GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλύτερα χωρίς αυτοδυναμία!

Αποκαλυπτικό γκάλοπ: Οι ψηφοφόροι δεν πτοούνται από το ενδεχόμενο να μην κερδίσει 151 έδρες κανένα κόμμα... . Σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκ...

Αποκαλυπτικό γκάλοπ: Οι ψηφοφόροι δεν πτοούνται από το ενδεχόμενο να μην κερδίσει 151 έδρες κανένα κόμμα...
.
Σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της ALCO για το περιοδικό «FANTOMAS», που ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα, η κοινή γνώμη εξακολουθεί να βλέπει τα κόμματα με δυσπιστία καθώς για όλα, εκφράζει περισσότερες αρνητικές γνώμες, παρά θετικές.
Σε καλύτερη μοίρα από όλα τα κόμματα βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς έχει την μικρότερη διαφορά μεταξύ αρνητικών και θετικών γνωμών (-3,4%) και έπεται η ΝΔ (-14,1%). Όπως φαίνεται και από τους πίνακες αυτό που «σπρώχνει» τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο τόσο η απογοήτευση από τη μέχρι σήμερα ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά κυρίως το νεανικό στυλ του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και η απογοήτευση από το ΠΑΣΟΚ συνολικά. Η τάση αυτή ανιχνεύεται όχι μόνο μεταξύ του συνόλου των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως μεταξύ εκείνων των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ του 2007, που μετακινούνται προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το ενδεχόμενο μη επίτευξης αυτοδυναμίας δεν φαίνεται να πτοεί την κοινή γνώμη, καθώς σε ποσοστό 55,5% δηλώνει ότι στην περίπτωση αυτή θα επιθυμούσε το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας και μόλις ένας στους τρεις (35,9%) θα επιθυμούσε την επανάληψη των εκλογών.
Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης αντιτάσσεται στην προοπτική σχηματισμού κυβέρνησης «μεγάλου συνασπισμού» (ΝΔ με ΠΑΣΟΚ δηλαδή) σε ποσοστό 63,2%. Η εναντίωση αυτή είναι μεγάλη και στο εσωτερικό των δύο μεγάλων κομμάτων καθώς το 60,2% των ψηφοφόρων της ΝΔ και το 65,7% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ βλέπουν αρνητικά μία τέτοια προοπτική.
------------------------------------

4 σχόλια

  1. Μπράβο! Άλλο ένα παπαγαλάκι της Ρηγίλης!
    Κάπου τώρα τελευταία γίνεται λόγος να κατασκευασθούν σε όλη την ηπειρωτκή Ελλάδα μικρές λίμνες χωμάτινες, γνωστές στη βόρεια Ελλάδα ως γκιόλες, για να συγκρατούν τα νερά του χειμώνα. Δεν κάνεις μια βόλτα σε καμιά από αυτές που υπάρχουν από παλιά, να βουτήξεις και να μας πεις πώς είναι τα νερά της; Ή δεν μπορείς ούτε αυτό;
    Τότε τράβα πνόξου!.

    Για ΥΓΕΙΑ ούτε λόγος. Δεν θεραπεύεσαι. Είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο : ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΦΟΥ ΦΟΥ ΕΝΑ ΦΟΥ ΔΥΟ ΦΟΥ ΦΟΥ ΕΝΑ ΕΝΑ
    ΚΑΙ Ο GRSEX ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ
    ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΛΕΒΑΖΟΝΤΑΣ
    ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ press gr
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ
    ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ
    ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ
    ΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Στο χώρο της blogoσφαιρας το press είναι κάτι ανάλογο με τους Times!"
    ΑΠΟΡΙΑ:
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ PRESS GR,EΓΙΝΕ NEW YORK TIMES
    ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
    ΠΟΛΙΤΕΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ , ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΔΡΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *