GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μεγαλύτερη νίκη ...του εργαζόμενου

. ...η αποτυχία των συγκεντρώσεων χθες! . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Έχω την αίσθηση ότι ο πιο έντονος τρόπος αντίδρασης απέναντι στο κ...

.
...η αποτυχία των συγκεντρώσεων χθες!
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Έχω την αίσθηση ότι ο πιο έντονος τρόπος αντίδρασης απέναντι στο κατέστημενο αλλά και η πιο καθαρή ένδειξη ότι η πλειοψηφια της κοινωνίας αντιμετωπίζει με το ίδιο ποσοστό απέχθειας και το πολιτικό σύστημα αλλά και τους συνδικαλιστές ήταν η χτεσινή αποκαρδιωτική και μίζερη συγκέντρωση των συνδικαλιστικών φορέων στο κέντρο της αθήνας με αφορμή την επέτειο της Πρωτομαγιάς. Ένα συνδικαλιστικό κίνημα που τελεί υπο πλήρη εξάρτηση με οτιδηπότε συμβολίζει την παρακμή, τον συντηρητισμο, τις πελατειακές σχέσεις, την απουσία σύγχρονων διεκδικητικών μέσων αλλά πάνω απο όλα την απουσία καθαρών προσώπων που θα μπορούσαν να αναλάβουν τονεκσυγχρονισμό του συνδικαλιστικού κινήματος.
Υπό αυτήν την έννοια η χτεσινή αποτυχία των εκδηλώσεων για την πρωτομαγία ήταν η πρώτη νίκη της κοινωνίας των πολιτών. Η πρώτη νίκη όλων αυτών που νιώθουν ντροπή να ''διεκδικούν'' τα αιτήματα τους μικροαστοι παραγοντιστικοί που αναγορεύουν ως υψιστη κατάκτηση στη ζωή τους την μεταγγραφή απο τον συνδικαλιστικό στο πολιτικό στίβο. Η πρώτη νικη ολων αυτών που νιώθουν ντρόπη να εκπροσωπουνται απο κομματικά ενεργούμενα που θεωρούν εργασιακή εμπειρία τον παραγοντισμό στα υπόγεια των κομματικών μαγειριών.
Το κρίσιμο σημείο ομως ειναι αν θα βρεθεί ο κατάλληλος πολιτικός μηχανισμός που θα διαχειριστεί την απάθεια του μέσου ελληνα και θα την μετουσιώσει σε σύχρονο πολιτικό ριζοσπαστισμο. Δεν γνωρίζω ποιοι μπορούν να το καταφέρουν.
Χθες κατάλαβα ποιοι σίγουρα οχι μονο δεν μπορούν αλλά δεν πρέπει καν να τους επιτρέψουμε να προστατευσουν.
-------------------------------

21 σχόλια

  1. "...αντίδρασης απέναντι στο κατέστημενο..
    ...την απάθεια του μέσου ελληνα .."

    Χιλιοειπωμένες κοινοτυπίες, ΠΑΝΤΑ όμως σφόδρα επικίνδυνες...
    Επικίνδυνο άρθρο, καταστροφικές απόψεις γιά τόν "λαό", εν ονόματι και γιά το συμφέρον τού οποίου υποτίθεται ότι μιλάει.
    Η άνευ όρων απενοχοποίηση τού κυρίως ένοχου πόπολου, γνώριμη τακτική γιά τον αενάως "λαογλύφοντα" κ. Λουτράδη...
    Άντε να κονομήση γρήγορα, όπως τόσοι "επιτυχημένοι" άλλοι με την ίδια τακτική, να δούμε την συνέχεια τού έργου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος βρήκε βήμα να βγάζει τα απωθημένα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμένα με εκπλήσσει η δυναμη των συνδικαλιστών ακόμα και στο διαδικτυο που βρίσκετε το χρόνο ρε παιδια και βρίζετε εδώ μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Poios amfisvitei

    oti o sindikalismos

    einai

    i aitia OLWN
    twn deinwn sti sixroni elliniki istoria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Το κρίσιμο σημείο όμως είναι αν θα βρεθεί ο κατάλληλος πολιτικός μηχανισμός που θα διαχειριστεί την απάθεια του μέσου έλληνα και θα την μετουσιώσει σε σύγχρονο πολιτικό ριζοσπαστισμό. Δεν γνωρίζω ποιοι μπορούν να το καταφέρουν.»

    Νομίζω ότι η απάντηση στην απορία σας είναι απλή, έτσι θέλω να πιστεύω φτάνει να έχουμε υπομονή και επιμονή για κάτι που επιθυμούμε με λαχτάρα τόσα χρόνια, παραμερίζοντας τα συμφέροντα της τσέπης μας.

    Πιστεύω ότι όλοι σήμερα λίγο πολύ ασχολούμαστε με τους υπολογιστές μας, και το internet, αρκετοί επικοινωνούν μέσω email κλπ.

    Άρα δεν χρειάζεται να διαδηλώνουμε με πανό και συνθήματα ξεπερασμένα που απλώς οξύνουν το πρόβλημα και δεν δίνουν λύσεις στα καυτά προβλήματα.

    ‘το οξύνουν δίνοντας σιγουριά δύναμης σε χρεοκοπημένα και πουλημένα συνδικάτα πχ βλέπε συνδικάτο δημοσιογράφων κλπ. ’

    Φαντάζομαι ένα site με χρήστες που κάποια στιγμή θα συμφωνήσουν σε υψηλό επίπεδο για τις αρχές που θα πρέπει να έχει ο πολιτικός μηχανισμός - φορέας.

    ‘Ότι όλα θέλουν τον εκσυγχρονισμό τους είναι γεγονός με καθαρούς όρους παιχνιδιού και κυρίως έλεγχο.

    Κρίμα όμως έχει χαθεί τόσος χρόνος και τίποτε δεν γίνεται προς αυτήν την κατεύθυνση ο λόγος είναι ολοφάνερος αφού καθημερινά ακούμε για συμπόματα διαφθοράς και σαπίλας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Το χάος δεν εκσυγχρονίζεται ούτε ελέγχεται απλά σαμποτάρεται για να οικονομάνε κι άλλοι και δε βαριέσαι αδελφέ !!

    Όμως ποτέ δεν είναι αργά φτάνει να είμαστε αισιόδοξοι έχοντας το Όνειρο πάντα ζωντανό.

    «θα ήθελα στο κλείσιμο της ημέρας να ξέρω τα έσοδα και έξοδα του κράτους»

    Αύριο ξημερώνει μία νέα ημέρα Κάνε την αρχή εσύ μπορείς !!


    Ο μηχανογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΙΣΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
    Η ΔΑΚΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
    ΠΡΟΗΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣΘΕΣΕΙΣ ΓΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ
    ΜΙΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΙΣΗ
    ΠΑΣΟΚ - ΝΔ????
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΟΝ ΜΠΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ
    ΚΑΙ Ο ΣΟΥΦΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
    Η ΔΑΚΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
    ΠΡΟΗΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΙΣΗ
    ΠΑΣΟΚ - ΝΔ????
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ
    ΚΑΙ Ο ΣΟΥΦΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ "ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ" ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΗ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ - ΔΥΝΑΣΤΗ.

    ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΚΟΚΚΙΝΗΣ-ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ

    http://kourdistoportocali.blogspot.com/2008/05/pox.html

    Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΙΒΑΖΟΥΝ BLOGGERS ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑς ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ●ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ Για την νεολαία (και όχι μόνο) της πατρίδας μας!
    Από 4,1% που την παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ το 1981 μας την παρέδωσε στο 8,3% το 1989, και απο 9,4% που την παρέλαβε το 1993 μας την παρέδωσε στο 11.4% το 2004 (Είχε φτάσει στο 11.9% μόνο η κατεγεγραμένη ανεργία, και έπεσε στο 11.4% λόγω των Ολυμπιακών αγώνων / Ολυμπιακών έργων).

    Οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες μάλιστα, εξέφραζαν το φόβο ότι αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, η ανεργία θα γιγαντωθεί και θα ακουμπήσει το 15%.

    Η πλήρης ασυνειδησία και το καθαρό "δούλεμα" για τους νέους. Προσωπική δέσμευση Σημίτη, το "κοινωνικό κράτος" και η εξαγγελία για 600.000 Νέες θέσεις εργασίας!!! Το άκρον άωτον της ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ και της ΞΕΦΤΙΛΑΣ, στην έναρξη της "Κοινωνικής τετραετίας" Σημίτη 2000-2004!
    ● ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Ο κόσμος του Επενδυτή" 7-8 Μαΐου 2005 Τεύχος ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σελίδα 2 : Από το κύριο άρθρο «Κακοπληρωμένη και απορυθμισμένη εργασία» του Αλέκου Καλύβη, αναπληρωτή προέδρου της ΓΣΕΕ. =>"Η διατήρηση των αμοιβών σε χαμηλό επίπεδο αποτέλεσε κύριο εργαλείο διατήρησης του χαμηλού εργασιακού κόστους. Ενδεικτικά την περίοδο 1981-2004 το μοναδιαίο κόστος εργασίας (σε πραγματικούς όρους) μειώθηκε κατά 30% και οι πραγματικοί μισθοί στο σύνολο της οικονομίας κυμαίνονταν στα ίδια επίπεδα το 1998 με εκείνα του 1982, ενώ η εν συνεχεία αύξησή τους ήταν κατά πολύ κάτω από την άνοδο της παραγωγικότητας.
    Από την άλλη πλευρά, η ιδιαίτερη ανάπτυξη της παράνομης ευελιξίας στην ελληνική αγορά εργασίας συνδέεται με την σημαντική θέση που κατέχει η «μαύρη» εργασία. Σήμερα, πάνω από το 25% των επιχειρήσεων είναι αναπόγραφες."
    ●ΤΟ ΝΕΟ... ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ●Γιώργος Παπανδρέου σε δηλώσεις του στις 20 Ιανουάριου 2004 στο Λαύριο είπε τα παρακάτω - σε ελεύθερη απόδοση - τα οποία ΔΕΝ συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ (γιατί άραγε;): «Πώς θα λύσω την ανεργία; θα δώσω δικαίωμα στις επιχειρήσεις να μην ασφαλίζουν τους νέους για τα πρώτα πέντε χρόνια εργασίας τους.»
    ●Γιώργος Παπανδρέου σε δηλώσεις του τον Ιανουάριο 2004 είπε τα παρακάτω - σε ελεύθερη απόδοση - τα οποία ΔΕΝ συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ (γιατί άραγε;): «Πώς θα λύσω το συνταξιοδοτικό; προτείνω στους συνταξιούχους να κάνουν baby sitting σε οικογένειες που εργάζονται και οι δύο γονείς! Ορίστε έξτρα εισόδημα»

    ●Γιώργος Παπανδρέου σε προγραμματικές του δηλώσεις την περίοδο αλλαγής ηγεσίας (ΦΕΒ2004): Είμαστε υπέρ της μερικής απασχόλησης, διότι δημιουργούνται περισσότερες θέσεις εργασίας και μειώνεται σημαντικά η ανεργία!!!
    Για το συγκεκριμένο θέμα, σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ξεσηκώθηκαν μέλη του κινήματος εναντίον του χαρακτηρίζοντας αυτό το μέτρο "ταφόπλακα του κινήματος". Ένα μήνα μετά,ο Γιώργος Παπανδρέου για το ίδιο θέμα κατηγόρησε την ΝΔ ότι προωθεί το καθεστός της ημιαπασχόλησης, το οποίο αποδεκατίζει και παραλύει τον κοινωνικό ιστό και τους Έλληνες εργαζομένους!!!

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    Επι 20 χρόνια στην διακυβέρνηση της χώρας το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν κατάφερε να λύσει το μακροχρόνιο πρόβλημα του ασφαλιστικού συστήματος, αλλα με απίστευτες νομοθετικές τροποποιήσεις κατέστησε το υπάρχον ασφαλιστικό στο χειρότερο εν συγκρίσει με όλες τις άλλες Ευρωπαικές χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην κωλώνετε αδέλφια .Γράψτε ονόματα (ΟΧΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ) ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣΕΕ υπάρχει που να μην έγινε βουλευτής η υπουργός;
    ΠΟΙΟΣ Πρόεδρος εργατικού κέντρου υπάρχει που να μην έγινε νομάρχης η δήμαρχος η αντιδήμαρχος; Τι θέλετε λοιπόν από τέτοιες συντεχνίες μωρέ;
    Αυτοί μοιράζουν και εργατικές κατοικίες?? Και αν ανοίξει αυτό το θέμα θα δείτε μπόχα και βρώμα. (προσωπικά δεν δικαιούμαι τέτοια κατοικία ).

    ( Τελικά αυτό το Άλτερ άνοιξε; Ήλθαν για εργασία τα βαριά ονόματα της δημοσιογραφίας τους πίσω;;;, Τράγκας που θέλει ο μακάκας να μας φτιάχνουνε οι γερμανοί τα χαρτιά τον λογαριασμών του ΟΤΕ ,ο Ταρζάν με τα όνειρα του, ο Χατζηνικολάου μάλλον θα τελείωσε το σετ του τένις με τον Αλογομούρη;
    Η αυριανή που έριξε τον Καραμανλήσμο ; κύριε Γ. Κούρη γιατί βγάλατε τέτοιο τίτλο; ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΚΗ ΠΑΥΛΛΟΠΟΥΛΟ κάθε γιορτές στο χώσιμο ; Χα χα χα χα . Χιούμορ κάνω )

    Χιούμορ όμως δεν κάνω με της συντεχνίες τον παραπάνω .Δεν ξέρουν ώμος πόσες πέτρες υπάρχουν γύρο σας για να τους της πετάξουμε; Δισεκατομμύρια??? οι κασμάδες σπάνε άνετα τα πλακάκια από τα πεζοδρομία και μετά θα δούνε και της σφενδόνες .
    Εδώ δεν είναι λατινική Αμερική να χτυπάμε με της κουτάλες κατσαρόλες, εδώ είναι Βαλκάνια.

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το κρίσιμο σημείο ομως ειναι αν θα βρεθεί ο κατάλληλος πολιτικός μηχανισμός που θα διαχειριστεί την απάθεια του μέσου ελληνα και θα την μετουσιώσει σε σύχρονο πολιτικό ριζοσπαστισμο. Δεν γνωρίζω ποιοι μπορούν να το καταφέρουν.
    Μα και βέβαια γνωρίζεις, μικρέ κωλοτρυπίδα, αλλά ντρέπεσαι να το πείς!!! Οι συνταγμτάρχες, αι ένοπλαι δυνάμεις, ο στρατός. Ετσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το κρίσιμο σημείο ομως ειναι αν θα βρεθεί ο κατάλληλος πολιτικός μηχανισμός που θα διαχειριστεί την απάθεια του μέσου ελληνα και θα την μετουσιώσει σε σύχρονο πολιτικό ριζοσπαστισμο. Δεν γνωρίζω ποιοι μπορούν να το καταφέρουν.

    Μα και βέβαια γνωρίζεις, μικρέ κωλοτρυπίδα, αλλά ντρέπεσαι να το πείς !!! Οι συνταγματάρχες, αι ένοπλαι δυνάμεις, ο στρατός. Ετσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Λουτράδης δεν μπορεί να αλάξει. Αυτός είναι, αυτά λέει. Να πω βλακείες; Όχι σίγουρα. Κάτι χειρότερο: αερολογίες, που πουλιούνται στα καφενεία από υποψήφιους πρωθυπουργούς, που στην Ελλάδα είναι είδος εν αφθονία!
    Ο Συνδικαλισμός δεν είναι από την απέναντι μεριά της πολιτικής, γιατί είναι ο ίδιος πολιτική. Ο κομματισμός δεν μπορεί να εκφράζεται στο συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά οι εργαζόμενοι είναι και πολίτες που ψηφίζουν και δεν είναι δυνατό να κρύβουν τις πολιτικές τους προτιμήσεις. Οι συζητήσεις για το διαχωρισμό των πολιτών σε τάξεις που αντιμάχονται η μία την άλλη δεν τέλειωσαν και ούτε πρόκειται να τελειώσουν, γιατί δεν υπάρχει τέτοια βούληση , αλλά και δυνατότητα να τελεσφορήσουν, αφού η οικονομία είναι έτσι από φύση της που δεν μπορεί να αλλάξει την επιθυμία-ελπίδα του πολίτη να περάσει στην απέναντι μαριά αργά ή γρήγορα, πράγμα που έχει εκατομμύρια μαρτυρίες για το δυνατό της αλλαγής αυτής!
    Κόφτο λοιπόν, Λουτράδη, και, όπως σου έχω πει και άλλες φορές, πέρνα και από κανένα κουρείο!


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΧΩ τη γνώμη ότι ζούμε σε εποχή υπερεξουσιών των συνδικαλιστών. Χωρίς προηγούμενη επαφή με αρμόδιο υπουργό ξεκινούν απεργίες με συνελεύσεις στις οποίες παρίσταται το 1/10 των εγγεγραμένων μελών. Τα αιτήματα συνήθως πολλά. Η ταλαιπωρία του κοινού απερίγραπτη (βλέπε απεργία δασκάλων,συγκοινωνιών, ΔΕΗ κλπ. Το επιστέγασμα οι "ηγήτορες" εξελίσσονται σε βουλευτές. Οι απεργοί χάνουν τα μεροκάματα και οι λοιποί πολίτες ταλαιπωρούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τελευταια,με τις απεργιες της δεη τους σιχαθηκα τους συνδικαλιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιοι μιλάνε απαξιωτικά για το συνδθκαλισμό; Ή όσοι δεν είναι καν συνδικαλιστές ή εκείνοι που κρύβονται στους αγώνες και τρέχουν πρώτοι να επωφεληθούν από τις επιτυχίες των άλλων, που φυσικά και μένουν λίγοι αφού οι σχολιάζοντες και σχολάζοντες καιροσκόποι είναι πολύ περισσότεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!







    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *