GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομιλία για την πρόληψη...

. Το ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΪΟΥ (ώρα 19.00) θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Μεσοτοπιτών Λέσβου (Εθν. Αντίστασης 33-Δάφνη) ομιλία με θέμα...

.
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΪΟΥ (ώρα 19.00) θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Μεσοτοπιτών Λέσβου (Εθν. Αντίστασης 33-Δάφνη) ομιλία με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και ο ρόλος του εμβολιασμού. Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής μαιευτικής-γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Δ/ντής μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών Γεώργιος Κουρούνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κουρούνης ήταν και πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ). Ο κ. Κουρούνης εκτός των άλλων θα μιλήσει για την εξάπλωση του ιού των κονδυλωμάτων, την επικινδυνότητά του, τους κινδύνους μετάδοσης της ασθένειας, την πρόληψη καθώς και τα μέτρα προστασίας. Επίσης, θα επισημανθεί η σημασία του εμβολίου ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες.
---------------------------------------

3 σχόλια

  1. "ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ!"
    "Κάθε χρόνο προς το τελος της σχολικής χρονιάς εχει καθιερωθεί(παράνομα βέβαια) να γινονται στο χώρο των σχολείων εκθεσεις βιβλίων,λουλουδιων κτλ.
    με πρόσχημα πάντα κάποια παιδαγωγική αξία.
    Το κόλπο είναι γνωστό κι από παλιότερα.
    Κάποιοι λοιπόν επιτήδιοι σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων μετατρέπουν τα σχολεία σε ναό του Σολομώντα και κερδοσκοπούν εις βάρος της τσέπης μας γεμίζοντας τις δικές τους, κοροϊδεύοντας παιδιά και γονείς...

    ΚΎΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΈ είστε ενήμερος για αυτές τις αλχημίες που γινονται στα σχολεία?
    Δώστε ένα τέλος τώρα.

    Επίσης κύριε υπουργέ της παιδείας πρόσφατα δώσατε εντολή να κλεισουν τα σχολεία για μια ημέρα για την πραγματοπόίηση των γενικών συνελεύσεων των εκπαιδευτικών.Κι εμείσ οι εργαζόμενοι γονείς τι θα τακάνουμε τα παιδιά μας εκείόνη την ημέρα?Μας ρωτησατε?
    Αυθαιρεσία λοιπόν κύριε υπουργέ στις πλάτες μας?
    Με εκτίμηση και σεβασμό σε κάθε σκεπτόμενο,εργαζόμενο και ενεργό πολίτη αυτής της χώρας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (εκτος βεβαια αυτον τον σακατη grsex com,τον οποιον βεβαια οπως εχω δηλωσει θα τον εκοβα με το αλυσοπριονο ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΨΗ,κομματακια κομματακια και τα ουρλιαχτα του να ακουγοταν μεχρι την κολαση ,εκει που ειναι η πουτανα η μαννα του..)
    ===


    Χα!
    Το αλλο το ξερετε?

    Ο μεγαλυτερος μαγος ολων των εποχων ,ειναι ο μαλακας ο καψαμπελης!
    Αφου να φανταστειτε ο αθεοφοβος καταφερε και μετετρεψε τα βερυκοκα σε ..ροδακινα!!!

    Ρε κανει μια ετσι ο πουστης και εκει που βλεπαμε βερυκοκα να σου! τα εκανε ροδακινα ο πουστης!!

    Μαγος να σου πετυχει...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΣΧΕΤΑ.

    ΑΗΔΙΕΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ.

    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *