GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγενόπουλος και πολιτικοί...

. Του Νίκου Φλέτρα . Χθες ο ισχυρός και μεγάλος επιχειρηματίας Βγενόπουλος άφησε άναυδους τους αστέρες της πολιτικής με την σαφήνεια...

.
Του Νίκου Φλέτρα
.
Χθες ο ισχυρός και μεγάλος επιχειρηματίας Βγενόπουλος άφησε άναυδους τους αστέρες της πολιτικής με την σαφήνεια του και τις εμπεριστατωμένες απαντήσεις του. Φάνηκε καθαρά ότι οι καταγγελίες του νεαρού κ. Τσίπρα αλλά και του κ. Παπανδρέου περί τριγωνικής σχέσης με κυβέρνηση και D.T ήταν κορώνες ανεξέλεγκτες πολιτικών που καταρρακώνουν την πολιτική. Χαρακτήρισε επίσης παράνομη την τροπολογία της κυβέρνησης που περιόριζε τη συμμετοχή άλλου επενδυτή στο 20%, λέγοντας ότι και η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει την ίδια άποψη. Είπε ακόμη ότι δέχεται και τώρα να αγοράει τις μετοχές που πούλησε στην D.Τ., ακόμη και για 28 αντί για 26 ευρώ που πούλησε αρκεί να έχει και αυτός την ίδια συμφωνία εκδηλώνοντας έτσι την πικρία του για τη στάση της κυβέρνησης απέναντί του. Στην επίθεση που δέχθηκε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ για τις αγωγές που κατέθεσε εναντίον των αρχηγών τους, απήντησε με λεβεντιά ότι ο πολιτικός λόγος έχει όρια και καθορίζεται από το σύνταγμα και τους νόμους και ότι οι πολιτικοί δεν μπορούν να δυσφημούν χωρίς στοιχεία. Αν υπάρχουν στοιχεία να τα καταθέσουν.
Έτσι άφησε να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει αν δεν αναιρέσουν όσα έχουν πει εναντίον του.Αλλά τι να πει κανείς με τους πολιτικούς μας!!! Ακόμη και μετά από τη συζήτηση στη βουλή που τους τάπωσε κανονικά ο Βγενό, βγαίνοντας ο κ. Κακλαμάνης τέως πρόεδρος της Βουλής συνέχισε το ίδιο παραμύθι περί συμπαιγνίας MIG - κυβέρνησης.(κρίμα κ Κακλαμάνη ,τόσα χρόνια στην πολιτική , γαλουγηθήκατε με αμετροέπεια).
Εδώ θέλω από τον κ. Τσίπρα να δείξει την διαφορετικότητά του σαν νέος και αγνός πολιτικός και να ζητήσει συγνώμη για όσα υβριστικά είπε εναντίον του Βγενό και να τον παραδεχθεί το πανελλήνιο. Διαφορετικά θάναι και αυτός ένα από τα ίδια και χειρότερα ακόμη, γιατί είναι και νέος και έχει μπροστά του πολλά χρόνια να μας παραμυθιάζει!!
Οσο για τον κ. Παπουτσή που ρώτησε τον Βγενό για το θέμα των δομημένων ομολόγων αλλά και την πώληση τέτοιων στο ΤΑΞΥ από τη Marfin, καλά θα κάνει ο κ. Παπουτσής να ρωτήσει τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ, που είναι πλειοψηφία στο Δ.Σ του ΤΑΞΥ, τι έκαναν όταν τα χρήματα του ταμείου τους, πήγαιναν στα ομόλογα;; Αμάν πια μ'αυτούς τους πολιτικούς δεν ξέρουν τίποτε άλλο εκτός από ψέματα!!!
----------------------------------

28 σχόλια

  1. Υπάρχουν δυο πολύ σοβαρά θέματα. Ένα είναι η εξαπάτηση των μικρών καταθετών, αυτών που έχασαν σύμφωνα με την κατάθεση του κ.Βγενόπουλου λεφτά. Είναι ακόμα χειρότερα, γιατί αυτό γίνεται υπαιτιότητι όχι ενός απατεώνα επιχειρηματία, αλλά της ίδιας της κυβέρνησης του ελληνικού κράτους. Το δεύτερο είναι η μη δυνατότητα να απολαύσει κανείς την περιουσία του, όπως ορίζεται με την απαγόρευση της αγοράς ποσοστού άνω του 20% +1 μετοχή σε άνθρωπο που έχει ήδη αγοράσει το 20%, πράγμα αντίθετο και στο Σύνταγμα που προστατεύει την ατομική ιδιοκτησία, και πολύ περισσότερο την ευρωπαϊκή νομοθεσία, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν καταδίκες για τέτοιες ρυθμίσεις της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της Μεγάλης Βρετανίας και της Ισπανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε σε καλη μερια το χρημα που πηρεσς για τον κοπο που εκανες να γραψεις το βαθυστοχαστο αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΕΝΟ
    ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?
    ΛΑΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΜΕΜΗΣΟΥΝ.
    Η SIEMENS EIXE TEΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα

    Επιτέλους και ένα αστείο κείμενο μέσα στα τόσα μαύρα θλιβερά της ειδησεογραφίας.

    Νασαι καλά ρε μεγάλε Φλέτρα, ακόμα γελάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ PRESS
    ΧΑΠΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ,ΤΩΝ ΦΑΝΦΑΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
    ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ,ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ,
    ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ax βαχ...τα κορόιδα και οι γλύφτες αναζητούν νέα αφεντικά.

    Και γιατί ρε παλικάρι να ζητήσουμε συγγνώμη απ'τον Βγενόπουλο; Επειδή είπε ο ίδιος ότι δεν φταίει; Έχει τώρα το ίδιο ειδικό βάρος ο λόγος του Βγενόπουλου με την απόφαση ενός δικαστηρίου;

    Μήπως απλώς θέλεις να πιστέψεις τόσο σε κάποιον μεγάλο και τρανό που πιστεύεις αβασάνιστα τον Παναθηναϊκάρα και ισχυρό Βγενόπουλο.


    ¨Ητε παίδες ελλήνων...σωθήκαμεν..Εβρέθει ο ελλην Μπερλουσκόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αραβική πίτα

    Του Γιώργου Βέλτσου
    ------------------------
    ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ όποιος υποστηρίζει ότι στις καθ΄ όλα νομότυπες συναλλαγές επιχειρηματιών και Δημοσίου (τα μαύρα ταμεία εξαιρούνται) δεν υφίστανται στοιχεία απάτης, ή ότι οι επικαλούμενοι την απάτη (Γιώργος Παπανδρέου, Αλέξης Τσίπρας), εάν έχουν στοιχεία, οφείλουν να τα προσκομίσουν στον εισαγγελέα.
    Η απάτη στον νεοφιλελευθερισμό είναι δομικό του στοιχείο υπό τη μορφή της νομότυπης (προστατευόμενης και επιδοτούμενης) εκμετάλλευσης της υπεραξίας από την εργασία του μισθωτού.
    Εξ ου και το σηκωμένο δάχτυλο του Βγενόπουλου χθες στη Βουλή. Μου θύμισε ελληνικό σουβλάκι μέσα σε αραβική πίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιά τους αριστερούς φίλους που χλευάζουν το άρθρο του κ.Φλέτρα:

    Είναι χρησιμότερο να εξετάσετε αν, από την υπόθεση των αγωγών Βγενόπουλου, μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα,επωφελή γιά την Αριστερά. Π.χ., τι έχει περισσότερο νόημα, να καταγγέλλεται ένας επιχειρηματίας σαν απατεώνας, έτσι συνθηματολογικά και αποσπασματικά, ή να προσπαθούν τα στελέχη της Αριστεράς να βρίσκουν τα κατάλληλα λόγια γιά να εξηγήσουν στον κόσμο, ότι αυτό που λατρεύεται σαν Θεός (το κέρδος) δεν είναι τίποτα άλλο από νομότυπη κλοπή; Βέβαια, το πρώτο είναι εύκολο, το δεύτερο όχι. Πότε όμως θα απαιτήσουν οι αριστεροί από τους ηγέτες τους να 'μιλήσουν' μεν στον πολύ κόσμο, αλλά όχι με λεξιλόγιο και - κυρίως - με όρους καφενείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αραβική πίτα

    Του Γιώργου Βέλτσου

    AΡΑΒΙΚΗ ΨΩΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΒΕΛΤΣΟΣ.
    ΑΘΩΩΝΕΙ ΔΟΜΙΚΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ-SIEMENS,ΔΕΝ
    ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ,ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΔΟΜΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ,ΔΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΟΜΙΚΑ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΒΕΛΤΣΟ ΜΑΥΡΑ ΕΥΡΩ, ΜΕΣΑ
    ΣΕ ΠΙΤΤΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομιζω οτι δεν ειναι η Ντοϊτσε Τελεκομ που αγορασε τον ΟΤΕ, αλλα η Γερμανια!

    Διοτι η ΝΤ.ΤΕΛ. ειναι η Γερμανια η ιδια!

    Ο,τι δεν καταφεραν τα ναζιστικα στρατευματα, το καταφερνει σιγα σιγα η Γερμανια μεσω μιας "εταιρειας" της.

    Την ιδια τακτικη της Αργης Διεισδυσης εχουν υιοθετησει χιλιαδες αλλοδαποι που προστεθηκαν στους ηδη απο εκατονταετιες εδω εγκατεστημενους αλλοδαπους.

    Οι στρατιωτικες επιχειρησεις για κατακτηση εδαφων εχουν παραχωρησει τη θεση τους στην Απλη Μετακινηση!

    Οι Γερμανοι δεν ειναι δυνατον να αργουσαν να το αντιληφτουν αυτο!
    Σημερα εισβαλλουν σε ξενα εδαφη στελνοντας εταιρειες ή "μανατζερ".

    Οι Αγγλογερμανοι των ΗΠΑ βρισκονται ακομα στην εποχη - διοτι παντα επονταν της μητερας Ευρωπης - της βιαιης καταληψης εδαφων για εξασφαλιση ενεργειακων πορων με, ευνοϊκων ορων για τις ιδιες, δικτατορικη συναψη συμφωνιων και συμβολαιων. ( ντικτατους = υπαγορευμενος ).

    Μια σοβαρη οσο και εξευτελιστικη για τους Ελληνες συνεπεια αυτης της αλλαγης τακτικης, ειναι η υποβαθμιση των Ελληνων σε σουβλατζηδες. Ωσπου καποια μερα, ακομα κι αυτο θα μεταβιβαστει στα χερια των αρβανιτοβλαχων, των τουρκαλβανων και των σλαβων - που μεχρι σημερα ειχαν στα χερια τους τα καστανα το σαλεπι, το τυρι και το γαλα, καποιες γραμμες Ιονιο-Αδριατικη και τις μετα "μουσικης" κωλοτουμπες στα ιδιωτικα τους τηλεοπτικα σαβουροκαναλα.

    Οι αγγλοι και οι γερμανοι δεν θα σταματησουν βεβαια να απλωνουν τα ξερα τους σε ολοενα και περισσοτερα ξενοδοχειακα συγκροτηματα που ειναι και μια πιο ευπροσωπη ενασχοληση απο το να λειτουργουν ως αλβανικα (τραγουδιστικα κυριως ) ψωνια στις οθονες.

    Η Ελλαδα ολη
    μια βαρβαρικη αρενα
    Οι βλαχοσαξονες σε πληρη δραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 28 Μάϊος 2008 3:48 μμ

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΒΛΑΚΑ
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ.
    ΠΩΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ
    ΤΟΝ ΟΤΕ,ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέσσερα τηλεφωνήματα δέχτηκα χθες αμέσως μετά τη λήξη της κατάθεσης Βγενόπουλου στη Βουλή. Δύο από φίλους βουλευτές και δύο από δημοσιογράφους.

    Οι περιγραφές ήταν ίδιες. Οι βουλευτές περίμεναν τον Βγενόπουλο όπως οι γύπες που περιμένουν το θύμα να ξεψυχήσει για να το σκυλέψουν. Οι δημοσιογράφοι περίμεναν να δουν το «αίμα» να ρέει.

    Πέντε λεπτά όμως μετά την έναρξη της ομιλίας Βγενόπουλου το σκηνικό και οι ορέξεις είχαν αλλάξει.

    Δεν θα σας πω άλλες λεπτομέρειες, γιατί θα τις διαβάσετε αναλυτικά σε άλλο σημείο του αγαπημένου σας site. Μπορώ όμως να σας πω ότι οι φίλοι δημοσιογράφοι, μετά το τέλος της διαδικασίας, έψαχναν για ποδοσφαιρικούς τίτλους που όλοι είχαν να κάνουν με «γκολ Βγενόπουλου σε άδειο τέρμα»!

    koudounis@euro2day.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιά φανταστήτε, μάγκες, σκηνικό :

    Απ' τό ένα τέρμα, ο Βγενόπουλος.

    Απ' τό άλλο τέρμα, ο Τσίπρας, ο ... Παπουτσής κι' ο Μπαρμπα - Κακλαμάνης ...

    Ώχ, αδέρφια, σε λίγο θα ζητάω Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σύνταξη, απ' τόν Βγενόπουλο, τόν Σωκράτη, τον Βαρδή και τον Τζίγκερ ...

    Άντε ρέ ..Δημοκράτες, έτσι πού το καταντήσατε το ρημάδι το Κράτος μας, κωλοχανείο .., με τούς κουκουλοράφτες τούς Δαφέρμους σας ... και την πλέρια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο κύριος αυτός, (αυτός που μπαινοβγένει στον ΟΤΕ εννοώ),μου θυμίζει έναν Δόν μεγαλοακτήμονα του Μεξικού, που κατείχε στην περιουσία του περίπου 800.000 εκτάρια...πρέπει να δούλεψε πάρα πολλά χρόνια και πάρα πολύ στη ζωή του, για να αποκτήσει όλη αυτή τη γή.Δεν ξέρω αγαπητοί μου φίλοι για εσάς, εμένα πάντως δεν με κοροιδεύουν πλέον όλοι αυτοί οι κύριοι και εύχομαι μια ημέρα να έρθει ένας Πάντσο Βίλλα και πάλι και να μοιράσει τα εκτάρια στο φτωχό λαό εξαναγκάζοντας τον κύριο αυτόν, να υπογράψει ΛΕΥΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αναρωτιεμαι τι θα γίνει αν του κ. βγενόπουλου του πεσουν στα χερια αρχαιοτητες! θα τις πωλήσει σαν καλός εμπορος ή θα θυμηθεί οτι ειναι έλληνας?

    και ολοι εσεις οι θαυμαστές του, εμπιστευθείτε του τις συζύγους σας, ίσως τους αυξήσει την τιμή τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εχετε πλάκα μερικοί.
    Η παρουσία Βγενόπουλου, ήταν μια παρουσία, ενός λεφτά που δεν είχε τίποτε να μας πεί εκτός από το να κλαφτεί, γιατί δεν κατάφερε να βγάλει περισσότερα κέρδη.
    Τί το ενδιαφέρον είχε;
    Οτι με θρασύτητα μας είπε ότι έκανε μήνυση επειδή τον δυσφήμισαν ο Τσίπρας και ο Παπανδρέου;
    Μα δεν απάντησε, στο ερώτημα που του έχει τεθεί, μετά την συζήτηση για τον ΟΤΕ στην βουλή, για το γιατί δεν μήνυσε τον Πρωθυπουργό που στο κάτω κάτω, ήταν ο μόνος που δήλωσε ότι δεν ήθελε να πάει ο ΟΤΕ σε επιχειρηματία της "ποιότητάς του".

    Αν ο Τσίπρας και ο ΓΑΠ είπαν ότι δεν θέλαν ο ΟΤΕ να πάει στους ιδιώτες και στους Γερμανούς, ο Καραμανλής, δεν θα είχε πρόβλημα να πάει και σε ιδιώτη επιχειρηματία, αρκεί αυτός να μην είναι κάποιος σαν τον Βγενόπουλο.

    Και όμως δεν τόλμησε να κάνει και σ'αυτόν μήνυση. Κοτούλα ο Βγενό.
    Και δεν τόλμησε βέβαια επειδή ξέρει πως ο Καραμανλής τον έχει δεμένο, αφού τις απατεωνιές μαζί τις κάναν.

    Εκεί θα έδειχνε αν ενοεί το λογύδριο που έβγαλε για τα όρια των πολιτικών.

    Αν υπάρχουν όρια και αν έχει και τα απαραίτητα ...., θάπρεπε να είχε κάνει ήδη μήνυση.
    Αλλιώς ξέρουμε γιατί τις έκανε τις μηνύσεις.

    Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, Βγενούλα.

    Οταν θα μαθευτεί το παιχνίδι και σε ξαναφωνάξουν, να δούμε τι θάχεις να διδάξεις τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

    Μέχρι τότε γράφε μαλακιούλες να βλογάς τα γένια σου.

    Πάντως από την κατάθεσή του προκύπτει ότι έχει δίκιο το ΠΑΣΟΚ που μιλάει για βλάβη του δημόσιου συμφέροντος από το ξεπούλημα του Αλογοσκούφη.

    Αν είχε .... ο Ωγενό, θάπρεπε να είχε βγεί και να τάλεγε πρίν τον καλέσουν στην ακρόαση.

    Οταν μιλάς σε ακρόαση, λέγεται "κελάηδημα" Βγενόπουλε.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν καταλαβαινω μερικους
    Τι φταιει ο Βγενο, αν ο μαλακας ο Αλογοτετοιος, πηγε και εδωσε τετοιο ποσοστο του ΟΤΕ,που εκανε δυνατη την αγορα του απο τον οποιο Βγενοπουλο;
    Αν υπαρχει ενοχος, η κυβερνηση ειναι, οχι ο λεφτας.Αυτοι εχουν ΟΡΚΙΣΤΕΙ να διαχειριζονται εντιμα τα λεφτα του δημοσιου, οχι ο αλλος.
    Αλλα μερiκοι, φτιαχνονται, που εχουν τον "κακο" λεφτα και γουσταρουν να τον "πατησουν".
    Λαικισμος του κερατα δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι τσαμπουνάς ρε Θοδωράκη. Καταλαβαίνεις τι αρλούμπες γράφεις;
    Οι επιχειρηματίες που συμμετέχουν σε παιχνίδια με υπουργούς, έχουν κι'αυτοί ευθύνες.

    Στα λαικίστικα ελληνικά, λέγεται κομπίνα , διαπλοκή, αρπαχτή.
    Ποιός σου είπε ότι δεν έχει ευθύνη;
    Ο ΟΤΕ είναι εισηγμένη εταιρεία στο χρηματιστήριο και μόνο η εσωτερική πληροφόρηση, είναι αρκετή, σε άλλες χώρες για ποινικές διώξεις.

    Ασε Θοδωράκη, μην ανησυχείς για λαικιστές σαν εμένα, διότι θα εκπλαγείς κάποια στιγμή άσχημα και θα πρέπει να βάλεις τσίπα για να κυκλοφορείς, μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και παλι και να υπηρχε πληροφορηση, για μενα, η ευθυνη της κυβερνησης, ειναι παντα μεγαλυτερη, αφου επαναλαμβανω, αυτη εχει ορκιστει, οτι θα διαχειριστει εντιμα τα λεφτα μας, οχι ο αλλος.Γιατι παντα, οταν γινεται μια κομπινα, υπαρχει παντα μια διαβαθμιση στις ευθυνες.Και στις ποινες, βεβαιως, βεβαιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε έκανε να κοιτάς με θαυμασμό ένας άνθρωπος που παρά το ότι είναι μπλεγμένος στην υπόθεση με τα δομημένα ομόλογα -τρία ταμεία ήδη ληστεύονται από τον Βγενόπουλο-, τον έμπλεξε η κυβέρνηση και στην υπόθεση του ΟΤΕ.
    Πόσο ανόητος μπορεί να είναι κανείς για να μη καταλαβαίνει, ότι όταν από ένα μόνο ομόλογο έβγαλε ο Βγενόπουλος 7 εκατομμύρια ευρώπουλα. Τα μοίρασε τα ομόλογα η κυβέρνηση με την "αντικειμενικότητα" που υποτίθεται δείχνει η αγορά μετοχών του ΟΤΕ σε ύψος 20%;

    Καλά τις μετοχές. Είναι γάτος, δεν είχε εσωτερική πληροφόρηση, αλλά είναι ικανός και μόνο αυτός κατάλαβε, ότι πρέπει να φορτώσει ΟΤΕ. Με τα δομημένα ποιά "αντικειμενική διαδικασία" του δώρισε εκατομμύρια από τα ταμεία;

    Σύνελθε ρε Θοδωράκη, που θα με πείς και λαικιστή, επειδή εσύ έχεις πρόβλημα συμβιβασμού με την ΝΔ;
    Εκφράσου ελεύθερα. Βγάλε τον ρατσισμό και τον εθνικισμό σου ανοιχτά. Δεν χρειάζεται να το παίζεις αριστερός που σε προδίδουν επειδή τάχα μου κάνουν λάθη οι άλλοι.
    Το πρόβλημα είναι δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσύ βρε Χωριάτη με τη βλακεία που σε δέρνει μόνο ΠΑΣΟΚ θα μπορούσες να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εννοείται.

    Τα υψηλά νοήματα που δέρνουν εσένα, εγώ δεν τα διανοούμαι. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι χαρισματικοί σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aν εσυ καταλαβες, κατι που εγω, δεν, τι να πω, δεν ξερω.Εξ αλλου, αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.
    Οσον αφορα στις τυχον ευθυνες του οποιουδηποτε, αν υπαρχουν, ας καταλογισθουν και ας παει φυλακη. Τι με νοιαζει εμενα, μαζι τα φαγαμε;
    Εκεινο που με βουρλιζει παντα εμενα, ειναι η μαλακια αυτων που ψηφισαν το χοντρο, για να τους σωσει.
    Εγω παντως Πασοκ ψηφιζα, για 35 χρονια,(και πως θα μπορουσα να ψηφισω τους αλλους;)και ας εβριζα, ειδικα στις τελευταιες εκλογες, που πηγα ενα τεταρτο πριν κλεισουν οι καλπες, και κατοπιν πιεσεων απο συγγενεις, γιατι δεν ηθελα να παω καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ''ΠΑΣΟΚ ψήφιζα γιά 35 χρόνια''. Ο αριθμός απογοητευτικός, ο παρατατικός ελπιδοφόρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
    ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΛΕΦΤΗ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ,ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΑΣ.
    Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.
    ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *