GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δύο παιδιά και ο αδελφός...

. . ...του προέδρου της ΔΑΚΕ ΟΤΕ έχουν διοριστεί στον ΟΤΕ! Να πώς πάει σύννεφο η οικογενειοκρατία στον τόπο... . Του Μιχάλη Αγιούπη . Αχ α...

.
.
...του προέδρου της ΔΑΚΕ ΟΤΕ έχουν διοριστεί στον ΟΤΕ!
Να πώς πάει σύννεφο η οικογενειοκρατία στον τόπο...
.
Του Μιχάλη Αγιούπη
.
Αχ αυτοί οι συνδικαλιστές! Διαρκώς αγωνίζονται για τα συμφέροντα των εργασιακών τους χώρων. Λογικό είναι, εφόσον στον ίδιο χώρο εργάζεται σχεδόν όλη η οικογένεια. Παράδειγμα; Ο κ. Αντώνης Μπιρμπίλης- πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΟΤΕ. Τα δύο παιδιά του και ο αδερφός του εργάζονται στον ΟΤΕ!!!
Και μετά παραπονιούνται (ή μήπως βολεύονται;) γιατί ο κόσμος, οι εργαζόμενοι, τους γυρίζουν την πλάτη. Και δεν τους ακολουθούν στις κινητοποιήσεις ακόμη κι όταν τα αιτήματα είναι δίκαια, όπως η μη εκχώρηση του μάνατζμεντ του ΟΤΕ στους Γερμανούς...
Με την ευκαιρία, μήπως πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι ...οικογένειες που έχουν διοριστεί στον ΟΤΕ (και όχι μόνο);
------------------------------

38 σχόλια

  1. Αγαπητέ Μιχάλη, η γνώμη μου είναι η εξίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτό συμβαίνει όπου υπάρχουν συνδικαλιστές! Κοιτάνε πρώτα να ευλογήσουν τα γένια τους και δήθεν κόπτονται για το δημόσιο συμφέρον!

    Συγχαρητήρια στο pressgr που θίγει ένα τέτοιο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I am 57 years old. I keep coming on holidays every 12-16 months from very very far away 24 hours airplane plus stop overs.2 years ago a very good friend of mine since school days retired at the age of 58 from OTE. Every time I come back what he keeps telling me is : Keep working" malaka".He has a very good monthly payment, but I wonder for how long time the ' cow can be milked" ?
    Ps Cow= Greek public sector.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφτασε ο καιρός να τελειώνουμε με τους συνδικαλιστές που είναι δημιούργημα του ΑΝΔΡΕΑ , απορώ πως είναι δυνατόν την σήμερον ημέρα να υπάρχουν εργαζόμενοι που ψηφίζουν αυτούς τους απατεώνες , και ήρθε η ώρα ο ΟΤΕ να πάει σε ιδιωτικά χέρια όποιου και να είναι μπας και δούμε καλύτερες τιμές , πως μπορεί και δίνει η ΤΕLLAS , HOL. Κλπ και ο ΟΤΕ δεν μπορεί ?

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον ηλίθιο που γράφει ότι , εάν αγοράσουν ο Γερμανοί τον ΟΤΕ, θα μπορέσει να γίνει μείωση τιμών , μάλλον θα ζει σε άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα.
    Όσο για τις εταιρίες που ανέφερε , ο ΟΤΕ είναι χιλιόμετρα μπροστά.
    Ρώτα και κανένα που την έχει πατήσει να σου πει.
    Όσο για τους Συνδικαλιστές , αυτοί δεν βγαίνουν από παρθενογένεση, εμείς τους ψηφίζουμε , για αυτό με το να λέμε λόγια, τα οποία πολλές φορές δεν αντιστοιχούν και στη πραγματικότητα, είναι πολύ εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρέ Δημοσιογρα-Φίδια, αφήστε το παραμύθι σας περί "κακών συνδικαλιστών" και "κακών πολιτικών" και Γιωργάκη και Κωστάκη κλπ.
    Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι αυτοί οι λιγοστοί κάου-μπόϋδες. Τέτοιοι ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν ΒΟΔΙΑ, δηλ. πούστης σκατολαός, πού τους εκλέγει, τούς γλύφει, τούς λιβανίζει. Και Άγιοι να ήταν, (ίδια περιττώματα με μάς είναι), πάλι θά την είχαν ψωνίσει.
    Σοβαρευτείτε ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ, αφήστε τούς "αγώνες" και τα 4Χ4, και πιάστε κανά αλέτρι, γιατί μάς βλέπω να ψοφάμε της πείνας ΚΑΙ της δίψας, τώρα πού θα μάς κόψουν την πίστωση οι γερμανοί δανειοδότες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10:37 πμ
    Γιατι τον αποκαλεις ηλιθιο? μηπως 24 ευρω παγιο το μηνα χωρις να κανεις ουτε ενα τηλεφωνημα σου φαινονται λιγα? μηπως να εισαι υποχρεωμενος να το πληρωνεις αν θελεις αδσλ σου φαινεται δικαιο? Γιατι δεν πρεπει ο κοσμος να ελπιζει σε κατι καλυτερο αφου ο ΟΤΕ δεν το δινει?
    Για να διατηρησουμε την "περιουσια του λαου"? ποιος δουλευει ποιον εδω ρε φιλε, η περιουσια του λαου αυτη τη στιγμη ειναι στα χερια λιγων βολεμενων που μας τα περνουν χοντρα για να την "διαχειριστουν" ευχαριστω πολυ αλλα τετοια περιουσια να την χεσω.

    ΥΓ¨Ο πατερας μου ηταν στον ΟΤΕ, η μητερα μου περνει τη συνταξη τωρα, και απο 18 χρονων θα μπορουσα και εγω να ειμαι ΟΤΕτζης, οχι ευχαριστω του ειπα του daddy, τοτε που εκανε ο πολιτης αιτηση για τηλεφωνο και περιμενε 3 χρονια, τοτε εμεις το βαλαμε σε 2 εβδομαδες, ετσι για να καταλαβεις απο που ερχομαι.

    takis

    takis-gr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ



    ΤΑΚΙΣ



    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον ρόλο των συνδικαλιστών στην Ελλάδα τον γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά.
    Είναι αυτοί που βολεύονται, αυτοί που βολεύουν και αυτοί που προσδοκούν ότι σε μια-δυο τετραετίες θα εκλεγούν βουλευτές.
    Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι καρεκλάδες τους οποίους πλέον τους κοροιδεύουμε όλοι αλλά οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που τους ψηφίζουν και τους πιστεύουν ότι θα λύσουν τα υπαρξιακά και βιωτικά τους προβλήματα.

    Ακούω και βλέπω συχνά στα κανάλια, που πολλοί διαμαρτύρονται για τη λιτότητα και τις αυξήσεις και το γεγονός ότι δεν τα "βγάζουν πέρα" με τους μισθούς πείνας.
    Αναρωτιέμαι αν εξ΄ίσου πιστεύουν ότι οι συνδικαλιστές θα τους δώσουν χρήματα ή ότι θα μεσολαβήσουν στην άγρια καπιταλιστική οικονομία που έχουμε εισέλθει για να τους βοηθήσουν.
    Μα καλά , εδώ δεν μπορούν χρηματοπιστωτοί κολοσοί να το κάνουν και θα το κάνουν οι συνδικαλιστές ;
    Καλύτερα να κάτσουν να σκεφτούν αυτοί που διαμαρτύρονται στα κανάλια ότι ως Χοντροβούβαλες και Χοντροβούβαλοι δεν μπορούν να λένε στα παράθυρα ότι πεινούν γιατί αυτός που πεινάει είναι αδύνατος , καλύτερα να μη λένε ότι παίρνουν μισθούς πείνας γιατί οι ίδιοι είναι που έχουν στη καμπούρα τους ένα Στεγαστικό Δάνειο , δυο-τρία καταναλωτικά και καμιά δεκαριά πιστωτικές κάρτες.
    Αυτό σημαίνει ότι δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από τους ίδιους.
    Οι γονείς μας έκαναν περισουσία σε δύσκολους καιρούς, χωρίς να πηγαίνουν σε κάθε αργία εκδρομές , χωρίς να παίρνουν καταναλωτικά δάνεια για διακοπές και χωρίς να θέλουν αυτοκίνητα των 50000 ευρώ και άνω.
    Το πρόβλημα λοιπόν είναι ατομικό και όλα τα άλλα να τα αφήσουν γιατί υπάρχει και λαός που σκέφτεται και εκεί που κλείνουν το κέντρο της Αθήνας μέρα παρά μέρα , εκεί που έχουν όλοι το νού τους αν κάποια εορτή "πέσει" μέρα που θα μπορέσουν να λείψουν τετραήμερα και πενταήμερα καλύτερα να τσακιστούν όλοι να δουλέψουν και να μάθουν ότι τη ζωή την ορίζουμε ο καθένας μας ξεχωριστά για εμάς τους ίδιους και ότι κανένας ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ δεν θα μας βοηθήσει. Αντιθέτως όλοι αυτοί οι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ που το "παίζουν" συνδικαλιστές , είναι γουρούνια και κομματόσκυλα που κινούνται με βασικό γνώμονα το δικό τους συμφέρον και της οικογένειας τους.

    ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

    ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ
    ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ-ΑΚΙΝΗΤΑ-ΚΛΠ)
    ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας ψάξει κάποιος


    για



    τον Ανδρουλάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10:37 πμ
    Γιατι τον αποκαλεις ηλιθιο? μηπως 24 ευρω παγιο το μηνα χωρις να κανεις ουτε ενα τηλεφωνημα σου φαινονται λιγα? μηπως να εισαι υποχρεωμενος να το πληρωνεις αν θελεις αδσλ σου φαινεται δικαιο? Γιατι δεν πρεπει ο κοσμος να ελπιζει σε κατι καλυτερο αφου ο ΟΤΕ δεν το δινει?
    Για να διατηρησουμε την "περιουσια του λαου"? ποιος δουλευει ποιον εδω ρε φιλε, η περιουσια του λαου αυτη τη στιγμη ειναι στα χερια λιγων βολεμενων που μας τα περνουν χοντρα για να την "διαχειριστουν" ευχαριστω πολυ αλλα τετοια περιουσια να την χεσω.


    ΣΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πρόταση ενταυθα :
    ===============

    Γιατί δεν κάνετε είδηση εδώ...

    ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΕΧΟΥΝ
    εκμεταλλευτεί την όποια δημόσια
    θέση/αξίωμα τους προς ίδιον συμφέρον;

    ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!

    Ετσι δεν θα κουραζόμαστε από αναρτήσεις επαναλαμβανόμενης είδησης και θα μπορέσει ο διάλογος να προχωρήσει στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ για κατάργηση της μονιμότητας σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ γιά ΟΛΟΥΣ, όχι μόνο νεοεισερχομένους και παραμύθια. Δε θα δουλεύουμε μιά ζωή εμείς και τα παιδιά μας για να πληρώνουμε τα κοπρόσκυλα.



    Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ για κατάργηση της μονιμότητας σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ γιά ΟΛΟΥΣ, όχι μόνο νεοεισερχομένους και παραμύθια. Δε θα δουλεύουμε μιά ζωή εμείς και τα παιδιά μας για να πληρώνουμε τα κοπρόσκυλα.



    Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ για κατάργηση της μονιμότητας σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ γιά ΟΛΟΥΣ, όχι μόνο νεοεισερχομένους και παραμύθια. Δε θα δουλεύουμε μιά ζωή εμείς και τα παιδιά μας για να πληρώνουμε τα κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.


    ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΡΕΙ?

    alina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυσφορία στην Ουάσιγκτον
    Νon paper κατά της ενεργειακής συμφωνίας Αθήνας - Μόσχας εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τέτοιοι "συνδικαλιστές" είναι η μεγάλη πληγή του Δημοσίου σήμερα. Προσκολλούνται σαν βδέλλες στον κρατικό κορβανά και απομυζούν τον κόπο και τον ιδρώτα των υπόλοιπων εργαζομένων.

    Εγώ θα προτιμούσα στην περίπτωση του ΟΤΕ να μπουν όχι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ αλλά οι ΑΡΑΒΕΣ , και να εφαρμόσουν το ισλαμικό δίκαιο για τους κλέφτες: κόψιμο του χεριού απο τον αγκώνα και κάτω.

    ΥΓ. Αλλά και τότε είμαι σίγουρος οτι οι κλέφτες θα διεκδικούσαν... αναπηρική σύνταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. alina


    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ GIORGOS

    ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
    ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΡΑΣΥΣ
    ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΑΡΙΝΟ
    ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ
    ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ? ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΛΠ!

    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ...ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!!!

    (ΕΚΤΌΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΛΠ)

    ΑΥΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΆΕΙ ΤΙΣ ΚΆΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΠΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ...ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αχρηστοι και αμόρφωτοι δημόσιοι υπάλληλοι

    Του Νικου Νικολαου

    από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    Χαρακτηριστικά εκτιμάται ότι 40.000 υπάλληλοι (δηλαδή περίπου το 15% των τακτικών πολιτικών υπαλλήλων) ασχολούνται με τη χορήγηση πάσης φύσεως αδειών, δικαιολογητικών και πιστοποιητικών, ενώ αυτά κατά τεκμήριο είναι ήδη καταχωρισμένα σε βάσεις δεδομένων προσβάσιμες στη διοίκηση (μετά την καθιέρωση του νέου ηλεκτρονικού συστήματος «Σύζευξις» από το υπουργείο Εσωτερικών).

    Δηλαδή, το 15% των δημοσίων υπαλλήλων ασχολείται με άχρηστες υπηρεσίες, που δεν προσφέρουν τίποτε στην κοινωνία και οικονομία και καμιά κυβέρνηση δεν έχει το κουράγιο να τους μεταθέσει σε άλλους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης, όπου υπάρχουν κενά και ακάλυπτες ανάγκες. Η αποκάλυψη είναι όντως συνταρακτική, αλλά η δημοσιοποίησή της δεν φαίνεται να ενόχλησε κανέναν αρμόδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. TAKIS !!!! BRAVO!!!!

    MAKARI NA ITAN I ELLINES ETSI OPOS KE'SI!!!!

    ALLA I LISTES -ROUFIANI-PRODOTES-AGAMITI-KOMPLEXIKI,POU APARTIZOUN TIN SIMERINI ELLADA,IDIKA STON TOMEA TOU DIMOSIOU,POU PERILAMVANI OLA TA KATHIKIA POU TRONE KE PINOUN..KE LOGARIASMO DEN PLIRONOUN...OLI I POUSTOROUFIANI...I ELENGTES TON DOY..TOU TMIMATOS EMPORIOU...OLON TON SOMATON...OLI AFTI POU EAN KAPIOS MPOROUSE NA ELENGSI TO POTHEN ESHES AFTON THA EPREPE NA ADIASOUN I FILAKES YIA NA MPOUNE MESA ....OLA TA KATHIKIA TON DIMON KINOTITON...PRESVION- EKKLISIAS-DIKEOSINIS....K.T.L AFTI INE I KATASTASI..OLI TIN VLEPOUN KE OLI TIN ANEHONTE..YIATI DEN THA MPOROUSE NA DIEONIZETE AFTI I KATASTASI EAN DEN ITAN OLI I ELLADA VOUTIGMENI STA SKATA !!!!!
    ESIS POU NIAZESTE KAPOS... MIN IPOKIPTETE...XESKEPASTE TA SKATA NA PSOFISOUN TA KATHIKIA APO TIN VROMATOUS !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε Μιχάλη.....
    -------------------
    Είμαι κατά του ρουσφετιού, αλλά υπέρ της ιστορίας και της αντικειμενικότητας.
    Επειδή δεν γνωρίζω την ηλικία σου, θα ήθελα να σε παραπέμψω στο κράτος του...Τόμπρα.
    Το όνομα αυτό σου λέει τίποτα;
    Αν είσαι νεαρός στην ηλικία, είναι μια ευκαιρία να μάθεις, αν όχι πρέπει να αφήσεις την μνήμη σου να σε πάει μερικά χρόνια πίσω.

    φιλικά...

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελλάδα, 1η Μάη του 2008. Βαθύς θυμός, σφυρίγματα, αβγά, λοιδορίες εναντίον όσοι εμφανίζονται να εκπροσωπούν τους θεσμούς. Η πόλη απούσα, κλεισμένη στον εαυτό της ή στην ύπαιθρο για να λιαστεί. Στις πλατείες, τελετουργίες με απόντες τους εργαζομένους. Τίποτε δεν μπορεί να αποδώσει καλύτερα από τη χθεσινή εικόνα της «Εργατικής Πρωτομαγιάς» αυτό που σήμερα είναι «το περιεχόμενο, οι συνθήκες και οι σχέσεις εργασίας», τη συνείδηση που έχουν οι εργαζόμενοι για τον εαυτό τους. Το χάσμα μεταξύ των εργαζομένων και της εκπροσώπησής τους, συνδικαλιστικής και πολιτικής.

    Δεκαετίες εγκατάλειψης, πολιτικής και πολιτισμικής μετάλλαξης, δημιούργησαν λαγούμια στη συνείδηση των εργαζομένων, έσκαψαν βαθύτερα ακόμη και από τις αναδιαρθρώσεις των μοντέλων που επέβαλλαν την επισφαλή εργασία ως φυσικό νόμο. Οι εργαζόμενοι, όλο και πιο φτωχοί και ελαστικοποιημένοι, όλο και περισσότεροι σπρωγμένοι στο περιθώριο, κινούνται παλινδρομικά μεταξύ απάθειας και θυμού.

    Πέρα από το στερεότυπο του εργαζομένου που είναι δεμένος με την εργασία του, που γνωρίζει και αγωνίζεται για τα δικαιώματά του και «φυσικά» αριστερός, υπάρχει η πραγματικότητα των ανθρώπων που αισθάνονται «τίποτα» και αντιδρούν με όποιον τρόπο μπορούν: εγκαταλείπουν τα κοινά, περιχαρακώνονται σε πολιτικές, θρησκευτικές ή κοινωνικές σέχτες, εκρήγνυνται εναντίον ενός κράτους εχθρικού και μακρινού.

    Από τη στιγμή που η κυρίαρχη ιδεολογία διέγραψε την αντίθεση κεφαλαίουεργασίας, ο αντίπαλος δεν είναι πια «τα αφεντικά», αλλά όποιος μπορεί να προσωποποιήσει τον εχθρό: ο πολιτικός, ο δημοσιογράφος, ο συνδικαλιστής, ο μετανάστης, ο αλλόθρησκος. Υπάρχει στροφή στα αριστερά, λένε οι δημοσκοπήσεις. Ισως, αλλά δεν φτάνει η πρόθεση ψήφου για να σταματήσει το εκκρεμές απάθεια- θυμός. Δεν αρκεί ούτε η εκλογική αριθμητική για να ξαναδώσει ελπίδα και φωνή σε αυτούς που ζουν από την εργασία τους. Χρειάζεται μια πολιτιστική επανάσταση για να σπρώξει το κέντρο βάρους της πολιτικής από τα μέγαρα της εξουσίας στην κοινωνία, να αναγνωρίσει την εργασία και τις αντιθέσεις της ως κινητήρια δύναμη της πολιτικής και όχι ως πρόβλημα ή κόστος. Η Αριστερά, ή ξεκινάει από εκεί για να ηγεμονεύσει ή δεν ξεκινάει καθόλου.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κνιτάκη 12.44 αει γαμήσου. χεστήκαμε για τον αρχιδοηγέτη σου καρλ μαρξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κνιτάκη 12.44 αει γαμήσου. χεστήκαμε για τον αρχιδοηγέτη σου καρλ μαρξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ θα προτιμούσα στην περίπτωση του ΟΤΕ να μπουν όχι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ αλλά οι ΑΡΑΒΕΣ , και να εφαρμόσουν το ισλαμικό δίκαιο για τους κλέφτες: κόψιμο του χεριού απο τον αγκώνα και κάτω.

    ΥΓ. Αλλά και τότε είμαι σίγουρος οτι οι κλέφτες θα διεκδικούσαν... αναπηρική σύνταξη!


    XAXAXA ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πώς προέκυψε όμως αυτό το τεράστιο δημόσιο χρέος το οποίο κατά κεφαλήν ανά εργαζόμενο είναι ένα από τα υψηλότερα στον κόσμο? Σε μεγάλο βαθμό, το Ελληνικό δημόσιο χρέος άρχισε να διογκώνεται από το 1974 και μετά, αλλα την πραγματική του έκρηξη γνώρισε την περίοδο 1981-1989, που ήταν και αυτή της σοσιαλιστικής με τριτοκοσμικά κριτήρια οικονομικής διαχειρίσεως της χώρας.

    Ενώ το 1974 το δημόσιο χρέος αντιπροσώπευε 115 δις δρχ., το 1981 είχε φτάσει τα 672 δις δρχ. (άνοδος 488%) και το 1989 είχε εκτιναχθεί στα 9,2 τρις δρχ., ήτοι αύξηση 1.370%.



    Έτσι από το 22% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) που ήταν το 1974, στο τέλος της πρώτης περιόδου του ΠΑΣΟΚ το δημόσιο συνολικό χρέος αντιπροσώπευε 86% του ΑΕΠ. Κατά κεφαλήν, είχε περάσει από 130.000 δρχ. ετησίως σε 921.000 δρχ., δηλαδή είχε πολλαπλασιαστεί περίπου επί οκτώ μέσα σε λιγότερα από 15 χρόνια. Ας σημειωθεί επίσης, ότι η Ελλάδα από 4,6 δις δολλάρια εξωτερικό χρέος που είχε το 1981, στα τέλη του 1989 χρωστούσε στο εξωτερικό 26 δις δολάρια –ποσόν αστρονομικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι την ίδια περίοδο η χώρα είχε εισπράξει επιπλέον καθαρά 16 δις δολλάρια από κοινοτικές επιδοτήσεις.

    Με άλλα λόγια την πρώτη πασοκική περίοδο οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου εφήρμοσαν αμιγώς
    τριτοκοσμική πολιτική, η οποία στήριζε την εγχώρια κατανάλωση στον δανεισμό και διόγκωνε το κράτος με κοινοτικούς πόρους.
    Αξίζει να σημειώσουμε ότι το έλλειμμα των οργανισμών κοινωνικής ασφαλίσεως, από 11 δις δρχ. που ήταν στα τέλη του 1981, ξεπερνούσε τα 485 δις δρχ. στις αρχές του 1995. Δηλαδή είχε πολλαπλασιαστεί επί σαράντα, φαινόμενο ρεκόρ για χώρα μέλος του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Αναπτύξεως (ΟΟΣΑ).

    Από τις προαναφερθείσες εξελίξεις προκύπτει ξεκάθαρα ότι –ερήμην της διεθνούς οικονομικής πραγματικότητας και των εκ της εντάξεώς μας στην Κοινότητα υποχρεώσεών μας- η Ελλάδα επί μια οκταετία ακολούθησε πολιτική αποκλίσεως από την Ευρώπη. Παράλληλα κατασπαταλήθηκαν κολοσσιαία ποσά σε ασήμαντα έργα βιτρίνας και χρηματοδοτήθηκε κατά κόρον η επέκταση του κομματικού κράτους εις βάρος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

    Για την ιστορία, σημειώνουμε ότι οι αλήστου μνήμης Οργανισμός Αποκαταστάσεως Επιχειρήσεων, Προμέτ και Ελληνική Εταιρία Εξαγωγικού Εμπορίου απερρόφησαν πάνω από 1,4 τρις δρχ. για να «σώσουν» 28.000 θέσεις εργασίας και να προωθήσουν καφέδες στην Νικαράγουα των Σαντινίστας. Αν στα ανωτέρω ποσά προστεθούν τα εφ άπαξ και οι συντάξεις που δόθηκαν χωρίς ανταποδοτικότητα σε περίπου 200.000 Έλληνες διαφόρων κατηγοριών –προερχομένων κυρίως, από τις Κομμουνιστικές χώρες- τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι στην ουσία ο Α. Παπανδρέου, με τις υπερχρεώσεις της οικονομίας δημιούργησε στην Ελλάδα αυτό που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε «ίδιο πασοκικό καθεστώς», με κύριο χαρακτηριστικό του την "λερναία ύδρα" του κρατισμού, στέλνοντας τον λογαριασμό στις επόμενες γενεές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.


    ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στον αγαπημένο συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ που διόρισε όλο του το σόι στον ΟΤΕ :

    ρωτώ,

    μετά από το σημερινό δημοσίευμα που σας κατηγορεί,και στην περίπτωση που ανταποκρίνεται στην αλήθεια,

    ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ?

    ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ 5- 10 ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΕ ΑΔΕΙΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ?


    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. [ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....

    2 Μάϊος 2008 2:11 μμ ]




    Περιμενα 34 ολοκληρα σχολια, για να δω οτι ενας, ο τελευταιος, καταφερε να κανει τη σκεψη οτι εδω δεν προκειται για Ελληνες!

    Δηλαδη, μονο ενας τολμησε και το σκεφτηκε ( εστω σαν υποψια ) ?

    Δεν ειναι φως φαναρι οτι τα αλλοδαπα ζωντοβολα ειναι κρυμμενα κατω απο τις "συνδικαλιστικες" πετρες? Ποσα χρονια θα χρειαστουν να το καταλαβετε αυτο?

    Θα ανοιξει αραγε ποτε ο Ελληνας τα ματια του για να δει ποιος υπονομευει την οικονομια του, και ποιος συνδικαλιζεται ( χωρις εισαγωγικα, αυτη τη φορα ) εις βαρος του?

    Θα αναλαβει ποτε δραση εναντιον των εχθρων του, που αθεατοι κυκλοφορουν στην ιδια τη γειτονια του? Θα καταλαβει ποιοι κρυβονται πισω απο τις μασκες?

    Κι οσοι μερικοι νυχτωμενοι Ελληνες γινονται αθελητα συνεργοι των εχθρων του, θα παρουν επιτελους αναποδες στροφες για να δει η χωρα τους ασπρη μερα?

    Ενα να ξερετε παντως:
    Τα βοδια εχουν ΛΙΓΟΤΕΡΗ ευθυνη απο εκεινους που γνωριζουν τα πραγματα!


    Καθε Ελληνας εχει υποχρεωση να συμβαλλει διαρκως στην εξαρθρωση της πολυπλοκαμης ανθελληνικης κλικας που του απομυζα το Μελλον!

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ESIS POU NIAZESTE KAPOS... MIN IPOKIPTETE...XESKEPASTE TA SKATA NA PSOFISOUN TA KATHIKIA APO TIN VROMATOUS !!!!!

    2 Μάϊος 2008 12:38 μμ

    -------------

    Φαινεται οτι τα βλαχοαλμπανα δεν προκειται να παψουν να βρωμιζουν τον τοπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΑΚΗΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;

    ΚΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

    γιατι να μην τους μιμηθούν κι οι κουμπάροι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το φαινόμενο του νεποτισμού (οικογενειοκρατίας ή ευνοιοκρατίας) που ενδημεί στη χώρα μας, ιδίως σε δημόσιους ή ημι-δημόσιους οργανισμούς, είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο αυτοί οι οργανισμοί πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο Μιχάλης Αγιούπης βρίσκει "δίκαιο" το αίτημα να μην εκχωρηθεί το μάνατζμεντ του ΟΤΕ. Εντάσσεται ίσως και αυτό σε όλα τα άλλα γελοία επιχειρήματα, περί "επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας". Αυτή η σοσιαλιστική νοοτροπία της κρατικολαγνείας, πρέπει επιτέλους να εκλείψει. Όποιος θέλει "εθνικούς αερομεταφορείς", "εθνικούς τηλεπικοινωνιακούς φορείς", "εθνικούς λιμενικούς φορείς" και "εθνικούς ενεργειακούς φορείς", ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. Εγώ δεν δίνω πια δεκαράκι τσακιστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΑΠΟΡΙΑ; ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Σ.Υ.Ε.ΤΕ(ΠΑΣΟΚ) ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 5000€ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ!
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ. Ο "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ "ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΨΑΞΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ 40ΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΓΕΗ-ΟΤΕ- ΛΙΜΑΝΙΑ-ΕΡΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ,ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ .ΓΙΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ- ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *