GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πινακίδες ...εκτός πραγματικότητας!

Να τις αντικαταστήσουν με άλλες πιο "κοντά" στα σημερινά όρια ταχύτητας των δρόμων ..... Γράφει ο Σταύρος Τάμις http://tamgr.blo...

Να τις αντικαταστήσουν με άλλες πιο "κοντά" στα σημερινά όρια ταχύτητας των δρόμων
.....
Γράφει ο Σταύρος Τάμις
....
ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ- ΠΡΟΣ ΥΠΕΧΩΔΕ ΚΑΙ κ.ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
Κατ' αρχήν καλή μερα και καλο ΜΗΝΑ σε ολους!
Κινουμενος εχθες απο τα Μεσόγαια - Κορωπι προς Βάρκιζα για τη γιορτη /εκθεση των λουλουδιων στον δρομο υπήρχαν προειδοποιητικες πινακιδες με όριο ταχυτητος τα 50 (πενηντα!) km/h.
Ειχα καταλάβει την ΔΕΞΙΑ λωριδα και η ταχυτητα μου ηταν γυρω στα 60km/h, ενω απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ μου με προσπερνούσαν σχεδον ΟΛΟΙ σαν να ήμουν ...σταματημενος! Ανεπτυξα κι' εγω ταχυτητα, για να δω ποσο περιπου έτρεχαν οι άλλοι και ειδα ότι η ταχυτητα τους ήταν ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΝΩ απο τα 100km/h!!!! Ο δρομος βεβαια -μετα το Κορωπι- ειναι ευθεια και σε καλη κατασταση και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ταχυτητα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απο αυτην των πινακιδων (50km/h),
Παρακαλώ, λοιπόν, τους αξιότιμους: 1) υπουργο ΥΠΕΧΩΔΕ και2) διοικητη ΤΡΟΧΑΙΑΣ όπως φροντισουν να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ τις πινακιδες αυτες με άλλες πιο κοντα στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, για να σταματησει αυτη η καταφορη "παραβιαση ταχυτητος" και η, στη συνεχεια, ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ, σωστή ή όχι, εκτος αν ΣΚΟΠΟΣ των ανωτερω πινακιδων (50km/h) ειναι η εξασφαλιση ενος ΣΙΓΟΥΡΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΣΟΔΟΥ απο κλησεις, σε περιπτωση ελέγχου, αφου είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι οι 99 στους 100 οδηγους που κινουνται στη συγκεκριμενη κατευθυνση ειναι παρανομοι!!
(ΣΗΜ.: Αν, φιλοι αναγνωστες, έχετε κατι παρομοιο υπ' οψη σας στην περιοχη σας, καλο ειναι να το αναφερετε!)
Τα σχολια δικα σας.
--------------------------------

15 σχόλια

  1. An tis antikatasthsoyn pws tha se grafoun meta kai tha ta oikonomaei to kolokratos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως είμαι τις άποψης ότι στην Ελλάδα ισχύει:ότι η πινακίδες είναι μια πρόταση τις τροχαίας ως προς τους οδηγούς και όχι η απαγόρευση υπέρβασης του ορίου ταχύτητας όπως σε όλη την Ευρώπη!!!

    και ένας παράγοντας είναι αυτός που προανάφερες: τα όρια ταχύτητας δεν είναι ρεαλιστικά!!!

    τα λέμε στο καφενείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πινακίδες εκτός τόπου και χρόνου... Στην Ασπροβάλτα (Καβάλα) ας πούμε περνάει η εθνική οδός με όριο 50km/h. Η πινακίδα που ενημερώνει ότι τελείωσε η Ασπροβάλτα είναι καμιά 10αριά χιλιόμετρα μακριά, που σημαίνει ότι υποχρεούσαι να πηγαίνεις με 50, σε έναν δρόμο που όλοι τρέχουν με πολύ περισσότερα!!! Και όποιον τσιμπήσουν οι δημόσιοι ταμίες (...) τον γράφουν για 35 ευρώ και λέει και ευχαριστώ.

    Περαστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ε.Ο. Πατρών Αθήνας σε κομάτι του δρόμου με 3 (ΤΡΕΙΣ) λωρίδες κυκλοφορίας και διάζωμα τσιμέντου στην μέση με το άλλο ρεύμα έχει όριο 70 !!! και ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΠΛΟΚΟ!!! Γιατί άραγε?
    Γιατί εκεί κανείς δεν πάει με 70 και μαζεύουν πρόστιμα !
    Αντί γιά πρόληψη καταστολή και εισπράξεις.
    Τι να λέμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Σταύρο...
    ----------------

    Συμφωνώ απόλυτα, ότι το όριο των 50km/h, για τα σημερινά δεδομένα, είναι εκτός πραγματικότητος.
    Όμως, τα πρόστιμα που βεβαιώνονται από τους τροχονόμους για οποιαδήποτε παράβαση του Κ.Ο.Κ., δεν πηγαίνουν στο κράτος, με την ευρεία έννοια του όρου, αλλά στους κατά τόπους Δήμους ή κοινότητες.
    Επομένως η τροχαία ως υπηρεσία, δεν έχει κανέναν λόγο να επιδιώκει την επιβολή προσίτμων, με σκοπό να αυξήσει τα...κρατικά έσοδα.
    Αντιθέτως, επιβαρύνεται με άσκοπη αλληλογραφία, προκειμένου αυτά τα χρήματα των προστίμων, να φθάσουν στους Δήμους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κανένα απολύτως οικονομικό όφελος, τόσο για την ΕΛ.ΑΣ., όσο και το κράτος γενικότερα.

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στ' αρχίδια μας οι πινακίδες, δεν έχουμε αυτοκίνητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. diladi ftene oi blaxodimarxoi gia tis asties mporo na po pinakides ispraksis...!!!

    oxi_kato_apo_18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .

    ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΟΙΝΟΝΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ.

    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ,ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΥΜΑΤΟΣ .

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΣΥΝΕΙΔΥΤΑ Η ΑΣΥΝΕΙΔΥΤΑ ,Η ΜΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΕΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΜΟΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ) .

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ , ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ-ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ,ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΚ.


    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?

    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ(ΚΙ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από την αλλαγή μιας πινακίδας..Τα 50 ή και τα 30 ισχύουν μόνο σε αυστηρά κατοικημένες περιοχές. Στην Ελλάδα όμως οι δρόμοι περνάνε πάντα μέσα από κατοικημένες περιοχές!!!Και ακόμα και έξω από αυτές, με τους νόμους του χωροταξικού μας η Ελλάδα είναι σχεδόν παντού κατοικημένη...Το αποτέλεσμα είναι να είμαστε δέσμιοι της ηλίθιας νοοτροπίας μας να θέλουμε να χτίζουμε παντού και μετά να μην τρέχουν κοντά στο σπίτι μας..Κανονικά το όριο είναι 90 σε επαρχιακούς δρόμους και μειώνεται μόνο σε στροφές ή κατοικημένες περιοχές. Εμείς παντού το έχουμε μειώσει..Καλοί μαλάκες είμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και στην Κρήτη στην εθνική όδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου στην περιοχή σφακάκι έως Ρέθυμνο ευθεία και διπλές λουρίδες όριο ταχύτητας 70 κλμ. Εκεί την στήνουν και ρίχνουν πρόστιμα.
    Αλλά όπως λέει και ο Γιανιώτης το κάνουν επειδή μας αγαπούν και φροντίζουν για το καλό μας.
    Βέβαια ο δρόμος σε πολλά σημεία έχει κάτι τεράστιες λακούβες και πολλοί σκοτώνονται ειδικά τουρίστες και μηχανόβιοι
    Επίσης το κομμάτι της εθνικής κοντά στο Ηράκλειο που το φτιάξαμε καλύτερο για τους Ολυμπιακούς κάθε φορά που βρέχει πλυμμηρίζει πιό πολύ από ότι στο παρελθόν.
    Έχει δε και ένα βαθούλωμα κάπου που άν δεν το ξέρεις να κόψεις ταχύτητα σπάς σίγουρα το αμάξι σου.

    Δεν είδα κανένα της τροχαίας που χώνει τα πρόστιμα από αγάπη να διαμαρτύρεται για αυτά ή να έχει εκεί ένα τροχονόμο να προειδοποιεί για αυτούς τους κινδύνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και γι αυτο κλαιμε νεκρους γιατι ο καθε βλαχος ξερει και την πραγματικοτητα. Που την εμαθες ρε πως την υπολογισες; Γραψε μου τον αλγοριθμο που υπολογιζεις την ταχυτητα. Μετρησες οδοστρωμα, καμπυλοτητες, . Εισαι επικινδυνος γιατι προτρεπεις καπιους ανοητους να υπεβαινουν την πινακιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ υπάρχει ο όρος "υπερβολική" ταχύτητα. Ο όρος εφευρέθηκε από το κράτος για να αποσείσει τις εγκληματικές του ευθύνες στο να φτιάχνει σωστούς δρόμους. Είναι επίσης ένας εύσχημος τρόπος να τα ρίχνουμε στον,(νεκρό συνήθως) οδηγό, διότι δεν μύρισε τα δάχτυλά του πριν την στροφή για να αντιληφθεί ότι ο δρόμος είχε ανάποδη κλίση. Τα δε όργανα της Τροχαίας είναι "δασκαλεμένα" να αναπαράγουν αυτή τη γελοιότητα, διότι έτσι και πούν ότι ο δρόμος είναι εγκληματικά ακατάλληλος, αυτός είναι λόγος για ατέλειωτες μηνύσεις και αποζημιώσεις από τους ανευθυνο-υπεύθυνους, ή τον εργολάβο που τον έφτιαξε, ή (εδώ είναι ανέκδοτο) ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ! Για να μην πούμε φυσικά ότι το όργανο θα φάει μετάθεση, διότι έγινε "δυσάρεστος".
    Τα όρια ταχύτητας στην Ελλάδα,είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και υπάρχουν μόνο για φοροεισπρακτικούς λόγους. Εξυπηρετούν τα μέγιστα τους τοπικούς δημαρχίσκους που βρίσκουν ένα πρόσφορο μέσο "κεφαλικού" φόρου. Υπάρχει μάλιστα και άτυπη συνεργασία μεταξύ του τοπικού δημάρχου και του τοπικού διοικητή της Τροχαίας, ο οποίος διατάζει:"Πιάστε το Laser και φέρτε μου τόσες κλήσεις". Και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι ότι βοηθούν στην "εμπέδωση της οδικής ασφάλειας". Διότι αν αύριο ρωτήσεις τον εν λόγω μολυβδοσπρώχτη γραφειοκράτη διοικητή,"εσύ τι έκανες για να βελτιώσεις την οδική ασφάλεια στην περιοχή ευθύνης σου;", αυτός γεμάτος υπερηφάνεια θα απαντήσει: "Μα πως,εγώ έκοψα τόσες κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα". Και ο χορός καλά κρατεί.
    Όμως αγαπητοί μου, η οδική ασφάλεια ως ένοια, εξαρτάται από τρεις παράγοντες: Τον οδηγό, το όχημα και το περιβάλλον, ήτοι την κατάσταση του δρόμου,τις καιρικές συνθήκες την κυκλοφορία κ.λ.π.Με βάση αυτούς τους τρεις παράγοντες, υπάρχουν χιλιάδες υποπαράγοντες και ανθυπο-παράγοντες. Λόγου χάριν για ένα τριαντάρη οδηγό σε συγκεκριμένο οδόστρωμα, με συγκεκριμένες συνθήκες και συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ας πούμε Opel Vectra, υπερβολική θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί μια ταχύτητα των 140 χλμ/ώρα. Στο ίδιο όχημα, με τις ίδιες συνθήκες, ένας εβδομηντάρης οδηγός, θα έπρεπε να θέσει στον εαυτό του όριο τα 60 χλμ/ώρα. Αν τώρα το αυτοκίνητο του παραδείγματος ήταν ένα Ντεσεβώ, τότε τα νούμερα αλλάζουν άρδην. Αν βρέχει ή χιονίζει επίσης μεταβάλλονται τα δεδομένα και ούτω καθεξής. Ας μας πουν λοιπόν οι ιθύνοντες νόες, με ποιον ή ποιους από όλους αυτούς τους παράγοντες και υποπαράγοντες υπολογίζουν την ανώτατη επιτρεπτή ταχύτητα; Ποια επιστημονική μέθοδο χρησιμοποιούν; Ποιοί οι επιστήμονες που μετέχουν της επιτροπής; Για να μην χρονοτριβούμε, ΔΕΝ υπάρχει επαρκής επιστημονικός τρόπος για την μέτρηση της ανώτατης επιτρεπτής ταχύτητας. Κοντολογίς το κράτος ΔΕΝ μπορεί να σου πει: "Θα τρέχεις με τόσο". Διότι απλούστατα ΔΕΝ μπορεί να σου ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ότι αν τρέξεις με "τόσο", ΔΕΝ θα σκοτωθείς, ενώ αν τρέξεις παραπάνω, Θα πάθεις ατύχημα. Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ΤΙΠΟΤΑ. Κατά συνέπεια αφού δεν δύναται να βρεί μια μέθοδο εξακρίβωσης της "υπερβολικής" ταχύτητας και δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την ασφάλειά σου μέσω αυτής, τότε ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ !!! Τα όρια ταχύτητας λοιπόν θα έπρεπε να είναι ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, όπως άλλωστε γίνεται στις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης, όπως η Γερμανία. Από την άλλη το κράτος θα έπρεπε να συστήσει επιτροπές ειδικών που να αποτελούνται από συγκοινωνιολόγους, μηχανικούς, ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ, αστυνομικούς κλπ. που να αποφαίνονται ότι για το συγκεκριμένο οδόστρωμα, με ένα μέσης κατηγορίας αυτοκίνητο 1600-1800 κ.ε. ένα μέσης ηλικίας οδηγό που έχει σώας τα φρένας,η ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ανώτατη ταχύτητα είναι αυτή. Αν τώρα εσύ έχεις Porsche και βαστάει η καρδούλα σου, αλλά κυρίως ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, τότε τρέξε πάνω από αυτό το όριο. Αν αντιθέτως έχεις Ceicento,τότε φυσικά θα πας με λιγότερη ταχύτητα. Ο καθένας μας δηλαδή πρέπει να βάζει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τα όριά του. Αυτό όμως προϋποθέτει από το κράτος να εκπαιδεύει σωστά τους οδηγούς, παρέχοντάς τους οδηγική παιδεία και επιβάλλοντας ΑΥΣΡΤΗΡΌΤΑΤΕΣ ποινές στους επικίνδυνους και απείθαρχους οδηγούς. Και κυρίως προϋποθέτει την κατασκευή δρόμων, αντάξιων των φόρων που πληρώνουμε. Και ας έχουν υπόψη τους οι Διοικητές των κατά τόπους τμημάτων της Τροχαίας, (οι απλοί τροχονόμοι δεν φταίνε σε τίποτα, εντολές εκτελούν),ότι ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε τους μισθούς τους. Τους πληρώνουμε λοιπόν για να είναι αρωγοί μας και όχι φοροεισπράχτορες των εκάστοτε κωλο-δημαρχίσκων, της εκάστοτε κωλο-περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παιδιά να ξεκαθαρίσω ότι εμείς οι οδηγοί κρατάμε το όπλο στα χέρια μας και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14 για την ανθρώπινη ζωή(ούτε το παιδί ούτε ο παππούς ξέρει κυκλοφοριακή αγωγή και θα μας πεταχτούν-ας προσέχουμε λοιπόν εκεί που πρέπει)

    για τα πρόστιμα:ναι κρύβονται σαν τις πουτ...ς για να μας γράψουν.

    αν πούν το αντίθετο ας καταργήσουν το οικονομικό σκέλος και ας εφαρμόσουν το point system μόνο με λογικούς πόντους και λογικά όρια διαγραφής των πόντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ότι πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει η σήμανση της Εθνικής οδού.Η τροχαία ξέρει ότι δεν μπορεί κανείς να τηρήσει αυτά τα όρια ταχύτητας γι αυτό και τη στήνουν κρυμμένοι για να μοιράζουν κλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *