GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μισός ...γραμματέας της ΝΔ

. ...παραμένει ο Β. Μεϊμαράκης . Του Γιάννη Δαίδαλου . Διαπιστώνοντας το άγχος του συμπαθούς Λ. Ζαγορίτη να δείξει ότι είναι καλός γραμματ...

.
...παραμένει ο Β. Μεϊμαράκης
.
Του Γιάννη Δαίδαλου
.
Διαπιστώνοντας το άγχος του συμπαθούς Λ. Ζαγορίτη να δείξει ότι είναι καλός γραμματέας της ΝΔ με την απάντησή του στο Press-gr για την Ζάκυνθο (εδώ), μπαίνω στον πειρασμό να σας ενημερώσω ότι το πρωί της ίδιας ημέρας έδινε συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση (στο δίδυμο Λυριντζή - Οικονόμου) ο υπορυγός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Κι όταν ένας εκ των δύο του είπε με ...νόημα ότι "κύριε Μεϊμαράκη, είστε ακόμα μισός γραμματέας του κόμματος και μισός υπουργός", ο πονηρός Βαγγέλης χαμογέλασε - με ...νόημα κι αυτός.
Του άρεσε πολύ που το άκουσε. Στον Λευτέρη όμως σίγουρα όχι.
Είναι να μην έχει λοιπόν άγχος και να μην νιώθει στη σκιά του Βαγγέλα;
------------------------------------

14 σχόλια

  1. Ρε που καταντήσαμε, να ασχολούμαστε με το πως τα πάνε μεταξύ τους οι πρώην Κένταυροι και Ρέητζερς. Λες και είναι τίποτα αξιόλογοι πολιτικοί.
    Αρκετά πια με τη ΝΔ του Καραμανλισμού. Όξωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ως εκπρόσωπος της Ντόρας...
    βεβαίως, βεβαίως!


    έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως πότε αυτά τα Λαμόγια Μειμαράκης Ρουσόπουλάκης Ζαγοριτάκης θα είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε έστω και ένα δίφθογγο από τα στόματά τους

    Οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΟΠΟΔΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
    (Ο Συγχωρεμένος Ντίνος Ηλιόπουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή είναι λοιπόν η εναλλακτική λύση στη ΝΔ. Η Ντόρα.
    Από την Καραμανλική ακροδεξιά των λαμόγιων στη Μητσοτακική μαφία.
    Όξωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΩΡΑ


    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

    Το παιχνίδι στην πλάτη του επιβατικου κοινου πρέπει να σταματησει.Ο έλληνας φορολογούμενος δεν πρέπει να γίνεται το θύμα στις εκβιαστικές πιέσεις μερικων εκατοντάδων καλοπληρωμένων δημοσίων υπαλλήλων.
    Η κυβέρνηση ας αναλάβει τις ευθύνες της το ίδιο και οι συνδικαλιστές της ΟΑ.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ....ΟΥΤΕ ΧΟΥΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα ρε!!
    Ακομα εσεις ακουτε και πιστευετε ή/και εκπλησσεστε με ο,τι λενε αυτοι και οι "παπαγαλοι" τους;;;
    Εισαι καλα ρε φιλε που το "αναρτησες" κιολας;;
    Εκτος κι αν εισαι κανενα κομματοσκυλο απο αυτους που εχουν το κομμα πιο πανω απο την οικογενεια τους...
    Οποτε και καταλαβαινω τη βιασυνη και τον "ενθουσιασμο" με τον οποιο το παρουσιασες...
    Οσο δεν βαζουμε λοιπον μυαλο και ανοιγουμε ακομα την τηλεοραση, τετοιους θα εχουμε και θα μας αξιζουν!...
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!

    Υ.Γ.
    Συμφωνω! ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΜΕΣΩΣ!!!
    ...ειμαι φορολογουμενος και σιχαινομαι τον εαυτο μου καθε χρονο που ειμαι αναγκασμενος ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΛΕΟΣ!!!!
    ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΟΣ!!!

    ...και μετα μιλαμε για το ασφαλιστικο....
    ...αλλα εισαι ΓΥΦΤΟΣ!!...
    ...δεν ξερεις τι εισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η σοσιαλιστική κοινωνία – Ελλάς

    Περιγραφή του οράματος της ΠΑΣΟΚικής ιδανικής σοσιαλιστικής κοινωνίας –Τι οραματίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου και έχτισε το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια στην εξουσία.

    Έτσι, για να ξέρετε τί ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια.

    Η «ιδανική σοσιαλιστική κοινωνία» που δημιούργησε το κίνημα «του λαού και του εργάτη» στην Ελλάδα περιγράφεται με απλά λόγια στο ρητό «Να δουλεύουν οι μισοί, για να ζουν οι άλλοι μισοί», η καλύτερα «να ζουν οι μισοί εις βάρος των άλλων μισών, και όλοι μαζί εις βάρος των παιδιών τους».

    Οι πρώτοι, τα παραγωγικά μέλη αυτής της κοινωνίας (=παραγωγοί πλούτου), είναι όλοι αυτοί οι οποίοι απασχολούνται στον Ιδιωτικό τομέα (Ιδιωτικοί υπάλληλοι, Έμποροι, Βιοτέχνες, ΕΕ κτλ). Όλοι αυτοί θα δουλεύουν για τους άλλους μισούς Έλληνες, αυτούς οι οποίοι «απασχολούνται» στον Δημόσιο Τομέα (=καταναλωτές πλούτου).


    Οι μισθοί των Δ.Υ. θα είναι υπερδιπλάσιοι των αντιστοίχων των Ι.Υ. Παράλληλα οι ασφαλιστικές εισφορές των μελών του παραγωγικού ιστού αυτής της χώρας (=ιδιωτικός τομέας) θα είναι πολλαπλάσιες από όλες τις άλλες αντίστοιχες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Το δημόσιο και ο ανώμαλος τρόπος σκέψης του ΝεοΈλληνα

    Η φορολογία των φυσικών προσώπων θα είναι η υψηλότερη από τις αντίστοιχες των χωρών της Ε.Ε. Μόνο έτσι θα χρηματοδοτήσει το κράτος τα εφάπαξ επιδόματα των Δ.Υ.

    Οι Δ.Υ. θα «απασχολούνται» 4 ημέρες την εβδομάδα (βλέπε σχέδια Ανδρέα Παπανδρέου στην στήλη ΠΑΣΟΚ και ΕΡΓΑΣΙΑ), ενώ οι Ι.Υ. θα δουλεύουν 6 ή 7 ημέρες την εβδομάδα.

    Όποιος δεν απασχολείται στον Δημόσιο Τομέα θα θεωρείται πολίτης Β' κατηγορίας, άχρηστος και ανίκανος, και εάν δεν έχει στην κατοχή του περιουσιακά στοιχεία από γονικές παροχές θα θεωρείται καταδικασμένος να ρεύει σε έναν υποανάπτυκτο τριτοκοσμικό ιδιωτικό τομέα. Θα δουλεύει για 700 ευρώ το μήνα σαν το σκύλο, για «την Ελλάδα ρε γαμώτο».

    Οι νέες γενιές θα πληρώνουν με εφάπαξ φορολογία για τα χρεολυσία των δανείων του μεγάλου αείμνηστου ηγέτη της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου.

    Η χώρα δεν θα στηρίζεται σε έναν μεγάλο ιδιωτικό τομέα, αποτέλεσμα της πλήρους ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ της χώρας από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τα βάρη των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, των χρεών και των εξοχικών των Δ.Υ. καλούνται να σηκώσουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες ιδιώτες. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

    Στόχος και όνειρο όλων των νέων αυτής της χώρας θα είναι πλέον μόνο το Δημόσιο. Μόνο έτσι θα πάει αυτή η χώρα «μπροστά». Μέχρι να βουλιάξει τελείως.

    Ακόμα και οι θέσεις για σκουπιδιάρηδες στον Δ.Τ. θα απαιτούν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, γνώσεις Αγγλικών επιπέδου Proficiency, γνώσεις πληροφορικής, πολυτεχνική ιδιότητα και αναγνώριση τέκνου οικογένειας εθνικής αντίστασης με τον Δημοκρατικό στρατό του Άρη Βελουχιώτη». Επίσης πιστοποιητικό ότι οι γονείς του υποψηφίου ήταν αγωνιστές του 81, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εκείνης της περιόδου δηλαδή. Έτσι για να εφαρμοστεί η... "αξιοκρατία με τον ΑΣΕΠ".

    Τα εφάπαξ και τα εξτρά επιδόματα των Δ.Υ. θα τριπλασιαστούν. Για μια «δίκαιη κοινωνία». Παράλληλα θεσμοθετείται το ιδιωτικό φροντιστήριο για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ( για μια «δωρεάν παιδεία» ), το φακελάκι στα δημόσια νοσοκομεία ( για μια «δωρεάν υγεία» ) και το γρηγορόσημο σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ( για «την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη» ).

    Όπως και επί Ανδρέα Παπανδρέου, όποιος εργοδότης στον Ιδιωτικό τομέα τολμήσει να δώσει παραπάνω μισθό σε υπάλληλό του θα οδηγείται στα δικαστήρια, θα κλείνει οριστικά και αμετάκλητα η επιχείρησή του και ο ίδιος θα οδηγείται στις φυλακές.

    Για μια «δίκαιη κοινωνία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ


    Mπίλεφελντ-Μπόχουμ………over

    Φούλαμ-Μπέρμιγχαμ………………1

    ΧΑΝΣΑ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2

    ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 1

    Ρέντινγκ-Τότεναμ over

    ΤΣΕΛΝΤΕΝΑΜ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 2

    ΚΑΡΛΑΙΛ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2

    Νις-Λυών……………2

    Καέν-Ρεν……………over

    ΛΑΝΣ-ΜΟΝΑΚΟ 1

    Σαραγόσα-Λα Κορούνια…………1



    Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΛΥΣΗ
    Αχρηστοι και αμόρφωτοι δημόσιοι υπάλληλοι

    Του Νικου Νικολαου

    Στην ετήσια έκθεση του διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Νικ. Γκαργκάνα, περιέχονται σημαντικές αναλύσεις για τα κρίσιμα θέματα της ελληνικής οικονομίας και ταυτόχρονα καταχωρίζονται στοιχεία άγνωστα μέχρι τώρα, που η δημοσιοποίησή τους αποκαλύπτει σκιερές και γκρίζες ζώνες, στις οποίες χάνεται το όχημα της ανάπτυξης. Δυστυχώς, με τη φόρα που έχουν πάρει οι δημοσιογράφοι να καταγγέλλουν τον κ. διοικητή ως νεοφιλελεύθερο κήρυκα της λιτότητας, ουδείς αναδεικνύει αυτές τις αξιόλογες επισημάνσεις της έκθεσης.

    Θεωρώ, λοιπόν, ότι είναι χρήσιμο σήμερα να προβάλω τις αποκαλύψεις του κ. Γκαργκάνα για το καρκίνωμα της γραφειοκρατίας, που κρατάει δέσμια την οικονομία και το οποίο δεν καταπολεμούν αποτελεσματικά οι κυβερνήσεις –μεταξύ των οποίων και η σημερινή– για να μη θίξουν συμφέροντα συνδικαλιστικά, που τα προστατεύει το κόμμα.

    Οπως αναφέρεται στην έκθεση, στην άνοδο της παραγωγικότητας του επιχειρηματικού τομέα μπορεί να συμβάλει σημαντικά η βελτίωση της λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης. Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι η κατανομή του προσωπικού, αλλά και το λειτουργικό πλαίσιο της Δημόσιας Διοίκησης δεν εξυπηρετούν αποτελεσματικά ούτε τις άμεσες ούτε τις μακροπρόθεσμες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Ο εκσυγχρονισμός της Δημόσιας Διοίκησης προχωρεί με σχετικά βραδείς ρυθμούς, ενώ τα αντικείμενα ενασχόλησης των υπαλλήλων και ο τρόπος λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών δεν υπόκεινται –στον απαιτούμενο βαθμό– σε επαναπροσδιορισμό κατά τακτά διαστήματα με κριτήρια κόστους - οφέλους.

    Χαρακτηριστικά εκτιμάται ότι 40.000 υπάλληλοι (δηλαδή περίπου το 15% των τακτικών πολιτικών υπαλλήλων) ασχολούνται με τη χορήγηση πάσης φύσεως αδειών, δικαιολογητικών και πιστοποιητικών, ενώ αυτά κατά τεκμήριο είναι ήδη καταχωρισμένα σε βάσεις δεδομένων προσβάσιμες στη διοίκηση (μετά την καθιέρωση του νέου ηλεκτρονικού συστήματος «Σύζευξις» από το υπουργείο Εσωτερικών).

    Δηλαδή, το 15% των δημοσίων υπαλλήλων ασχολείται με άχρηστες υπηρεσίες, που δεν προσφέρουν τίποτε στην κοινωνία και οικονομία και καμιά κυβέρνηση δεν έχει το κουράγιο να τους μεταθέσει σε άλλους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης, όπου υπάρχουν κενά και ακάλυπτες ανάγκες. Η αποκάλυψη είναι όντως συνταρακτική, αλλά η δημοσιοποίησή της δεν φαίνεται να ενόχλησε κανέναν αρμόδιο!

    Το σημαντικό όμως είναι αυτό που αποκαλύπτει στη συνέχεια ο κ. Γκαργκάνας, ο οποίος γράφει ότι: «Εξυπακούεται βεβαίως ότι η αξιοποίηση της δυνατότητας για άμεση ηλεκτρονική ανταλλαγή πληροφοριών προϋποθέτει την προσαρμογή του θεσμικού πλαισίου και την κατάλληλη εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών. Μεταξύ άλλων, απαιτούνται μέτρα ριζικής αναθεώρησης και απλούστευσης των διοικητικών διαδικασιών, πολλές από τις οποίες έχουν γίνει περιττές, μετά την εισαγωγή της πληροφορικής στη διοίκηση. Χωρίς μια τέτοια απλούστευση, στερούνται τόσο η διοίκηση όσο και οι πολίτες των πολλών ευεργετημάτων που προσφέρει η τεχνολογία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελευταια δεν βλεπω κατι να με συγκινει ..."excite to me!",προφανως φυγανε οι "ωραιοι" και μεινανε οι κλωσσες!!

    Ρε ουστ ..

    Οι καραγκιοζηδες ειναι (και θα μεινουν παντα) καραγκιοζηδες.

    Οι .."ωραιοι" ειναι που κανουν την διαφορα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φυσικά...... η ΝΔ εχει και τα δικα τις πολιτικά καρτέλ ......!
    χοντροί εκβιασμοί εκει μεσα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έτσι που βλέπω την εικόνα των τριών νοιώθω τέτοια αηδία, γιατί μου φαίνεται πως γελάνε με τον ελληνικό λαό, που δεν τους κατάλαβε και τους εμπιστεύτηκε! "Τους τη φέραμε πάλι!" φαίνεται να λένε και ξεκαρδίζονται στα γέλια τα υποκείμενα!
    Βοήθησε κόσμε γιατί θα σε θάψουν για πολλά-πολλά χρόνια!

    ΥΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *