GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δημοσίευση των ανακοινώσεων...

. Από το polytexnitis.blogspot.com/ Για να εκδοθεί από κάποια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση μια Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για κάποια...

.

Για να εκδοθεί από κάποια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση μια Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για κάποια βιοτεχνία ή εργαστήριο, σύμφωνα με το νόμο, πρέπει το Νομαρχιακό Συμβούλιο να φροντίσει για τη δημοσίευση στον τύπο σχετικής ανακοίνωσης.
Μέχρι τώρα στο νομό Λάρισας ο πολίτης είχε τη δυνατότητα, αφού πάρει από το Νομαρχιακό Συμβούλιο το κείμενο της δημοσίευσης, να επιλέξει για τη δημοσίευση κάποια από τις 4 τοπικές εφημερίδες: Την μεγάλης κυκλοφορίας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με κόστος δημοσίευσης 80 ευρώ, τον ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΚΗΡΥΚΑ με 50 ευρώ, τον δωρεάν διανεμόμενο ΚΟΣΜΟ με 36 ευρώ και τη ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΗΧΩ με ανάλογο κόστος. Το αντίτιμο σημειωτέον, σε αντίθεση με άλλες νομαρχίες, το πλήρωνε ο ίδιος ο πολίτης. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς που πήγαιναν όλοι για τη δημοσίευση, μια και η αναγνωσιμότητα της εφημερίδας ήταν αδιάφορη, απλά έπρεπε να γίνει κάπου η δημοσίευση για να εκπληρωθεί η προϋπόθεση του νόμου.
Τώρα όμως, το ίδιο το Νομαρχιακό Συμβούλιο στέλνει με e-mail το κείμενο για δημοσίευση εκ περιτροπής στις 4 εφημερίδες και υποχρεούται μετά ο πολίτης να περάσει από την συγκεκριμένη εφημερίδα για να τα ακουμπήσει, με ταρίφα 70 - 75 ευρώ σε όλες τις εφημερίδες! Πρέπει να είναι η μόνη περίπτωση παγκοσμίως, που το ίδιο το κράτος, σε συνεννόηση προφανώς με τις εφημερίδες, παρεμβαίνει και καταλύει τον ελεύθερο ανταγωνισμό, υποχρεώνοντας τον πολίτη να πληρώνει πλέον το λιγότερο 70 ευρώ για κάτι που μέχρι τώρα μπορούσε να αποκτήσει με 36 ευρώ. Δηλαδή καρτέλ με την ενεργό συμμετοχή και του κράτους!! Και φυσικά τα επιπλέον χρήματα καταλήγουν στις τσέπες των τοπικών εκδοτών. Έγκειται στον καθένα να υποθέσει τους λόγους που πριμοδοτούνται οι εκδότες, με χρήματα κατευθείαν από τις τσέπες των πολιτών.
Τι έχουν να πουν γι αυτά ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Βασ. Παραφέστας και ο νομάρχης κ. Λουκάς Κατσαρός; Πόσοι νόμοι παραβιάζονται, μπορεί να μας πει κανείς;
--------------------------------------------

24 σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι, εκλεκτοί αναγνώστες.

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις.

    Δυο θέματα βάζω για το ιστολογιο μας.

    Πρώτο είναι γεγονός πια ότι το press-gr είναι άλλο πριν και άλλο μετά δίωξη. Τώρα τι συνέβη ακριβώς το ξέρουν τα αφεντικά του …Εμείς οι υπόλοιποι συνεχίζουμε την παρουσία μας εδώ και δεν μας πτοούν λεπτομέρειες και διεργασίες της κορυφής. Δεν περιμένουμε πλέον από εδώ να δούμε την συνεχιζόμενη διαφθορά και την κραιπάλη διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Υπάρχουν άλλοι χώροι…. Πληροφορίες αργότερα.

    Δεύτερο σημείο που θέλω να αναφερθώ είναι ότι αλλάζει το κλίμα…

    Πως και γιατί ? Θα αναφερθώ σε δυο προσωπικά στοιχεία. Ήδη δυο γνωστοί και παλιοί φίλοι που με ξέρουν καλά και με τους οποίους είχα να μου μιλήσουν πάνω από 4 χρόνια ήδη με έχουν πάρει τηλέφωνο και επιδιώκουν να μάθουν την κατάσταση της υγείας μου!!!!!! Ωπα λεω..καλως τα λαμογια και τους γυμνοσάλιαγκες.
    Άλλο γεγονός είναι ότι συμμετείχα σε μια συγκέντρωση φίλων για την ανάληψη μιας κομματικής εργασίας… Τέτοια προσφορά και τέτοια αγωνιστικότητα είχα να συναντήσω από πολύ παλιά.

    Ο τύπος ελάχιστα αντικατοπτρίζει το μέγεθος της αλλαγής που συντελείται στην Ελληνική κοινωνία. Θα το δείτε στις επόμενες δημοσκοπήσεις. Εκτιμώ ότι πριν από το ΠΑΣΧΑ το Πασοκ θα είναι μπροστά.
    Ο «διάδρομος με τις καρπαζιές» όπως λέει και ο μεγάλος δημοκράτης και αγωνιστής Μίμης Ανδρουλάκης έχει τελειώσει. Ο πρόεδρος μας αναδεικνύεται και αναγνωρίζεται σε μεγάλο ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης σίγουρη εγγύηση για το αύριο της Ελλάδας.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχετο:
    Καλά ρε ο ΟΣΦΠ έχασε 4-0 από την ΑΕΚ; Για αυτές τις κομπίνες έφυγε ο Λεμονής πριν το τέλος του πρωταθλήματος; Καθόσαστε τώρα ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ να τρέχετε στα γήπεδα να οικονομανε οι μάγγες λόγω αγωνίας ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα. Και εγώ ΟΣΦΠ είμαι αλλά το έχουνε ξεφτυλίσει το πράμα και μας θεωρούν όλοι ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ. Ούστ Ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8.33 babis Ο πρόεδρος μας αναδεικνύεται και αναγνωρίζεται σε μεγάλο ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης σίγουρη εγγύηση για το αύριο της Ελλάδας.


    Ας κοιτάξει να εδραιώσει την αρχηγία του το ανάπηρο και αν κάποια στιγμή μέλλει η Ελλάδα να κυβερνηθεί από ΑΜΕΑ το ξανασυζητάμε.


    babis, δε ξέρω αν είσαι ό,τι όλο το blog βοά ότι είσαι, επειδή δεν έχω ίδια άποψη, επιφυλλάσομαι όπως βλέπεις, πάντως είσαι μεγάλος ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ. Μπράβο βρε. Έχουμε λιώσει στο γέλιο. Βρε θηρίο που τα κατεβάζεις αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΤΕΙΑ που γράφεις εδωμέσα????

    babis.....μη ξεχάσεις να πάρεις βαζελίνη.....




























    για τα χέρια σου βρε κουτέ (ποιός ξέρει που πήγε το βρώμικο μυαλό σου.... α πα πα πα πα.....), θα βγάλεις φουσκάλες σπρώχνοντας το αναπηρικό καροτσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ

    ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλεισε ο Πιτσιρικος;

    Καιρός ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχει δίκιο αυτός που γράφει για την δημοσίευση των περιβαλλοντικών όρων στις εφημερίδες. Βλάσει του νέου νόμου οι καταχωρήσεις αυτές πρέπει να μπαίνουν εκ περιτροπής σε όλες τις τοπικές εφημερίδες. Αν ο φορέας δεν το κάνει αυτό, τιμωρείτε με π΄ροστιμο 10.000 Ευρώ για κάθε παράβαση του νόμου. Ακόμη, το κόστος δημοσίευσης είναι 4,5 ευρώ το εκκατοστό. Η Ελευθερία ζητάει όσα πρέπει να πάρει. Οι άλλες εφημερίδες έσπαζαν τις τιμές για να πάρουν και αυτές κάποια δημοσίευση. Αυτά συνέβαιναν με τον παλιό νόμο. Σήμερα που ισχύει η ίση κατανομή επί ποινή, κορόιδα είναι οι εκδότες να κάνουν έκπτωση.
    ΑΥτή είναι η αλήθεια από κάποιον ππου το έψαηε και ξέρει. Όσο για όσους διαμαρτύρονται για το άν πληρώνουν 80 ευρώ ή 50, ένα έχω να πω. Ένας επιχειρηματίας που κάνει μια επένδυση εκατομμυρίω ευρώ, θα πρέπει να είβναι ψιλικατζής να ασχολείτε με τα 30 ευρώ της δημοσίευσης. Αν βάλλει έναν υπάλληλο να κάνει βόλτα από τις εφημερίδες για να κερδίσει 30 ευρώ, θα του κοστίσει περισσότερο.
    Αυτά και καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ

    ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Με αφορμή την απαράδεκτη και υπονομευτική ενέργεια των γειτόνων μας, έχω να σας καταθέσω τα εξής:

    Δυστυχώς και μέσα στη χώρα μας, υπάρχουν κάποιοι που δεν εννοούν να συμπορευθούν με την εθνική μας πολιτική, εξυπηρετώντας έτσι τα συμφέροντα των εχθρών γειτόνων μας (Αλβανών, Σκοπιανών και Τούρκων).

    Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους ΔΗΘΕΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ της Ηλείας, Αχαϊας και άλλων αμφιβόλου εθνικής συνείδησης νομούς της χώρας.

    Σήμερα είδαμε σε όλα τα αντεθνικά κανάλια και εφημερίδες αλλά και σε εχθρικά προς την εθνική μας κυβέρνηση blogs και άλλα μέσα, "κατοίκους" αυτών των νομών να διαμαρτύρονται για το ότι ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ για τις ΔΗΘΕΝ ζημιές που υπέστησαν από τις ΔΗΘΕΝ πυρκαϊές του καλοκαιριού. Θα παραπέμψω εδώ κάθε καλόπιστο έλληνα, στο εγκυρότατο πονογράφημα του εγκυρότατου δημοσιογράφου, ερευνητή, πανεπιστημιακού, αναλυτή κ.κ. Χ. Λαζαρίδη, ο οποίος σε άρθρο του την εποχή των δήθεν πυρκαϊών- στο προσωπικό του blog, έγραφε: ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...".

    Να θυμίσω σε αυτά τα ΑΧΑΡΙΣΤΑ και αντεθνικά στοιχεία ότι, άλλοι, πραγματικά πυρόπληκτοι-άλλων νομών- που επλήγησαν πραγματικά εδώ και 2 χρόνια, δεν έχουν αποζημιωθεί ακόμη και ας κατάγονται από εθνικόφρονες νομούς.

    Επίσης να τους θυμίσω ότι το κράτος ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι γνωστό ότι ξένα θεσμικά κέντρα καθοδηγούν αυτά τα στοιχεία εναντίον του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης, της χώρας μας γενικά.

    Ας τους γυρίσουμε την πλάτη, και ας κάνουν τις στάχτες τους γαργάρα.

    Ενας Εθνικόφρων Ηλείος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΕΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΑΛΗΤΕΣ
    (60 ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ 60+ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ)


    ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ

    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΛΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έκlασε ο Πουστιρίκος?


    μπα... αφού πέρδεται στου Τσαγκαρουφιάνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χωρίς να γνωρίζω το θέμα, κάποιες ερωτήσεις για τον 9:47 μμ. Ο νέος νόμος καθορίζει και την τιμή της δημοσίευσης; Ποιός ακριβώς νόμος είναι αυτός και από ποιόν βγήκε αυτός ο νόμος; Η ύπαρξή του δεν είναι καταστρατήγηση του ελεύθερου ανταγωνισμού στον Τύπο; Και αυτός που πληρώνει δεν πρέπει να διαλέξει που θα το δημοσιεύσει; Κουμάντο στα λεφτά του άλλου κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανοιγεις βιοτεχνία, και κανεις ετσι για 34 ευρω ρε σπαγγε?
    Αλοιμονο στους εργαζομενους που θα προσλαβεις συγκαμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο νόμος είναι ο 3548/2007 και αφορά δημοσιεύσεις φορέων του Δημοσίου. Είτε κακώς ζητούν να πληρώσει ο ιδιώτης είτε δεν υπάγεται η περίπτωση στον νόμο αυτό, άρα όπως και νάχει η νομαρχία παρανομεί. Και το θέμα δεν είναι τα 34 ευρώ, αλλά η κουτοπονηριά ή η άγνοια που διέπει το δημόσιο στις συναλλαγές του με τους πολίτες. Φάε λοιπόν ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο στο κεφάλι takis, με τους διάφορους φορείς να εφαρμόζουν την ίδια άγνοια ή καισαρισμό και στη σύνταξή σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρωτον. Σου εξηγηθηκε πιο πανω απο αλλον ποιος ηταν ο λογος που ανεβηκε η τιμη.

    Δευτερον. Το ασφαλιστικο πολυ το γουσταρω, και λιγα κανει. Ειμαστε η μονη μπανανια στο κοσμο με το χαλι των 170+ ταμειων, και με τους εργαζομενους χωρισμενους σε ρετιρε και υπογεια.

    Αντε μπουφο, στειλε μου τα στοιχεια σου να σου στειλω τα 34 ευρω μηπως σταματησεις να γινεσαι ρομπα διεθνως. Θες και βιοτεχνια μπουρτζοβλαχε.

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ τι ζόρι τραβάς ρε takis; Μάθε να διαβάζεις πρώτα μήπως καταλάβεις ποιό είναι το θέμα, αγράμματε...άντε μείνε με την ΑΕΚ και το κλωτσοσκούφι σου, τα άλλα που έχουν να κάνουν με την εφαρμογή και την τήρηση των νόμων την προστασία του πολίτη από την κρατική αυθαιρεσία και την λειτουργία του ελεύθερου ανταγωνισμού σου φαίνονται ψιλά γράμματα... Παρεπιπτόντως μου λείπουν δυο τρεις χιλιάδες ευρώ, να σου στείλω και γω λογαριασμό τραπέζης η το κουβαρνταλίκι σου περιορίζεται στα 34 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντε ρε μαλακες, πιανεστε απο το τιποτα για να κανετε αντιπολιτευση και τιποτα αλλο. Κατι """εργοδοτες""" σαν και σας ειναι που παιρνουν τα παιδια με μισθους της πεινας, ΑΝ παρετε και ελληνες και δεν γεμισετε τις βιοτεχνιες σας με αλλοδαπους,,, --- καθικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμπρός της γης οι κολασμένοι, βιομήχανοι κατά της σοσιαληστικής μας κυβέρνησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΓΑΒΡΕ, ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΕΚΑΡΑ... ΤΕΣΣΕΡΑΑΑ...ΤΕΣΣΕΡΑΑΑ...


    4
    4
    4
    4
    4
    4
    4








    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά σ' αυτή τη χώρα το χούι δε κόβεται με τίποτα. Βιομήχανος = μίασμα. Αντε ρε κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι που δε δουλέψατε ποτέ στη ζωή σας, παράσιτα στις πλάτες του κοινωνικού συνόλου, πιάνετε στο στόμα σας ανθρώπους που δίνουν δουλειά και ψωμί σε τόσο κόσμο... Με τέτοια μυαλά φτάσατε αυτή τη χώρα στον πάτο της Ευρώπης, μετά θέλετε να μείνουν οι βιοτέχνες στην Ελλάδα...
    Αντε να πιείτε τη φραπεδιά σας και να βρίσετε το κεφάλαιο, τη νέα τάξη, τον νεοφιλελευθερισμό, τους εβραίους, τους μασόνους και τον κακό σας το φλάρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βιομήχανος = μίασμα

    Αν εννοεις εμενα κανεις μεγαλο λαθος, ειμαι φιλευθερος, και πιστευω στη σκληρη εργασια και στην επιχειρηματικοτητα, αλλα σαν φιλευθερος λεω

    Βιομήχανος τσιγγουνης για 34 κολοευρω = μίασμα

    Σκεψου το γιατι μονος σου αν μπορεις, γιατι δεν εχω ορεξη να αρχισω, θα μπορουσα να γραψω βιβλιο για το θεμα. Βιομηχανοι σαν και αυτους τους σπαγγους να μας λοιπουνε.

    takis


    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θεωρώ ότι οφείλω να δώσω μια απάντηση, αφού από το post μου ξεκίνησε αυτή κουβέντα. Λυπάμαι που οι περισσότεροι δεν έπιασαν το νόημα της καταγγελίας. Το θέμα δεν είναι προσωπικό, ούτε βιομήχανος είμαι, ούτε επιχείρηση ανοίγω και φυσικά δεν πρόκειται για τα 34 ευρώ, πολύ περισσότερο που δεν είναι και δικά μου.
    Αυτό όμως έχει σημασία; Το αν κάποιες υπηρεσίες αγνοούν ή αν εφαρμόζουν ένα νόμο με λαθεμένο τρόπο είναι άνευ ουσίας; Και ποιός μας λέει ότι αύριο δε θα γίνει το ίδιο και για 34 εκατομμύρια ευρώ; Και μάλιστα όταν όλοι οι τοπικοί εκδότες είναι οι ευεργετούμενοι, απαιτείται περισσότερη ευαισθησία (άλλωστε από τη μεριά του κάθε ιδιώτη είναι 70 Ε, όμως για τους εκδότες είναι 4-5 δημοσιεύσεις ημερησίως). Ο φίλος που εξήγησε πιο πάνω για το πως έγινε η αύξηση, δεν απαντά στο αν ο νόμος στον οποίο αναφέρεται, αφορά δημοσιεύσεις φορέων του δημοσίου ή ιδιωτών. Taki ειδικά εσύ που σε παρακολουθώ και οι απόψεις μας συμπίπτουν σε πολλά, αφού είσαι φιλελεύθερος, θα έπρεπε να είσαι περισσότερο ευαίσθητος σε θέματα που έχουν να κάνουν με την κρατική αυθαιρεσία απέναντι στον πολίτη και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την παρέμβαση του κράτους σε θέματα που δεν το αφορούν, όπως το σε ποιά εφημερίδα ένας πολίτης θα δημοσιεύσει κάτι. Έλεος, σε λίγο θα μας λένε και από που θα αγοράζουμε τα σώβρακά μας; Καλός ο έλεγχος της κεντρικής εξουσίας, αλλά η καθημερινότητα του πολίτη επηρρεάζεται και από την πολιτεία τοπικών αρχόντων οι οποίοι πολλές φορές είναι περισσότερο αυταρχικοί και αυθαιρετούν σε βάρος μας για θέματα που μπορεί να μην άπτονται της σοβαρότητας ενός ασφαλιστικού λ.χ. αλλά διαμορφώνουν την ποιότητα ζωής καθημερινά. Δεν με χαρακτηρίζει τυπολατρεία, αλλά απαιτώ από ανθρώπους που ψηφίστηκαν για να υπηρετούν τον πολίτη, να τον σέβονται, να μπορούν να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν ένα νόμο, και ούτε να μπορεί να τους περάσει απ΄το μυαλό ότι σε κάποιο θέμα θα μπορούν να ξεφύγουν από τα πλαίσια του νόμου, από το πιο ασήμαντο ως τα πιο σημαντικό. Και οι λογικές του "δε βαριέσαι, σιγά το πράμα τώρα, για ένα ψωροευρώ" με βρίσκουν αντίθετο. Τα θέματα αρχής δεν έχουν τιμή και η ποσοτικοποίηση και υποτίμηση της αυθαιρεσίας οδηγεί σε μεγαλύτερη αυθαιρεσία. Εμείς διαμορφώνουμε τον περίγυρό μας, την νοοτροπία των αρχόντων μας και στη δική μας αβελτηρία οφείλεται κάθε στραβό που μας συμβαίνει. Αν δεχόμαστε εκπτώσεις, ας ετοιμαστούμε και για την εκποίηση. Αυτά και ευχαριστώ για το χρόνο σας.

    http://polytexnitis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *