GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια μεγάλη ανατροπή στην Παιδεία...

. Η απόφαση που έχει στα σκαριά το υπουργείο Παιδείας. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε λίγο από το Press-gr!

.
Η απόφαση που έχει στα σκαριά το υπουργείο Παιδείας.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
σε λίγο
από το Press-gr!

8 σχόλια

  1. Ως διέξοδο από τα πολιτικά του αδιέξοδα του 2005, ο κ. Καραμανλής προχώρησε στην πρόταση της συνταγματικής αναθεώρησης. Το ΠΑΣΟΚ συναίνεσε, κατέθεσε τις δικές του προτάσεις, για να διαπιστώσει στην πορεία ότι συναίνεση για τον κ. Καραμανλή σήμαινε αποδοχή των απόψεών του και μόνο. Στην αγωνία, μάλιστα, να επιβάλει τις απόψεις του φτάσαμε στην αθλιότητα της ψηφοφορίας για το άρθρο 24.
    Το ΠΑΣΟΚ αποχώρησε από την όλη διαδικασία. Η κυβέρνηση, προφανώς αδιάφορη για την ουσία της αναθεώρησης, φαίνεται να προχωρεί, συνεπικουρούμενη κατά περίπτωση από τα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αναλαμβάνει την ευθύνη ταύτισης με την πλέον ασήμαντη κυβερνητική αναθεώρηση, με «μείζονα επιλογή» την άρση του ασυμβίβαστου για τους βουλευτές.
    Μια τέτοια εξέλιξη παραπέμπει στην επόμενη δεκαετία την ουσιαστική αναθεώρηση του Συντάγματος για όλα τα μεγάλα σύγχρονα προβλήματα (σχέσεις Κράτους- Εκκλησίας, περιβάλλον, βιοτεχνολογία, λειτουργία της Δικαιοσύνης, ευρωπαϊκό Δίκαιο κ.λπ.) αλλά και όλα όσα η ίδια προωθούσε ως ιδιαίτερα σημαντικά και όσα το ΠΑΣΟΚ είχε προτείνει αλλά η κυβέρνηση απέρριπτε.
    Μια ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ χαρακτηρίζει μια ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, αλλά και όσους συμβάλλουν σε αυτήν. Δυστυχώς είναι ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο επιδιώκει την προώθηση θεμάτων εθνικού ενδιαφέροντος και κλίμακας, και πόσο εύκολα παραιτείται από αυτά.
    Η επιλογή είναι μονόδρομος. Τέλος στην αναθεωρητική διαδικασία τώρα. Κυβερνητική πλειοψηφία που πιστεύει στη συναίνεση. Νέα συνταγματική αναθεώρηση από μηδενική βάση. Νέο Σύνταγμα σε δύο χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πείτε στην κυρια Διαμαντοπουλου οτι τοσο το Πασοκ οσο και η ΝΔ μας εχουν σπασει τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΞΙΣΟΥ.
    Εσυ ρε μαλακα τι καθεσαι και ποσταρεις τις παπαριες του καθε βολεμένου, δεν βλεπεις τι κακο κανουν στον τοπο, μια σταλα μυαλό δεν πρεπει να εχεις και ανετα συμπεραίνω οτι εισαι και εσυ απο τους κουμπάρους, βάστα και θα ερθει και η δικιά σου ωρα...

    A.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που πας ρε Χλεμπ?Στην ιντερ?Ημαρτον!Τι ειναι αυτος ρε!Α ρε μαυρε,φευγεις απο την αρσεναλ για να πας στην ιντερ?Γελανε και τα τσιμεντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. =ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ , Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ "Mikoyan"=

    Το Mikoyan MiG-29 (ρώσικα: МиГ-29) είναι ένα μαχητικό αεροσκάφος σχεδιασμένο στη Σοβιετική Ένωση για το ρόλο αεροπορικής υπεροχής. Αναπτύχθηκε την δεκαετία του 1970 από το σχεδιαστικό γραφείο Μικογιάν και μπήκε σε υπηρεσία το 1983. Παραμένει σε υπηρεσία με τη Ρωσική πολεμική αεροπορία και σε πολλά άλλα
    Το Mikoyan MiG-29 (ρώσικα: МиГ-29) είναι ένα μαχητικό αεροσκάφος σχεδιασμένο στη Σοβιετική Ένωση για το ρόλο αεροπορικής υπεροχής. Αναπτύχθηκε την δεκαετία του 1970 από το σχεδιαστικό γραφείο Μικογιάν και μπήκε σε υπηρεσία το 1983. Παραμένει σε υπηρεσία με τη Ρωσική πολεμική αεροπορία και σε πολλά άλλα κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. //ΑΝΤΡΕΑ,ΓΙΑΝΝΗ,ΜΑΡΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ?
    //ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ .
    //ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ 280.000 € ?
    //ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ,ΝΤΖΑΜΠΑ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΤΕΟ .ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΑΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι μια από τις λίγες φορές που η Αριστερά είχε τόσους ευνοϊκούς οιωνούς. Ενα αξιοπρεπέστατο εκλογικό αποτέλεσμα. Εναν απερχόμενο αρχηγό που είχε κερδίσει την εκτίμηση πολλών. Εναν νέο αρχηγό που προκαλούσε τη συμπάθεια ακόμη περισσότερων. Και ένα ΠαΣοΚ σε κατάσταση διάλυσης, με απαξιωμένη και διχασμένη ηγεσία, το οποίο έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Ο δικομματισμός, έλεγαν οι δημοσκοπήσεις, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Και σε αυτό το σκηνικό κρίσης ο ΣΥΡΙΖΑ φάνταζε ο μεγάλος κερδισμένος. Ορισμένοι προέβλεπαν ότι μπορεί να διεμβολίσει το ΠαΣοΚ. Και, πάντως, να συναντηθεί με ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας με τα οποία η Αριστερά ούτε που είχε διανοηθεί ποτέ ότι μπορεί να συνομιλήσει.

    Πέντε μήνες αργότερα το κλίμα έχει αλλάξει. Λες κι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι μπορεί για να κλωτσήσει την ευκαιρία που ανοίχτηκε μπροστά του. Ο Τσίπρας πέφτει θύμα της επαναλαμβανόμενης ευκολίας του, ο Αλαβάνος έχει χάσει στη Βουλή το μέτρο και από τα επεισόδια της Πρωτομαγιάς ως τις καταλήψεις και τις «απαγωγές κάλπης» ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ένα πρόσωπο στο οποίο η ακρότητα συμβαδίζει με την ασυναρτησία. Μα αυτό είναι επιτέλους Αριστερά , ακούω να καμαρώνουν διάφοροι που δηλώνουν «αριστεροί» . Αν είναι έτσι, κακό του κεφαλιού της. Διότι αν η Αριστερά είναι ένα είδος παρατεταμένης φασαρίας και διαρκούς υστερίας τότε ευλόγως το κλίμα άλλαξε.

    Επειδή, όμως, πολλοί πιστεύουν ότι η Αριστερά μπορεί να είναι και κάτι άλλο, κάτι σύγχρονο και γενναιόδωρο, τότε απλώς θα αποδειχθεί πως για άλλη μία φορά η Αριστερά έχασε άλλη μία ευκαιρία. Μάλλον είναι στη φύση της...

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟ PRESS-GR.blogspot.com . ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ 280.000 € ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ? ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ή ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *