GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το Ξενία της Σάμου...

... ..... ..η πολιτεία δεν έχει ούτε την βούληση αλλά ούτε τη θέληση να δώσει λύση . Γράφει ο Γιάννης Μ. Νέγρης . Το Ξενία της Σάμου παραμ...

... .....
..η πολιτεία δεν έχει ούτε την βούληση αλλά ούτε τη θέληση να δώσει λύση
.

Γράφει ο Γιάννης Μ. Νέγρης
.

Το Ξενία της Σάμου παραμένει δυστυχώς ένα μεγάλο πρόβλημα που για πάρα πολλά χρόνια έχει αφεθεί στη τύχη του, κυρίως εξ αιτίας της έλλειψης πολιτικής βούλησης , σχεδιασμού, ιεράρχησης, και αποτελεσματικότητας εκ μέρους της εκάστοτε εξουσίας της Αθήνας. Υποσχέσεις και μεγάλα λόγια κενού πλέον περιεχομένου.
Στρογγυλοκαθισμένοι στις καρέκλες οι εκάστοτε κυβερνώντες δεν ενδιαφέρονται για τη να λύση του προβλήματος. Το Ξενία Σάμου έχει περιέλθει στην δικαιοδοσία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε Πρόεδρος σήμερα της εταιρείας είναι ο κ. Πέτρος Αλιβιζάτος πρώην βουλευτής Κεφαλλονιάς. Γνωρίζουμε ότι έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα από τον τοπικό Βουλευτή Σάμου τον κ. Θαλασσινό Θαλασσινό, που αν και για πολλά χρόνια τόσο από τη θέση του Νομάρχη αλλά και από τη δεύτερη τετραετία του στη Βουλή δεν κατάφερε να δώσει λύση στο πρόβλημα.Τα χρόνια περνούν, η κατάσταση παραμένει η ίδια εδώ και 20 χρόνια.
Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν οτι μέχρις σήμερα δεν έχει δοθεί λύση.Το Ξενία της Σάμου βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Νομού στον παραλιακό δρόμο.
Τι απαντούν ο κ. Αλιβιζάτος και ο κ. Θαλασσινός επί του θέματος;
----------------------------------------------------------

5 σχόλια

  1. κ. Νέγρη, μια απλή ερώτηση: βούληση και θέληση πού διαφέρουν? Τί μπορεί να σημαίνει "ούτε την βούληση αλλά ούτε τη θέληση"? Μήπως ήθελες να γράψεις "ούτε τη θέληση ούτε τη δυνατότητα" ή "ούτε τη θέληση ούτε τη γνώση"? Λέω, σαν παράδειγμα τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΝΕΤΙΚΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΤΙΣΕΙ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '60

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΝ.

    ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΣΟΔΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ , ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΡΑΞΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεβαστή η παρατήρηση από τον ανώνυμο.Ομως εκείνο που μετράει είναι η πράξη και όχι η θεωρία.Το τι ήθελα να γράψω έγινε κατανοητό.Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ κ.Κ.Αιβαλίωτης κατέθεσε ερώτηση στον Υπουργό Τουρισμού η οποία έχει ως εξής:
    Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Τουρισμού


    Θέμα: Σε άθλια κατάσταση το "ΞΕΝΙΑ " της Σάμου



    Στον (εθνικά ευαίσθητο) Νομό Σάμου το ξενοδοχείο " ΞΕΝΙΑ" βρίσκεται σε
    άθλια κατάσταση τα τελευταία 20 χρόνια και πλέον καταρρέει.



    Ερωτάσθε:



    1) Σε ποιόν ανήκει το παραπάνω ξενοδοχείο;


    2) Για ποιό λόγο έχει αφεθεί να καταρρέει το "ΞΕΝΙΑ" και δεν έχει
    βρεθεί ένας τρόπος να ανακαινισθεί και να φιλοξενήσει ντόπιους και ξένους
    τουρίστες που θα τονώσουν την οικονομία της Σάμου;


    Ο ερωτών βουλευτής


    Κ. Αϊβαλιώτης
    Βουλευτής ΛΑΟΣ Β ΄Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίστε να ψηφίζετε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. το 5008 θα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *