GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βοήθεια....

Χτύπησαν και εγκατέλειψαν οδηγό δικύκλου στην Κατεχάκη . ΣΤΙΣ 25/04/2008 - Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 15:15 ΜΕ 15:45, ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ...

Χτύπησαν και εγκατέλειψαν οδηγό δικύκλου στην Κατεχάκη
.
ΣΤΙΣ 25/04/2008- Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 15:15 ΜΕ 15:45, ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΙΖΒ 0962, ΜΑΡΚΑΣ: HONDA ASTREA SUPRA, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ.
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΥΚΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ (ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ), ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣΕ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΤΩΝ 51 (ΠΑΤΕΡΑΣ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ) ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ:
1) ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙΣΙΑΡΙΑΝΗΣ ΤΗΛ: 210-7292219/210-7248665
2) ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 6948270435
3) ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κου ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!
-------------------------------------------

5 σχόλια

  1. Ο ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΥ ΣΕ ΝΕΑ ...ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ!!


    ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΕΝΑΣ
    ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΠΑΘΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ
    ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ
    ΔΕΙΝΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.....συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ MAKAKASGR. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΕΔΩ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ. ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΕ ΓΑΜΟΚΩΛΗ ΜΠΑΣΤΕΡΔΕ ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΚΩΛΟΤΡΑΒΕΛΙ. ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά (admins)διαγράψτε αυτον τον καραγκιοζη.Ελεος δηλαδη.Οι ανθρωποι ζητανε βοηθεια για τον αλητη που εγκατελειψε τον ανθρωπο στην μεση του δρομου,και αυτο το τσοφλι ο malakasgr γραφει ενα σωρο μαλακιες.Δωστε του ενα ban του σκαταανθρωπου αυτου.

    Ελπιζω να βρεθει ο αλητης που αφησε τον ανθρωπο χτυπημενο.Στην Ελλάδα αυτο εχει γινει μοδα.Πιστευω ομως οτι θα βρεθει.Που θα παει θα βρεθει.Κατι τετοια ζωα βρισκονται στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sosta adms. Min to paizete kaloi an den boreite na iperaspeistite tin oikogeneia min to paizete kaloi kai min vazete tin eidisi. Olo to fteximo diko sas adms. O makakas tha einai panda makakas eseis pou ton afinete na ta leei ti eiste?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο με τον παπαδακη γιατι?
    Αν εγω π.χ ξερω κατι και παρω τον αυτια η τον καμπουρακη θα πηραξει?
    ΕΛΕΟΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *