GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια επίσκεψη στο Γενικό Κρατικό...

. ,,,,,, Έλεγαν ότι το ακτινολογικό ήταν χαλασμένο αλλά μόλις τους είπα ότι θα τους καταγγείλω στον υπουργό, στο Ιντερνετ κλπ, αμέσως .....

. ,,,,,,
Έλεγαν ότι το ακτινολογικό ήταν χαλασμένο αλλά μόλις τους είπα ότι θα τους καταγγείλω στον υπουργό, στο Ιντερνετ κλπ, αμέσως ... επισκευάστηκε!
.
Γράφει ο Σταυρος Ταμης
.
Σημερα 29 Απριλιου 2008 πηγα για επανεξεταση στο Γενικο Κρατικο Νοσοκομείο Αθηνων "ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ", στα εξωτερικα Ιατρεία (ορθοπεδικο) και διαπιστωσα ότι το ακτινολογικο που ειναι σε εκεινο το κτιριο ΔΕΝ λειτουργούσε πάλι(!) με αποτελεσμα να μας στέλνουν για ακτινογραφιες στο ακτινολογικο που ειναι στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ δηλαδη αποσταση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1500 μέτρα πήγαινε έλα!
Είδα, λοιπόν και εναν ηλικιωμενο γυρω στα ογδόντα, με μπαστουνι, που έβγαινε απο το Ιατρείο και πήγαινε για ακτινογραφια. Είπα στον σεβαστο ηλικιωμενο και στον συνοδο του (ο γυιος του ίσως) να μην παει πουθενα μονος του τοσο μακρυα αλλα να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να έρθει ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ να τον πάει ή φορείο ή ό,τι άλλο αλλά σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην δεχθει να υποστει τετοια ταλαιπωρια που ηταν και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για τον ιδιο! Ετυχε να ακουει τη διαμαρτυρια μου και καποιος κυριος που με πλησιασε και μου ειπε "ΔΙΚΗΟ έχεις αλλα με το ασθενοφορο μπορει να χρειαστει να περιμενει ο ηλικιωμενος αυτος κυριος ως... το βράδυ(!) για να εξυπηρετηθεί αλλα δεν εχω δικιο στο να κανω ΔΥΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ γιατι ο ιδιος είναι Αναπληρωτης Διευθυντής και ξερει(!) κλπ., κλπ"
ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ τον κοσμο που περίμενε δεν του είπα αυτο που μουρθε να 'πώ (ότι μια τριχα απο τα αρχιδια μου αξιζει πιο πολυ απο το Γενικο του) και όσο μπορούσα πιο ευγενικά του απαντησα ότι ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ που τελικά ΕΧΩ δίκιο, πως ηθελα να μην ειχα και πως στις 15 Απριλιου που ειχα εξεταστεί, πάλι το ακτινολογικο των ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ήταν χαλασμένο και πως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ 15 μέρες τωρα ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ και να στέλνονται οι ασθενεις ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΙ (περιπτωση ηλικιωμενου) ή με καταγματα και με μπαστουνια και γυψους δυο χιλιομετρα δρομο περα δωθε με κινδυνο να πέσουν και να γινουν χειροτερα αλλά, του ειπα, αύριο πρωί -πρωί θα τα αναφερω όλα
1) στον ίδιο τον Υπουργο Υγείας
2) στις εφημερίδες και
3) στο ιντερνετ....
Σε ΔΥΟ λεπτά είχε βρεθει(!) κυλιομενη καρεκλα για τη μεταφορα του ηλικιωμενου στο ακτινολογικό... Μετα ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ήρθε η σειρα μου να παρω το παραπεμπτικο για ακτινογραφια όπου και πηγα και μετα απο λιγα λεπτα ακουσα τον ακτινολογο να λεει σε καποιο στρατιωτικο που είχε έλθει για ακτινογραφια θώρακος να πάει να την κανει στο αλλο ακτινολογικό ιατρειο που είναι στον χώρο των ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ!
Με συγχωρείτε γιατρέ, είπα, απο εκεί έρχομαι και εγώ και νομίζω ότι εκείνο το ακτινολογικό είναι χαλασμένο και μάλιστα εδώ και πολλές μέρες!
'Οχι κύριε, απαντάει ο γιατρός, μας ειδοποίησαν ότι ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΝ μόλις τώρα!!!
Λέτε οι διαμαρτυριες μου (και όχι μόνο....) να έπιασαν τόπο;!! Δεν γνωρίζω! Αυτο που γνωρίζω είναι ότι μετα τη συνομιλια μου με τον αγνωστο αναπληρωτη διευθυντη έτυχε το ακτινολογικό να επισκευαστεί!!
Τα συμπεράσματα δικα σας.
----------------------------------------------------

13 σχόλια

  1. ...δε διαφωνώ,οι μεγαλύτεροι τσοντόβιοι,μουνάκηδες και πισωγλέντηδες είναι οι πολιτικοί μας.Ετσι εμπνέονται για να ασκούν επιτυχημένη πολιτική..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπου διάβασα μια στατιστική οτι το κάτι μεταξύ 60 και 80% των ερωτηθέντων δεν θα δισφορούσαν με την λειτουργία ενός φιλοχουντικού κόμματος.

    Καθόλου παράξενο που με τόση υπεροψεία αντιμετωπίζουν, τον πολίτη ασθενή, στα νοσοκομεία.

    Με δεν είναι μόνο αυτό τον αντιμετωπίζουν και σαν έναν ανικείμενο με αρθμό στο πέτο (όπως τους φυλακισμένους στα στρατόπεδα συγκέντωσης, Αουσβιτς, Αβπου-Γραμπη, Γκουαντάναμο, Γκάζα, αλλού.
    Και αναρωτιέμαι πόσο υπερήφανος θα αισθάνεται και ο Χίτλερ στον τάφω του και ο Σαρρόν στην κλίνη ανάρωσής του, που γιατροί και προσωπικό επάξια εξασκούν στους ασθενείς την παιδεία του μητρικού γάλατος με το οποίο ανατράφηκαν, αλλά και κατά την άνδρωσή τους με τη γλίτσα την τσάπα ή τις διηγήσεις των αγωνιζόμενων προλαιτάριων γονέων τους.

    Αλλά πάνω από όλα η ικανοποίηση των εκπρωσόπων του εκλογικού σώματος, και συντεχνιακά οργανομένων, και μέσα τσο δημόσιο χώρο της υγείας.

    Πες μου τους γονείς σου να σου πω ποιός είσαι? ή δίξε μου το δάσκαλό σου να σου πω τι κάνεις?

    Ένας ερευνητικός δημοσιογράφος, ή καλύτερα μια παρέα, εύκολα θα μπορούσε να καταγράψει ατομικά πολιτικά συμφέροντα που διακυβεύουν την δημόσια υγεία και χοντροαπομιζούν από τα ασφαλιστικά ταμεία, γιαυτό μια πρώτη αντίδραση στης επόμενες εκλογές θα πρέπει να είναι οι γιατροί και οι δικηγόροι όχι βουλευτές αλλά στα νοσοκομεία και στα δικαστήρια. Πολύ πιο γρήγορα θα λυθεί και το θέμα του ΕΣΥ με τα σφαλιστικά ταμεία και ta παραπολιτικοδοκονομικά προβλήματα στη δικαιοσύνη.

    Θέλει όχι μόνο έντονες διαμαρτυρίες, γαιτί τότε η μνήμη τους ψάχνει την καταγωγή της αρωστημένης υπεροψίας τους, αλλά και κυνήγι δοιηκητικό μέχρι και τα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΩΣΤΟΣ....
    ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE PAIDIA YSIXASTE.

    OI DHMOSIOI YPALILLOI EXOYN ARGIES AKOMA.

    DEN BLEPETE POY H A8HNA EINAI
    ELEY8ERHS KYKLOFORIAS APO AYTOKINHTA.

    DEN EXOYN PAREI AKOMA XAMPARI OTI TA PASXA TELEIOSE KAI EPREPE SHMERA NA EINAI STHN DOYLIA TOYS.

    PIOS NA TOYS BALEI XERI??
    KANEIS.

    BLEPEIS OTI OI PSIFOI XOREBOYN STO TAPSI TOYS POLITIKOYS MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΜΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ bLOG-ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ; κΙ ΕΓΏ ΕΊΧΑ ΒΆΛΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΤΟΥΣ ΤΟΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ Ε-mail (το σχόλιο) και το πρόβλημα λύθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΖΑ Ο ΓΚΑ-ΝΤΕΜΗΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ (ΤΟΝ) ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ


    Ο ΓΕΡΟ-ΡΙΜΠΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑ-ΚΟΥΤΣΑ (ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ) ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΡΑΖΙΛ

    ΤΕΖΑ ΟΙ ΑΤΙΤΛΟΙ ΛΥΜΠΕ - ΓΚΑ-ΝΤΕΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩ ΠΩ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ
    ΟΥΟΥΟΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο σου που απαιτείς απο τους δημόσιους λειτουργούς να κάνουν το καθήκον τους. Αν όλοι είχαμε την ιδια ευαισθησία, είμαι σίγουρη η χώρα μας θα γινόταν καλλίτερη και πιο ανθρώπινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μας θα γινόταν καλλίτερη και πιο ανθρώπινη.

    29 Απρίλιος 2008 11:48 μμ

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρέπει οι πολίτες να σταματήσουν να δέχονται καρτερικά το χάλι που βασιλεύει παντού και να διαμαρτύρονται με όλους τους τρόπους.


    Μπράβο στον πολίτη που φρόντισε και έστω και για μια ημέρα το πρόβλημα λύθηκε! Για τις επόμενες ημέρες ας φροντίσουν και άλλοι πολίτες να διαμαρτυρηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε μου καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου.
    Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν γιατροί και προσωπικό .
    Ο πρωθυπουργός και υπουργός πρέπει να δώσουν λόγο ,
    Γιατί δεν υπάρχουν γιατροί;
    Γιατί δεν υπάρχουν Νοσηλεύτριες;
    Γιατί δεν υπάρχουν τραυματιοφορείς; Κ.Τ.Λ
    Γιατί χαλάνε εύκολα τα μηχανήματα τους; μήπως πρέπει να τα αλλάξουν;
    Γιατί δεν διοικούν οι κομματικοί διοικητές τους ; μήπως είναι ανίκανοι και τους βάζουν εκεί για να τους εξυπηρετούνε για τα ψυφαλακια που τους μαζεύουν ;
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ , ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ,ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ???? ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ; ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΟΧΙ;
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΥΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ Ι.Κ.Α ,ΩΜΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ??.
    Η ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ , Η ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΦΙΟΓΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ; ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ; Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ .

    ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ .
    2810-258188-2810-371079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *