GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΟΤΕ ξεπουλήθηκε επειδή...

...τα δύο μεγάλα κόμματα είναι σε ομηρία για τις μίζες της Siemens! . Γράφει ο Άλκιμος . Μήπως τελικά το «ξεπούλημα» του ΟΤΕ είναι αποτέλ...

...τα δύο μεγάλα κόμματα είναι σε ομηρία για τις μίζες της Siemens!
.
Γράφει ο Άλκιμος
.
Μήπως τελικά το «ξεπούλημα» του ΟΤΕ είναι αποτέλεσμα της ομηρίας των δύο μεγάλων κομμάτων, εξαιτίας της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο «Siemens»;...
Γνωρίζω πολύ καλά τους Γερμανούς ώστε να είμαι έτσι σε θέση να διαβεβαιώσω, πως σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα και οτι είναι πολύ καλοί γνώστες της μεσογειακής νοοτροπίας. Έχω πολύ σοβαρούς λόγους να πιστεύω ότι η εξαγορά του ΟΤΕ ήταν μέσα στα επιχειρησιακά τους σχέδια, αρκετά χρόνια πριν. Είναι εύλογο να συμπεράνει κανείς ότι εφάρμοσαν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, μέσω της οποίας θα κατάφερναν να εξαγοράσουν εν καιρώ τον ΟΤΕ, με τις ποιο συμφέρουσες γι’ αυτούς προϋποθέσεις. Η εμπλοκή Βγενόπουλου (MIG), ήταν απλό προγεφύρωμα. Είναι αδύνατον να μην ήταν ο Βγενόπουλος γνώστης αυτού του «σχεδιασμού». Απλά, λειτούργησε καθαρά επιχειρηματικά, αποβλέποντας κι’ αυτός στο εφήμερο κέρδος!
Οι πολιτικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που «τα πήραν» από την «υπόθεση Siemens» και έχουν τώρα «λερωμένη την φωλιά» τους και σε αυτούς που «τα πήραν» ΤΩΡΑ, και άρα, προσπαθούν άρον άρον «να κλείσουν» το θέμα…
Κατά την γνώμη μου, είναι άκρως απαραίτητο να βρεθούν όλα τα στοιχεία, που φανερώνουν τους συσχετισμούς των δύο αυτών υποθέσεων (που είσαι Μάκη;).
-----------------------------------

10 σχόλια

  1. Αν γινοταν να ερθει και μια γερμανικη κυβερνηση
    τι καλα που θαταναι....

    τυχεροι ειμαστε που ο οτε γινεται γερμανικος
    θα το δουμε στη πραξη...

    ωρα 2:46 πρωϊ/28 μαιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 27/05/2008 ΒΟΥΛΗ. =ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ. ΔΟΣΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ? ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ κε ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ?
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιόν εννοείς με το "που είσαι Μάκη;"

    Ελπίζω όχι τον Ζουγκλάρχη ? γιατί αυτός είναι το νο 1 παπαγαλάκι της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλκιμε Μπας και εννοείς τον τριανταφυλοπουλο? Έχεις πλάκα λες ωραία ανέκδοτα .
    Εκτός από τους πολιτικούς που τα παίρνουν , υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι που τα χοντροπερνουν και ο μακαρος εάν δεν το έχεις καταλάβει είναι ένας από αυτούς , εσύ τον έχεις για άγιο ? Εάν του πέσει καμία μαρίδα θα την τηγανίσει , ποιο μεγάλο ψάρι έχει βγάλει στην φόρα όλα αυτά τα χρόνια ? κανένα , φρου φρου και αρώματα είναι ο τύπος και παραμυθιαζη τους αφελείς , δυστυχώς στα μεγάλα κανάλια δεν θα δεις ποτέ κάποιον δημοσιογράφο που θα εξυπηρετεί συμφέροντα του λαού , και για αυτό τους δίνουν αυτά τα αστρονομικά νούμερα για μισθούς ,για να κρατάν το στόμα τους κλειστό και να σου λένε ότι τους βολεύει
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απεκάλυψε χθες ο κ. Βγενόπουλος στη Βουλή αυτό που πραγματικά είναι. Εδειξε ότι κινείται στα όρια του κυνισμού των αγορών, ότι είναι ένας μοντέρνος παίκτης του χρήματος, ένας από τους διακεκριμένους «λύκους» της σύγχρονης κερδοσκοπίας, μια έκφραση της παγκοσμιοποιημένης εποχής, ένας νεο-επιχειρηματίας που αρπάζει τις ευκαιρίες όπου τις βρει και διεκδικεί τον ρόλο και τη θέση που το οικονομικό μας σύστημα επιτρέπει.

    Απέναντί του είχε ημιμαθείς και απροετοίμαστους εκπροσώπους του έθνους, βουλευτές χωρίς σπουδή και πίστη, έναν κύκλο νωχελικό, αδύναμο και φοβισμένο, που δεν έχει παράσταση του κόσμου, ούτε των συνθηκών της χώρας και ακούει με δέος πράγματα κοινά και καθημερινά στον κόσμο των επιχειρήσεων και των αγορών.

    Ηταν ακριβώς όπως ο λύκος παρατηρεί τα ανήμπορα αρνάκια στο λιβάδι...

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιο ξεπούλημα και πράσινα άλογα , ο ΟΤΕ είναι για το ΠΑΣΟΚ μια δεξαμενή ψήφων όπως και όλες η άλλες ΔΕΚΟ , διόριζαν το χαϊβάνι , στον ΟΤΕ και τσιμπούσαν μερικές ψήφους από την οικογένεια παλιό το κόλπο το ξεκίνησε ο ΑΝΔΡΕΑΣ ,έκανε ότι έβρισκε μπροστά του δημόσιο , μέχρι και την πειραϊκή πατραϊκή , εάν είναι δυνατόν την κρατικοποίησε και τώρα λέμε γιατί δεν υπάρχουν δουλείες και ο κόσμος έχει αρχίσει και πεινάει , δεκαετία του 80 η χρυσή δεκαετία της Ελλάδας από ιδρύσεως κράτους , έφυγε ανεκμετάλλευτη , η Μελίνα τα χάριζε στα μπουλούκια , ο Τσοβόλας σε όποιον χρωστούσε , οι μισθοί διπλασιαζόντουσαν σε μια νύκτα , από 7000 βασικό πήγε 13000 και παρά πολλά άλλα , τι ψάχνουμε τώρα να βρούμε , τι μας φταίει
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ότι η αξ.αντιπολίτευση φέρεται περίεργα το έχουμε καταλάβει.υπέθετα ότι η κυβ..... εκβίαζε κατά κάποιο τρόπο

    μια άλλη πτυχή που δεν ξέρουμε είναι το τι έχουμε υπογράψει σαν κράτος για εκείνους τους περιβόητους ολυμπιακούς αγώνες που είχαμε πάρει.
    απο τότε όλοι λέγανε ότι θα τους πληρώσουμε ακριβά.

    μήπως έτσι πληρώνουμε;

    (πριν τον καταστροφικό σεισμό στην Κίνα είχαν ακουστεί κάποιες προειδοποιήσεις-απειλές για την ασφάλεια από τις γνωστές άγνωστες αδελφές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://studioa-blog.blogspot.com/
    .
    http://www.dorabak.gr/
    .
    Συνάντηση των διαδικτυακών φίλων της Ντόρας Μπακογιάννη

    Η πρώτη μεγάλη διαδικτυακή, κομματική συγκέντρωση είναι πλέον γεγονός.

    Απόψε το βράδυ στο Γκάζι οι διαδικτυακοί φίλοι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Facebook (dorabak.gr) θα έρθουν λίγο πιο κοντά.
    Στη συγκέντρωση αναμένεται να παρευρεθούν 213 καλεσμένοι μέχρι στιγμής, ενώ 325 έχουν ήδη απορρίψει την πρόσκληση (δεν μου βγαίνουν τα κουκιά…).
    Πληροφορίες πάντως που αναφέρουν ότι η υπουργός θα εμφανιστεί με το laptop ανά χείρας ελέγχονται ως ανακριβείς...
    ........
    Μιχάλης Αραμπατζόγλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 7:41

    Φίλε μου, ασχέτως με το εάν γνωρίζεις την απάντηση, μερικές φορές στην ζωή σου επιβάλεται για λόγους δικής σου ηθικής και αυτοεκτίμησης να θέτεις τα ερωτήματα.

    Όπως με τον ίδιο τρόπο αν και ξέρεις ότι θα ηττηθείς η δική σου ηθική επιβάλει να αγωνιστείς.

    Ίσως σου φαίνονται εξωγήινα όλα αυτά αλλά αυτή είναι η ηθική της πραγματικής αριστεράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ηθική της Πραγματικής Αριστεράς ΊΔΡΩΣΕ σήμερα το πρωϊ στο Α.Π.Θ.
    Ήταν βαρύ το γκλόμπ και χοντρό το κεφάλι τού Πρύτανη, δέν έσπαγε το άτιμο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *