GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσοι δημοσιογράφοι πληρώνονται...

. ...από έναν απλό δημόσιο Οργανισμό; . Βλέπω ότι γράφετε κατά καιρούς διάφορα για τις σχέσεις δημοσιογράφων - εξουσίας. Εγώ έχω μια απορί...

.
...από έναν απλό δημόσιο Οργανισμό;
.
Βλέπω ότι γράφετε κατά καιρούς διάφορα για τις σχέσεις δημοσιογράφων - εξουσίας.
Εγώ έχω μια απορία: Ένας απλός δημόσιος Οργανισμός που ασχολείται π.χ. με τα αγροτικά προϊόντα, από τις υπηρεσίες πόσων δημοσιογράφων έχει άραγε ανάγκη; Και ως εκ τούτου τους πληρώνει...
Λιγότερων ή περισσότερων από ...πενήντα;
Και τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρουν;
Ποιος θα μου λύσει αυτή την απορία; Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ίσως;
Ο Διαπορών

----------------

13 σχόλια

  1. Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ ΔΟΛΟΦΩΝΗΘΙΚΕ
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΤ ΕΣΑ.
    ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ
    ΣΕ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ.
    ΑΝ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΒΑ ΒΛΕΠΑΤΕ
    ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΚΟΙ
    ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
    ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΔΩΤΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΩΣΚΟΤΑ
    ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΣΦΗΝΙΑΣ Κ.Λ Π.
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ
    ΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
    ΜΑΖΙΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΗΤΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΤ ΕΣΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ?????????????
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΛΕΞ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΟΙ ΠΡΩΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΔΙΝΟΙ
    ΤΟΥΑΝΤ1 ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΟΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ
    ΥΑ ΛΙΓΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.....
    ΗΔΑΤΕ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ
    ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ Κ Λ Π
    ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΠΡΟΤΗΝΟΥΝΕ.....
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Μιχαλόπουλος δηλαδή δεν κράτησε αντίγραφα ούτε εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του να πάρει τα αρχεία από την Ελβετία.Αρα ή μαλάκας είναι(και προφανώς είναι διότι μόνο οι μαλάκες πάνε φυλακή) ή αντί για αρχεία κρατάει τ΄αρχίδια μου !!
    Ανώνυμε 6:11 είσαι κάργα αφελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NTROPI!!!! SE KATI KATHIKIA POU MONIMA SPILONOUN SIKOFANTOTAS TO PALIKARI POU EFIGE NORIS!!!!
    TON ALEKO..POU THA TON THIMOUNTE OSI EHOUN AKOMI LIGI TSIPA PANOTOUS !!!!
    TO PIOS DOULEVI TOUS ELLINES PROS IDION OFELOS INE OLOFANERO ....EKSELIHTIKE I ELLADA SE TOPO LISTON-APATEONON..
    OLI I XEFTILISMENI ..EHOUN KATSI STON SVERKO TOU ELLINA APO TOTE POU THIMATE..OLI EKI PANO POU ASKOUN EXOUSIA...ASELGONTAS STA NIATA ,TO MELON TIS ELLADOS , STOUS IDIOUS TOUS GONIS TOUS AKOMI E RE POUSTOFARA ...THARTHI SINTOMA O KEROS... POU DEN THA XERETE APO THA SAS ERTHI... ADERFIA DEN PA'I ALLO ...EDO KE TORA OPION NOMIZETE PARAMERISTETON YIA TA KALLA ,MIA K,EXO !!!!
    MONO ETSI THA DOUME NA SFIGSOUN I KOLI OTAN O LAOS PARI TIN TIHI STA HERIA TOU !!!!!!!!!!!!NE RE POUSTAKIA TOU KERATA -PRODOTES TON PATERON MAS !!!!!!!!!!!!!
    OLI EXO.. EKI...NA MIN SAS XEFIGI TIPOTA... OLA STIN FORA!!!!!!
    O KOSMOS STIN PINA ...KE SIS STO MEGALO FAGOPOTI..EHI GEMISI O TOPOS APO KARIOLES KE KARIOLIDES OUST !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σοσιαλιστική κοινωνία – Ελλάς

    Περιγραφή του οράματος της ΠΑΣΟΚικής ιδανικής σοσιαλιστικής κοινωνίας –Τι οραματίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου και έχτισε το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια στην εξουσία.

    Έτσι, για να ξέρετε τί ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια.

    Η «ιδανική σοσιαλιστική κοινωνία» που δημιούργησε το κίνημα «του λαού και του εργάτη» στην Ελλάδα περιγράφεται με απλά λόγια στο ρητό «Να δουλεύουν οι μισοί, για να ζουν οι άλλοι μισοί», η καλύτερα «να ζουν οι μισοί εις βάρος των άλλων μισών, και όλοι μαζί εις βάρος των παιδιών τους».

    Οι πρώτοι, τα παραγωγικά μέλη αυτής της κοινωνίας (=παραγωγοί πλούτου), είναι όλοι αυτοί οι οποίοι απασχολούνται στον Ιδιωτικό τομέα (Ιδιωτικοί υπάλληλοι, Έμποροι, Βιοτέχνες, ΕΕ κτλ). Όλοι αυτοί θα δουλεύουν για τους άλλους μισούς Έλληνες, αυτούς οι οποίοι «απασχολούνται» στον Δημόσιο Τομέα (=καταναλωτές πλούτου).


    Οι μισθοί των Δ.Υ. θα είναι υπερδιπλάσιοι των αντιστοίχων των Ι.Υ. Παράλληλα οι ασφαλιστικές εισφορές των μελών του παραγωγικού ιστού αυτής της χώρας (=ιδιωτικός τομέας) θα είναι πολλαπλάσιες από όλες τις άλλες αντίστοιχες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Το δημόσιο και ο ανώμαλος τρόπος σκέψης του ΝεοΈλληνα

    Η φορολογία των φυσικών προσώπων θα είναι η υψηλότερη από τις αντίστοιχες των χωρών της Ε.Ε. Μόνο έτσι θα χρηματοδοτήσει το κράτος τα εφάπαξ επιδόματα των Δ.Υ.

    Οι Δ.Υ. θα «απασχολούνται» 4 ημέρες την εβδομάδα (βλέπε σχέδια Ανδρέα Παπανδρέου στην στήλη ΠΑΣΟΚ και ΕΡΓΑΣΙΑ), ενώ οι Ι.Υ. θα δουλεύουν 6 ή 7 ημέρες την εβδομάδα.

    Όποιος δεν απασχολείται στον Δημόσιο Τομέα θα θεωρείται πολίτης Β' κατηγορίας, άχρηστος και ανίκανος, και εάν δεν έχει στην κατοχή του περιουσιακά στοιχεία από γονικές παροχές θα θεωρείται καταδικασμένος να ρεύει σε έναν υποανάπτυκτο τριτοκοσμικό ιδιωτικό τομέα. Θα δουλεύει για 700 ευρώ το μήνα σαν το σκύλο, για «την Ελλάδα ρε γαμώτο».

    Οι νέες γενιές θα πληρώνουν με εφάπαξ φορολογία για τα χρεολυσία των δανείων του μεγάλου αείμνηστου ηγέτη της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου.

    Η χώρα δεν θα στηρίζεται σε έναν μεγάλο ιδιωτικό τομέα, αποτέλεσμα της πλήρους ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ της χώρας από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τα βάρη των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, των χρεών και των εξοχικών των Δ.Υ. καλούνται να σηκώσουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες ιδιώτες. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

    Στόχος και όνειρο όλων των νέων αυτής της χώρας θα είναι πλέον μόνο το Δημόσιο. Μόνο έτσι θα πάει αυτή η χώρα «μπροστά». Μέχρι να βουλιάξει τελείως.

    Ακόμα και οι θέσεις για σκουπιδιάρηδες στον Δ.Τ. θα απαιτούν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, γνώσεις Αγγλικών επιπέδου Proficiency, γνώσεις πληροφορικής, πολυτεχνική ιδιότητα και αναγνώριση τέκνου οικογένειας εθνικής αντίστασης με τον Δημοκρατικό στρατό του Άρη Βελουχιώτη». Επίσης πιστοποιητικό ότι οι γονείς του υποψηφίου ήταν αγωνιστές του 81, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εκείνης της περιόδου δηλαδή. Έτσι για να εφαρμοστεί η... "αξιοκρατία με τον ΑΣΕΠ".

    Τα εφάπαξ και τα εξτρά επιδόματα των Δ.Υ. θα τριπλασιαστούν. Για μια «δίκαιη κοινωνία». Παράλληλα θεσμοθετείται το ιδιωτικό φροντιστήριο για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ( για μια «δωρεάν παιδεία» ), το φακελάκι στα δημόσια νοσοκομεία ( για μια «δωρεάν υγεία» ) και το γρηγορόσημο σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ( για «την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη» ).

    Όπως και επί Ανδρέα Παπανδρέου, όποιος εργοδότης στον Ιδιωτικό τομέα τολμήσει να δώσει παραπάνω μισθό σε υπάλληλό του θα οδηγείται στα δικαστήρια, θα κλείνει οριστικά και αμετάκλητα η επιχείρησή του και ο ίδιος θα οδηγείται στις φυλακές.

    Για μια «δίκαιη κοινωνία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kala ta les peri pasok file apo panw mono pou synexeia kanoun oi neodhmokrates twra opote poia h lysh mia mountza se olous kai se ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TO TI EKANE O ANΔΡΕΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ SUPER MARKET ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΙΑΝΕΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΩΙ -ΠΡΩΙ ΣΤΟ BLOG.ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ;ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ;ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΔΡΩΤΑ!!!!!ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΗΛΗΘΙΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΑΛΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟ ΤΡΟΠΟ...........!!!ΠΑΝΤΩΣ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ....!!!!!!ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ!Η ΕΠΟΧΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΣΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ!!!!!!!!ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα πάντως πάρα πολλοί ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ? ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑΥΤΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΗΓΗ: ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο Κος ΜΑΚΗΣ, Ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ, ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ, ΣΕ ΜΕΓΑΛ/ΤΙΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ. ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ Ο Κος ΜΑΚΗΣ, ΠΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 5.000.000. ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΔΕΞΙΩΝ? ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ Κε ΜΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ? ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΗΤΑΝ Κε ΜΑΚΗ: ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΕΤΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΠΑΠΙΑ. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ... ΤΟΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσοι είναι τελικά , δύο , τρείς , χίλιοι δεκατρείς?
    Eίναι και αγωνιστές βέβαια , δεν χώραγαν όλοι οι αριστεροί στο Πασόκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *