GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολα γίνονται για τα λεφτά...

.. Κάποιος φίλος μου στο Πανεπιστήμιο έλεγε «δεν έχει σημασία πόσο διαβάζεις ή τι βαθμό θα βγάλεις αλλά πρώτα απ’ όλα να καταλάβεις την φι...

..
Κάποιος φίλος μου στο Πανεπιστήμιο έλεγε «δεν έχει σημασία πόσο διαβάζεις ή τι βαθμό θα βγάλεις αλλά πρώτα απ’ όλα να καταλάβεις την φιλοσοφία αυτού που διαβάζεις». Η φιλοσοφία λοιπόν του εν θέματι νομοσχεδίου δεν έχει σχέση με το νομοσχέδιο.Όλα γίνονται για λεφτά. Τους τελείωσαν, και θέλουνε και άλλα. Όχι δεν μιλάμε για λεφτά που θα πάνε στο ΑΕΠ ή στον κρατικό κορβανά γενικότερα. Μιλάμε για λεφτά που θα πάνε σε συγκεκριμένες τσέπες, πολύ συγκεκριμένες και εξηγούμαι:
Δείτε πόσοι «γιατροί του Ι.Κ.Α. (γιατί κάποτε, και ας μην ξεχνιόμαστε, έτσι τους λέγαμε)» βολεύονται. Είναι κατά βάση Νεοδημοκράτες και Πα.Σ.Κοι με πτυχία πλην Ελληνικής ιθαγένειας, οι οποίοι όπως είναι φυσικό δεν είχαν στον ήλιο μοίρα! Ανοίγονται όμως και άλλες θέσεις, αυτές των μάνατζερ. Ναι με τα πτυχία από Αγγλία! Σας λένε τίποτα;
Αν δεν κάνω λάθος τα ίδια που εμπλέκονται σε υποκλοπές, κουμπάρους και τα ρέστα. Αν δεν κάνω λάθος, ποια χρονιά αυξήθηκε τα μέγιστα η χρήση ναρκωτικών ουσιών; Λειτουργούμε όπως οι Άγγλοι και πρεζονόμαστε όπως αυτοί!.
Το κράτος φρόντισε δε να καλύψει και τις απανταχού παρόντες ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Γιατί τώρα με την έλλειψη πιστωτικής πίστης και το κατέβασμα του χρηματιστηρίου έχουν πρόβλημα. Άλλωστε προεκλογικά έχουν δώσει αρκετά λεφτά… Γιατί όπως και να το κάνουμε ο Έλληνας δεν είχε άλλο να δανειστεί οπότε ας του πάρουμε τις εισφορές του και ας απαξιώσουμε το ασφαλιστικό σύστημα τόσο μα τόσο πολύ όπως απαξιώσαμε τον ΟΤΕ, την ΔΕΗ, και έτσι που θα βρούνε καλύτερα; Στην φερέγγυα και με ιστορία τράπεζα!
Πώς απαξιώνουμε κάτι; Βάζοντας γιούς και κόρες πρώην στελεχών να λένε φήμες. Είναι ανυπόστατες ναι αλλά κάνουν την δουλειά τους. Τα δε πρώην στελέχη δουλεύουν στην εταιριούλα που θέλει να κατασπαράζει τον κρατικό πλούτο. Παράσιτα δηλαδή.
Δεν σταματούμε όμως εκεί, ας διαβρώσουμε τον κοινωνικό ιστό τόσο πολύ που ο χαμηλοσυνταξιούχος θα κοιτά το μεσαίου μεγέθους συνταξιούχο και θα χαίρεται αν και αυτός πέσει στο επίπεδό του! Η δε σκέψη να ανέβει και αυτός στο επίπεδό του δεν θα γίνεται!!! Γιατί η πραγματική νίκη θα είναι η ηθελημένη παράδοση!!!(τι σας θυμίζω ε;). Όσο το διαβάζω αηδιάζω συγχωρήστε με και θα χρησιμοποιήσω βαριές εκφράσεις γιατί όταν με βρίζουν και με λένε «πατάτα» στις 150 φορές καίγονται!
Λοιπόν οι κύριοι πρέπει να καταλάβουν ότι όταν όχι διχάζουν αλλά «οχτάζουν» μία χώρα για ίδιον όφελος τότε κάποια στιγμή αυτός ο αδίστακτος πολίτης θα γυρίσει την οργή του και πάνω τους. Όταν καλλιεργούν τη μοχθηρότητα, την έπαρση, την ψευτιά, τον φθόνο, την χαιρεκακία τότε ας προσέξουμε τη γενιά φτιάχνουμε!
Έφτιαξαν ένα ολόκληρο ταμείο για τους δημοσιογράφους τους μπέρδεψαν με μεθόδους Ρουσσόπουλου , «έφτιαξαν» απεργίες για να μην φαίνεται τίποτα, έμπλεξαν τα υπόλοιπα υγιή και έκαναν μια σούπα που η κακαβιά μπροστά της τι να πει. Το παιχνίδι είναι στημένο και προβλέπω ότι θα υπάρξουν απώλειες, ανθρώπινες απώλειες! Δεν ξέρω αν κάποιο DVD έλεγε αν τον «έπαιρναν» και οι δύο, το ζευγάρι και από ποιον. Δεν με απασχολούν καθόλου οι ερωτικές επιθυμίες κανενός ούτε τα βίτσια. Εγώ να δείτε πόσα έχω.
Έχω όμως και ένα αδιαπραγμάτευτο. Να μην βγάζουν τα απωθημένα πάνω μου. Για πολλές γυναίκες ή και άντρες ακόμα, αυτό είναι μέγεθος ελαστικό, σε εμένα όμως δεν είναι. Στο τέλος η μόνη που είναι φυλακή είναι η συμβασιούχος!.
Όταν πληρώνω ένα ταμείο έχω ένα συμβόλαιο σωστά; Όταν αλλάξουν οι όροι οφείλω να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω. Αν διαφωνήσω παίρνω τα λεφτά μου πίσω αλλιώς πάω στον συνήγορο του καταναλωτή και τους σκίζω τα ράμματα. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. Αν λειτουργεί η δικαιοσύνη. Έχουν όμως φροντίσει από τα αναδρομικά των μισθών των δικαστικών! Αλλά πάλι ίσως κάνω λάθος.Ίσως.
Β.Β.

22 σχόλια

  1. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BLOGER “ BLOOPERS TEAM; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΩΘΕ- ΚΕΙΘΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΩΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ;

    Αρχίσαμε μια σοβαρή εκστρατεία. Για τη μείωση του άθλιου φαινομένου αρκετών blogs οι οποίοι ατυχώς ξερνάνε τον άπατο των ψυχικών ασθενειών που τους κληροδότησε η φύση. Ξέρουμε ότι δεν θα κομίσουμε πολλά. Αλλά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των υγιών μπλοκερς θα θελήσει να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, την γόνιμη ελευθερολαλιά της… Και δεν θα αφήνει σε κοινούς κολοβούς ψυχικά-πνευματικά… να προσδιορίζουν την ταυτότητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Έχουμε τονίσει και υπερασπιζόμαστε την ελευθερολαλιά παντός μπλόγκερ και να σταματήσουν κάποιοι ηλίθιοι εξ αυτών να ομιλούν περί δημοκρατίας και ανεξέλεγκτικης έκφρασης κι άλλα ανάλατα και παχυλά..



    ΄Εχει μπουκώσει το διαδίκτυο από ασθενείς, οι οποίοι βγάζουν σεργιάνι, στο θεαθείναι ό,τι εμετικό τους κατεβαίνει. Αυτός ο αληταράς από τον Καναδά BLOOPERS TEAM ανδροπρεπώς κρύβεται- ο κουκουλοφόρος …είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας στο διαδίκτυο. (Να τον χαίρεται … η press-gr.. που τον φιλοξενεί....

    Ο νόμος είναι ένας: Η ευπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μας.

    Δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε .Δεν χρειάζονται νόμοι και κανόνες.… εν ονόματι μιας απατηλής και διαστρεβλομένης ελεύθερης έκφρασης… μια και είναι εκ γεννησιμιού αλητεία, όπως αυτός τσόγλανος BLOOPERS TEAM!



    Γιατί στοχοποιούμε μόνον αυτόν; Διότι απλά το παίζει και τσαμπουκάς… αν και πουτανίτσα κρυφίως…

    ΡΕ αν έχεις όρχεις … βγες και βρίσε τους πάντες από τον Καραμανλή, έως Τσίπρα κι εμάς… αλλάμε το ονοματάκι σου ρε μπάσταρδε, ουτιδανέ!

    Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε α) στο press-gr, β) sector 13, που παρουσιάζουν μεν ενημερωτικό καλό ενδιαφέρον… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!

    Χρησιμοποιούν και τα δύο αυτά μπλόγκς χυδαιότητες , που δεν ξέρουμε αν ο παππούς, η γιαγιά και τα εγγόνια τους όταν πέσουν πάνω στην θλιβερή ιστοσελίδα τους πως θα αισθανθούν…ΜΕ τους …εκλαμπρότατους …φιλοξενούμενούς τους;



    Έχουμε να κάνουμε με κοινούς αντάρτες … που χτυπάνε σήμερα εδώ… και την επομένη… κρυβόνται σε σπηλιές Νταβέλη… (που αυτός μεν είχε έναν ρομαντισμό για την εποχή του) … μα οι σήμερα τέτοιοι μπλογκερς… είναι ξεβράκωτοι! Μαλακόσποροι!Ο Νταβέλης κάλπαζε… Ρομπέν των Ορίων… ηταν… και η Πεντέλη βογκούσε!

    Αυτοί οι ΝΟΝΑΜΕ αλήτες πως εμφανίζονται... με ποιό σοβαρό δημόσιο λόγο... ;

    ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ!...

    (Εσείς ρε καριόληδες έχετε όνομα;) ΟΥΣΤ ...Κοπρόσκηλα!



    Κάπως έτσι προέκυψε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Η δωρεά που μας εδόθη, εμείς την τσαλαβουτάμε στη λάσπη…

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ αδρανείς… Δράσατε κατά του θλιβερού φαινομένου. Δεν μπορείτε να αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μερικούς χυδαίους «μπλογκερς». Για την τιμή και σοβαρότητα που κουβαλάτε. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΠΟΦΛΟΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Ο μόνος Νόμος είναι στα χέρια σας… Απολακτίσετε αυτούς τους κλινικά ασθενείς από το διαδίκτυο… Σας –μας- ευτελίζουν ….

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ BLOOPERS TEAM!

    Είδα με ικανοποίηση οτι ξεκινήσατε τον αγώνα τον καλό για το ξεμπρόστιασμα ολων αυτών που απλά ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή μέτρων λογοκρίσιας εναντίων ανθρώπων που διακονούν την δημοσιογράφια επώνυμώς.

    Ως THYMA των Bloopers , το βάζω σε παρένθεση γιατί θεωρώ οτι πρέπει να ετοιμάζεις την μαχαίρα σου για αξιοτερους εχθρους οπως ελεγε και ο Νιέτζε . Δεν μπορώ παρα να μην συνμένο... το αρθρο σας . Οι κυριοι αυτοί με έχουν κατηγορήσει οτι ρουφιάνεψα στην εταιρεία που εργάζεται ενα απο τα μέλη αυτής της SYMMORIAS φαίνεται οτι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια όταν εκβίαζουν οποιονδήποτε τολμά να έχει αντίθετη γνώμη απο αυτούς΄, όταν χυδαιολογούν εναντίον οποιουδηποτε έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς , όταν προσπαθούν να συνετήσουν τον διαφωνούντα με τις πράξεις τους με απειλές οτι θα του καταστρέψουν την καριέρα είτε οτι γνωρίζουν για επικοινώνια που είχε με συγκεκριμένη εφημερίδα , αλήθεια πως μπορούν να γνωρίζουν για το περιεχομενο
    προσωπικών επικοινωνίων?



    Η ευθύνη πλεον ανήκει σε ολους μας. Ανήκει σε ολους αυτούς που τους δινουν βήμα .Ανήκει σε ολους αυτους που τους ανέχονται . Ανήκει σε αυτούς που δεν αντιδρούν. Οχι γιατί επιτρέπουν απλά σε αυτήν την αλητεία να επιβίωνει αλλά γιατι επιτρέπει σε ανεξάρτητες αρχές και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους αν απεργάζονται το τελός της δημοσιογραφίας του διαδικτυου.Γιατι ας τους Ξεμπροστιασουμε εμείς! πριν ειναι αργά.. και μια είδηση!

    Αξίζει να δουμε πόσα μπλογκ υπάρχουν μονο και μονο για την εξυπηρετηση πολιτικών συμφερόντων και για να γινουν αρεστοι οι μπλογκεράδες των στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. ετσι για να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα..
    O φιλος αλλά και συνεργάτης σας,
    Χρήστος Λουτράδης
    22 Μάρτιος 2008 12:51 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BLOGER “ BLOOPERS TEAM; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΩΘΕ- ΚΕΙΘΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΩΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ;

    Αρχίσαμε μια σοβαρή εκστρατεία. Για τη μείωση του άθλιου φαινομένου αρκετών blogs οι οποίοι ατυχώς ξερνάνε τον άπατο των ψυχικών ασθενειών που τους κληροδότησε η φύση. ΞέρTI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BLOGER “ BLOOPERS TEAM; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΩΘΕ- ΚΕΙΘΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΩΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ;

    Αρχίσαμε μια σοβαρή εκστρατεία. Για τη μείωση του άθλιου φαινομένου αρκετών blogs οι οποίοι ατυχώς ξερνάνε τον άπατο των ψυχικών ασθενειών που τους κληροδότησε η φύση. Ξέρουμε ότι δεν θα κομίσουμε πολλά. Αλλά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των υγιών μπλοκερς θα θελήσει να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, την γόνιμη ελευθερολαλιά της… Και δεν θα αφήνει σε κοινούς κολοβούς ψυχικά-πνευματικά… να προσδιορίζουν την ταυτότητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Έχουμε τονίσει και υπερασπιζόμαστε την ελευθερολαλιά παντός μπλόγκερ και να σταματήσουν κάποιοι ηλίθιοι εξ αυτών να ομιλούν περί δημοκρατίας και ανεξέλεγκτικης έκφρασης κι άλλα ανάλατα και παχυλά..



    ΄Εχει μπουκώσει το διαδίκτυο από ασθενείς, οι οποίοι βγάζουν σεργιάνι, στο θεαθείναι ό,τι εμετικό τους κατεβαίνει. Αυτός ο αληταράς από τον Καναδά BLOOPERS TEAM ανδροπρεπώς κρύβεται- ο κουκουλοφόρος …είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας στο διαδίκτυο. (Να τον χαίρεται … η press-gr.. που τον φιλοξενεί....

    Ο νόμος είναι ένας: Η ευπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μας.

    Δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε .Δεν χρειάζονται νόμοι και κανόνες.… εν ονόματι μιας απατηλής και διαστρεβλομένης ελεύθερης έκφρασης… μια και είναι εκ γεννησιμιού αλητεία, όπως αυτός τσόγλανος BLOOPERS TEAM!



    Γιατί στοχοποιούμε μόνον αυτόν; Διότι απλά το παίζει και τσαμπουκάς… αν και πουτανίτσα κρυφίως…

    ΡΕ αν έχεις όρχεις … βγες και βρίσε τους πάντες από τον Καραμανλή, έως Τσίπρα κι εμάς… αλλάμε το ονοματάκι σου ρε μπάσταρδε, ουτιδανέ!

    Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε α) στο press-gr, β) sector 13, που παρουσιάζουν μεν ενημερωτικό καλό ενδιαφέρον… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!

    Χρησιμοποιούν και τα δύο αυτά μπλόγκς χυδαιότητες , που δεν ξέρουμε αν ο παππούς, η γιαγιά και τα εγγόνια τους όταν πέσουν πάνω στην θλιβερή ιστοσελίδα τους πως θα αισθανθούν…ΜΕ τους …εκλαμπρότατους …φιλοξενούμενούς τους;



    Έχουμε να κάνουμε με κοινούς αντάρτες … που χτυπάνε σήμερα εδώ… και την επομένη… κρυβόνται σε σπηλιές Νταβέλη… (που αυτός μεν είχε έναν ρομαντισμό για την εποχή του) … μα οι σήμερα τέτοιοι μπλογκερς… είναι ξεβράκωτοι! Μαλακόσποροι!Ο Νταβέλης κάλπαζε… Ρομπέν των Ορίων… ηταν… και η Πεντέλη βογκούσε!

    Αυτοί οι ΝΟΝΑΜΕ αλήτες πως εμφανίζονται... με ποιό σοβαρό δημόσιο λόγο... ;

    ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ!...

    (Εσείς ρε καριόληδες έχετε όνομα;) ΟΥΣΤ ...Κοπρόσκηλα!



    Κάπως έτσι προέκυψε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Η δωρεά που μας εδόθη, εμείς την τσαλαβουτάμε στη λάσπη…

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ αδρανείς… Δράσατε κατά του θλιβερού φαινομένου. Δεν μπορείτε να αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μερικούς χυδαίους «μπλογκερς». Για την τιμή και σοβαρότητα που κουβαλάτε. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΠΟΦΛΟΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Ο μόνος Νόμος είναι στα χέρια σας… Απολακτίσετε αυτούς τους κλινικά ασθενείς από το διαδίκτυο… Σας –μας- ευτελίζουν ….

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ BLOOPERS TEAM!

    Είδα με ικανοποίηση οτι ξεκινήσατε τον αγώνα τον καλό για το ξεμπρόστιασμα ολων αυτών που απλά ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή μέτρων λογοκρίσιας εναντίων ανθρώπων που διακονούν την δημοσιογράφια επώνυμώς.

    Ως THYMA των Bloopers , το βάζω σε παρένθεση γιατί θεωρώ οτι πρέπει να ετοιμάζεις την μαχαίρα σου για αξιοτερους εχθρους οπως ελεγε και ο Νιέτζε . Δεν μπορώ παρα να μην συνμένο... το αρθρο σας . Οι κυριοι αυτοί με έχουν κατηγορήσει οτι ρουφιάνεψα στην εταιρεία που εργάζεται ενα απο τα μέλη αυτής της SYMMORIAS φαίνεται οτι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια όταν εκβίαζουν οποιονδήποτε τολμά να έχει αντίθετη γνώμη απο αυτούς΄, όταν χυδαιολογούν εναντίον οποιουδηποτε έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς , όταν προσπαθούν να συνετήσουν τον διαφωνούντα με τις πράξεις τους με απειλές οτι θα του καταστρέψουν την καριέρα είτε οτι γνωρίζουν για επικοινώνια που είχε με συγκεκριμένη εφημερίδα , αλήθεια πως μπορούν να γνωρίζουν για το περιεχομενο
    προσωπικών επικοινωνίων?



    Η ευθύνη πλεον ανήκει σε ολους μας. Ανήκει σε ολους αυτούς που τους δινουν βήμα .Ανήκει σε ολους αυτους που τους ανέχονται . Ανήκει σε αυτούς που δεν αντιδρούν. Οχι γιατί επιτρέπουν απλά σε αυτήν την αλητεία να επιβίωνει αλλά γιατι επιτρέπει σε ανεξάρτητες αρχές και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους αν απεργάζονται το τελός της δημοσιογραφίας του διαδικτυου.Γιατι ας τους Ξεμπροστιασουμε εμείς! πριν ειναι αργά.. και μια είδηση!

    Αξίζει να δουμε πόσα μπλογκ υπάρχουν μονο και μονο για την εξυπηρετηση πολιτικών συμφερόντων και για να γινουν αρεστοι οι μπλογκεράδες των στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. ετσι για να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα..
    O φιλος αλλά και συνεργάτης σας,
    Χρήστος Λουτράδης
    22 Μάρτιος 2008 12:51 πμ
    ουμε ότι δεν θα κομίσουμε πολλά. Αλλά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των υγιών μπλοκερς θα θελήσει να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, την γόνιμη ελευθερολαλιά της… Και δεν θα αφήνει σε κοινούς κολοβούς ψυχικά-πνευματικά… να προσδιορίζουν την ταυτότητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Έχουμε τονίσει και υπερασπιζόμαστε την ελευθερολαλιά παντός μπλόγκερ και να σταματήσουν κάποιοι ηλίθιοι εξ αυτών να ομιλούν περί δημοκρατίας και ανεξέλεγκτικης έκφρασης κι άλλα ανάλατα και παχυλά..



    ΄Εχει μπουκώσει το διαδίκτυο από ασθενείς, οι οποίοι βγάζουν σεργιάνι, στο θεαθείναι ό,τι εμετικό τους κατεβαίνει. Αυτός ο αληταράς από τον Καναδά BLOOPERS TEAM ανδροπρεπώς κρύβεται- ο κουκουλοφόρος …είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας στο διαδίκτυο. (Να τον χαίρεται … η press-gr.. που τον φιλοξενεί....

    Ο νόμος είναι ένας: Η ευπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μας.

    Δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε .Δεν χρειάζονται νόμοι και κανόνες.… εν ονόματι μιας απατηλής και διαστρεβλομένης ελεύθερης έκφρασης… μια και είναι εκ γεννησιμιού αλητεία, όπως αυτός τσόγλανος BLOOPERS TEAM!



    Γιατί στοχοποιούμε μόνον αυτόν; Διότι απλά το παίζει και τσαμπουκάς… αν και πουτανίτσα κρυφίως…

    ΡΕ αν έχεις όρχεις … βγες και βρίσε τους πάντες από τον Καραμανλή, έως Τσίπρα κι εμάς… αλλάμε το ονοματάκι σου ρε μπάσταρδε, ουτιδανέ!

    Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε α) στο press-gr, β) sector 13, που παρουσιάζουν μεν ενημερωτικό καλό ενδιαφέρον… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!

    Χρησιμοποιούν και τα δύο αυτά μπλόγκς χυδαιότητες , που δεν ξέρουμε αν ο παππούς, η γιαγιά και τα εγγόνια τους όταν πέσουν πάνω στην θλιβερή ιστοσελίδα τους πως θα αισθανθούν…ΜΕ τους …εκλαμπρότατους …φιλοξενούμενούς τους;



    Έχουμε να κάνουμε με κοινούς αντάρτες … που χτυπάνε σήμερα εδώ… και την επομένη… κρυβόνται σε σπηλιές Νταβέλη… (που αυτός μεν είχε έναν ρομαντισμό για την εποχή του) … μα οι σήμερα τέτοιοι μπλογκερς… είναι ξεβράκωτοι! Μαλακόσποροι!Ο Νταβέλης κάλπαζε… Ρομπέν των Ορίων… ηταν… και η Πεντέλη βογκούσε!

    Αυτοί οι ΝΟΝΑΜΕ αλήτες πως εμφανίζονται... με ποιό σοβαρό δημόσιο λόγο... ;

    ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ!...

    (Εσείς ρε καριόληδες έχετε όνομα;) ΟΥΣΤ ...Κοπρόσκηλα!



    Κάπως έτσι προέκυψε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Η δωρεά που μας εδόθη, εμείς την τσαλαβουτάμε στη λάσπη…

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ αδρανείς… Δράσατε κατά του θλιβερού φαινομένου. Δεν μπορείτε να αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μερικούς χυδαίους «μπλογκερς». Για την τιμή και σοβαρότητα που κουβαλάτε. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΠΟΦΛΟΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Ο μόνος Νόμος είναι στα χέρια σας… Απολακτίσετε αυτούς τους κλινικά ασθενείς από το διαδίκτυο… Σας –μας- ευτελίζουν ….

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ BLOOPERS TEAM!

    Είδα με ικανοποίηση οτι ξεκινήσατε τον αγώνα τον καλό για το ξεμπρόστιασμα ολων αυτών που απλά ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή μέτρων λογοκρίσιας εναντίων ανθρώπων που διακονούν την δημοσιογράφια επώνυμώς.

    Ως THYMA των Bloopers , το βάζω σε παρένθεση γιατί θεωρώ οτι πρέπει να ετοιμάζεις την μαχαίρα σου για αξιοτερους εχθρους οπως ελεγε και ο Νιέτζε . Δεν μπορώ παρα να μην συνμένο... το αρθρο σας . Οι κυριοι αυτοί με έχουν κατηγορήσει οτι ρουφιάνεψα στην εταιρεία που εργάζεται ενα απο τα μέλη αυτής της SYMMORIAS φαίνεται οτι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια όταν εκβίαζουν οποιονδήποτε τολμά να έχει αντίθετη γνώμη απο αυτούς΄, όταν χυδαιολογούν εναντίον οποιουδηποτε έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς , όταν προσπαθούν να συνετήσουν τον διαφωνούντα με τις πράξεις τους με απειλές οτι θα του καταστρέψουν την καριέρα είτε οτι γνωρίζουν για επικοινώνια που είχε με συγκεκριμένη εφημερίδα , αλήθεια πως μπορούν να γνωρίζουν για το περιεχομενο
    προσωπικών επικοινωνίων?



    Η ευθύνη πλεον ανήκει σε ολους μας. Ανήκει σε ολους αυτούς που τους δινουν βήμα .Ανήκει σε ολους αυτους που τους ανέχονται . Ανήκει σε αυτούς που δεν αντιδρούν. Οχι γιατί επιτρέπουν απλά σε αυτήν την αλητεία να επιβίωνει αλλά γιατι επιτρέπει σε ανεξάρτητες αρχές και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους αν απεργάζονται το τελός της δημοσιογραφίας του διαδικτυου.Γιατι ας τους Ξεμπροστιασουμε εμείς! πριν ειναι αργά.. και μια είδηση!

    Αξίζει να δουμε πόσα μπλογκ υπάρχουν μονο και μονο για την εξυπηρετηση πολιτικών συμφερόντων και για να γινουν αρεστοι οι μπλογκεράδες των στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. ετσι για να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα..
    O φιλος αλλά και συνεργάτης σας,
    Χρήστος Λουτράδης
    22 Μάρτιος 2008 12:51 πμ











    TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BLOGER “ BLOOPERS TEAM; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΩΘΕ- ΚΕΙΘΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΩΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ;

    Αρχίσαμε μια σοβαρή εκστρατεία. Για τη μείωση του άθλιου φαινομένου αρκετών blogs οι οποίοι ατυχώς ξερνάνε τον άπατο των ψυχικών ασθενειών που τους κληροδότησε η φύση. Ξέρουμε ότι δεν θα κομίσουμε πολλά. Αλλά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των υγιών μπλοκερς θα θελήσει να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, την γόνιμη ελευθερολαλιά της… Και δεν θα αφήνει σε κοινούς κολοβούς ψυχικά-πνευματικά… να προσδιορίζουν την ταυτότητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Έχουμε τονίσει και υπερασπιζόμαστε την ελευθερολαλιά παντός μπλόγκερ και να σταματήσουν κάποιοι ηλίθιοι εξ αυτών να ομιλούν περί δημοκρατίας και ανεξέλεγκτικης έκφρασης κι άλλα ανάλατα και παχυλά..



    ΄Εχει μπουκώσει το διαδίκτυο από ασθενείς, οι οποίοι βγάζουν σεργιάνι, στο θεαθείναι ό,τι εμετικό τους κατεβαίνει. Αυτός ο αληταράς από τον Καναδά BLOOPERS TEAM ανδροπρεπώς κρύβεται- ο κουκουλοφόρος …είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας στο διαδίκτυο. (Να τον χαίρεται … η press-gr.. που τον φιλοξενεί....

    Ο νόμος είναι ένας: Η ευπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μας.

    Δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε .Δεν χρειάζονται νόμοι και κανόνες.… εν ονόματι μιας απατηλής και διαστρεβλομένης ελεύθερης έκφρασης… μια και είναι εκ γεννησιμιού αλητεία, όπως αυτός τσόγλανος BLOOPERS TEAM!



    Γιατί στοχοποιούμε μόνον αυτόν; Διότι απλά το παίζει και τσαμπουκάς… αν και πουτανίτσα κρυφίως…

    ΡΕ αν έχεις όρχεις … βγες και βρίσε τους πάντες από τον Καραμανλή, έως Τσίπρα κι εμάς… αλλάμε το ονοματάκι σου ρε μπάσταρδε, ουτιδανέ!

    Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε α) στο press-gr, β) sector 13, που παρουσιάζουν μεν ενημερωτικό καλό ενδιαφέρον… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!

    Χρησιμοποιούν και τα δύο αυτά μπλόγκς χυδαιότητες , που δεν ξέρουμε αν ο παππούς, η γιαγιά και τα εγγόνια τους όταν πέσουν πάνω στην θλιβερή ιστοσελίδα τους πως θα αισθανθούν…ΜΕ τους …εκλαμπρότατους …φιλοξενούμενούς τους;



    Έχουμε να κάνουμε με κοινούς αντάρτες … που χτυπάνε σήμερα εδώ… και την επομένη… κρυβόνται σε σπηλιές Νταβέλη… (που αυτός μεν είχε έναν ρομαντισμό για την εποχή του) … μα οι σήμερα τέτοιοι μπλογκερς… είναι ξεβράκωτοι! Μαλακόσποροι!Ο Νταβέλης κάλπαζε… Ρομπέν των Ορίων… ηταν… και η Πεντέλη βογκούσε!

    Αυτοί οι ΝΟΝΑΜΕ αλήτες πως εμφανίζονται... με ποιό σοβαρό δημόσιο λόγο... ;

    ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ!...

    (Εσείς ρε καριόληδες έχετε όνομα;) ΟΥΣΤ ...Κοπρόσκηλα!



    Κάπως έτσι προέκυψε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Η δωρεά που μας εδόθη, εμείς την τσαλαβουτάμε στη λάσπη…

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ αδρανείς… Δράσατε κατά του θλιβερού φαινομένου. Δεν μπορείτε να αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μερικούς χυδαίους «μπλογκερς». Για την τιμή και σοβαρότητα που κουβαλάτε. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΠΟΦΛΟΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Ο μόνος Νόμος είναι στα χέρια σας… Απολακτίσετε αυτούς τους κλινικά ασθενείς από το διαδίκτυο… Σας –μας- ευτελίζουν ….

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ BLOOPERS TEAM!

    Είδα με ικανοποίηση οτι ξεκινήσατε τον αγώνα τον καλό για το ξεμπρόστιασμα ολων αυτών που απλά ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή μέτρων λογοκρίσιας εναντίων ανθρώπων που διακονούν την δημοσιογράφια επώνυμώς.

    Ως THYMA των Bloopers , το βάζω σε παρένθεση γιατί θεωρώ οτι πρέπει να ετοιμάζεις την μαχαίρα σου για αξιοτερους εχθρους οπως ελεγε και ο Νιέτζε . Δεν μπορώ παρα να μην συνμένο... το αρθρο σας . Οι κυριοι αυτοί με έχουν κατηγορήσει οτι ρουφιάνεψα στην εταιρεία που εργάζεται ενα απο τα μέλη αυτής της SYMMORIAS φαίνεται οτι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια όταν εκβίαζουν οποιονδήποτε τολμά να έχει αντίθετη γνώμη απο αυτούς΄, όταν χυδαιολογούν εναντίον οποιουδηποτε έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς , όταν προσπαθούν να συνετήσουν τον διαφωνούντα με τις πράξεις τους με απειλές οτι θα του καταστρέψουν την καριέρα είτε οτι γνωρίζουν για επικοινώνια που είχε με συγκεκριμένη εφημερίδα , αλήθεια πως μπορούν να γνωρίζουν για το περιεχομενο
    προσωπικών επικοινωνίων?



    Η ευθύνη πλεον ανήκει σε ολους μας. Ανήκει σε ολους αυτούς που τους δινουν βήμα .Ανήκει σε ολους αυτους που τους ανέχονται . Ανήκει σε αυτούς που δεν αντιδρούν. Οχι γιατί επιτρέπουν απλά σε αυτήν την αλητεία να επιβίωνει αλλά γιατι επιτρέπει σε ανεξάρτητες αρχές και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους αν απεργάζονται το τελός της δημοσιογραφίας του διαδικτυου.Γιατι ας τους Ξεμπροστιασουμε εμείς! πριν ειναι αργά.. και μια είδηση!

    Αξίζει να δουμε πόσα μπλογκ υπάρχουν μονο και μονο για την εξυπηρετηση πολιτικών συμφερόντων και για να γινουν αρεστοι οι μπλογκεράδες των στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. ετσι για να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα..
    O φιλος αλλά και συνεργάτης σας,
    Χρήστος Λουτράδης
    22 Μάρτιος 2008 12:51 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχετε καταλάβει ότι 60 χρόνια μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.
    Η κυβέρνηση με τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους θέτουν συνεχώς θέματα ανούσια για να απασχολούνται τα κορόιδα οι πολίτες και οι κυβερνώντες με τους προστάτες τους λειλατούν συνεχώς την χώρα σε όλα τα επίπεδα.
    Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν λύση κανένα από τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες (παιδεία, υγεία, εργασία, ασφάλεια, συντάξεις, κ.α.).
    Ακόμα πληρωμένα διπλώματα εκδίδουν για να κονομάνε και εμείς να σκοτωνόμαστε στους απαράδεκτους δρόμους.
    Οταν χρειασθούμε το κράτος και της υπηρεσίες του που τόσο της έχουμε πληρώσει πρέπει να ήμαστε με το φακελάκι στο χέρι και κάποιον πολιτικό να πάρει τηλέφωνο.
    Κλέβουν και ρημάζουν την χώρα από της προμήθειες του στρατού έως τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς ποτέ κανείς να τιμωρείτε
    Αντί να τσακωνόμαστε συνέχεια μεταξύ μας και να ρίχνουμε το επίπεδο ας τοποθετηθούμε σοβαρά και επί της ουσίας με πιο τρόπο σκέφτεται ο καθένας ότι μπορεί να βρεθεί λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. the Bloopers Team (μαϊμού)

    Επειδή υπήρξε μεγάλη σύγχυση και κάποιοι μας ταύτισαν με τα αμερικανά Bloopers, προσθέσαμε το (μαϊμού), ώστε να διακρίνεται η διαφορά! Ομολογούμε ότι μόνος μας σκοπός είναι να ειρωνευτούμε ανώνυμα, τους ανώνυμους Bloopers, που θεωρούν εαυτούς σωτήρες της Ελλάδας και αυθεντίες από το Αμέρικα.


    ΧΑΧΑΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ.!!

    ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

    ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRΒLOOPRES TEAM MAIMOY!!

    KATOYΡΗΜΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια γραφτα σε διαφορα θεματα, οπως του προηγουμενου, που το εχω δει ουκ ολιγες φορες κι αλλου.
    Δευτερον, δεν μπορω ν ακου να λενε μπαρουφες του τυπου, μη ζηλευετε τους παραπανω, αλλα κοτατε να παρετε κι εσεις τα ιδια.
    Μα αυτο ανθρωπε μου, ειναι Η χαζομαρα. Πως ειναι δυνατον οι του ιδιωτικου, να παρουν παραπανω, οταν ουτε απεργια δεν μπορουν να κανουν, γιατι φοβουνται μη χασουν τη δουλεια τους;
    Αρα, ολοι και ολα, δουλευουν για τους του δημοσου και των παραφυαδων αυτου.
    Φανταζεσαι ομως, να ξυπνησουν οι χαχολοι, παρα τα οσα ηλιθια ακουνε καθε βραδυ απο το γυαλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.38

    Χαίρομαι που σου άρεσε.
    Αυτός όμως είναι μπλόγκερ, μαλάκας αλλά μπλόγκερ, άρα δεν τον πειράζουμε, μόνο τον χέζουμε.

    Τον άλλον όμως, τον απατεώνα "δημοσιογράφο και εκβιαστή ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ. ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΣΙΣΕΙ.

    Πρόσφατα ο μαλάκας έκανε δυσφήμιση στον Κούγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ellada toy pasok kai toy givrgakh ths nd ellada toy tsipra ths paparhga .ti sxesh exeis me ayta ta parasita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΣΤΕ να μορφωθείτε. Να μάθετε την ιστορία σας.

    http://www.bulgarmak.org/

    Εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή!

    Ο Δημουνάκος (αν τον γράφω σωστά) μόλις μας έφερε ένα από τα δύο χρυσά στην κολύμβηση κάνοντας μάλιστα τον δεύτερο καλλίτερο χρόνο όλων των εποχών στην ιστορία του αθλήματος. Ενάμισυ δεύτερο πίσω από τον Μαρκ Σπιτς..

    Ε, λοιπόν αυτό το ξευτιλισμένο σύστημα που μας χειραγωγεί δεν του χορήγησε ούτε τα έξοδα των εισητηρίων του..

    Δανείστηκε ο πατέρας του για να βρει.. Κι αυτό πότε; Όταν οι μιζαδόροι κάνουν πάρτυ στην Ρηγίλλης..

    Μπράβο αγόρι μου και σε σένα και στον συμπρωταθλητή σου για τα δύο χρυσά..

    Σκατά σ' αυτούς που θα τολμήσουν να φωτογραφηθούν πλάϊ σου για να κλέψουν λίγο από την λάμψη της ελληνικής ψυχής σου..

    Μπράβο,μπράβο, μπράβο, χίλια μπράβο αγόρια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα "βλέπουμε" ?

    http://liondani.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Έτσι μα το θεό!!!

    Αν μέχρι το καλοκαίρι μέσα στης λαίλαπα της φαιδρότητας και της αθλιότητας που οδηγεί τον τόπο η κυβέρνηση Καραμανλή , συνεχίζονται σταθερά αυτά τα δημοσκοπικά σκορ σε βάρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει άμεσα να ληφθουν μέτρα.

    Διάβασα σήμερα μια συνέντευξη του Βερελη στον Ελεύθερο τύπο. Συγκρατήθηκα και δεν του έστειλα ένα «χεστικο» και όχι μόνο e-mail. Λες και ήταν ο τύπος από άλλο κόμμα Τέτοια οξεία κριτική στις αποφάσεις και στα γεγονότα του Συνεδρίου!!!!
    Άμεσα αποκεφαλισμοί λοιπόν προτείνω με συνοπτικές διαδικασίες!!!
    Να πάνε όπου θέλουν , να κάνουν δικό τους κόμμα. Δεν πάει άλλο πια το πράγμα. Τέτοια εμπάθεια ,τέτοια υπονόμευση, τέτοια άρνηση παροχής υπηρεσιών και έργου δεν έχει ξαναγίνει.
    Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να σέρνεται έτσι συνεχώς. Πιστεύω ότι αρκετά κράτησε αυτή η κωμωδία.
    Δεν είναι το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ ο αρχηγός. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει και τα προσόντα και τις αρετές και έχει δοκιμαστεί στην πράξη.
    Πιστεύει κανένας από τόσο υπουργεία που πέρασε άμα είχαν κάτι ενάντιο του σήμερα δεν θα το έβγαζαν προς τα έξω?
    Δεν υπάρχει όμως τίποτα εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και έχει διακριθεί από την τιμιότητα , την σεμνότητα και την εργατικότητα του όπου και αν πέρασε.
    Τέλος η Διεθνής του απήχηση έχει επισφραγίσει με την εκλογή του στην προεδρία της Διεθνούς Σοσιαλιστικής.
    Ο κόσμος της παραπληροφόρησης και της υπονόμευσης του ΓΑΠ που κατευθύνεται από τον μέγα Αγιατολαχ Ρουσουπολι πνέει πλέον τα λοίσθια. Οι Έλληνες σιγά αλλά σταθερά αναγνωρίζουν τη σημασία και το μέγεθος τους προσωπικότητας του Γιώργου Παπανδρέου, του επόμενου πρωθυπουργού της χώρας.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7.32
    "… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!..."

    Ρε φίλε αν είσαι άσχετος με τον χώρο μην εκφέρεις γνώμες... και εγώ έχω έδρα τις Ινδίες και ο prezatv και ο politis-gr και ο bloopers και όλοι οι bloggers :) Γέμισε οι Ελλάδα Ινδούς βλέπεις lol Δεν θα σου εξηγήσω βέβαια γιατί όλοι μας φαίνεται ότι έχουμε έδρα τις Ινδίες αλλά θα σου το αφήσω σπαζοκεφαλιά μέχρι αύριο. Αν δεν τα καταφέρεις μην ανησυχείς έχεις και την βοήθεια του κοινού :)

    Αλήθεια εσύ γιατί δεν βγαίνεις επώνυμα να κατηγορήσεις έναν blogger? Μήπως τελικά φάσκεις και αντιφάσκεις? Λέω μήπως ?

    http://liondani.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H Τοντορα Μαριτς Μιτσοτακοβνα
    εκανε το σφαλμα να πολιτευτει σε λαθος χωρα.

    Παρακαλειται να διορθωσει το σφαλμα της ευθυς αμεσως και να καταθεσει τα στοιχεια της στην Επιτροπη Εκλογων, στο Μπεογκραντ!

    Αλλως, θα κληθει να της διορθωσει το λαθος* της ο ιδιος ο Ελληνικος Λαος δια της ψηφου του!

    Εδω αγαπητη μας, δεν ειναι Σερβοβουλγαρια.
    Ελλας λεγεται η χωρα αυτη...

    Ελλας!

    ( Μπορουν να της το κανουν σαφες αυτο οι Κρητες? )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ συντάκτη γράφεις βλακείες ακατανόητες και δεν μας λές επι της ουσίας ,τι ακριβώς σου κλέψαν εσένα.Αλλά που να ξέρεις τι σου κλέψαν ,αφού δεν γνωρίζεις τίποτε από το ασφαλιστικό.Γιατί όλοι εσείς που καταφέρεστε κατά του ασφαλιστικού δεν μιλάτε με συγκεκριμμένα επιχειρήματα για συγκεκριμμένες διατάξεις του ασφαλιστικού, που σας κάνουν την ζημιά ,γιατί απλούστατα δεν γνωρίζετε και σαν αποβλωκομένα αριστερόστροφα βλήματα διαμαρτύρεστε, γιατί μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε και γίνεστε αντιληπτοί αμέσως από τον τρόπο που γράφετς, που είναι ίδιος με τον λόγο που εκφερουν στελέχη του επιπέδου ενός Στρατούλη, Ο κ. Στρατούλης είναι γνώστης του ασφαλιστικού , ο άνθρωπος, υπάλληλος του ΟΤΕ ήταν ο καημένος και ξέρετε σε τι ηλικία πήρε σύνταξη στα 47 ναι κύριοι στα 47 και τολμά και βγαίνει στα παράθυρα σαν δεν ντρέπεται και παίζει με τον πόνο μας ο πονόψυχος της εργατιάς. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΙΣΧΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .Για δες και κείνον τον Παπαδημούλη ,σαν τον Αλαβάνο μια ζωή στο Ευρωκοινοβούλιο, στον αφρό και όλο μπλα-μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. exeis ena terastio provlim katanoisis... mporei na ftaiei h ilikia, mporei kai h agnoia... an theleis na milisoue ... ektos_topou@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εχουμε και λεμε δεκα τις εκατο μιον απο το νομο ρεπα 40 τις εκατο μιον απο το επικουρικο, τωρα βαλε και 37 χρονια συνεχους εργασιας που μαλλον γινονται 45 γιατι ο εργοδοτης κολαει τα μισα ενσημα,ισως λεω ισως θα παρουμε 650 ευρο στα 70 χρονια μας.
    ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ εκανε οτι πιο χυδαιο,τιμωρισε εμας που δουλευουμε στον ιδωτικο τομεα σχεδον με θανατικη καταδικη,ΕΥΓΕ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Enoite oti ola gianonde gia ta lefta. Gia ta lefta oi apergoi den endiaferonde an pe8enoun ta paidia mas apo thn vrwma, h oi geroi apo tis diakopes reymatos:
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/neo-kolpo-apergw-kai-plhrwnome.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ:
    -Γιατί σε κανένα δελτίο "ειδήσεων" δεν προβλήθηκαν τα "εύσημα" που εισέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ απο τον Πάκη (Παυλόπουλο) και τον "κόκκινο Πάνο" (Παναγιωτόπουλο), επειδή δεν απεχώρησε όπως οι άλλοι;;;...
    -Αν προβάλουν αυτό το στιγμιότυπο, με την παρέμβαση Δραγασάκη και Αλαβάνου που ακολούθησε, καθώς και τη συμμετοχή Λεβέντη (ΣΥΝ) μαζί με τον Γκιουλέκα (ΝΔ) στους ψηφοσυλλέκτες…
    ΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Και είπε ο Στάλιν-γιωργάκης στην ομιλία του καλωσορίζοντας τα νεοεκλεγέντα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου: «Αφήνουμε πίσω το ψυχικό χάσμα, τα στρατόπεδα, τις προσωπικές στρατηγικές και τις πικρίες που είναι ανθρώπινο να δημιουργήθηκαν. Σε ένα κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ δεν εννοούνται ούτε 'προεδρική φρουρά' ούτε 'εσωκομματική αντιπολίτευση'».. Μετά από την παραδοχή του γιωργάκη ότι σφάζονται εντός του κόμματος, το «νέο, νέο» (γιωργακικό) πασοκ είναι «ενωμένο», ή all inclusive που λένε και στην πατρίδα του γιωργάκη.


    Η παράσταση «Ο καραγκιόζης συνθέτης τάσεων» συνεχίζεται σε όλη την επικράτεια και χαρίζει άφθονο γέλιο.

    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    Υ.Γ. Πριν κάνει τη μεγαλειώδη δήλωση ο γιωργάκης, τις άλλες φράξιες τις ρώτησε?? Ή πήρε γνωμοδότηση μόνο από τη μαμά του??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ



    ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΕΙ


    ΠΑΚΟΚΤΖΗΔΕΣ


    ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ


    ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 8.15 βλάκα με περικεφαλαία θυμήσου τον Κακλαμανάκη που δεν του έδινε χρήματα ο Λιάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση