GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ελιά και η μαύρη εργασία...

... των 50 ευρώ! Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, αξιότιμη κυρία υπουργέ Απασχόλησης κ Κοινωνικής Προστασίας, κύριοι Πρόεδροι κομμάτων τη...

... των 50 ευρώ!

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, αξιότιμη κυρία υπουργέ Απασχόλησης κ Κοινωνικής Προστασίας, κύριοι Πρόεδροι κομμάτων της Αντιπολίτευσης, αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές, συνδικαλιστές και πουλημένοι εργατοπατέρες, αξιότιμοι κύριοι μεγαλοκαρχαρίες.

Πρωτομαγιά …
…ημερομηνία σταθμός για τους αγώνες υπέρ των δικαιωμάτων του εργαζομένου.
Κι όμως εν έτη 2008 ο εργασιακός Μεσαίωνας ακμάζει στην χώρα μας. Υπό τον φόβο της απόλυσης και εγκλωβισμένοι σε κλίμα τρομοκρατίας, φτωχοί οικογενειάρχες ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ σε δουλεία και όταν ζητούν τα δεδουλευμένα τους βρίσκονται αντιμέτωποι με απειλές.
Επιφανής εργοδότης στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα την Νεάπολη Αγρινίου, φροντίζει να επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Ο κύριος Νάκος, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της επιχείρησης NAKOLIV – Greek Edible Olives http://www.nakoliv.gr/ , παντοδύναμος στον χώρο της εκμετάλλευσης βρωσίμων ελαιών και Πρόεδρος
του Συλλόγου Εξαγωγέων-Τυποποιητών και Εμπόρων Βρώσιμων Ελιών(Σ.Ε.Τ.Ε.Β.Ε.) έκανε την χάρη και την μεγάλη θυσία να δώσει φέτος Δώρο Πάσχα στους 30 εργαζόμενους του εργοστασίου του, σε αντίθεση με άλλες χρονιές που καταστρατηγώντας όλα τα εργασιακά δικαιώματα και αδιαφορώντας για την Εργασιακή Νομοθεσία, δεν τους έδινε δεκάρα.
Δυο μέρες πριν το Πάσχα λοιπόν, οι εργαζόμενοι της NAKOLIV παρέλαβαν το αστρονομικό ποσό των 50 ευρώ ως Δώρο Πάσχα. Είναι μια ανταμοιβή τους για όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύουν σαν σκυλιά, σε ένα εργοστάσιο που λειτουργούσε επί σειρά ετών χωρίς τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, γεγονός για το οποίο ο ΕΦΕΤ έχει επιβάλλει στο παρελθόν χρηματικό πρόστιμο.

http://www.efet.gr/deltio273.html
Χρηματικό πρόστιμο ύψους € 10.000 στην επιχείρηση «Γ. & Σ. & Α. ΝΑΚΟΣ» , βιομηχανία επεξεργασίας και τυποποίησης βρώσιμων ελιών, 4ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου-Ιωαννίνων. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας με την επωνυμία «Γ. & Σ. & Α. ΝΑΚΟΣ». Επίσης, εντοπίστηκαν σοβαρές αποκλίσεις από τους Γενικούς Κανόνες Υγιεινής.
Ως, πολίτες της πόλης του Αγρινίου δεχτήκαμε τις παραπάνω καταγγελίες και καταγγέλουμε ενώπιον σας, την Μαύρη Εργασία που υιοθετεί ο εν λόγω δισεκατομμυριούχος εργοδότης και καλούμε όλους εκείνους που κόπτονται για τα δικαιώματα του Έλληνα εργαζομένου να καταδικάσουν την Χούντα της Ελιάς.
Το ευτελές ποσό των 50 ευρώ, ας το χρησιμοποιήσει ο κύριος Νάκος για να γεμίσει το ρεζερβουάρ της πολυτελούς MERCEDES που αγόρασε πρόσφατα(αξίας 90.000 ευρώ) και όχι για να εκβιάζει φτωχούς εργάτες.
Τέλος, καλούμε τους τοπικούς βουλευτές να ξυπνήσουν και να υπερασπιστούν τον φτωχό εργάτη που σαπίζει στους υγρούς χώρους του εργοστασίου υπό το άγρυπνο βλέμμα των καμερών που καταγράφουν κάθε του κίνηση.


Με τιμή, ανήσυχοι Αιτωλοακαρνάνες

-----------------------------------------------

15 σχόλια

  1. Συγκλονιστική καταγγελία.
    Κατα πάσα πιθανότητα ισχύει στο απόλυτο, όχι μόνο σε αυτό το εργοστάσιο αλλά σε όλα τα εργοστάσια.
    Δυστυχώς η φτωχολογειά, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και είναι έρμεο στις ορέξεις των αφεντικών-κεφαλαιοκρατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o nakos einai sthn aitolia kai oxi sthn akarnania.
    ara exoyme anisixous aitolous....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
    Α ΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΟΥ ΦΤΖΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A RE XARAMOFAHDES O NAKOS SAS EKANE ANTHROPOUS.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I feel sorry for Mr. Nakos that he has to pay 50.Euro,each one of his workers. Why the government doesn't do something, so people from third world countries, come once a year, do the job and go back home.We live in a free economy environment. Low skill or no skill jobs can't be paid that sort of money, ops don't though tomatoes they are expensive that time of the year, and don't get angry if you don't have a private insurance ,in case of a heart attack. How would employment conditions be, if Greece wasn't a E.U member ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως, πολίτες της πόλης του Αγρινίου δεχτήκαμε τις παραπάνω καταγγελίες και καταγγέλουμε ενώπιον σας, την Μαύρη Εργασία που υιοθετεί ο εν λόγω δισεκατομμυριούχος εργοδότης και καλούμε όλους εκείνους που κόπτονται για τα δικαιώματα του Έλληνα εργαζομένου να καταδικάσουν την Χούντα της Ελιάς.
    Το ευτελές ποσό των 50 ευρώ, ας το χρησιμοποιήσει ο κύριος Νάκος για να γεμίσει το ρεζερβουάρ της πολυτελούς MERCEDES που αγόρασε πρόσφατα(αξίας 90.000 ευρώ) και όχι για να εκβιάζει φτωχούς εργάτες.
    Τέλος, καλούμε τους τοπικούς βουλευτές να ξυπνήσουν και να υπερασπιστούν τον φτωχό εργάτη που σαπίζει στους υγρούς χώρους του εργοστασίου υπό το άγρυπνο βλέμμα των καμερών που καταγράφουν κάθε του κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς ένα ακόμη θλιβερό φαινόμενο προύχοντα "επιχειρηματία"(ωραίο τίτλο δεν έχουν βρεί για να δηλώσουν την ιδιότητα του κλέφτη;).
    Γιατί πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή εικόνα των πάσης φύσεως "επιχειρηματιών" στη χώρα μας, οι οποίοι αδίστακτα λυμαίνονται τα πάντα και τους πάντες (από εργαζόμενους Έλληνες και κυρίως ξένους πάνω στους οποίους έχουν χτίσει τον πλούτο τους, ως τον κρατικό κορβανά , το περιβάλλον, τους παραγωγούς, τον καταναλωτή κ.α.)
    (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΝΑ ΤΥΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣ 1€ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ-ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 3-4,5 €. ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕ 2 € ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΠΑΛΙ 1€ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ 6-9€ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ! ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ 4-7 € ) (ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!)
    Οι ‘σοφές’ τους επιχειρηματικές κινήσεις έγκειται στην απατεωνιά τη σύναψη ‘μαύρων’ συμφωνιών για απορρόφηση κονδυλίων και ουσιαστικά την μηδενική συγκρότηση μελλοντικής προοπτικής, παραγωγής και ανάπτυξης.
    Οι περισσότεροι από αυτούς, μικροί και μεγάλοι, έχουν κατασπαράξει τα ευρωπαϊκά κονδύλια και τα έχουν αναλώσει σε βίλες, κότερα , υπερπολυτελή αυτοκίνητα και ατέλειωτο φαγοπότι, ανακυκλώνοντας το χρήμα και όχι χρησιμοποιώντας το για ανάπτυξη με εθνική προοπτική.
    Στήνουν άθλιες επιχειρήσεις στο πόδι, από όλες τις απόψεις , εκμεταλλευόμενοι άγρια τους υπόλοιπους συνανθρώπους τους, έχοντας δημιουργήσει την γενιά των 700€.Ζητάνε από τους νέους ανθρώπους προσόντα όπως μεταπτυχιακά, διδακτορικά κτλ και για όλους σκληρή δουλειά με απάνθρωπες συνθήκες.
    Αν αυτό δεν λέγεται αποδόμηση της χώρας, αφού οι διάφοροι αλλοδαποί που με την κατάσταση αυτή στέριωσαν (ναι με σκληρές συνθήκες όντως ) καταφέρνουν να βγάζουν 4000- 5000 € το μήνα , τότε πως λέγεται;
    Δυστυχώς οι παραπάνω κύριοι αποτελούν το σοσιαλιστικό παπανδρεϊκό λαό !!! που θα έβλεπε καλύτερες μέρες και που φυσικά και με την παρούσα κυβέρνηση …..
    Αποτελούν αυτοί οι κύριοι το παράδειγμα των εθνικών ευεργετών κατά το παρελθόν αλλά ΑΝΑΠΟΔΑ…………………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η «αριστερή στροφή», που έχουν εσχάτως διαπιστώσει διάφοροι τζιτζιφιόγκοι, συνεχίζεται ακάθεκτη: έπειτα από δεκαέξι χρόνια κεντροαριστερής δημαρχίας, η Ρώμη εξέλεξε προχθές έναν Ακροδεξιό δήμαρχο! Και επειδή δημοτικές εκλογές έρχονται και στην Αγγλία, η «αριστερή στροφή» προδιαγράφεται πλήρης: οι Συντηρητικοί προηγούνται στις δημοσκοπήσεις ακόμα και στο Λονδίνο.

    Προ ημερών, μετά τις εκλογές στην Ιταλία, ορισμένοι αποφάνθηκαν ότι ο Μπερλουσκόνι κέρδισε επειδή οι αντίπαλοί του δεν ήταν όσο Αριστεροί έπρεπε, αφού η απερχόμενη κεντροαριστερή κυβέρνηση Πρόντι δεν υπηρέτησε με αρκετό φανατισμό τα λαϊκά συμφέροντα.

    Ο συλλογισμός αυτός διεκδικεί εύσημα πολιτικής ανοησίας. Υπονοεί, δηλαδή, ότι οι ιταλοί ψηφοφόροι έψαχναν στην κάλπη κάποιον πολύ Αριστερό, αλλά επειδή οι Αριστεροί δεν ήταν αρκετά Αριστεροί, προτίμησαν να ρίξουν δαγκωτό... Σίλβιο! Μου θυμίζει την άλλη μεγαλοφυή πολιτική διάγνωση ότι οι Ελληνες ψηφίζουν τον Καραμανλή επειδή το ΠαΣοΚ δεν είναι επαρκώς Αριστερό. Επί της ουσίας, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα! Διότι, όπως προκύπτει, οι παθιασμένες «αριστεράντζες» της Ιταλίας δεν ψήφισαν απλώς Μπερλουσκόνι για να τιμωρήσουν τους Αριστερούς οι οποίοι δεν είναι Αριστεροί, αλλά μαύρισαν και τους συνασπισμένους Ακροαριστερούς οι οποίοι κατηγορούσαν κι αυτοί τους άλλους Αριστερούς ότι δεν είναι αρκετά Αριστεροί. Με αποτέλεσμα, οι ορίτζιναλ Αριστεροί να μη βρουν την ψήφο τους και να μείνουν εκτός Βουλής, σε αντίθεση με τους λιγότερο ορίτζιναλ Αριστερούς, οι οποίοι τα πήγαν αξιοπρεπέστερα στις εκλογές.

    Η ποιότητα αυτών των αναλύσεων δεν με συναρπάζει αλλά ούτε με εκπλήσσει. Στηρίζονται όλες στην αναπόδεικτη παραδοχή πως το αριστερότερο είναι εξ ορισμού καλύτερο και ότι οι άνθρωποι αναζητούν το αριστερότερο. Οτι το φυσιολογικό είναι να ψηφίζουν οι άνθρωποι όσο πιο αριστερά γίνεται κι ότι κάτι στραβό συμβαίνει όταν δεν το κάνουν. Αμ δε! Δεκαετίες πασχίζουν οι ενδιαφερόμενοι στην Ελλάδα, αλλά ο Συνασπισμός είδε διψήφιο νούμερο μόνο προσφάτως, μόνο στις δημοσκοπήσεις και μόνο επειδή το ΠαΣοΚ το έριξε στο σορολόπ. Οσο κυβερνούσε ο «Δεξιός»Σημίτης με το ζόρι έπαιρναν 3% για να μπουν στη Βουλή. Από πού προκύπτει λοιπόν ότι οι ψηφοφόροι αναζητούν το «αριστερότερο» κι ότι αποδοκιμάζουν το «λιγότερο αριστερό»;

    Κάπου το παραμύθι κολλάει. Απ΄ ό,τι φαίνεται άλλα πράγματα αναζητούν οι άνθρωποι όταν ψηφίζουν και με άλλα κριτήρια επιλέγουν Καραμανλή ή Μπερλουσκόνι. Διαφορετικά θα μας κυβερνούσε το ΚΚΕ. Αλλά δεν μας κυβερνάει. Και γι΄ αυτό δεν βλέπω τον λόγο γιατί πρέπει να υποδύονται το ΚΚΕ εκείνοι που θέλουν να μας κυβερνούν.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλά ο επιχειρηματίας τη δουλεια του κάνει....

    Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω: Ελεγκτικοί μηχανισμοί υπάρχουν σε αυτό το μπουρδελοκράτος ;

    Η όλοι κάθονται και κοπροσκυλιάζουν μέσα σtα γραφεία τους ;

    Ξεχαρβαλωμένο ελληνικό δημόσιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:46

    Αν απελαθούν όλοι οι παρανόμως εργαζόμενοι στην Ελλάδα αλλοδαποί θα καταρεύσει η γεωργική παραγωγή στην Ελλάδα .
    Ποιοί νομίζετε ότι καλλιεργούν ΟΛΑ τα χωράφια μας ;
    Οι δήθεν ταλαίπωροι Έλληνες αγρότες στην συντριπτική τους πλεοψηφία με άλλες ''μπίζνες'' ασχολούνται και στα χωράφια μοχθούν λαθρομετανάστες .

    Αναγκαστικά και η αστυνομία κάνει το κορόιδο.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φυσικά δεν αναφέρομαι στην Αστυνομία, αλλά στην Επιθεώρηση Εργασίας και στους επιθεωρητές ασφαλείας και υγιεινής στο χώρο της εργασίας.

    Υπάρχουν τέτοιοι υπάλληλοι;
    Που βόσκουν ;
    Aν δεν ελέγχουν, ας προβληματιστεί ο αρμόδιος υπουργός κι ας βρεί μια λύση. Εγώ, ως πολίτης, τι φταίω και γίνομαι κοινωνός επί μονίμου βάσεως αυτής τη σαθρής πραγματικότητα που με δηλητηριάζει καθημερινά;

    Tι δουλειά έχει η αστυνομία με τέτοια θέματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 24 ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΠ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 4. ΑΝΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ(ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ. ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ. ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΘΗΛΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΤΑ, ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ.
    ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Ο κ.ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ και οι λακέδες λογιστές του ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ και έχουν στα χέρια τους αποδείξεις ότι οι εργάτες εισέπραξαν το νόμιμο δώρο του Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. HELLOOOO!!!!!!!!
    HELOOOOO!!!!!!!!

    Mr Karamanliiis ! !!!!

    Are you still here!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ντοπή, αίσχος δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να βρίσκονται έξω και να κυκλοφορούν ελεύθεροι....!!! Μπράβο σε όσους είχαν το θάρρος και την αξιοπρέπεια να το καταγγείλουν το γεγονός!Δυστυχώς στην σημερινή εποχή που ζούμε υπάρχουν πάρα πολύ κλέφτες που ζουν εις βάρος του κοσμάκη!Ζουν και βασιλεύουν με τις βίλες και τα πανάκριβα αυτοκίνητα και οι άλλοι πεινάνε στους δρόμους!ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *