GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κροτίδες», αυγά και μπογιές...

...έριξαν στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ! . Από το bollywood-greece.blogspot.com / . Τους πήραν στο «ψιλό» και οι διαδηλωτές τους εργατοπατέρες! Με...

...έριξαν στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ!
.
Από το bollywood-greece.blogspot.com/
.
Τους πήραν στο «ψιλό» και οι διαδηλωτές τους εργατοπατέρες!
Μεταξύ συγγενών και φίλων έγινε το happening των εργατοπατέρων στο πεδίο του Άρεως ως δήθεν συγκέντρωση διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων…
Την ώρα που ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος έκανε δηλώσεις στα κανάλια στο έδαφος έσκασε μια «κροτίδα» προφανώς από παρακείμενους αριστεριστές , ενώ έπεσαν αυγά και μπογιές. Παράπλευρα θύματα ήταν και οι δημοσιογράφοι…
"Φερέφωνα" των εργατοπατέρων εμφάνιζαν τα «επεισόδια» ως δήθεν επίθεση κατά των δημοσιογράφων…
Φραπεδάκι, κεράσατε τους διαδηλωτές…
----------------------------------------------------

10 σχόλια

  1. Κ Α Λ Η
    Ε Ρ Γ Α Τ Ι Κ Η
    ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ


    Πανηλήθιοι φανατισμένοι Δεξιοί , που γράφετε Μακακίες !!!!!!
    Διαβάστε το παρακάτω κείμενο για να ξυπνήσετε :


    Στα Ρουσσοπουλάκια που δεν ντρέπονται , αλλά μέσα στη Δεξιά ξεφτίλα τους λένε όλο υβριστικές δεξιές βωμολοχίες αφιερώνω το κάτωθι ενημερωτικό – ιστορικό κείμενο , ‘’σεμνά και ταπεινά ‘’ :


    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ........ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ..............................................................................................
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ;;;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟ DVD O ZAXOΠΟΥΛΟΣ ;;;

    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ .
    Απεδείχθη ότι είναι Πάπας της διαφθοράς . Καρδινάλιος της απραξίας .
    Τρώνε όλοι οι τριγύρω του το φτύσιμο και γιαυτόν δεν λέει κανένας κουβέντα .
    Πολλά λέγονται για διάφορους δεξιούς βαρώνους , για το πως έκτισαν Ανάκτορα παραδείγματος χάριν , οι κκ Ρουσσόπουλος και Μαγγίνας σε ακριβά προάστεια , η βίλες στην Μύκονο πχ Γιακουμάτος , αλλά πάντα μένει στο απυρόβλητο ο Κώστας Καραμανλής , θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το παναγοπουλοθ ,πω πω με αντιπροθωπευει εμενα??

    Αυτοθ ο μαλακαθ ο πθευδοθ??

    ρε ουθτ!!

    Ρε ουθτ ρε λεμε

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΛΥΖΟΓΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια, αυτοι ολοι ειναι και ηταν για τα γελεια εδω και χρονια, εγω περιμενω πολλα χρονια λιγο φως εξυπναδας απο αυτο το λαο... ερχεται λιγο αργα για να παναγυρισω ομως, ολα σκατα επρεπε να γινουν για να τους παρουν χαμπαρι?

    takis

    takis-gr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAI LIGA TOUS RIXANE STA PALIOTOMARA SINDIKALISTES.POULIMENA TOMARIA THS GSEE PIGANE KAI YPOGRAPSANE GIA 30 EYRO AYXHSH MISTHOU TA PALIOTOMARA
    SKOTOMA THELOUNE OLOI AYTOI OI KOPRITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εθνικε σταρ,εισαι καραγκιοζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια τι ποσοστό του ελληνικού λαού εκπροσωπεί η κυβέρνηση; Συμμετοχή στις εκλογές 70%; Από αυτό πήρε το 40%; Δε θυμάμαι, αλλά κάπου εκεί. Αυτό σημαίνει πως από τους δικαιούμενους ψήφου πήρε το 28% !Εκπροσωπέι δηλαδή έναν στους τρεις. Από πού πήρε την εντολή να συμπεριφέρεται σαν κατακτητής στη χώρα; Έλληνες! Ξυπνάτε! Παρωπίδες φοράτε; Κυνηγήστε τους ! Δεν πάει άλλο. Και μόλις γίνουν εκλογές πηγαίνετε να τους μαυρίσετε. Αλλιώς μη μιλάτε. Καθήστε στα αυγά σας. Όχι σαν κείνα που πετάξανε στους συνδικαλιστές κάποιοι όχι αναγκέφαλοι αλλά πληρωμένοι για τη διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος για να περάσει αυτά που ετοιμάζει και εκτελεί ήδη η κυβέρνηση των φίλων και των κουμπάρων, η κυβέρνηση που ΄χει φορέσει προβιά , αλλά αποκάτω είναι φίδι κολωβό, που δηλητηριάζει τον τόπο μας έτσι που όπου περνά να μη φυτρώσει για πολλα χρόνια τίποτα!
    Διώξτε τους πριν να μη μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τη σωτηρία μας. Ή ιστορία της χώρας μας δεν έχει αναδείξει χειρότερη κυβέρνηση! Μη γίνονται οι σύγχρονοι έλληνες συνένοχοί της.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. //




    Πρέπει να είσαι τουλάχιστον ΜΑΛΑΚΑΣ για να πιστεύεις ότι αυτοί οι καραγκιόζηδες διορισμένοι, καθίκια του κερατά, τα υποχείρια των κομμάτων, θα προασπίσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων.
    Ένα πράγμα θα σας πω και από πρώτο χέρι: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΣΕΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, πόσο μάλλον οι διοικούντες τους, να νοιαστούν για τον υπόλοιπο κοσμάκη.





    //

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *