GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κυρίες με τις ...νεραντζιές

. ( Les Dames aux nerantzies) . Έχει καταντήσει αηδία η εδώ και δύο εβδομάδων διένεξη για τις νεραντζιές του Κολωνακίου!!! Τόσος πό...

.(Les Dames aux nerantzies)

.
Έχει καταντήσει αηδία η εδώ και δύο εβδομάδων διένεξη για τις νεραντζιές του Κολωνακίου!!! Τόσος πόνος για τις νεραντζιές δεν έχει ξαναγίνει.και καλά ας πούμε πως το ενδιαφέρον είναι για τις νεραντζιές! Νεραντζιές αλλού δεν υπάρχουν; Στον Νέο Κόσμο, στον Κολωνό, στα Πατήσια; Μόνο το Κολωνάκι έχει νεραντζιές; Εκτός αν στα σχέδια κάποιων είναι να προχωρήσει και από μέγα θέμα κάποιων κυριών του Κολωνακίου να το ανάγουν σε μέγιστο περιβαλλοντικό ζήτημα, οπότε θα πάρουν και οι υπόλοιπες νεραντζιές την θέση που τους αξίζει ως «θέμα» για να δημιουργείται αντιπολίτευση της σκόνης και των πρωτοσέλιδων!
Για όλα αυτά όμως δεν φταίνε μόνο οι κολωνακιώτισσες κυρίες, ούτε οι γνωστοί πασπαρτού κάτοικοι των συλλόγων σφραγίδων που ξεφυτρώνουν καθημερινώς από την μέρα που κατέβηκε ο alexis για δήμαρχος. Φταίει και ο Δήμος, φταίει ο δήμος για την αργοπορία που δίνει χρόνο στον ακτιβισμό του Gucci, φταίει ο δήμος για την νωχελικότητα της ενημέρωσης που δίνει χώρο σε κάποιους να δημιουργούν θέματα που στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν προωθούν το πραγματικό περιβαλλοντικό ενδιαφέρον αλλά και υποσκάπτουν τις όποιες προσπάθειες των πραγματικών κατοίκων στην πόλη. Γιατί τι θα σου πει η κυρία Ευδοκία από τα Σεπόλια όταν βλέπει πως στις λακκούβες των νεραντζιών του Κολωνακίου αλυσοδένονται ως νέοι φοιτητές της πλατείας μεν οι κυρίες του Dacapo;;; Που πολλές από αυτές δεν γνωρίζουν καν τι είναι τα Σεπόλια και πιστεύουν πως είναι είδος πορτοκαλιού όπως τα Σαγκουίνια!!
Και στο κάτω-κάτω της γραφής.επιτέλους ας βάλουμε μία προτεραιότητα στο τι είναι αγώνας και να μην τα κάνουμε όλα αχταρμά μόνο και μόνο για να κάνουμε θόρυβο. .βάλτε μια προτεραιότητα.κάντε μία επιλογή.άλλο είναι να πας να πέσεις μπροστά στις μπουλντόζες για να μην ξεριζωθούν ανεπιστρεπτί τα πευκάκια στους Αγίους Αναργύρους (εκεί αξίζει να λερωθεί και το prada) και άλλο να βουτάμε στις λακκούβες της Κανάρη για να μην αντικατασταθούν οι νεραντζιές με άλλα δέντρα.
Ευχαριστώ για τον χώρο. Θα επανέλθω δριμύτερος...

Στάθης
--------------------------------------------

14 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στάθη,

    Καλά κάνεις και καυτηριάζεις αυτή την ψευτοκουλτούρα των τάχα ευαίσθητων (διάβαζε άσχετων ) υποστηρικτών των νεραντζιών...

    Εάν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, οι νεραντζιές είναι απολύτως ακατάλληλα φυτά για την σημερνή Αθήνα... με το περιορισμένο και συνεχώς περιοριζόμενο πράσινο...

    Είναι δένδρα που αν και τα σκληρότερα των ξινών (Αλήθεια, ήξερε κανείς εδώ οτι μπορεί να έχει μια νεραντζιά που να παράγει ταυτόχρονα και πορτοκάλια και μανταρίνια...; Υποθέτω μόνο οι γεωπόνοι το γνωρίζουν) δεν κάνουν για τις συνθήκες κλίματος των σημερινών πόλεων...

    Οι πλατεία του Κολωνακίου έχει ανάγκη απο δένδρα γρήγορης και μεγάλης ανάπτυξης με πλούσιο φύλλωμα που θα προσφέρουν σε λίγο χρονικό διάστημα την σκιά τους στους καιγόμενους κατά τους καλοκαιρινούς καύσωνες κατοίκους της πόλης...

    Τέτοια δένδρα υπάρχουν.

    Ενα μάλιστα απο αυτά, μεσαίας ανάπτυξης και με μεγάλη ευχέρεια διαμόρφωσης κατόπιν κλαδέματος απο εξειδικευμένους κλαδευτές, δίνει και φυλλωσιά και αισθητική... Πρόκειται για τις ταπεινές μουριές αλλα την ποικιλία που δεν παράγει καρπούς.

    Ο ακακίες επίσης έχουν μεγάλη αντοχή για τα πεζοδρόμια...

    Να θυμίσω οτι όλες οι δενδροφυτεύσεις των τελευταίων ετών με εισαγόμενες ποικιλίες δένδρων, είχαν ως μοναδικό στόχο την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος υπερ των εισαγωγέων, διότι τα φυτά που εισήχθησαν ήταν γνωστό ότι δεν αντέχουν ακόμα και σε Αθηναϊκού τύπου χειμώνες, που σπάνια ξεπερνούν την μία βδομάδα σε πραγματικά χαμηλές θερμοκρασίες...

    Προσφέρετε λοιπόν Στάθη, νεράντζια στις αλυσοδεμένες κυρίες αλλα ευγενικά (μη τους τα πετάξετε όπως έκαναν οι κάτοικοι του μεσαίωνα στους αλυσοδεμένους κατάδικους…)

    Προσφέρετέ τα με νόημα... και θα καταλάβουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου φαινεται Κε Μπαζιωτοπουλε πως ψαχνεις για ταιρι!!!Και μαλιστα ταιρι κουλτουριαρικο με λιγα βιτσια.Γραφεις παντου και οπου καθισει ετσι?(chris)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα ρε παλιαδελφη ευαγγελοπουλε,δεν σου φτανει που σε βγαζουν στο ΣΤΑΡ και σε ξεφτελιζουν πανελλαδικα,τι την θελεις και εδω την ξεφτιλα?ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΑΔΕΛΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το διάβασα και αλλού
    καλά είμαστε με τα καλά μας
    αντίσταση οι κυριές με τα ταγιέρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον τρελλογιατρό όλοι γρήγορα και μη ξεχάσετε και το ασπρο μπουφανάκι, αυτό που δένει πίσω!

    Και ταχύτατα γιατι αποτελείτε κίνδυνο για την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τι συμβαίνει στο Κολωνάκι,οπωσδήποτε αφορά αυτούς που πίνουν τον καφέ τους στο Daccapo . Εκεί έκατσε και συμπλήρωσε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Γιώργος Παπανδρέου.
    Δεν ήταν τυχαίο ότι τα πρώτα πέντε ονόματα κατοικούν γύρωαπό την πλατεία Κολωνακίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ.....

    ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΜΑΛΒΙΝΑΣ.
    ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑ ΓΟΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ. ΕΙΠΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΟΛΙΟ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ.ΚΙ'ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΠΑΖΙΩΣ...ΠΙΑΑΑΑΑΑΑ, ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΗ ΚΑΙ... ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ.ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ... ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.ΑΝΤΕ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΜΕ ΝΕΡΑΝΤΖΟΚΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι κάτοικοι της Κανάρη (όχι αυτοί που σας περιγράφουν τα σύριαλ της τηλεόρασης) είναι άτομα όπως των Σοπολίων ή των Πετραλώνων που πονάνε την γειτονιά τους.Μην έχετε μύθους για ταγιέρ και βλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *