GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρές οι συγκεντρώσεις...

...για την εργατική Πρωτομαγιά . Κατά τα "καθιερωμένα" γιορτάζεται η εργατική Πρωτομαγιά. Στην Αθήνα οι συγκεντρώσεις που γίνοντα...

...για την εργατική Πρωτομαγιά
.
Κατά τα "καθιερωμένα" γιορτάζεται η εργατική Πρωτομαγιά. Στην Αθήνα οι συγκεντρώσεις που γίνονται αυτή την ώρα είναι και πάλι χωριστές.
Στο Πεδίον του Αρεως η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ -και οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ- ενώ στην Πλατεία Συντάγματος (απ' όπου η φωτογραφία) το ΠΑΜΕ και οι δυνάμεις του ΚΚΕ.
Πάντως και οι δύο συγκεντρώσεις είναι σε όγκο σχετικά μικρές.
----------------------------------

7 σχόλια

  1. Η «αριστερή στροφή», που έχουν εσχάτως διαπιστώσει διάφοροι τζιτζιφιόγκοι, συνεχίζεται ακάθεκτη: έπειτα από δεκαέξι χρόνια κεντροαριστερής δημαρχίας, η Ρώμη εξέλεξε προχθές έναν Ακροδεξιό δήμαρχο! Και επειδή δημοτικές εκλογές έρχονται και στην Αγγλία, η «αριστερή στροφή» προδιαγράφεται πλήρης: οι Συντηρητικοί προηγούνται στις δημοσκοπήσεις ακόμα και στο Λονδίνο.

    Προ ημερών, μετά τις εκλογές στην Ιταλία, ορισμένοι αποφάνθηκαν ότι ο Μπερλουσκόνι κέρδισε επειδή οι αντίπαλοί του δεν ήταν όσο Αριστεροί έπρεπε, αφού η απερχόμενη κεντροαριστερή κυβέρνηση Πρόντι δεν υπηρέτησε με αρκετό φανατισμό τα λαϊκά συμφέροντα.

    Ο συλλογισμός αυτός διεκδικεί εύσημα πολιτικής ανοησίας. Υπονοεί, δηλαδή, ότι οι ιταλοί ψηφοφόροι έψαχναν στην κάλπη κάποιον πολύ Αριστερό, αλλά επειδή οι Αριστεροί δεν ήταν αρκετά Αριστεροί, προτίμησαν να ρίξουν δαγκωτό... Σίλβιο! Μου θυμίζει την άλλη μεγαλοφυή πολιτική διάγνωση ότι οι Ελληνες ψηφίζουν τον Καραμανλή επειδή το ΠαΣοΚ δεν είναι επαρκώς Αριστερό. Επί της ουσίας, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα! Διότι, όπως προκύπτει, οι παθιασμένες «αριστεράντζες» της Ιταλίας δεν ψήφισαν απλώς Μπερλουσκόνι για να τιμωρήσουν τους Αριστερούς οι οποίοι δεν είναι Αριστεροί, αλλά μαύρισαν και τους συνασπισμένους Ακροαριστερούς οι οποίοι κατηγορούσαν κι αυτοί τους άλλους Αριστερούς ότι δεν είναι αρκετά Αριστεροί. Με αποτέλεσμα, οι ορίτζιναλ Αριστεροί να μη βρουν την ψήφο τους και να μείνουν εκτός Βουλής, σε αντίθεση με τους λιγότερο ορίτζιναλ Αριστερούς, οι οποίοι τα πήγαν αξιοπρεπέστερα στις εκλογές.

    Η ποιότητα αυτών των αναλύσεων δεν με συναρπάζει αλλά ούτε με εκπλήσσει. Στηρίζονται όλες στην αναπόδεικτη παραδοχή πως το αριστερότερο είναι εξ ορισμού καλύτερο και ότι οι άνθρωποι αναζητούν το αριστερότερο. Οτι το φυσιολογικό είναι να ψηφίζουν οι άνθρωποι όσο πιο αριστερά γίνεται κι ότι κάτι στραβό συμβαίνει όταν δεν το κάνουν. Αμ δε! Δεκαετίες πασχίζουν οι ενδιαφερόμενοι στην Ελλάδα, αλλά ο Συνασπισμός είδε διψήφιο νούμερο μόνο προσφάτως, μόνο στις δημοσκοπήσεις και μόνο επειδή το ΠαΣοΚ το έριξε στο σορολόπ. Οσο κυβερνούσε ο «Δεξιός»Σημίτης με το ζόρι έπαιρναν 3% για να μπουν στη Βουλή. Από πού προκύπτει λοιπόν ότι οι ψηφοφόροι αναζητούν το «αριστερότερο» κι ότι αποδοκιμάζουν το «λιγότερο αριστερό»;

    Κάπου το παραμύθι κολλάει. Απ΄ ό,τι φαίνεται άλλα πράγματα αναζητούν οι άνθρωποι όταν ψηφίζουν και με άλλα κριτήρια επιλέγουν Καραμανλή ή Μπερλουσκόνι. Διαφορετικά θα μας κυβερνούσε το ΚΚΕ. Αλλά δεν μας κυβερνάει. Και γι΄ αυτό δεν βλέπω τον λόγο γιατί πρέπει να υποδύονται το ΚΚΕ εκείνοι που θέλουν να μας κυβερνούν.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτες οι .."συγκεντωσεις" θαπρεπε να ειχαν απαγορευτει με νομο..

    Δρομο ρε κοπροσκυλα,και αφηστε ελευθερο το δρομο..

    Πατε στις χωματερες και καντε εκει τις .."μαζωξεις σας" ξεφτιλισμενοι..

    Δεκαετιες τωρα μπουχτησαμε με σας τους .."επαναστατες" του κωλου..

    Ντε και καλα βαλθηκατε να μας .."σωσετε", να μας .."ξυπνησατε"!!

    Ωρε ουστ σουργελα !
    Ρε ουστ λεμε κοπριτες...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ Α Λ Η
    Ε Ρ Γ Α Τ Ι Κ Η
    ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ


    Πανηλήθιοι φανατισμένοι Δεξιοί , που γράφετε Μακακίες !!!!!!
    Διαβάστε το παρακάτω κείμενο για να ξυπνήσετε :


    Στα Ρουσσοπουλάκια που δεν ντρέπονται , αλλά μέσα στη Δεξιά ξεφτίλα τους λένε όλο υβριστικές δεξιές βωμολοχίες αφιερώνω το κάτωθι ενημερωτικό – ιστορικό κείμενο , ‘’σεμνά και ταπεινά ‘’ :


    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ........ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ..............................................................................................
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ;;;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟ DVD O ZAXOΠΟΥΛΟΣ ;;;

    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ .
    Απεδείχθη ότι είναι Πάπας της διαφθοράς . Καρδινάλιος της απραξίας .
    Τρώνε όλοι οι τριγύρω του το φτύσιμο και γιαυτόν δεν λέει κανένας κουβέντα .
    Πολλά λέγονται για διάφορους δεξιούς βαρώνους , για το πως έκτισαν Ανάκτορα παραδείγματος χάριν , οι κκ Ρουσσόπουλος και Μαγγίνας σε ακριβά προάστεια , η βίλες στην Μύκονο πχ Γιακουμάτος , αλλά πάντα μένει στο απυρόβλητο ο Κώστας Καραμανλής , θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PASOK poisonous
    Εγώ τα λέω χρόνια τώρα, ο λαος προτιμάει αυτούς που δεν τον κοροΐδεύουν. Και αν το πασοκ θέλει να γίνει κυβέρνηση παλι, το πρωτο που πρέπει να κάνει είναι να είναι ειλικρινείς στους ψηφοφόρους, να πετάξει το ψεύτικο όνομα του, γιατί δεν έχει καμμία σχέση με σοσιαλισμό, και να βγάλει στον κόσμο το αληθινό πρόγραμμα του. Με άλλα λογια, ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚ.. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Οι παππουδες/γιαγιαδες που κοροϊδευαν ανηκουν στο χρονοντουλαπο της ιστοριας για να δανειστω τη φραση.

    takis

    takis-gr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:31 μμ
    Οταν αρχιζεις με εκφρασεις οπως "Ρουσσοπουλάκια" απλα δειχνεις οτι εισαι και πολυ, μα καργα ΜΑΛΑΚΑΣ και δεν αξιζει κανεις να διαβασει τα υπολοιπα, εγω σταματησα εκει, δεν μπορεις ρε ηλιθιε να ερχεσε εδω, να κραυγαζεις συνθηματα, και να μας κανεις να σε παιρνουμε στασοβαρα και να διαβαζουμε τις ηλιθιοτητες σου. Αντε γαμησου μουνακι. Πηγαινε σε καμμια συγκεντρωση βολεμενων να τα πεις αυτα, εδω δεν μασαμε.

    takis

    takis-gr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφονω με τον απο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ POST ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ;
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
    ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ, ΜΙΚΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΛΑΣ-ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *