GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδώ ...πλατεία Συντάγματος!

.. Όταν η Δημοτική Αστυνομία ...παρκάρει σε πεζόδρομο! .. Πολύ καλά κάνει η Δημοτική Αστυνομία και γράφει τα αυτοκίνητα που παρκάρουν παρά...

..
Όταν η Δημοτική Αστυνομία ...παρκάρει σε πεζόδρομο!
..
Πολύ καλά κάνει η Δημοτική Αστυνομία και γράφει τα αυτοκίνητα που παρκάρουν παράνομα.
Εγώ είδα όμως χθες βράδυ αυτοκίνητο (βανάκι) της ίδιας της Δημοτικής Αστυνομίας να έχει παρκάρει (παράνομα προφανώς) σε πεζοδρομημένη πάροδο της Ερμού, στην πλατεία Συντάγματος.
Οδηγός και συνοδηγός έπιναν τον καφέ τους σε κοντινό καφέ...
Αυτούς ποιος θα τους γράψει;
Ο Συνταγματάρχης
----------------

8 σχόλια

  1. Regio imperio duo sunto, iique praeeundo iudicando consulendo praetores iudices consules appellamino. Militiae summum ius habento,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTIGRAFH...
    Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τον Τομέα Περιβάλλοντος του κόμματος διοργανώνουν σήμερα ολοήμερη εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος, για το περιβάλλον , το κλίμα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας και προβολή DVD, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτρια, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα ¨Περιβάλλον και κλιματική αλλαγή¨. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 8.30 το βράδυ με ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου.
    Περνώντας από το Σύνταγμα είδαμε τον πιστό αγωνιστή του ΠΑΣΟΚ τον Λευτέρη Κονδύλη από το Αγρίνιο να συμμετέχει με τον τρόπο του στις κινητοποιήσεις για το περιβάλλον : με την ντουντούκα έπαιζε λόγους του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Απότι γνωρίζουμε του είχε πει ο ίδιος ο Ανρέας Παπανδρέου να παίζει την φωνή του μετά τον θάνατό του και ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ δεν ξέχασε την επιθυμία του μεγάλου ηγέτη....
    Γι'αυτή του την πίστη στον Αντρέα Παπανδρέου ο Λευτέρης πλήρωσε ακριβά...κάποιοι αντίπαλοι του διάλυσαν την οικογένεια, του πήραν την περιουσία του, τα αμάξια του, τα παιδιά του, (ta opoia ekmetaleyontan kapoioi politikoi sto Agrinio opos o Rokofylos) τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο (h kyria Lalioti pros ntroph ths) όταν αντέδρασε και τέλος του έκαναν έξωση από το σπίτι του για να τον αποτελειώσουν......(και τους ενημερώνουμε να τον αφήσουν ήσυχο...γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και έχουμε ράμματα για την γούνα τους)!!!!
    Ας ελπίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης θα δώσουν λύση στα χρόνια προβλήματα του έντιμου αγωνιστή Λευτέρη Κονδύλη (ο οποίος γνωρίζει πολλά...για τους προδότες του ΠΑΣΟΚ opos tous dexious astynomikous pou einai exo apo ton Xarilaou Trikoupi) ) και θα σταματήσει τους πολλούς εσωκομματικούς διώκτες του Ανδρεοπαπανδρεικού Λευτέρη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Συνταγματάρχης

    EΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. prota apo ola na legontai astinomia autoi oi katsiapliades tou dimou einai prosboli gia tin kanoniki astinomia.. securitakia tou dimou einai pou filisane podies gia na broune douleia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς όλοι να πούμε τους έχουμε γράψει προ καιρού καθ' οτι έχουν νόμιμο δικαίωμα εξ ολοκήρου οπως και σ' όλες τις χώρες.
    Περιμένουμε να τους γράψετε κι εσεις κύριε καταστηματάρχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελλάς το Μεγαλείο σου.
    Κανένας δεν μπόρεί να τους πειράξει, να τους τιμωρήσει. Κανονικά πρέπει να πάρουν κλήση την οποία (φυσικά) θα πληρώσει ο ίδιος ο οδηγός. Οχι ο μα....ας Λαός.
    Να του γίνει κράτηση από το μισθό του ποσό ίσο με τ ποσό της κλήσης.
    Μόνο τότε θα υπάρχει σεβασμός.
    Αλλά τι κάθομαι και λέω. Στην Ελλάδα ζούμε. Εδώ επικρατεί καθεστώς ατιμωρησίας.

    Υ.Γ. Ο υπάλληλος ήταν σε ώρα υπηρεσίας, γιατί να χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Αρα λουφάριζε. Αν δεν ήταν σε ώρα υπηρεσίας και πήγε να πιει έναν καφέ, γιατί πήρε από την υπηρεσία το αυτοκίνητο του Δήμου και δεν πήρε το δικό του.
    Θα τον τιμωρήσει ο προϊστάμενός του, ο διευθυντης του Δήμου, ή ο Δήμαρχος.
    Μπα....
    Θα είναι σίγουρα κανένα κομματόσκυλο από αυτούς που υπάρχουν παντού στο δημόσιο τομέα και λύνουν και δένουν.
    Περαστικά μας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΣΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΡΟΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φωτοshopιά του κ@λου Συνταγματάρχη !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *