GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποκρισία και σπέκουλα...

Κροκοδείλια δάκρυα για την Μαριέττα αλλά ύποπτη σιωπή για τις υπέρογκες αυξήσεις των διοδίων! . Του Γιώργου Χαραλαμπίδη . Ένα ανθρώπινο ...

Κροκοδείλια δάκρυα για την Μαριέττα αλλά ύποπτη σιωπή για τις υπέρογκες αυξήσεις των διοδίων!
.
Του Γιώργου Χαραλαμπίδη
.
Ένα ανθρώπινο θέμα των ημερών που μας συγκίνησε όλους ήταν η περιπέτεια της κ. Γιαννάκου με το πόδι της. Πίστευα ότι σε ένα τέτοιο θέμα δεν θα υπήρχε πολιτικός για να κάνει την λεγόμενη σπέκουλα. Αλλο το ανθρώπινο, άλλο το πολιτικό. Δυστυχώς όμως άκουσα τον συμπατριώτη μου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μαγκριώτη να το κάνει. Βγήκε στην τηλεόραση να πει ότι τον ευχαρίστησε για τις ευχές του η κ. Γιαννάκου για την οποία, έσπευσε να σχολιάσει στη συνέχεια, ότι την έχει ...εγκαταλείψει το κόμμα της.
Περίμενα από έναν νέο πολιτικό περισσότερη ευπρέπεια. Και όχι τόσο φτηνές προβοκάτσιες παλαιοκομματικού τύπου που δεν έχουν καμιά σχέση με τη ...νέα αλλαγή. Στο κάτω κάτω ούτε αυτός, ούτε κανείς μας στο ΠΑΣΟΚ, είχε υποστήριξει τη μεταρρύθμιση της κ. Γιαννάκου στο υπουργείο Παιδείας. Κροκοδείλια δάκρυα λοιπόν;
Επίσης περιμένω τόσον καιρό από τον Γιάννη να πει δημοσίως κάτι, ως σκιώδης υπουργός Δημοσίων Εργων του κόμματός μας, για τις υπέρογκες αυξήσεις των διοδίων. Θα ήταν χρησιμότερο...
Δεν το κάνει όμως γιατί:
-Δεν θέλει να στενοχωρήσει τους μεγαλοκατασκευαστές διεκδικώντας κι αυτός την εύνοια τους;
-Δεν χρησιμοποιεί αυτοκίνητο για να μετακινείται στο εθνικό δίκτυο αφού η Βουλή (δηλαδή πάλι εμείς τα κορόϊδα...) του πληρώνει πλουσιοπάροχα τα αεροπορικά του εισιτήρια για να πηγαινοέρχεται στη Θεσσαλονίκη μας;
Όποια εκδοχή κι αν ισχύει...
--------------------------------------------

8 σχόλια

  1. μου κάνει εντύπωση που δε βγάζει τώρα στον αέρα η Νουδου τις ιστορίες με το ΣΑΕ και τα ελληνοποντιακά, επί εποχής μαφκριώτη.

    Όπου έγινε το έλα να ΔΙΣ (σε ευρώ)

    το φυλά για αργότερα;
    όταν χοντρύνουν τα πράγματα;

    πάντως πρέπει να δώσει γραμμή ο γιώργος ή όποιος κάνει κουμάντο στο πασόκ, να μη ξαναβγού στο γυαλί όσα πρόσωπα του παρελθόντος του πασοκ, προκαλούν τον κόσμο με τη θέαση και τη μνήμη ποπυ ξυπνά άμα τη θέασή τους.

    αλλιώς δε βλέπουν κυβέρνηση ούτε του αγίου μπού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη και χόνια πολλά κι από μένα. Θα επιθυμούσα να σας διηγηθώ μια ιστορία δίχως όμως κανένα σχόλιο. Ο καθένας σας ας τη σχολιάσει όπως αυτός/ή θέλει. Μένουμε στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.Πριν εννιά χρόνια αγοράσαμε το σπίτι μας και μεταφερθήκαμε στο προάστειο του Des Plaines. Δίπλα μας και σε απόσταση λιγότερη από δύο μίλια ευρίσκεται η ελληνική εκκλησία του Ιωάννου του Βαπτιστού. Η ενορία, σε μόνιμη βάση, απασχολεί δύο ιερείς και έναν τρίτο σε part-time βάση. Με το που μετακομήσαμε, τρεις μέρες αργότερα, ένας Λουθυρανός ιερέας της περιοχής μας έστειλε με E-mail ένα μήνυμα στο οποίο και μας καλως όριζε στην περιοχή. Η ενέργεια του αυτή, πραγματικά είχε αγγίξει την ψυχή μου και πάντοτε χρησιμοποιώ την ιστορία στην τάξη μου ή σε διάφορες συζητήσεις μου.
    Φέτος, τη Μεγάλη Παρασευή, εισήχθηκα στο νοσοκομείο της περιοχής για εγχείρηση καρδιάς. Κατά το μετεγχειρητικό στάδιο, παρέμεινα σε δίκλινο δωμάτιο του Νοσοκομείου. Στο διπλανό κρεβάτι ήταν ένας ιταλικής καταγωγής ασθενής που την ίδια μέρα, και μάλιστα ύστερα από μένα είχε υποστεί την ίδια ακριβώς εγχείρηση. Όπως γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, μια που κι οι δυό μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, κουβεντιάζαμε δίνοντας παρηγοριά ό ένας στον άλλο.
    Την επόμενη μέρα, Μεγάλο Σάββατο δικό μας, και κατά τις 11:00 το πρωί μπήκε στο δωμάτιο κάποιος σεβάσμιος κύριος και τον αναζήτησε με το όνομα του. Του συστήθηκε δε ότι ερχόταν από την Καθολική εκκλησία της περιοχής και ζήτησε να συμπροσευχηθεί μαζί του. Στο τέλος, ο σεβάσμιος ιερέας ζήτησε, εαν ο ασθενής το επιθυμούσε, να τον μεταλάβει.
    Εγώ ακόμα περιμένω κάποιον παπά της περιοχής να συμπροσευχηθεί μαζί μου. Ας ξεχάσουμε τη μεταλαψιά, παρ΄ότι είχα κάμει και νηστία. Οι δικοί μας είναι, βλέπετε, απησχολημένοι με βαφτήσεις, θανάτους και επισκέψεις σε νοσοκομεία (!)...
    Αυτά.
    Παντελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κ. Χαραλαμπίδη Γιώργο

    Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως στις 02 Απριλίου 2008 την ίδια μέρα που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ οι αυξήσεις φωτιά στα διόδια τριών αυτοκινητόδρομων( ενώ έπονται οι υπόλοιποι αυτοκινητόδρομοι μέχρι το καλοκαίρι), κατατέθηκε από την Κ.Ο ΠΑΣΟΚ- ΚΤΕ ΠΕΧΩΔΕ ερώτηση την οποία συνυπογράφω με θέμα: «Αυξήσεις φωτιά στα διόδια και πολιτικά ερωτήματα».
    Το περιεχόμενο της ερώτησης μπορείτε να το πληροφορηθείτε από το site μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.magriotis.gr στον υπερσύνδεσμο Δελτία Τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα του ΠΑΣΟΚ με επιχρυσμα δηθεν ικανοτητων και σοβαροτητος ειναι ο Μαγκριωτης. Ενας γλοιωδης ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Πάρε με, Περάτη,
    στην Αχερουσία..,
    που νεκροί, μόν', πάν'..,
    κάτω 'κει που λούζουνε
    τη λερή ψυχή τους
    χωρίς σαμπουάν..!

    Εχ, αιώνιε γέροντα..,
    στη ρίζα του Αχέροντα
    αφήνω το κορμί μου..,
    να, ζωντανό και μόνο..,
    να περιμένει την ψυχή του
    εξάγνιστη στην εκβολή του..!
    Αχ, καλέ μου γέροντα..,
    παράβιασε το Νόμο..,
    ψυχή ζώντος περνώντας..,
    να ιδώ στριπτήζ τον κόσμο..,
    που 'ν' γρίφος κι η αρχή του..!

    Πάρε με και πάψε,
    φίλε, να φωνάζεις..,
    κι άλλο.., "Αλτ! Τίς ει..!;"..,
    "μην ξυπνάς το Πάνθεο"..,
    να 'βρουμε απαντήσεις
    στα τι και τα γιατί..!...

    Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.siopi.gr
    Αποκωδικοποίηση..: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,...
    Σχηματοποίηση λόγου (στίχων μου), θεογονία, κοσμογονία,...
    Γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η «αριστερή στροφή», που έχουν εσχάτως διαπιστώσει διάφοροι τζιτζιφιόγκοι, συνεχίζεται ακάθεκτη: έπειτα από δεκαέξι χρόνια κεντροαριστερής δημαρχίας, η Ρώμη εξέλεξε προχθές έναν Ακροδεξιό δήμαρχο! Και επειδή δημοτικές εκλογές έρχονται και στην Αγγλία, η «αριστερή στροφή» προδιαγράφεται πλήρης: οι Συντηρητικοί προηγούνται στις δημοσκοπήσεις ακόμα και στο Λονδίνο.

    Προ ημερών, μετά τις εκλογές στην Ιταλία, ορισμένοι αποφάνθηκαν ότι ο Μπερλουσκόνι κέρδισε επειδή οι αντίπαλοί του δεν ήταν όσο Αριστεροί έπρεπε, αφού η απερχόμενη κεντροαριστερή κυβέρνηση Πρόντι δεν υπηρέτησε με αρκετό φανατισμό τα λαϊκά συμφέροντα.

    Ο συλλογισμός αυτός διεκδικεί εύσημα πολιτικής ανοησίας. Υπονοεί, δηλαδή, ότι οι ιταλοί ψηφοφόροι έψαχναν στην κάλπη κάποιον πολύ Αριστερό, αλλά επειδή οι Αριστεροί δεν ήταν αρκετά Αριστεροί, προτίμησαν να ρίξουν δαγκωτό... Σίλβιο! Μου θυμίζει την άλλη μεγαλοφυή πολιτική διάγνωση ότι οι Ελληνες ψηφίζουν τον Καραμανλή επειδή το ΠαΣοΚ δεν είναι επαρκώς Αριστερό. Επί της ουσίας, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα! Διότι, όπως προκύπτει, οι παθιασμένες «αριστεράντζες» της Ιταλίας δεν ψήφισαν απλώς Μπερλουσκόνι για να τιμωρήσουν τους Αριστερούς οι οποίοι δεν είναι Αριστεροί, αλλά μαύρισαν και τους συνασπισμένους Ακροαριστερούς οι οποίοι κατηγορούσαν κι αυτοί τους άλλους Αριστερούς ότι δεν είναι αρκετά Αριστεροί. Με αποτέλεσμα, οι ορίτζιναλ Αριστεροί να μη βρουν την ψήφο τους και να μείνουν εκτός Βουλής, σε αντίθεση με τους λιγότερο ορίτζιναλ Αριστερούς, οι οποίοι τα πήγαν αξιοπρεπέστερα στις εκλογές.

    Η ποιότητα αυτών των αναλύσεων δεν με συναρπάζει αλλά ούτε με εκπλήσσει. Στηρίζονται όλες στην αναπόδεικτη παραδοχή πως το αριστερότερο είναι εξ ορισμού καλύτερο και ότι οι άνθρωποι αναζητούν το αριστερότερο. Οτι το φυσιολογικό είναι να ψηφίζουν οι άνθρωποι όσο πιο αριστερά γίνεται κι ότι κάτι στραβό συμβαίνει όταν δεν το κάνουν. Αμ δε! Δεκαετίες πασχίζουν οι ενδιαφερόμενοι στην Ελλάδα, αλλά ο Συνασπισμός είδε διψήφιο νούμερο μόνο προσφάτως, μόνο στις δημοσκοπήσεις και μόνο επειδή το ΠαΣοΚ το έριξε στο σορολόπ. Οσο κυβερνούσε ο «Δεξιός»Σημίτης με το ζόρι έπαιρναν 3% για να μπουν στη Βουλή. Από πού προκύπτει λοιπόν ότι οι ψηφοφόροι αναζητούν το «αριστερότερο» κι ότι αποδοκιμάζουν το «λιγότερο αριστερό»;

    Κάπου το παραμύθι κολλάει. Απ΄ ό,τι φαίνεται άλλα πράγματα αναζητούν οι άνθρωποι όταν ψηφίζουν και με άλλα κριτήρια επιλέγουν Καραμανλή ή Μπερλουσκόνι. Διαφορετικά θα μας κυβερνούσε το ΚΚΕ. Αλλά δεν μας κυβερνάει. Και γι΄ αυτό δεν βλέπω τον λόγο γιατί πρέπει να υποδύονται το ΚΚΕ εκείνοι που θέλουν να μας κυβερνούν.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *