GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκανε και ...κατάληψη στο ΠΑΣΟΚ...

. ...ο μπαμπάς της Νάντιας Γιαννακοπούλου για να ψηφοθηρεί! Του Γιάννη Μεσσήνιου . Αποκαλύψαμε από αυτήν εδώ την αδέσμευτη και φιλόξενη ισ...

.
...ο μπαμπάς της Νάντιας Γιαννακοπούλου για να ψηφοθηρεί!

Του Γιάννη Μεσσήνιου
.
Αποκαλύψαμε από αυτήν εδώ την αδέσμευτη και φιλόξενη ιστοσελίδα τα νέα καταρθώματα της κ. Νάντιας Γιαννακοπούλου πολιτεύτριας του ΠΑΣΟΚ στο νομό Μεσσηνίας (πατήστε εδώ): Υπόσχεται στα μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ ότι αν ψηφίσουν τους "δικούς της" για τις νομαρχιακές εκλογές του επόμενου μήνα, θα τους βοηθήσει στα ...δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας στην οποία διορίστηκε χαριστικά δικηγόρος από την δεξιά!
Φαίνεται όμως ότι τα κατορθώματά της δεν σταματούν εδώ. Διαβάζω ένα αποκαλυπτικό σχόλιο από το "Πρώτο Θέμα":
"Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ η καθημερινή "κατάληψη" των γραφείων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τον πρώην βουλευτή του κόμματος κ. Γιάννη Γιαννακόπουλο και τη σύζυγό του προκειμένου να τηλεφωνούν στην εκλογική τους πελατεία στη Μεσσηνία όπου πολιτεύεται η κόρη τους Νάντια..."
Φαντάζομαι ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν προλαβαίνει να ασχολείται με αυτές τις συμπεριφορές, αλλά είμαι σίγουρος ότι τις καταδικάζει. Η διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας -αν λέω σωστά τον τίτλο- η Ρεγγίνα Βάρτζελη γιατί τα επιτρέπει; Αν είναι έτσι να ...πηγαίνω κι εγώ να τηλεφωνώ από εκεί, κυρα - Ρεγγίνα!
-----------------------------------------------------------------------------------

7 σχόλια

  1. Ποιος εκανε βεντετα αυτη τη χτικιαρα? Πως μπορει και κοριδευει και Πασοκ και ΝΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ
    ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ
    ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποια στιγμή βρέθηκα στη Μεσσηνία. Ήταν πριν τις τελευταίες τοπικές εκλογές. Ένας επιχειρηματίας που τυχαίνει να γνωρίζω είχε φέρει μια sport porche για να κυκλοφορεί με αυτήν ένας υποψήφιος, να τον βλέπει ο κόσμος κι έτσι να σκεφτεί ότι είναι "αξιόπιστο" άτομο.

    Το συγκεκριμένο άτομο ήταν όντως αρκετά συμπαθές και ίσως να άξιζε να εκλεγεί. Το θέμα είναι όμως πως ο επιτήδειος επιχειρηματίας, έμοιαζε να γνωρίζει κάτι που διαφεύγει σε μένα.

    Κάτι σε σχέση με το μυαλό που κουβαλάει ο κόσμος!
    Ας σκεφτούμε ξανά τι παιδεία αποκτούν τα παιδιά στα σχολεία και τι κουλτούρα μεταδίδει η TV.

    Είμαστε χαμένοι από χέρι όσο δεν θίγουμε το ζήτημα της κατεστραμμένης παιδείας. Η δημοκρατία δεν στέκεται χωρίς μορφωμένους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:19 πολυ ανωμαλα γουστα εχεις. Που βλεπεις οτι ειναι ωραια. Σαν χτικιο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. regina rosas amat = η ρεγκινα αγαπα τα μπουμπουκια - σαν τη Nadia

    Τα πασοκικα μπουμπουκια παραμενουν το ιδιο αμορφωτα οπως ηταν παντοτε.

    Ή θα περιμενουμε να μαραθουν μια και καλη, ή θα αναλαβουμε να σπρωξουμε την υποθεση και να επισπευσουμε το ξεβρωμισμα της Χωρας.

    Αυτο ομως σε καμια περιπτωση δεν θα σημαινε οτι θα αφησουμε ανεξελεγκτα τα τρωκτικα που διεισδυσαν στην κρατικη μηχανη υπο την σκεπη της ΝΔ.

    Ο Ελληνικος Λαος εχει να μοιρασει αρκετες κλωτσιες δεξια κι αριστερα.

    Λιαπης, Αβραμοπουλος, Μητσοτακαινα,
    Ευθυμιου, Διαμαντοπουλου, Παπανδρεου, Ραγκουσης, Μπενιζελο, Σημιτης
    ειναι πρωτης ταξεως κλωτσοδεκτες!

    Για τους αλβανοσλαβοεβραιους μπολσεβικους που ειναι οι κολωνες των κκε-σταλιν και κκε-συριζα μαζι με τις πρασινοκοκκινες μουσιτσες των ταχα "οικολογων", θα τα πουμε εν καιρω.

    (οταν θα εχουμε μαζεψει αρκετο σαλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. LATHOS KANETE OLOI POUN THN VRIZETE THN NANTIA. KAI POLY OMORFH KOPELA EINAI (H FOTOGRAFIA THN ADIKEI), ALLA KAI POLY OMORFA MILAEI KAI KALA E[PIXEIRHMATA EXEI. EKSALOU THN PSHFISE ENA POLY MEGALO MEROS TOY LAOU THS MESSHNIAS KAI THA EVGENE BOULEFTHS AN DEN HTAN TO "PEIRAGMENO " EKLOGIKO SYSTHMA . NOMIZO THN ADIKEITE OLOI. MALLON OSOI MILATE ASXIMA GIA THN NANTIA DEN THN KSERETE. EINAI MIA POLY APLH KOPELA, POLY EKSYPNH, KAI AFTA POU LEGONTE EDO EINAI KAKOHTHEIES, APO POLITIKOUS ANTIPALOUS.
    ANTE HREMISTE OLOI ME THN KOPELA THS THN EXETE PESEI OLOI PALIOMALAKES. AFOU OI PERISSOTRTOI APO EDO MESA DEN THN EXOUN AKOUSEI NA MILAEI.
    ANTE MPRAVO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξερω αν την αδικει η φωτογραφια αλλα εμενα μου φαινεται κιτρινιαρα. Αν παλι ελισσεται ετσι ωστε να δουλευει και τα δυο κομματα, ναι μεν ειναι καλο γι'αυτη αλλα εγω νομιζω οτι ετσι θα πατησει επι πτωματων για να παει μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *