GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανύπαρκτο κράτος!‏

. Καρμανιόλα η κεντρική λεωφόρος της Ρόδου αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται... . Γράφει ο Μαρίνος Θαρρενάκης Αγαπητό Press-gr, Είναι η πρώτη φο...

.
Καρμανιόλα η κεντρική λεωφόρος της Ρόδου αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται...
.
Γράφει ο Μαρίνος Θαρρενάκης

Αγαπητό Press-gr,
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε blog και απευθύνομαι σε σας γιατι θεωρώ οτι είναι απο τα πιο μαχητικά και αποκαλυπτικά blogs.
Εργάζομαι σε ένα γραφείο στη Ρόδο, το οποίο τυγχάνει να έχει την έδρα του πάνω στην πιο κεντρική λεωφόρο του νησιού (Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου). Κινούμενος καθημερινά επί της Λεωφόρου και στην καθημερινή μας "μάχη" να φτάσουμε σώοι και αβλαβής στις δουλειές μας,γιατι περι πραγματικής μάχης πρόκειται, γινόμαστε μάρτυρες τραγικών περιστατικών και καταστάσεων. Η λεωφόρος αυτή, την οπόια εάν την επιθεωρούσαν Γερμανοί μηχανικοί θα πάθαιναν εγκεφαλικό εντός ολίγον λεπτών, κρύβει αμέτρητες παγίδες θανατηφόρες!!!!
Μαγαζιά δεξιά και αριστερά της Λεωφόρου με δρόμους και δρομάκια απ΄όπου απο παντού τα οχήματα μπορούν να εισέλθουν στη λεωφόρο, διασταυρώσεις χωρίς φανάρια όπου τα οχήματα μπαίνουνε κάθετα στην εθνική!!! Κατσίκες και πρόβατα που βόσκουνε ελευθερα στην άκρη της λεωφόρου, χωρίς να υπάρχουνε φυσικά προστατευτικά κιγκλιδώματα που θα απέτρεπαν την είσοδό τους στην εθνική, και το αποκορύφωμα... το ΙΚΑ έχει την έδρα του ακριβώς πάνω στο πιο πολυσύχναστο μέρος της Λεωφόρου!!!!
Κι επειδή βρισκόμαστε στήν Ελλάδα βεβαίως καμία μέριμνα δεν έχει ληφθεί για πάρκινγκ με αποτέλεσμα γιατροί, ασθενείς, προσωπικό του ιδρύματος να παρκάρουνε πάνω στην εθνική και σε σημεία που εμποδίσουν την ομάλη κυκλοφορία της λεωφόρου. Είναι αμέτρητες οι παγίδες και για να τις απαριθμήσω θα έπαιρνε πολλές σελίδες...
Έχει χυθεί πολύ αίμα, αλλά δυστυχώς οι τοπικοί άρχοντες αδιαφορούν παντελώς! Εδώ και χρόνια υπόσχονται μετεγκατάσταση του ΙΚΑ αλλά τίποτα... βλέπετε τα συμφέροντα είναι πολλά. (Αν φτιάξουνε συγχρονο ΙΚΑ σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ποιοι θα πηγαίνουνε στα ιδιωτικά γιατρεία να τα σκάνε...)
Όσο για τους "αυστηρούς" ελέγχους που γίνονται απο την Τροχαία, μόνο γέλια μου προκαλει κάθε φορά που ακούω τους δημοσιογράφους να το λένε.
Η απουσία της Αστυνομίας ειναί προκλητική! Ας πάνε μία βόλτα στο εξωτερικό οι βολευτές μας, ναι βολευτές γιατι τα συμφέροντα του απλού πολίτη σίγουρα δεν εκπροσωπούν, να δούνε τί θα πεί τάξη και αστυνόμευση!!! Άλλα βλέπετε το κυνήγι του σταυρού δεν αφήνει πολλές φορές την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. (Να μην δυσαρεστήσουμε τους ψηφοφόρους αν τους κοπεί καμία κλήση, καλύτερα να πάνε να σκοτωθούν!).
Χθες καθώς γύριζα το βράδυ για να πάω στο σπίτι μου εγίνα πάλι μάρτυρας ενος τροχαίου πάλι επι της Ρόδου-Λίνδου. Καθώς κινούμην με ταχύτητα γύρω στα 70χλμ/ώρα, είδα κάτι φωτάκια κόκκινα να αναβοσβήνουνε, κι ενώ εστίαζα την προσοχή μου σε αυτά (ήτανε νύχτα), ενιωσα κάτι να βρίσκει κάτω στο αυτοκίνητό μου. Αμέσως κόβω ταχύτητα και συνηδειτοποιώ οτί είναι θράυσματα απο τρακαρισμένο αυτοκίνητο το οποίο όμως ήτανε 50 μέτρα πιό κάτω, επίσης τα κόκκινα λαμπάκια ήτανε της τροχαίας που είχε σταματήσει ακριβώς δίπλα απ το τρακαρισμένο αυτοκίνητο!! Δέν άντεξα κι οταν εφτασα στο ύψος του περιπολικού, κατεβάζω το παράθυρο και λέω στον τροχονόμο σε αυστηρό τόνο: "Αυτή σήμανση δεν είναι που κάνατε!" Και τι γυρίζει και μου λέει ο τροχονόμος:
"Αδερφέ τι να κάνω μόνος μου είμαι!"
Κύριε Διοικητά της τροχαίας Ρόδου. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές οτι οι τροχονόμοι, δεν έχουν ιδέα τη θα πεί σήμανση του τόπου ατυχήματος! Με κίνδυνο ζωής για τα επερχόμενα οχήματα αλλά και την ίδια τη ζωή των αστυνομικών! Γιατί δεν ανάβουν το φάρο τα περιπολικά ώστε να διακρίνονται απο μακριά, αλλα ανάβουν μόνο τις μικρές κόκκινες κουράδες; Είναι εκπαιδευμένοι οι τροχονόμοι; Εμένα μάλλον αμήχανοι μου φαίνονται!
Για ποιο λόγο δεν τοποθετούνται σε σταθερά σημεία ρανταρ ελέγχου ταχύτητας όπως σε όλες τις ευρωπαικές χώρες; (όπου και οι δρόμοι είναι πολύ καλύτεροι και ασφαλέστεροι;)
Η κατασταση στη Ρόδο έχει φτάσει στο απροχώρητο!!! Μια απάντηση απο κάποιον υπέυθυνο δεν περιμένω καθώς σε αυτο τον οίκο ανοχής όλοι αποποιούνται των ευθυνών τους και όλο καποιοι άλλοι φταίνε...
-------------------------------------

13 σχόλια

  1. ΡΟΔΟΣ ΡΟΔΟΣ, ΡΟΔΟΣ....
    Ειναι εκεινο το νησι κοντα στη Τουρκια
    πουναι καπου 18 με 20 ωρες δρομο απο την Ελλαδα;
    Ε, sorry, απο την Αθηνα ηθελα να πω;

    Και εχετε, λεει, παρει και αυτοκινητα;
    Δεν πατε πια με γαϊδουρια; Μπράβο πρόοδος!
    Αλλα θελετε τωρα και ..τροχονομους;!
    ....
    Ας ελθουν πρωτα στην πρωτεύουσα και αμα περισσέψουν βλέπουμε....

    Δεν σκέφτεστε καλύτερα να ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙΤΕ
    και να ζητησετε απο τη γειτονα να σας στειλει εκείνη δικούς της τροχονόμους,
    περισσοτερες ελπίδες έχετε να λύσετε το προβλημα σας..

    Καλα δεν εισασταν με τα γαϊδουρακια;
    Που ηταν και οικολογικά, χωρις βενζινη;

    ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4αρα ΕΦΑΓΕ Ο ΑΤΙΤΛΟΣ ΓΚΑ-ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΕΦΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΑ-ΚΟΥΤΣΑ (ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ) ΓΕΡΟΡΙΜΠΟ.

    ΤΕΖΑ Ο ΓΚΑ-ΝΤΕΜΗΣ

    ΤΕΖΑ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίστε να ψηφίζετε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και θα φτιάξει αυτομάτως και η λεωφόρος και όλα...κοροιδααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η σημανση στους δρομους ειναι αρμοδιοτητα των δημων και οχι της αστυνομιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΘΑΡΡΕΝΑΚΗ
    ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ...
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΒΕΡΟΙΑ-ΠΟΛΥΜΥΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004.ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΥΜΩΝΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2004.
    ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ENA MPAXALO EIMASTE STHN RODO RE AXRISTH OLOI APO NOMARXH MAXAIRIDHS O STAGKAS AKOMA XEIROTEROS MIA ZOI KANEI TO APOXETEUTIKO MESA STO KALOKAIRI.
    GIA THN ASTHNOMIA ASTA MONO MAGKIA POULANE STA GKOMENAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Αυτή σήμανση δεν είναι που κάνατε!"

    Αν το είπες έτσι ακριβώς στον τροχονόμο πάλι καλά που σου απάντησε και δεν σε πέρασε για γκαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΩΤΟΝ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩς ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στ' αρχίδια μας η κεντρική λεωφόρος της Ρόδου και η Ρόδος ολόκληρη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΘΝΙΚΕ ΣΤΑΡ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΙΣ? ΑΝ ΝΑΙ, ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΟΛΙΑ, ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ.

    ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. i dromi sas maranan.se ligo den tha anikete stin edafiki epikratia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προφανως αυτοι που μιλανε για την Ροδο 1)δεν εχουν ερθει ποτε 2) οταν ερθουν θα καταλαβουν τι παει να πει πολιτισμος, τουρισμος, αναπτυξη και αλλα τετοια. Ζουνε στην προτευουσα που γινονται εργα απλα επειδη ειναι προτευουσα και τους κραζουν τα καναλια σε αντιθεση με εμας που τα περισσοτερα που γινονται γινονται με πορους του Δημου Ροδου και της Νομαρχιας Δωδεκανησου. Οποτε κυριοι ανιδεοι ελατε να δειτε ας πουμε για παραδειγμα στην Λινδο τι σημαινει τουρισμος, ιστορια, πολιτισμος, ομορφια, που ειναι πολυ πιο ομορφα με γαιδουρακια που ειναι και οικολογικα. Τελος θα ηθελα να πω οτι επειδη ειμαστε μακρυα απο την Αθηνα (οπως λετε...αλλα 45 λεπτα μακρυα ειμαστε) δεν σημαινει οτι ειμαστε και διαφορετικη χωρα και ουτε οτι η Μυκονος πρεπει να χρηζει προνομιων. και στο τελος ας μην σας δινουμε την φορολογια που μας επιβαλετε (αφου μας υποτιματε τοσο) ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ 300 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ φιλικα
    Κωστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *