GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλώματα λυμαίνονται την Αργυρούπολη!

. Επώνυμη καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο . Του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ . Στη συνεδρίαση της 23-04-08 του δημοτικού συμβουλίου Αργυρούπολης, κατά τη...

.
Επώνυμη καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο
.
Του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ
.
Στη συνεδρίαση της 23-04-08 του δημοτικού συμβουλίου Αργυρούπολης, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, ο πρώην διεθνής Διαιτητής και νυν επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Αργυρούπολη ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΛΙΩΤΗΣ εμμέσως πλην σαφώς κατήγγειλε οργανωμένα κυκλώματα πού λυμαίνονται τον χώρο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δήλωσε ότι, προτιμά να πληρώνει κανονικά και ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ και έτσι να είναι έρμαιο εκβιασμών διαφόρων παραγοντίσκων.
ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ξεκίνησε όταν ΑΡΝΗΘΗΚΕ να αγοράσει κάποιο κατάστημα άποιου (οι του δημου γνωρίζουν) με υπερβολικό τίμημα και προτίμησε να πάει παραδίπλα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα όργανα.
ΣΗΜ. 1 Ο Συνήγορος του Πολίτη και οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης έχουν τους Δήμους και τις Πολεοδομίες ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
ΣΗΜ. 2 Περιμένετε την συνέχεια.

--------------------------------------

7 σχόλια

  1. Οι κάμερες ασφαλείας των τραπεζικών υποκαταστημάτων αποκάλυψαν τα πρόσωπα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε συμμορία ληστών όταν εισέβαλλε σε αυτά για να αδειάσει τα ταμεία.

    Τρεις μήνες μετά την σύλληψη δύο μελών της συμμορίας, οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μελετώντας όλα τα βίντεο από τις τράπεζες που "χτύπησαν" τα μέλη της πενταμελούς συμμορίας αλλοδαπών σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική κατάφεραν να εξακριβώσουν σε ποιες τράπεζες είχαν εισβάλει, με ποια σύνθεση κάθε φορά, τον τρόπο που έδρασαν και πόσα χρήματα απέσπασαν.

    Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει μετά από περιπετειώδη καταδίωξη κι ανταλλαγή πυροβολισμών, στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, δύο άτομα που είχαν ληστέψει υποκατάστημα της Πειραιώς στην Περαία Θεσσαλονίκης.

    Επρόκειτο για δύο Γεωργιανούς ,ηλικίας 25 και 20 χρόνων, οι οποίοι ομολόγησαν ότι σε συνεργασία με άλλους συνεργούς τους λήστευαν τράπεζες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

    Μελετώντας στη συνέχεια καρέ-καρέ τα βίντεο όλων των τραπεζών, οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι οι δράστες ενεργούσαν πάντοτε ψύχραιμα.

    Φορώντας κράνη μοτοσικλετών, εισέβαλλαν στο εσωτερικό των τραπεζών, άλλοτε κραδαίνοντας καλάσνικοφ άλλοτε κρατώντας πιστόλια, απειλούσαν υπαλλήλους και πελάτες κι άδειαζαν οι ίδιοι τα ταμεία.

    Από την ανάλυση των βίντεο, οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν και τους υπόλοιπους τρεις συνεργούς τους και να εξακριβώσουν ότι η συμμορία μέσα σε 11 μήνες είχε χρησιμοποιήσει 23 κλεμμένες μοτοσικλέτες για να ληστέψει συνολικά 26 τράπεζες, ένα υποκατάστημα ΕΛΤΑ, ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και ότι η συνολική λεία τους ξεπέρασε τα 678.000 ευρώ.

    Ένα μέλος της συμμορίας κρατείται ήδη στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπείρα παραχαρακτών από την ΠΓΔΜ, τα μέλη της οποίας φέρονται ότι αποσπούσαν με κλωνοποιημένες κάρτες χρηματικά ποσά από τράπεζες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς στο μεθοριακό σταθμό Ευζώνων Κιλκίς.

    Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη σπείρα συγκροτούσαν τρία άτομα από τη γειτονική χώρα, ηλικίας 37, 36 και 28 ετών, τα οποία συνελήφθησαν την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα επιβαίνοντας σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

    Ο 37χρονος βρέθηκε κρυμμένος στο πόρτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου, ενώ όπως αποκαλύφθηκε οι τρεις αλλοδαποί αναζητούνταν από την Ιντερπόλ με διεθνή εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί στη Γερμανία και στην Ιταλία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για πλαστογραφία πιστωτικών καρτών.

    Οι αλλοδαποί κατηγορούνται ότι τοποθετούσαν συσκευές ανάγνωσης στη σχισμή των μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης, καθώς επίσης και δεύτερο πληκτρολόγιο πάνω στο πραγματικό και στη συνέχεια κατασκεύαζαν αντίγραφα των καρτών.

    Στο πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου που επέβαιναν οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή πληκτρολόγια και διάφορα εξαρτήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.
    Η ΔΙΚΗ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ
    ΝΕΚΡΟ.
    Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΘΥΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΤ ΕΣΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΊΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ.
    ΠΡΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΘΗ ΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
    ΟΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ
    ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑΣΑΣ
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φέρτε πίσω τον Πολύδωρα, ειναι ο μόνος που μπορεί να τα βάλει με τα κυκλώματα, γιατί καταλαβαίνουν τα ...αρχαία ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωωωωωπαααα καλεεεεεε...

    Απο παρθενογένεση βγήκε ο έχων την καλή διάθεση να μας ενημερώσει...;

    Στις άλλες περιοχές δηλαδή τι γίνεται...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Οι "Μάσκες" υπογράφουν
    συμβόλαιο τιμής..,
    συμβόλαιο με το λαό
    οι "τσάτσοι" της Πολιτικής..!

    Χαρτί αέρας..,
    στυλό μπαμπεσιά -τους...
    κι αέρινα "Θα"..,...
    ο όρκος...κρυφός -τους..,
    Θεό Μαμωνά..!

    Και "πίνουν το κρασί -τους...
    άσπρο πάτο"..,
    αυτοί, πάντα, ψηλά...
    και ο λαός στον πάτο..!...

    Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.siopi.gr
    Αποκωδικοποίηση..: θρησκειών, μυθολογίών, ψυχής, σιωπής,...
    Σχηματοποίηση λόγου (στίχων μου), θεογονία, κοσμογονία,...
    Γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *