GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Α' Αθηνών η Μαριέττα...

. Δεν δέχεται την Ευρωβουλή. Αρχισε ήδη να οργανώνεται για τις επόμενες εκλογές. . Δεν δέχεται να πάει στην Ευρωβουλή η Μαριέττα Γιαννάκ...

.
Δεν δέχεται την Ευρωβουλή. Αρχισε ήδη να οργανώνεται για τις επόμενες εκλογές.
.
Δεν δέχεται να πάει στην Ευρωβουλή η Μαριέττα Γιαννάκου. Η πρώην υπουργός Παιδείας μετά την περιπέτεια της υγείας της επανέρχεται δριμύτερη στην μάχη του σταυρού. Εχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές της, όπως μάθαμε, με τα κομματικά στελέχη και τους ανακοινώνει ότι θα είναι και πάλι υποψήφια στην Α' Αθηνών, όπου στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου απέτυχε να εκλεγεί. Πολύ θετικά είναι στο μεταξύ και τα δημοσιεύματα όλων των εφημερίδων για τον γενναίο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την περιπέτεια της υγείας της.
------------------------------------------------

10 σχόλια

  1. Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

    ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ


    ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΕΝΩ ΗΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΜΕ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΧΙΤΖΗΔΕΣ .




    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας πολιτικός δεν αφήνει την πολιτική. Τουλάχιστον πριν κληρονομήσει τη θέση του σε κάποιον συγγενή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..."Του σπάγαν πλάκα".., δάκρυζε..,
    ηλίθιοι ψευτομάγκες..,
    σβάρνα τους δρόμους.., λεύτερος..,
    σπίτι του οι παράγκες..!

    Αρχίναγε το "κήρυγμα"...
    και έφτυνε "τα πάντα"..,
    πολιτικούς,. θρησκέμπορους,...
    που, όλα, για τα φράγκα..!

    "Θρήσκοι" αυτοί.., στραβόδοξοι..,
    μαζόχια ψηφοφόροι..,
    κι όμως.., τρελό τον έλεγαν..,
    υποταγμένοι "φλώροι"..!

    Ώσπου.., μια νύχτα.., φτύνοντας..,
    "κόσμο" και "λογική" του..,
    φιλί στον Ήλιο έστειλε...
    και πήγε 'κει η ψυχή -του..!

    Κι από ψηλά τους έριχνε
    φάσκελα μ' άσπρο γέλιο..,
    του "Πάπα" και του "Καίσαρα"
    που 'τρωγαν το φραγγέλιο..!...

    Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.siopi.gr
    Αποκωδικοποίηση..: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,...
    Σχηματοποίηση λόγου (στίχων μου),
    θεογονία, κοσμογονία,...
    Γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τους λίγους Υπουργούς που έκαναν έργο στην προηγούμενη κυβέρνηση, τα έβαλε με το κατεστημένο των πανεπιστημίων, των αιωνίων φοιτητών και των φερέλπιδων για μία κομματική θέση αριστεριστών που παρέσυραν μαζί τους και τα πρόβατα που βγάζουν τα σύγχρονα πανεπιστήμια.(αν βγαίνουν ποτέ από εκεί μέσα).
    Θα ήθελα να δω πότε επιτέλους θα πάψουν τα πανεπιστήμια να είναι τόπος πολιτικής αντιπαράθεσης και θα γίνουν τόπος μόρφωσης και έρευνας. Μήπως θα έπρεπε να απαγορέψουν την πολιτικοποίησή τους, εφόσον ένα δημοκρατικό κεκτημένο έχει πλέον χάσει την αξία του;
    Α, και στους «δημοκράτες φίλους» που θα θέλουν να βρίσουν πάλι τις απόψεις μου καλό θα είναι να γράψουν και κάποιο επιχείρημα και να έχουν το θάρρος της γνώμης τους μη κρυβόμενοι πίσω από την εύκολη ανωνυμία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καταρχήν δεν είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η καΡΈΤΑ ΚΑΡΈΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΡΙΕΤΑ ΜΑΡΙΕΤΑ

    Είναι αυτο το περίεργο ψεμματούρικο-θολό-φραντσέζικο καπαμά πολτικό ρεύμα, που τα σκεπάζει ΌΛΑ.

    Μα αφού έφαγε τέτοιο σκαμπίλι - κι ενω προεκλογικά είχε κινηθεί όλος ο μηχανισμός της νδ να τη στηρίξει - τι το παιδεύει πάλι...

    ας βρει μια θέση μόνιμη π.χ. στην ευρωβουλή να τρώει το ψωμί άχρηστα - αλλά μακρυά από μας

    υγ και δεν είοναι μόνο η μαριέτα, είναι κι ο καλός που πήρε πόδι

    τους έφαγνα με τις συμβουλές τους οι συνδικαλιστές της νδ στην εκπαίδευση
    ψήφο από τους δεξιούς - να τα έχουμε όμως καλά με τους αριστερούς!

    ότι χειρότερο στον τόπο τα τελευταία χρόνια.. ο λαός το πέταξε στα σκουπίδια... αυτοί εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MARIETTA GIIANNAKOY -
    ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ – ΑΣΠΑΙΤΕ - ΑΠΑΤΗ - ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ....!!!!
    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ....ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 28 Apr 2008 19:24 GMT

    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ – ΣΕΛΕΤΕ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.... Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ....!!
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ – ΣΕΛΕΤΕ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....
    Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ....!!

    ΟΠΩΣ ΕΧΙΕΙ ΗΔΗ ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕ ΑΕΙ –ΤΕΙ»...

    http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_5632.html

    ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ. Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
    ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΩΝ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.... ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ......

    -----------------------------
    Καταγγελία για ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ κύκλωμα...
    .
    Σκάνδαλο με την «εκλογή» της (συμβούλου της κ. Γιαννάκου) Εύης Μπότσαρη που σήμερα λύνει και δένει στο υπουργείο Παιδείας!

    .
    Της Μαρίας Κανελλοπούλου
    .

    Η «υπεύθυνη» αξιολόγησης – επιμόρφωσης 5.000 εκπαιδευτικών και «υπεύθυνη» ευρωπαϊκών προγραμμάτων και αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου έχει εκλεγεί παράτυπα καθηγήτρια (δεν είχε την προϋπηρεσία 7 ετών)!!
    Ταχύτατη και σκανδαλώδης η ανέλιξη των φίλων της υπουργού κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου. Η κ. Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Ασπαιτε, Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
    «Πολλοί έφαγαν από την πίτα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της «Τζόανς Κόλινς», όπως ονομάζεται χαϊδευτικά η κ. Μπότσαρη, και δεν μιλάνε».
    Καλούνται οι έντιμοι βουλευτές, δικαστές, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί όπως και η ευρωπαϊκή κοινότητα και η εφορία να παρέμβουν για να σταματήσει ο κατήφορος της Παιδείας. Παρακαλούμε τους δημοκρατικούς βουλευτές να καταθέσουν επερώτηση στη Βουλή και να ζητήσουν όλα τα έγγραφα εκλογής της κ. Μπότσαρη και των λοιπών καθηγητών στην ΑΣΠΑΙΤΕ την τελευταία τριετία. Θα βρεθούν μπροστά σε πλήθος παρατυπιών.

    Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ - ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ, σύζυγος του κ. Χαρ. Μπότσαρη, (αυτός έδωσε στοιχεία για τον κ. Γ. Παπακωσταντίνου, τον Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, παλαιός και στενός φίλος της κυρίας Γιαννάκου, "ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΑΠΑΤΗ», κατευθείαν στη βαθμίδα της καθηγήτριας με γνωστικό αντικείμενο Εκπαιδευτική Ψυχολογία στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθηνών (πρώην ΣΕΛΕΤΕ στο Μαρούσι η οποία έχει και Παραρτήματα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Κρήτη), μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές του 2004.

    Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!! Η ΟΛΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ «ΑΠΟΣΠΑΣΗ» ΤΗΣ Ε. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!.
    Δεν μπορεί να εκληφθεί ως "προϋπηρεσία" σύμφωνα με τον νόμο η απόσπαση της κ. Μπότσαρη στην Φιλοσοφική!! Είχε σύμβαση 407 ή άλλη; Ακόμα και αν έβαλε το όνομά της σε κάποιες εργασίες αυτές λογίζονται μόνο ως δημοσίευση και όχι ως προϋπηρεσία. Έχει λάβει κάποια ιδιαίτερη αμοιβή με ειδική σύμβαση με κάποιο πρόγραμμα κατά το διάστημα της απόσπασή της στη Φιλοσοφική; Αν δεν έχει, τότε δεν στοιχειοθετείται προϋπηρεσία.
    .
    Παρατηρήσεις για την "ΕΚΛΟΓΗ" της:
    1. Η προκήρυξη της θέσης έγινε καλοκαίρι και έληγε αρχές Σεπτεμβρίου πράγμα που μείωνε τα χρονικά όρια ενημέρωσης τυχόν άλλων υποψηφίων.
    2. Δεν δόθηκε ένας μήνας παράταση όπως γίνεται συνήθως στα Πανεπιστήμια αφού κλείνουν ένα μήνα το καλοκαίρι. Επομένως η εκλογή είναι παράνομη!!
    3. Η ανωτέρω υποψήφια ουδέποτε εξελέγη λέκτορας ή επίκουρος ή αναπληρωτής αλλά εξελέγη ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ παραμονές των τελευταίων βουλευτικών εκλογών, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα σε πολλούς και λόγω της διαδρομής που η ίδια ακολούθησε!! Η κ. Μπότσαρη "εξελέγη" με Πραξη του ΔΕ σχολής 11/27.2.2004 (επί υπηρεσιακής κυβέρνησης, αν είναι δυνατόν, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2004 που έγιναν στις 7/03/2004. Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και με επίγνωση ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει και στη Σχολή "κυβερνούσε” ο γνωστός κ. Ψυχογιός).
    4. Πολλοί αναρωτιούνται αν η ανωτέρω υποψήφια είχε την προαπαιτούμενη προϋπηρεσία των 7 ετών για να εκλεγεί καθηγήτρια όπως απαιτεί η νομοθεσία των ΤΕΙ, όπου εμπίπτει η ΑΣΠΑΙΤΕ ή είχε προϋπηρεσία ΜΟΝΟ 5 έτη – 1 μήνα και 7 ημέρες (και άρα ΔΕΝ μπορεί να εκλεγεί στη βαθμίδα του Καθηγητή)!!!.
    5. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΜΠΟΣΤΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!! Τα χρονικά διαστήματα 01-09-1997 μέχρι 31-08/2003 της προυπηρεσίας της κ. Μπότσαρη αλληλοεπικαλύπτονται πλήρως.
    .
    Σήμερα η κ.Μπότσαρη κατέχει τις θέσεις:
    1. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών (πρώην ΣΕΛΕΤΕ).
    2. Αντιπρόεδρος του ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ (ΠΙ).
    3. Πρόεδρος του τμήματος αξιολόγησης και επιμόρφωσης του ΟΕΠΕΚ (Οργανισµού Επιµόρφωσης Εκπαιδευτικών). Διαχειρίζεται όλα τα πακέτα που αφορούν την επιμόρφωση δηλ. πάνω από 32.000.000 Ευρώ (με Συγχρηµατοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο (Ε.Κ.Τ.) (Μα καλά αυτοί οι Ευρωπαίοι δεν στέλνουν κανέναν ελεγκτή να δει το φαγοπότι;)
    4. Σύμβουλος στην Υπουργό Παιδείας κ. Γιαννάκου. Από τη θέση αυτή επηρεάζει και την εκλογή νεότερων καθηγητών αλλά και αποσπάσεις εκπαιδευτικών κλπ.
    5. και σύμβαση 407 με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και καθηγήτρια στο ΕΑΠ!! Επειδή δεν προλάβαινε, μας λένε, να κάνει τα μαθήματα εκεί, μαθαίνουμε- με κάθε επιφύλαξη- ότι τα μαθήματά της τα έκανε άλλη που πρόσφατα αμείφθηκε για την "βοήθεια" με το να εκλεγεί Επίκουρος(η) Καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ!!!
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ «ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗΣ» ΤΗΣ κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ -ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ «ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ...ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ !!!!


    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!

    ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ? ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?
    ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παλι πατο θα παει, οσο και να προσπαθησει να 'πουλησει' την αναπηρια της (για την οποια λυπουμεθα) μηπως και ξεχασουμε τον ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ (με πεισμα)αγωνα της ΛΑΘΕΥΕΙ...

    ΜΗΝ ΕΚΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΨΗΦΟ... θα παει παλι στον σκουπιδοτενεκε ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ σε διαφορα μεσα χειραγωγησεως της Ελληνικης γνωμης.. το ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο πιο συμπαθής θά γινόταν αν ανεδείκνυε ενα ανθρώπινο πρόσωπο-αν διαθέτει-υστερ, από τη σκληρή οντως δοκιμασία της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *