GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η ΝΔ δεν απαντά...

. ... και για τα καυτά θέματα που ενδιαφέρουν τον απλό κόσμο; Μια "ανταπάντηση" στο Γραφείο Τύπου της ΝΔ . . Του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ .....

.
... και για τα καυτά θέματα που ενδιαφέρουν τον απλό κόσμο; Μια "ανταπάντηση" στο Γραφείο Τύπου της ΝΔ
. .
Του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ
..
Παρακολούθησα την σπουδή με την οποία το Γραφείο Τύπου της Ν. Δημοκρατίας (εδώ) θέλησε να καυτηριάσει το δημοσίευμα για την επίσκεψη Ζαγορίτη στην ΖΑΚΥΝΘΟ.
Το ευαίσθητο Γραφείο Τύπου δεν απάντησε όμως για την ταμπακέρα. Αλλά ποιούμενο την νήσσα περί ημερομηνίας ετύρβαζε, βρίσκοντας αφορμή για την ημερομηνία και προσπαθώντας να καταστήσει το blog αναξιόπιστο.
Κύριοι, δεν είδα την ίδια ευαισθησία για άλλα δημοσιεύματα στο press-gr π.χ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΖΑΚΥΝΘΟΥ και όχι μόνο, ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ [ΠΑΡΟΣ] ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ και η ατζέντα τελειωμό δεν έχει.
Μην προσπαθείτε λοιπόν να μας πείσετε, στέλνοντας ανακοινώσεις από το Γραφείο Προπαγάνδας, αφού αυτός είναι ο σωστός τίτλος του γραφείου και αυτοί που το απαρτίζουν αποκαλούνται σύγχρονοι πολιτικοί γκαιμπελίσκοι.
Αυτά προς το παρόν και άμα θέλετε επανερχόμεθα.
Ο ΥΠΗΚΟΟΣ
Και για την αντιγραφή...
------------------------

15 σχόλια

  1. Na ipothesoume oti ise sigenis tis
    one and only FANIS PALIS PETRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίδες, γιατί έκλεισε ο Aggragator του Μπούλη? Βλέπω ότι η δ/νση http://mpouligator.com/
    είναι πλέον ελεύθερη και μπορεί να αποκτηθεί από κάθε ενδιαφερόμενο.
    Δυστυχώς έκλεισε και το kinja, ξέρετε κανένα εναλλακτικό site με ίδιες λειτουργίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματήστε επιτέλους την Καραμανλική ακροδεξιά. Στα μετεμφυλιοπολεμικά χρόνια μας ξαναγύρισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελευταια δεν βλεπω κατι να με συγκινει ..."excite to me!",προφανως φυγανε οι "ωραιοι" και μεινανε οι κλωσσες!!

    Ρε ουστ ..

    Οι καραγκιοζηδες ειναι (και θα μεινουν παντα) καραγκιοζηδες.

    Οι .."ωραιοι" ειναι που κανουν την διαφορα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζων

    πάλι η οικιακή βοηθός σε μιμείται!


    "exciting to me" λέμε , πες της...

    και είναι γνωστό ότι τα ξένα σου είναι καλύτερα απο τα ελληνικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σοσιαλιστική κοινωνία – Ελλάς

    Περιγραφή του οράματος της ΠΑΣΟΚικής ιδανικής σοσιαλιστικής κοινωνίας –Τι οραματίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου και έχτισε το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια στην εξουσία.

    Έτσι, για να ξέρετε τί ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια.

    Η «ιδανική σοσιαλιστική κοινωνία» που δημιούργησε το κίνημα «του λαού και του εργάτη» στην Ελλάδα περιγράφεται με απλά λόγια στο ρητό «Να δουλεύουν οι μισοί, για να ζουν οι άλλοι μισοί», η καλύτερα «να ζουν οι μισοί εις βάρος των άλλων μισών, και όλοι μαζί εις βάρος των παιδιών τους».

    Οι πρώτοι, τα παραγωγικά μέλη αυτής της κοινωνίας (=παραγωγοί πλούτου), είναι όλοι αυτοί οι οποίοι απασχολούνται στον Ιδιωτικό τομέα (Ιδιωτικοί υπάλληλοι, Έμποροι, Βιοτέχνες, ΕΕ κτλ). Όλοι αυτοί θα δουλεύουν για τους άλλους μισούς Έλληνες, αυτούς οι οποίοι «απασχολούνται» στον Δημόσιο Τομέα (=καταναλωτές πλούτου).


    Οι μισθοί των Δ.Υ. θα είναι υπερδιπλάσιοι των αντιστοίχων των Ι.Υ. Παράλληλα οι ασφαλιστικές εισφορές των μελών του παραγωγικού ιστού αυτής της χώρας (=ιδιωτικός τομέας) θα είναι πολλαπλάσιες από όλες τις άλλες αντίστοιχες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Το δημόσιο και ο ανώμαλος τρόπος σκέψης του ΝεοΈλληνα

    Η φορολογία των φυσικών προσώπων θα είναι η υψηλότερη από τις αντίστοιχες των χωρών της Ε.Ε. Μόνο έτσι θα χρηματοδοτήσει το κράτος τα εφάπαξ επιδόματα των Δ.Υ.

    Οι Δ.Υ. θα «απασχολούνται» 4 ημέρες την εβδομάδα (βλέπε σχέδια Ανδρέα Παπανδρέου στην στήλη ΠΑΣΟΚ και ΕΡΓΑΣΙΑ), ενώ οι Ι.Υ. θα δουλεύουν 6 ή 7 ημέρες την εβδομάδα.

    Όποιος δεν απασχολείται στον Δημόσιο Τομέα θα θεωρείται πολίτης Β' κατηγορίας, άχρηστος και ανίκανος, και εάν δεν έχει στην κατοχή του περιουσιακά στοιχεία από γονικές παροχές θα θεωρείται καταδικασμένος να ρεύει σε έναν υποανάπτυκτο τριτοκοσμικό ιδιωτικό τομέα. Θα δουλεύει για 700 ευρώ το μήνα σαν το σκύλο, για «την Ελλάδα ρε γαμώτο».

    Οι νέες γενιές θα πληρώνουν με εφάπαξ φορολογία για τα χρεολυσία των δανείων του μεγάλου αείμνηστου ηγέτη της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου.

    Η χώρα δεν θα στηρίζεται σε έναν μεγάλο ιδιωτικό τομέα, αποτέλεσμα της πλήρους ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ της χώρας από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τα βάρη των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, των χρεών και των εξοχικών των Δ.Υ. καλούνται να σηκώσουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες ιδιώτες. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

    Στόχος και όνειρο όλων των νέων αυτής της χώρας θα είναι πλέον μόνο το Δημόσιο. Μόνο έτσι θα πάει αυτή η χώρα «μπροστά». Μέχρι να βουλιάξει τελείως.

    Ακόμα και οι θέσεις για σκουπιδιάρηδες στον Δ.Τ. θα απαιτούν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, γνώσεις Αγγλικών επιπέδου Proficiency, γνώσεις πληροφορικής, πολυτεχνική ιδιότητα και αναγνώριση τέκνου οικογένειας εθνικής αντίστασης με τον Δημοκρατικό στρατό του Άρη Βελουχιώτη». Επίσης πιστοποιητικό ότι οι γονείς του υποψηφίου ήταν αγωνιστές του 81, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εκείνης της περιόδου δηλαδή. Έτσι για να εφαρμοστεί η... "αξιοκρατία με τον ΑΣΕΠ".

    Τα εφάπαξ και τα εξτρά επιδόματα των Δ.Υ. θα τριπλασιαστούν. Για μια «δίκαιη κοινωνία». Παράλληλα θεσμοθετείται το ιδιωτικό φροντιστήριο για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ( για μια «δωρεάν παιδεία» ), το φακελάκι στα δημόσια νοσοκομεία ( για μια «δωρεάν υγεία» ) και το γρηγορόσημο σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ( για «την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη» ).

    Όπως και επί Ανδρέα Παπανδρέου, όποιος εργοδότης στον Ιδιωτικό τομέα τολμήσει να δώσει παραπάνω μισθό σε υπάλληλό του θα οδηγείται στα δικαστήρια, θα κλείνει οριστικά και αμετάκλητα η επιχείρησή του και ο ίδιος θα οδηγείται στις φυλακές.

    Για μια «δίκαιη κοινωνία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ


    Mπίλεφελντ-Μπόχουμ………over

    Φούλαμ-Μπέρμιγχαμ………………1

    ΧΑΝΣΑ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2

    ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 1

    Ρέντινγκ-Τότεναμ over

    ΤΣΕΛΝΤΕΝΑΜ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 2

    ΚΑΡΛΑΙΛ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2

    Νις-Λυών……………2

    Καέν-Ρεν……………over

    ΛΑΝΣ-ΜΟΝΑΚΟ 1

    Σαραγόσα-Λα Κορούνια…………1



    Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O κ. Καραμανλής ως αντιπολίτευση υποσχόταν πομπωδώς, αλλά αφηρημένα, επανίδρυση του κράτους. Ας δούμε σήμερα πώς την εννοούσε και πώς την υλοποίησε. Επανίδρυση σε 6 πράξεις:
    1. Επέλαση στις θέσεις ευθύνης του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Περίπου 25.000 προϊστάμενοι επαύθησαν αιφνιδιαστικά και αντικαταστάθηκαν με κριτήρια κομματικά. 2. Καθιέρωση της περιβόητης προφορικής συνέντευξης για τις προσλήψεις. Γενίκευση αυτής και εξαίρεση από το ΑΣΕΠ όλων των ΔΕΚΟ και ορισμένων υπουργείων μέχρι τώρα (Πολιτισμού, Εξωτερικών, Οικονομίας, Δικαιοσύνης). Οι προσλήψεις γίνονται με κριτήρια κομματικά. Το αντικειμενικό σύστημα προσλήψεων του ΠΑΣΟΚ (νόμος «Πεπονή») ανήκει στο παρελθόν.
    3. Εμπαιγμός των συμβασιούχων, που δεν μονιμοποίησαν, όπως είχε υποσχεθεί ο κ. Καραμανλής, αλλά απέλυσαν στο μεγαλύτερο ποσοστό. Μια νέα γενιά συμβασιούχων δημιουργήθηκε με 117.431 εγκρίσεις προσλήψεων από τον Μάρτιο του 2004 έως τις 31-12-2007 (στοιχεία από το υπουργείο Εσωτερικών).
    4. Κομματικές μετατάξεις από τις ΔΕΚΟ στο Δημόσιο με νομοθετικές ρυθμίσεις αντίθετες προς τον Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων, που η ίδια αυτή κυβέρνηση ψήφισε.
    5. Ίδρυση από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Σεπτέμβριο του 2006: 4 νέων Γενικών Γραμματειών, 3 Ειδικών Γραμματειών, 3 Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, 8 Ιδιωτικού Δικαίου, 430 αμειβόμενων Επιτροπών και Ομάδων Σχεδιασμού, 165 θέσεων συμβούλων υπουργών και διοικητών Οργανισμών. Η Ν.Δ. έδινε προεκλογικά υποσχέσεις για μικρότερο κράτος κι όμως επί ημερών της το κόστος λειτουργίας του Δημοσίου αυξήθηκε κατά 16,5 δισ. ευρώ (στοιχεία από τους κρατικούς προϋπολογισμούς 2004-2008).
    6. Αύξηση της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα. Η Ελλάδα από την 46η θέση της παγκόσμιας κατάταξης το 2004, βρέθηκε στην 56η θέση το 2007 (στοιχεία από τη Διεθνή Διαφάνεια).
    Αυτή είναι η επανίδρυση του κράτους που επιμελήθηκε η Ν.Δ. Σύνταγμα, ευρωπαϊκές οδηγίες και πολιτική ηθική έγιναν κουρελόχαρτα στον βωμό της επανίδρυσης ενός κομματικού κράτους. Ένα σύστημα αναξιοκρατίας, γραφειοκρατίας και διαφθοράς ταλαιπωρεί καθημερινά τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΛΥΣΗ
    Αχρηστοι και αμόρφωτοι δημόσιοι υπάλληλοι

    Του Νικου Νικολαου

    Στην ετήσια έκθεση του διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Νικ. Γκαργκάνα, περιέχονται σημαντικές αναλύσεις για τα κρίσιμα θέματα της ελληνικής οικονομίας και ταυτόχρονα καταχωρίζονται στοιχεία άγνωστα μέχρι τώρα, που η δημοσιοποίησή τους αποκαλύπτει σκιερές και γκρίζες ζώνες, στις οποίες χάνεται το όχημα της ανάπτυξης. Δυστυχώς, με τη φόρα που έχουν πάρει οι δημοσιογράφοι να καταγγέλλουν τον κ. διοικητή ως νεοφιλελεύθερο κήρυκα της λιτότητας, ουδείς αναδεικνύει αυτές τις αξιόλογες επισημάνσεις της έκθεσης.

    Θεωρώ, λοιπόν, ότι είναι χρήσιμο σήμερα να προβάλω τις αποκαλύψεις του κ. Γκαργκάνα για το καρκίνωμα της γραφειοκρατίας, που κρατάει δέσμια την οικονομία και το οποίο δεν καταπολεμούν αποτελεσματικά οι κυβερνήσεις –μεταξύ των οποίων και η σημερινή– για να μη θίξουν συμφέροντα συνδικαλιστικά, που τα προστατεύει το κόμμα.

    Οπως αναφέρεται στην έκθεση, στην άνοδο της παραγωγικότητας του επιχειρηματικού τομέα μπορεί να συμβάλει σημαντικά η βελτίωση της λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης. Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι η κατανομή του προσωπικού, αλλά και το λειτουργικό πλαίσιο της Δημόσιας Διοίκησης δεν εξυπηρετούν αποτελεσματικά ούτε τις άμεσες ούτε τις μακροπρόθεσμες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Ο εκσυγχρονισμός της Δημόσιας Διοίκησης προχωρεί με σχετικά βραδείς ρυθμούς, ενώ τα αντικείμενα ενασχόλησης των υπαλλήλων και ο τρόπος λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών δεν υπόκεινται –στον απαιτούμενο βαθμό– σε επαναπροσδιορισμό κατά τακτά διαστήματα με κριτήρια κόστους - οφέλους.

    Χαρακτηριστικά εκτιμάται ότι 40.000 υπάλληλοι (δηλαδή περίπου το 15% των τακτικών πολιτικών υπαλλήλων) ασχολούνται με τη χορήγηση πάσης φύσεως αδειών, δικαιολογητικών και πιστοποιητικών, ενώ αυτά κατά τεκμήριο είναι ήδη καταχωρισμένα σε βάσεις δεδομένων προσβάσιμες στη διοίκηση (μετά την καθιέρωση του νέου ηλεκτρονικού συστήματος «Σύζευξις» από το υπουργείο Εσωτερικών).

    Δηλαδή, το 15% των δημοσίων υπαλλήλων ασχολείται με άχρηστες υπηρεσίες, που δεν προσφέρουν τίποτε στην κοινωνία και οικονομία και καμιά κυβέρνηση δεν έχει το κουράγιο να τους μεταθέσει σε άλλους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης, όπου υπάρχουν κενά και ακάλυπτες ανάγκες. Η αποκάλυψη είναι όντως συνταρακτική, αλλά η δημοσιοποίησή της δεν φαίνεται να ενόχλησε κανέναν αρμόδιο!

    Το σημαντικό όμως είναι αυτό που αποκαλύπτει στη συνέχεια ο κ. Γκαργκάνας, ο οποίος γράφει ότι: «Εξυπακούεται βεβαίως ότι η αξιοποίηση της δυνατότητας για άμεση ηλεκτρονική ανταλλαγή πληροφοριών προϋποθέτει την προσαρμογή του θεσμικού πλαισίου και την κατάλληλη εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών. Μεταξύ άλλων, απαιτούνται μέτρα ριζικής αναθεώρησης και απλούστευσης των διοικητικών διαδικασιών, πολλές από τις οποίες έχουν γίνει περιττές, μετά την εισαγωγή της πληροφορικής στη διοίκηση. Χωρίς μια τέτοια απλούστευση, στερούνται τόσο η διοίκηση όσο και οι πολίτες των πολλών ευεργετημάτων που προσφέρει η τεχνολογία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1:14 , 1:33

    Στα Ρουσσοπουλάκια που δεν ντρέπονται , αλλά μέσα στη Δεξιά ξεφτίλα τους λένε όλο υβριστικές δεξιές βωμολοχίες αφιερώνω το κάτωθι ενημερωτικό – ιστορικό κείμενο , ‘’σεμνά και ταπεινά ‘’ :


    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ........ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ..............................................................................................
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ;;;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟ DVD O ZAXOΠΟΥΛΟΣ ;;;

    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ .
    Απεδείχθη ότι είναι Πάπας της διαφθοράς . Καρδινάλιος της απραξίας .
    Τρώνε όλοι οι τριγύρω του το φτύσιμο και γιαυτόν δεν λέει κανένας κουβέντα .
    Πολλά λέγονται για διάφορους δεξιούς βαρώνους , για το πως έκτισαν Ανάκτορα παραδείγματος χάριν , οι κκ Ρουσσόπουλος και Μαγγίνας σε ακριβά προάστεια , η βίλες στην Μύκονο πχ Γιακουμάτος , αλλά πάντα μένει στο απυρόβλητο ο Κώστας Καραμανλής , θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η σοσιαλιστική κοινωνία – Ελλάς

    Περιγραφή του οράματος της ΠΑΣΟΚικής ιδανικής σοσιαλιστικής κοινωνίας –Τι οραματίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου και έχτισε το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια στην εξουσία.

    Έτσι, για να ξέρετε τί ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια.

    Η «ιδανική σοσιαλιστική κοινωνία» που δημιούργησε το κίνημα «του λαού και του εργάτη» στην Ελλάδα περιγράφεται με απλά λόγια στο ρητό «Να δουλεύουν οι μισοί, για να ζουν οι άλλοι μισοί», η καλύτερα «να ζουν οι μισοί εις βάρος των άλλων μισών, και όλοι μαζί εις βάρος των παιδιών τους».

    Οι πρώτοι, τα παραγωγικά μέλη αυτής της κοινωνίας (=παραγωγοί πλούτου), είναι όλοι αυτοί οι οποίοι απασχολούνται στον Ιδιωτικό τομέα (Ιδιωτικοί υπάλληλοι, Έμποροι, Βιοτέχνες, ΕΕ κτλ). Όλοι αυτοί θα δουλεύουν για τους άλλους μισούς Έλληνες, αυτούς οι οποίοι «απασχολούνται» στον Δημόσιο Τομέα (=καταναλωτές πλούτου).


    Οι μισθοί των Δ.Υ. θα είναι υπερδιπλάσιοι των αντιστοίχων των Ι.Υ. Παράλληλα οι ασφαλιστικές εισφορές των μελών του παραγωγικού ιστού αυτής της χώρας (=ιδιωτικός τομέας) θα είναι πολλαπλάσιες από όλες τις άλλες αντίστοιχες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Το δημόσιο και ο ανώμαλος τρόπος σκέψης του ΝεοΈλληνα

    Η φορολογία των φυσικών προσώπων θα είναι η υψηλότερη από τις αντίστοιχες των χωρών της Ε.Ε. Μόνο έτσι θα χρηματοδοτήσει το κράτος τα εφάπαξ επιδόματα των Δ.Υ.

    Οι Δ.Υ. θα «απασχολούνται» 4 ημέρες την εβδομάδα (βλέπε σχέδια Ανδρέα Παπανδρέου στην στήλη ΠΑΣΟΚ και ΕΡΓΑΣΙΑ), ενώ οι Ι.Υ. θα δουλεύουν 6 ή 7 ημέρες την εβδομάδα.

    Όποιος δεν απασχολείται στον Δημόσιο Τομέα θα θεωρείται πολίτης Β' κατηγορίας, άχρηστος και ανίκανος, και εάν δεν έχει στην κατοχή του περιουσιακά στοιχεία από γονικές παροχές θα θεωρείται καταδικασμένος να ρεύει σε έναν υποανάπτυκτο τριτοκοσμικό ιδιωτικό τομέα. Θα δουλεύει για 700 ευρώ το μήνα σαν το σκύλο, για «την Ελλάδα ρε γαμώτο».

    Οι νέες γενιές θα πληρώνουν με εφάπαξ φορολογία για τα χρεολυσία των δανείων του μεγάλου αείμνηστου ηγέτη της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου.

    Η χώρα δεν θα στηρίζεται σε έναν μεγάλο ιδιωτικό τομέα, αποτέλεσμα της πλήρους ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ της χώρας από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τα βάρη των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, των χρεών και των εξοχικών των Δ.Υ. καλούνται να σηκώσουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες ιδιώτες. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

    Στόχος και όνειρο όλων των νέων αυτής της χώρας θα είναι πλέον μόνο το Δημόσιο. Μόνο έτσι θα πάει αυτή η χώρα «μπροστά». Μέχρι να βουλιάξει τελείως.

    Ακόμα και οι θέσεις για σκουπιδιάρηδες στον Δ.Τ. θα απαιτούν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, γνώσεις Αγγλικών επιπέδου Proficiency, γνώσεις πληροφορικής, πολυτεχνική ιδιότητα και αναγνώριση τέκνου οικογένειας εθνικής αντίστασης με τον Δημοκρατικό στρατό του Άρη Βελουχιώτη». Επίσης πιστοποιητικό ότι οι γονείς του υποψηφίου ήταν αγωνιστές του 81, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εκείνης της περιόδου δηλαδή. Έτσι για να εφαρμοστεί η... "αξιοκρατία με τον ΑΣΕΠ".

    Τα εφάπαξ και τα εξτρά επιδόματα των Δ.Υ. θα τριπλασιαστούν. Για μια «δίκαιη κοινωνία». Παράλληλα θεσμοθετείται το ιδιωτικό φροντιστήριο για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ( για μια «δωρεάν παιδεία» ), το φακελάκι στα δημόσια νοσοκομεία ( για μια «δωρεάν υγεία» ) και το γρηγορόσημο σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ( για «την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη» ).

    Όπως και επί Ανδρέα Παπανδρέου, όποιος εργοδότης στον Ιδιωτικό τομέα τολμήσει να δώσει παραπάνω μισθό σε υπάλληλό του θα οδηγείται στα δικαστήρια, θα κλείνει οριστικά και αμετάκλητα η επιχείρησή του και ο ίδιος θα οδηγείται στις φυλακές.

    Για μια «δίκαιη κοινωνία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελευταια δεν βλεπω κατι να με συγκινει ..."excite to me!",προφανως φυγανε οι "ωραιοι" και μεινανε οι κλωσσες!!

    Ρε ουστ ..

    Οι καραγκιοζηδες ειναι (και θα μεινουν παντα) καραγκιοζηδες.

    Οι .."ωραιοι" ειναι που κανουν την διαφορα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καθε΄νας παίρνει τη θέση του:οι από τους απουπανηνοί με τσις απουπανηνοί τσε οι απουκατηνοί με τσι απουκατηνοί!!!
    Ε, αυτοί είναι από τσι δεύτεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *