GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μπετόν είναι …ΕΔΩ!

. ...στο παραλιακό Ελληνικό και χτισμένο με ξενοδοχείο, 13 κινηματογράφους, καφέ, εστιατόρια, εμπορικό κέντρο, και 2.500 θέσεις στάθμευσης! ...

.
...στο παραλιακό Ελληνικό και χτισμένο με ξενοδοχείο, 13 κινηματογράφους, καφέ, εστιατόρια, εμπορικό κέντρο, και 2.500 θέσεις στάθμευσης!
.
Του Γιάννη Πάλλη
.
Σε συνολική έκταση 65.000 τ.μ. στην παράκτια ζώνη του Αγίου Κοσμά- Ελληνικού τι θα λέγατε εσείς οι Έλληνες πολίτες ότι θα κτισθεί; Μήπως ένα πάρκο, πού θα είναι συνέχεια του Μεγάλου Πάρκου του Ελληνικού (;) Αν γίνει. Χώρος αποκλειστικός για εκγύμναση με προδιαγραφές υψηλού Αθλητισμού; Ή μήπως όλο αυτό το παραλιακό μέτωπο ένας χώρος περιπάτου, αναψυχής και θαλάσσιων μπάνιων των κατοίκων της Αθήνας, που ασφυκτιά από τον συνωστισμό και το μποτιλιάρισμα;
Αμ δε !!! Τίποτα από αυτά δε έχει σχεδιάσει το Κράτος μας να γίνει, το οποίο να εξυπηρετεί τους απλούς πολίτες όλης της Αττικής. Τα Συναρμόδια Υπουργεία απεφάσισαν:
Πάρκο θέλετε; Πάρτε ένα Πάρκινγκ, γιατί σαν πολλές απαιτήσεις έχετε από το Κράτος!!!! Εκατόν τέσσερα στρέμματα ακρογιαλιάς στην επιφάνεια της γης σχεδιάζει ο επιχειρηματικός όμιλος Σείριος. Ο όμιλος ανέλαβε την εκμετάλλευση του (ΟΚΙ) Ολυμπιακού Κέντρου Ιστιοπλοΐας.
Τι θα κτίσει: Θα κατασκευαστεί ένα ολόκληρο σύμπλεγμα εμπορικών κέντρων κινηματογράφων – κέντρων διασκέδασης και μαρίνας ελλιμενισμού πολυτελών σκαφών. Η συνολική έκταση θα είναι 65.000 τ.μ. Είναι αυτονόητο ότι τα χιλιάδες αυτοκίνητα που θα κατεβαίνουν από Βουλιαγμένης, αλλά ιδίως αυτά που θα κινούνται στην πολύπαθη Ποσειδώνος, πρέπει να βρουν να σταθμεύσουν. Η, με των οβολών τους, στάθμευση είναι η επιβράβευση τους, αφού θα μποτιλιαριστούν πρώτα στα πρώτα φανάρια του Π Φαλήρου (ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ). Εκεί υπάρχει ήδη ένα σύμπλεγμα από κινηματογράφους και πολλά καφέ ( τύπου Mall ) και δίπλα η Μαρίνα Φλοίσβου που έπαθε τα ίδια. Κτίσθηκε και λειτουργούν καταστήματα, δίπλα στο κύμα, αφού αποψιλώθηκε το θαμνώδες πράσινο. Εκεί μεγαλούργησε ο όμιλος συμφερόντων Λάτση, με ουδεμία αντίδραση από τον Δήμο.
Πως θα κυκλοφορούν; Μα με μποτιλιάρισμα ως εξής: Αφού λοιπόν μποτιλιαριστούν από το πρώτο φανάρι στο Π. Φάληρο με ουρές που θα αρχίζουν σχεδόν στη παραλιακή από το Μοσχάτο, και θα επεκτείνεται μέχρι και κατά μήκος του Αλίμου, το καλοκαίρι ιδίως, θα φθάνουν στα 104 στρέμματα ακρογιαλιάς – πάρκινγκ και μάλιστα σε ζώνη Παράκτιου Πράσινου, όπως αναφέρεται στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που υπέβαλλε η εταιρεία Σείριος του ομίλου Πανούση. Αυτό σημαίνει ότι το ελάχιστο πράσινο που το 2004 φύτευσαν κατά μήκος στις ράγες του τραμ ( έστω για να ξεγελάσουμε τους επισκέπτες ότι είμαστε χώρα οικολογικής ανησυχίας, και για να οικονομήσουν μερικοί), τώρα θα «ξαποσταίνουν» τα τροχοφόρα.
Αξιοποίηση τύπου the Mall: Το συνολικό εμβαδόν που μίσθωσε η «Ολυμπιακά Ακίνητα» στον Όμιλο Πανούση είναι 425 στρέμματα. Και περιλαμβάνει την μισή και πλέον παραλία του Δήμου Ελληνικού μέχρι τα όρια της Γλυφάδας. Το υπόλοιπο μέρος είναι γωστόν ότι είναι περιφραγμένο φυλασσόμενο από εταιρείες σεκιούριτι και κτισμένο με κέντρα νυχτερινής διασκέδασης και πίστα μίνι ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μέσα στους χώρους που δεν είναι ακόμη περιφραγμένοι είναι το εκκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου της Μονής Πετράκη. Εκεί δεν κτίζουν ούτε βάζουν πάρκινγκ, για να μην ξεσηκωθούν οι θεούσες και γίνει της κακομοίρας, προφανώς!!! Υπάρχουν τα Κτίρια των Ολυμπιακών του 2004 σε κατάσταση εγκατάλειψης και πλήρους καταστροφής. Σκουπίδια ανακατεμένα με ξερά χορτάρια, που προκαλούν αηδία και περιφρόνηση, έτσι ώστε να απαξιώνονται για να δοθούν «πεσκέσι» στις μεγαλοεταιρείες πιο άνετα, και χωρίς αντιδράσεις πολιτών. Υπάρχει επίσης μία παραλία που την βρίσκουν, όσοι ξέρουν πώς να πάνε, και δίπλα η μαρίνα η οποία θα επεκταθεί και θα αχρηστεύσει την θάλασσα λόγω ρύπανσης.
Και επενδυτής και προφυλακισμένος: Κάτι τέτοιους συνδυασμούς βλέπαμε επί Μπερλουσκόνι στην γείτονα Ιταλία. Σήμερα ο ιδιοκτήτης- επιχειρηματίας του Ομίλου Σείριος Π .Πανουσης στον οποίο έδωσαν τα Ολυμπιακά Ακίνητα την εκμετάλλευση της περιοχής είναι προφυλακισμένος για τις φούσκες στο Χρηματιστήριο.
Συμπέρασμα : Πρέπει να είσαι υπόδικος, για χοντρές απάτες ( 66 σελ κατηγορητήριο) για να παίρνεις δουλειές από το δημόσιο και δη τα Ολυμπιακά Ακίνητα: Ο ίδιος αυτός επιχειρηματίας σχεδιάζει και του εγκρίνεται η κατασκευή ενός γιγαντιαίου Mall. Μέσα στην παραλία δίπλα στην Ακτή 11,5 μέτρα ύψους κτίρια και ένα πολυτελές Ξενοδοχείο θα υποδέχεται του ξένους των πολυτελών Γιώτ, αλλά και την θαλάσσια αύρα που εισβάλλει τώρα λυτρωτικά σε όλο το μήκος της Ακτής μέχρι και την Βουλιαγμένη, στο πνιγηρό Λεκανοπέδιο. Αυτό θα πει οικολογική συνείδηση του Κράτους. Η θαλάσσια αύρα που ήδη έχει υποστεί «διωγμούς και διωγμούς» με τα οκταώροφα κτίρια στη Ποσειδώνος του Π.Φαλήρου, τα λιγότερο πολυώροφα του Αλίμου, καθώς και της Γλυφάδας, τώρα αποκτά και στο παραλιακό χώρο του πρωην Ελληνικού Αεροδρομίου, προπέτασμα για να μην μπορεί να εισβάλλει στο κατάκτιστο Αττικό Λεκανοπέδιο!!!!
Δεν είναι μόνο που η παραλία του Ελληνικού αφού εξυπηρέτησε τον Ολυμπιακό Αθλητισμό της Ιστιοπλοΐας, τώρα θα εξυπηρετήσει και τον Τουριστικό Αθλητισμό της ημέρας με καφέ- πολυτελή διαμονή και γιώτ, γειτνιάζοντας με τον «Αθλητισμό της νύχτας» των κέντρων δίπλα!!
Είναι που σκέφτεσαι ότι σε τούτη τη χώρα, τιμωρείσαι αν κάνεις καμία μικροπαραβασούλα, ή αν είσαι κακομοίρης μικρομεσαίος. Άμα είσαι Γιγαντομεγάλος, και κάνεις τις παραβασάρες σου και τις βαρύτατες απάτες, το μόνο που θα πάθεις είναι να προφυλακισθείς για λίγο, να παραμείνεις ένοικος του Κορυδαλλού για ελάχιστο χρόνο και μετά να είσαι ΟΟΟ «Επιχειρηματίας» ένοικος του ελληνικού δημόσιου χώρου!!
Αμ το άλλο!!! Καλύτερα να μην σκέφτεσαι ότι τα λεφτά που χάθηκαν στο χρηματιστήριο με τις φούσκες από την τσέπη σου, τα πήραν οι επιχειρηματίες και τώρα επενδύουν με τα δικά σου χρήματα, δίπλα στο σπίτι σου!!
(Για το ιστορικό της περιοχής διαβάστε και εδώ).
-------------------------------------------------------------------

19 σχόλια

  1. Φοβερο μου ακουγεται εμενα, οσο για τα "δικα μου" χρηματα, ασε, δεν θελω διαχειριστη το κρατος, ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.


    takis

    takis-gr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άντε από κει ρε ηλίθιοι που δε ξέρετε τι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να ξεσηκωθεί ο δήμος και οι κάτοικοι! Μέχρι πότε θα καθόμαστε απαθείς να βλέπουμε να τσιμενοποιούν και το τελευταίο κομμάτι γης πλουτίζοντας οι απατεώνες και οι πλούσιοι! Μην παραμένετε θεατές και θύματα! Ξυπνήστε γαμω το ραγιαδισμό ας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι να πατώσει οικονομικά όπως έχει πατώσει και αυτό που έχει ανοίξει στο Φάληρο (εκεί που είναι τα Media Markt). H μικρή Μαρίνα του Λάτση που λέτε όμως είναι ένας σχετικά μικρός και πολύ προσεγμένος χώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΑΦΕΙΣ: .....Τα Συναρμόδια Υπουργεία απεφάσισαν:.......

    ΜΠΟΡΕΙ, ΑΡΑΓΕ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ(!) ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ;!

    ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ;

    ΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ !!

    ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι που σκέφτεσαι ότι σε τούτη τη χώρα, τιμωρείσαι αν κάνεις καμία μικροπαραβασούλα, ή αν είσαι κακομοίρης μικρομεσαίος. Άμα είσαι Γιγαντομεγάλος,ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
    10δες εκατομμυρια ευρω ΑΠΑΤΕΣ .
    ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΔΟΣΗ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ 1800 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ
    ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ,ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σουφλιά παραιτήσου. Δεν πάει άλλο.
    Η ΝΔ διαχειρίζονται τη γη σαν τριτοκοσμικοί οικοπεδοφάγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ εκει γυρω
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    Δε διαμαρτυρονται;

    Ή θα εχουν και εκεινοι .... μαγαζι
    μεσα στο mall που θα γινει;!!

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ τι λέει;
    Ας μας απαντησει ΤΩΡΑ....


    ΚΟΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ "ΦΙΛΕΤΟ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ....ΚΟΝΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ???????
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ!!!!
    ΤΟΛΜΑΤΕ ....ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΤΕ???
    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΑΧΡΗΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥΣ ....ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...
    ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΟΙ....."ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ....ΠΑΙΔΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΑΓΙΑΔΕΣ.... ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟ. ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΤΕ??
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ.....ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ...ΠΑΡΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Εκεί υπάρχει ήδη ένα σύμπλεγμα από κινηματογράφους και πολλά καφέ ( τύπου Mall ) και δίπλα η Μαρίνα Φλοίσβου που έπαθε τα ίδια. Κτίσθηκε και λειτουργούν καταστήματα, δίπλα στο κύμα, αφού αποψιλώθηκε το θαμνώδες πράσινο. Εκεί μεγαλούργησε ο όμιλος συμφερόντων Λάτση, με ουδεμία αντίδραση από τον Δήμο."

    επειδή μένω στην περιοχή, να σε ενημερώσω απλά ότι το μεν σύμπλεγμα κινηματογράφων ήταν μια απέραντη χωματερή με τσαντήρια γύφτων ενώ η δε μαρίνα με τα μαγαζιά "δίπλα στο κύμα" ήταν μια περιοχή του φαλήρου στην οποία δεν περπατούσες μόνος σου μετά τις 10 το βράδυ καθότι το πράσινο παραήταν "θαμνώδες". και οι δύο απο τις περιοχές που αναφέρεις έχουν αναβαθμιστεί εξαιρετικά ύστερα από τις όποιες επεμβάσεις τους έγιναν, οπότε το παραδειγμά σου είναι μάλλον άτυχο.

    Υ.Γ. παρόλα αυτά συμφωνώ ότι το ελληνικό πρέπει να γίνει πάρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΔΗΜΩΝ (όσοι ακόμα σκέπτονται) ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ (όσους ακόμα δεν υπολογίζουν "κουκιά",αλλά ανθρώπινες ψυχές)
    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    -ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ
    -ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
    της δεκάρας και της φυλακής!!!!
    Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    για να βουλώσουν τις τρύπες που άφησε το φαγοπότι της ρεμούλας σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λες βλακείες και είσαι άσχετος. Χρόνια περιμένει η μαρίνα κάποιον επενδυτή να μετατρέψει τον -κλειστό στο κοινό- χώρο της μαρίνας σε χρήσιμο χώρο. Η μαρίνα είναι ήδη τσιμεντοποιημένη, απλώς θα αλλάξει η χρήση της. Θα γίνει δηλαδή χρήσιμη γιατί 4 χρόνια τώρα είναι άχρηστη εκτός από μια έκθεση σκαφών που γίνεται μια φορά τον χρόνο. Αναρωτιέμαι αφού δεν ξέρετε την τύφλα σας τι ασχολείστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ κύριε Γιάννη Πάλλη
    Σε αυτή τη πατρίδα του 1.000.000 άχρηστων ή σχεδόν άχρηστων δημοσίων υπαλλήλων (που πάντοτε δέν φθάνουν, όπου σταθείς και όποιον άκούσεις όλοι ζητάνε προσλήψεις), σε αυτή τη πατρίδα πρωταθλήτρια αναπηρικών συντάξεων, σε αυτή τη πατρίδα των πενηντάρηδων συνταξιούχων, αλλά και μερικών γυναικών
    που έχουν βγεί 18+15= 33 χρονών στην σύνταξη, σε αυτή τη πατρίδα πρώτη και καλύτερη στη φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή, σε αυτή τη πατρίδα που είναι αναγκασμένη να έχει υψηλές αμυντικές δαπάνες, σε αυτή τη πατρίδα που κανένας δωσίλογος δέν θέλει κοντά του οργανωμένη χωματερη, ΧΥΤΑ, δέν θέλει εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας αλλά ούτε ανεμογεννήτριες, ούτε φωτοβολταικά,
    ούτε το μουνί της μάνας του, αγαπητέ μου κύριε Πάλλη πώς θα βιοπορίσουμε ????
    Τί θα παράξουμε , πώς θα εισπράξουμε χρήματα ???? Θα βασιστούμε στις μαλακίες
    του ΚΚΕ και του Τσίπρα και θα γίνουμε όλοι π.χ. υπάλληλοι της κρατικής Ολυμπιακής ??? Πάμε γυρεύοντας να αναστήσουμε το φάντασμα του Χότζα και του Αλία ? νά κάνουμε την Ελλάδα του 21ου αιώνα Αλβανία ή Ρουμανία του Τσαουσέσκου?
    Θέλω να πιστεύω ότι είσαι φυσιολογικός και έχεις μόνο δύο χέρια οπότε σίγουρα δέν πρεσεύεις τις παραπάνω παπαριές.
    Τώρα ας έλθουμε στο θέμα μας. Ο Θεός, ο Σατανάς, ο Αλλάχ, οι μεγάλοι σεισμοί , ότι θέλεις πίστευε , μας χάρισε ένα καταπληκτικό θαλάσσιο μέτωπο, μήκους 60 χιλιομέτρων περίπου, απο Πειραϊκή μέχρι το Σούνιο . Ένα μέτωπο τέτοιου φυσικού κάλους που η Ριβιέρα δεν πιάνει μία μπροστά του. Λοιπόν αγαπητέ κύριε Πάλλη, εμείς σκατά στα μούτρα μας Τουριστική Χώρα !!!!!!! έχουμε αυτόν τον θησαυρό
    στο μεγαλίτερο μήκος του γεμάτο μπάζα και κυριολεκτικά σκατά, με τους γύφτους να κάνουν σουλάτσο , με διάφορους απατεώνες να έχουν στήσει τσίγκινα κιόσκια και να τα μοστράρουν για νυκτερινά κέντρα, μπουζουξίδικα, αντί να έχουμε φτιάξει τουριστικές εγκαταστάσεις πέντε αστέρων , υψηλών προδιαγραφών ούτως ώστε να
    έχουμε τουρίστες με χοντρά πορτοφόλια,( εδώ κύριε Πάλλη μου θέλω να σου θυμίσω ότι κάποιοι πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ πολιτικοί κάποτε λέγανε ειρωνικά τί θα γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης ?? και κάτι πιο ΜΑΛΑΚΕΣ συμπολίτες μας τους χειροκροτάγανε απο κάτω , έτσι κύριε Πάλλη μου για να μήν ξεχνιόμαστε), να βρούν
    δουλειά τα παιδιά μας, να δουλέψει η αγορά όλη, να εισπράξει και το κράτος τούς φόρους του . Αυτό έχουμε κύριε Πάλλη μου , αυτό πρέπει να πουλήσουμε.
    Τώρα αφου παγκοσμίως και διαχρονικά έχει αποδειχθεί ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία.,
    με όλα της τα αρνητικά (εδώ χρειάζεται το κράτος να είναι κέρβερος και όχι να τρέχει επιχειρηματικά Καζίνα, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια κ.λ.π.) είναι πιο παραγωγική απο το
    τέως Σοβιετικό μοντέλο του συγκεντρωτισμού και της ατελείωτης δημοσιουπαλληλίας ( εξ άλλου μόνοι τους πήρανε πρέφα την ουτοπία που υπηρετούσαν και μόνοι τους είπανε ασηχτήρ), μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας θα προχωρήσουμε.
    Ο λαός , αφου αυτό το μέτωπο θά είναι το μαγαζί που θα εισπράττουμε , θά κάνει τα μπάνια του στις παραλίες της Ανατολικής Αττικής, αν και κατα την γνώμη μου , με προσεκτικό σχεδιασμό μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τις δύο ανάγκες.
    Το θέμα περιβάλλον , δεν το συζητάω, οπωσδήποτε θα είναι πρώτο στη λίστα. Θα μελετήσουμε τις ζημιές που πάθανε αλλού, π.χ. Ισπανία, θα αντιγράψουμε πιθανόν τους Γάλλους και τους Ιταλούς, σίγουρα δεν υπάρχει δικαιολογία να το τραυματίσουμε. Αλλά και απο την άλλη δέν υπάρχει καμμία δικαιολογία να αφήνουμε αυτό τον εθνικό πλούτο στα μπάζα, τα σκατά και τους γύφτους.
    Διαβάζοντας το σχόλια των συναδέφων bloggers, κατάλαβα ότι μερικοί απο αυτούς δεν ξέρουν την περιοχή και νομίζουν ότι ο χώρος αυτός ανήκει στο Ελληνικό, εκεί που οπωσδήποτε πρέπει να γίνει το πάρκο,και μάλιστα διαπίστωσα ότι οι συγκεκριμένοι είναι και οι πιο φωνακλάδες, σαν τους πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ συμπολίτες μας, που χειροκροτάγανε τους ΜΑΛΑΚΕΣ πολιτικούς που λέγανε για τα γκαρσόνια της Ευρώπης.



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Γιάννη Πάλλη

    Διαβάζοντας την απέραντη ανοησιολογία εδώ, απο άτομα που δεν έχουν ιδέα για την αναφερόμενη περιοχή, που δεν έχουν κατά πάσα πιθανότητα δουλέψει ή στριμωχτεί από υποχρεώσεις... και που κατά πάσα πιθανότητα δεν αισθάνονται ευρωπαίοι, με κατέλαβε θλίψη...

    Μέσα απο όλους ξεχώρισα την απελπισμένη φωνή του CARTAIN που στην απόγνωσή του για την επικρατούσα υποκρισία και τα συμβαίνοντα, τα είπε ένα χεράκι σε όλους αν και κάπως αλανιάρικα..

    Θα θυμίσω την προσποιητή και τελικά εκ των πραγμάτων άσκοπη απεργία πείνας του Δημάρχου Ελληνικού.

    Είχα γράψει τότε οτι αν και συμπαθώ τον αγώνα του Δημάρχου θεωρούσα απόλυτα λαϊκίστικες τις πρωτοβουλίες του να κόψει τα κάγκελα προφύλαξης της παραλίας με θεατρινίστικες δηλώσεις και κινητοποιήσεις πάντα συνοδεία των καμερών των καναλιών...

    Πρόσφατα, διάβασα το με σπαραγμό ψυχής κείμενο ενός χειμερινού κολυμβητή της περιοχής που για πρώτη φορά μετα απο πολλά χρόνια σταμάτησε να κολυμπά λόγω της βρώμας και της δυσωδίας στην παραλία, που επέφεραν οι λαϊκίζουσες στρατιές των υποστηρικτών της απεργίας πείνας του Δημάρχου...

    Μια μητέρα που συνήθιζε να πληρώνει είσοδο για να έχει μια περιποιημένη παραλία στο Άγιο Κοσμά, φέτος συνάντησε βρωμιά, εγκατάλειψη, σπασμένα υπολείμματα καθισμάτων και σύριγγες ναρκομανών στην άμμο...!!!

    Αυτό είναι το άθλιο αποτέλεσμα του λαϊκισμού και της ψευτιάς των συνοδοιπόρων του Δημάρχου Ελληνικού...

    Αυτό ήθελαν οι συνασπισμένοι έμποροι της ανοησίας που έχουν καταφέρει να διοικούν σύμφωνα με τους κανόνες των βλακών...

    Είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοια άτομα... και ακόμα ποιο λυπηρό να νομίζουν οτι θα επαναληφθεί στην Ελλάδα το Σταλινικό μοντέλο του απόλυτου μονάρχη φασίστα... υπό το κάλυμμα μίας ψευδεπίγραφης πίστης στην κοινοβουλευτική δημοκρατία όπως συμβαίνει με το ΚΚΕ ή εκ των πραγμάτων ΦΚΕ... και τους ακραιφνείς συνοδοιπόρους του με τις επίσης ψευδεπίγραφες αποστάσεις τους απο την ορθοδοξία μια που το πηγαίνουν γύρω-γύρω αλλά πάντα Σύριζα για να είναι εντός του πνεύματος του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *