σουργελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το μουλάρι πάνω στο βάθρο, γιατί το κρατάνε ακόμα εκεί?

    Μουλάρι εννοώ το αποπάνω ζώον, το αποκάτω είναι άλογο - αυτά τα απλά τα ξέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *