GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τους τσαμπατζήδες...

Να χτυπάνε το εισιτήριο αναγκαστικά από την μπροστινή πόρτα . . Από τον Νίκο Πολατίδη . . Σχετικα με τους τσαμπατζήδες των μέσων....μαζικ...

Να χτυπάνε το εισιτήριο αναγκαστικά από την μπροστινή πόρτα.
.
Από τον Νίκο Πολατίδη
. .
Σχετικα με τους τσαμπατζήδες των μέσων....μαζικής μεταφοράς‏ που γράψατε στο Press-gr: Θα έπρεπε όσοι επιβιβάζονται να το κάνουν, αναγκαστικά, από την μπροστινή πόρτα και να χτυπάνε το εισιτήριο μπροστά στον οδηγό ή να δείχνουν την όποια κάρτα. Ίσως επειδή δεν είναι εφικτό σε στιγμές έντονης κίνησης, θα μπορούσε να υπάρχει ένα άτομο στο πίσω, ή κάποιο άλλο, μέρος για αυτή τη δουλειά.
-------------------------------------------

29 σχόλια

  1. α βασικά σημεία της συμφωνίας για τον South Stream

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ayto de tha gini giati oi exousia fovate tous lathrometanastes[kai ta imedapa lamogia] epikous poy tha arxisoun na listevoun mazika etsi kai to foviko kratos efarmosi tin stixiodi eynomia[3 ekatomiria ine poli gia na plironoun komistro]to elima ton deko metaforon tha to plirosis esi o lakamas pros doxan tis evnomoumenis politias pou metakilii tin anikanotita kai tis desmefsis stous symorfoumenous.plirone kopries kai imedapa alitaria kai stis metafores koroido.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ayto de tha gini giati oi exousia fovate tous lathrometanastes[kai ta imedapa lamogia] epikous poy tha arxisoun na listevoun mazika etsi kai to foviko kratos efarmosi tin stixiodi eynomia[3 ekatomiria ine poli gia na plironoun komistro]to elima ton deko metaforon tha to plirosis esi o lakamas pros doxan tis evnomoumenis politias pou metakilii tin anikanotita kai tis desmefsis stous symorfoumenous.plirone kopries kai imedapa alitaria kai stis metafores koroido.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και έτσι θα δημιουργείται ουρά σε κάθε στάση... Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ 10ΠΛΑΣΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. einai toso xalia ta mesa mazikis metaforas pou eprepe na einai tsampa, eidika to tram pou kanei 100 ores.

    ta leoforia panta ta perimeneis kai panta einai sa sardeles o kosmos.

    mono to metro aksizei na to plironei kaneis.

    den milao sa tsampatzis alla san europeos politis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε ρε παιδιά …καποιοι Βυζαντινιστες …με ψυχολογικά προβλήματα, και σκοπιανοι κάνουν την βρομοδουλεια …..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε ρε παιδιά …καποιοι Βυζαντινιστες …με ψυχολογικά προβλήματα, και σκοπιανοι κάνουν την βρομοδουλεια …..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και έτσι θα δημιουργείται ουρά σε κάθε στάση... Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ 10ΠΛΑΣΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.24ώρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφάσισαν οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξήγγειλε 4ωεη στάση εργασίας από τις 08:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα άτομα που έκαναν (σχεδόν) αυτή την δουλειά λέγονταν εισπράκτορες και η υπηρεσία τους έχει καταργηθεί από χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το σύστημα ελέγχου εισιτηρίων που περιγράφετε κ. Πολατίδη είναι δυστυχώς εκτός τόπου και χρόνου. Στην Καλαμάτα που σπούδαζα και οι αστικές συγκοινωνίες είναι ιδιωτικές (ΚΤΕΛ) εφαρμόζονταν το αυτό σύστημα επικύρωσης-ελέγχου. Η αναμονή των επιβατών ήταν τέτοια που δημιουργούσε ταυτόχρονα και κυκλοφοριακό κομφούζιο μια και τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα πίσω από το λεωφορείο περιμένοντας να τελειώσει ο "έλεγχος"... Ακόμα και με δεύτερο άτομο μέσα το πρόβλημα δεν λύνονταν στο ελάχιστο. Και φανταστείτε αυτό το πρόβλημα σε μια πόλη της τάξης των 50.000 κατοίκων με μια συγκοινωνία 4 γραμμών. Πολλαπλασιάστε το με τις εκατοντάδες γραμμές σε όλη την Αθήνα και τους εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες/ώρα και βγάλτε συμπέρασμα γι' αυτά που λέτε...
    Άλλωστε μια τέτοια κίνηση θα ήταν ένα κυριολεκτικό πισωγύρισμα για τις συγκοινωνίες. Θα επιστρέψουμε δηλαδή στην εποχή που οι επιβάτες έμπαιναν ένας-ένας από την μπροστινή πόρτα και ρίχνανε τα κέρματα στο κουτί και το 80% των επιβατών τα έριχνε "λειψά" ή εναπόθετε παξιμαδόβιδες κ.α. σιδηρικά Πίσω στην εποχή του "Χωρίς Εισπράκτορα" αγαπητέ κ. Πολατίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μωρε καλα ειχαμε τον εισπρακτορα μεχρι πριν αρκετα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. RE PAIDIA DEN XREIAZETE TIPOTA TO IDIAITERO.

    APALA.

    NA GINONTE ELEGXOI STA LEOFOREIA KAI MALISTA PROI-PROI DIOTI AYTES TIS ORES KYKLOFOROYN OI TZAMPATZIDES.

    POLOI DE EXON ENTIPISEI OTI KYKLOFORIYN KAI MA MA8HTIKA EISHTHRIA 'H KYKLOFOROYSAN STON HLEKTRIKO ME EISHTHRIO TON LEOFOREION.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ
    ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ
    ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΡΟΥΧΑ Η ΤΡΟΦΙΜΑ
    Η ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΝΑ ΤΡΩΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ayto hr8e dioti meiwsan to prosopiko ,kapote yphrxan odhgos-eispraktwras kai elenkths ,twra mono odhgos pou prepei na ta kanei ola monos pws omws?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να δουμε τι θα γινει με το ενιαιο εισητηριο που θα μπορεις με αυτο να ταξιδευεις 1.5 ωρα θα αλλαζει χερια και μια χαρα θα την περνανε οι τσαμπατζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να μιλήσω κι εγώ ως τσαμπατζής, που παίρνω σχεδόν πάντα λεωφορείο χωρίς εισιτήριο...

    Είμαι φοιτητής και για χρόνια έπαιρνα μειωμένη μηνιαία κάρτα. Όταν δεν την ανανέωνα, έκοβα εισητήριο κανονικά. Το τελευταίο χρόνο όμως επειδή δε πατάω και πολύ στη σχολή, δεν βγάζω κάρτα. Χρειάζομαι λεωφορείο όμως για να πηγαίνω στη δουλειά. Ένα λεωφορείο το οποίο δεν έρχεται ΠΟΤΕ στην ώρα του, είναι πάντα γεμάτο, μου έχει κοστίσει πάρα πολλά νεύρα και ΠΟΤΕ δεν έχει ελεγκτή μέσα. Έτσι λοιπόν πήρα τη ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ απόφαση να μη ξαναβγάλω εισητήριο. Και δε το μετανιώνω. Ας πληρώσουν κανά ελεγκτή να με πιάσει, να βγάλει κι αυτός κανά κομμάτι ψωμί, που λένε πως έχουμε ανεργία... Και το λεωφορείο όταν στα χαρτιά έπρεπε να κάνει δρομολόγια κάθε 10-15 λεπτά και κάνει κάθε 30, ότνα είναι τόσο γεμάτο που όχι κάθισμα, αλλά ούτε μια γωνιά να αράξω όρθιος σαν άνθρωπος δεν έχει, αλλά αναγκάζομαι να κινδυνεύω πιασμένος όπως όπως, τότε δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητάνε να τους πληρώσω εισιτήριο. Να φτιάξουν τις συγκοινωνίες πρώτα λοιπόν αν θέλουν να τις πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΓΥΦΤΟΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΡΙΟ-ΜΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΞΙΔΙ....ΕΧΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ.ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ...ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΝΤΑ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ.
    "-ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?
    -ΟΧΙ,ΤΟΥ ΛΕΩ,ΚΟΨΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ.
    -ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗΗ....."

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ??ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε, κουκουλοφόρε, ρουφιάνε, δεν έχεις τίποτα άλλο στη κωλοζωούλα σου απ΄το να σκέφτεσαι τρόπους για να μη τη γλιτώνει ο συμπαθής τζαμπατζης στο λεωφορείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ? ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ? ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ?

    -----------------------------------
    Φυσικά από εμάς τα κλέβουν ανόητε! Εμείς αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε μέσω της φορολογίας μας τα συνεχώς αυξανόμενα ελλείμματα των φορέων Αστικών Συγκοινωνιών.

    ΜΠΟΚΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. re file theleis na foresete koukoula pali....?teleiwse i katoxi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Φυσικά από εμάς τα κλέβουν ανόητε! Εμείς αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε μέσω της φορολογίας μας τα συνεχώς αυξανόμενα ελλείμματα των φορέων Αστικών Συγκοινωνιών."

    ΜΠΟΚΟΛΗΣ

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!!ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ...?!!ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ"...ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. AΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΠΟΚΟΛΗ. ΜΑΘΕ ΠΩΣ Ο ΟΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (νομικό πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου). ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ POSTΑΡΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΣ? ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΠΑΤΣΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς 11.26: Αν ήμουνα στους "βολεμένους" όπως χαρακτηρίζεις δεν θα ασχολιόμουν καν με τις συγκοινωνίες, γιατί πολύ απλά... δεν θα τις χρησιμοποιούσα. Επιπλέον οι "τσαμπατζήδες" λειτουργούν πολύ απλά εις βάρος όλων εμάς που χτυπάμε κανονικά το εισιτήριό μας.

    Προς 2.00: Σε χαρακτήρισα ανόητο. Λάθος μου. Προάγεσαι σε βλάκα! Και ο ΟΤΕ είναι Α.Ε. (όπως και δεκάδες άλλες εταιρείες & οργανισμοί δημοσίου συμφέροντος -βλ. ΕΡΤ κ.α.) τις οποίες όχι μόνο πληρώνεις μέσω των τακτικών (και αυξημένων) τιμολογήσεων που σου επιβάλλονται, αλλά εκατομμύρια € εισρέουν από τη τακτική φορολογία προς όλους αυτούς τους "λευκούς ελέφαντες" για να καλύψουν -μεταξύ άλλων- τα διαφυγόντα "κέρδη" τους. Λυπάμαι που δικαιολογείς τους τσαμπατζήδες, γιατί λειτουργούν ως παράσιτα (μήπως ανήκεις και εσύ στην κατηγορία;;) εις βάρος όλων των υπολοίπων που πληρώνουν κανονικά το εισιτήριό τους. Εντάξει ο εισπράκτορας -που δεν είμαι-, ο μπάτσος -πάλι δεν είμαι- που κολλάει; Μήπως έχεις μανία καταδίωξης; Κοίταξέ το σε κάνα καλό ψυχαναλυτή. Θα σε βοηθήσει...

    πάντα φιλικά, ΜΠΟΚΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ? Η ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ? ΕΧΩ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΩΡΑΣ?? ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΡΩΤΑΩ?? ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΥΤΕ ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ?? ΚΟΨΕ ΤΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ??? ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ? Ο ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Η ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λοιπόν, για να κλείσει αυτό το θέμα, γιατί έχω αρχίσει και βαριέμαι να ανταπαντάω και "ο τελευταίος λούλα(!)".
    Κατ' αρχή δε μίλησα για κανένα κυνηγητό κανενός λαθρεπιβάτη. Απλά -για να τα καταλαβαίνεις- δε συμφωνώ σε καμία περίπτωση με τη τακτική των κατ΄εξακολούθηση "λαθρεπιβατών" και πολύ περισσότερο με όσους τους καλύπτουν και τους επικροτούν λες και κάνουν κάτι σπουδαίο. Μια πράξη "αντίστασης" ας πούμε.
    Ένα το κρατούμενο και τέλος με αυτό.
    Κατά δεύτερο δε κατάλαβα γιατί τρως "σκάλωμα" με τον ΟΤΕ. Τον ανέφερα ως ένα παράδειγμα όπως και την ΕΡΤ -για την οποία σημειωτέον δεν είδα αγαπητέ να κάνεις κάποιο ανάλογο σχόλιο...-

    πάντα φιλικά, ΜΠΟΚΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κανένας δεν είπε ότι είναι κάτι σπουδαίο και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος δεν κόψει εισιτήριο. Αυτό λέω από την αρχή, δικό τους θέμα, αλλά όχι και να λυπόμαστε τις αστικές συγκοινωνίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *