GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σουφλιάς καταγγέλει τον Αλογοσκούφη...

.. ...για το σχεδιαζόμενο σκάνδαλο στον ΟΤΕ και επιβεβαιώνει το Press-gr! ... Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το ...μελάνι του Press-gr και ο Γ...

..
...για το σχεδιαζόμενο σκάνδαλο στον ΟΤΕ και επιβεβαιώνει το Press-gr!
...
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το ...μελάνι του Press-gr και ο Γ. Σουφλιάς επιβεβαίωσε τις αποκλειστικές πληροφορίες μας για τις διαφωνίες που υπάρχουν μέσα στην κυβέρνηση σχετικά με την πρόθεση του Γ. Αλογοσκούφη να δώσει "τσάμπα" το management του ΟΤΕ στην γερμανική Deutsche Telekom.
Το Press-gr έγραψε (διαβάστε εδώ) ότι η πρόθεση Αλογοσκούφη προκαλεί "αντιδράσεις και μέσα στη ΝΔ, από κορυφαία στελέχη της., ακόμη και της "φιλελεύθερης" πτέρυγας που μιλούν για "σκανδαλώδες σχέδιο".
Οπως μεταδόθηκε από τα σχετικά ρεπορτάζ, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γ.Σουφλιάς, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στον Γ.Αλογοσκούφη, διατύπωσε στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής την σαφέστατη αντίθεση του στην προοπτική εκχώρησης του management του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom.
«Θα πρέπει να κινηθούμε στη λογική του προγράμματός μας, που προβλέπει στρατηγική συμμαχία. Το management δεν δίνεται στους Γερμανούς. Το management θ' ασκείται από κοινού. Καλό θα είναι ο υπουργός Οικονομίας να καθορίσει δημοσίως το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί» είπε ο κ. Σουφλιάς.
Τι απαντά ο κ. Αλογοσκούφης;
-----------------------------------------

69 σχόλια

  1. na poulisete ton kwlo ote na agorasete ombreles giati exei na
    vreksei POLY FTYMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

    ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

    ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

    ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοικτή επιστολή προς τον Σεβασμιότατο
    Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικόλαο.

    http://kamena-voyrla.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Τα παιδεία παίζειν.»
    Ανέλαβε δράση το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΣΟΚ
    Πάγκαλος κατηγορεί την κυβέρνηση για πολλά και για το ότι δεν έκανε την επανίδρυση του κράτους.
    Ποιου κράτους κε Πάγκαλε αυτού που κατά την δήλωσή σας το καταστρέψατε από το 2.000 έως το 2.004.
    Του κράτους που όπως είπατε ο τότε πρωθυπουργός δεν σας επέτρεπε να καταγγέλλετε σκάνδαλα για να μην χάσετε την εξουσία.
    Η του κράτους που πολλοί ( η μήπως εννοεί όλοι;) από το ΠΑΣΟΚ πλούτισαν κατά δήλωση της κας Β. Παπανδρέου και ποτέ δεν κάνατε κάθαρση στο κόμμα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O OTE, το "ξεπούλημα" και άλλες αστειότητες...

    26/3/2008
    00:04


    Η αξιωματική αντιπολίτευση διαμαρτύρεται εντόνως επειδή ο ΟΤΕ «ξεπουλιέται» στη δήθεν απαράδεκτη τιμή των 26 ευρώ η μετοχή. Αν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν μεγαλύτερη επαφή με την πραγματικότητα, θα είχαν προσέξει ότι πρόκειται για την υψηλότερη τιμή που έχει καταγράψει η τιμή της μετοχής του ΟΤΕ. Κατά συνέπεια, είναι αδύνατον να έχουν οι ίδιοι πουλήσει με υψηλότερο τίμημα. Με τέτοιου επιπέδου αντιπολίτευση, δεν μας κάνουν εντύπωση τα ποσοστά αποδοχής τους...

    Αν έκαναν επίσης τον κόπο να ρίξουν μία ματιά στο ταμπλό, θα έβλεπαν ότι η τιμή της μετοχής του ΟΤΕ απέχει σημαντικά από την τιμή του... «ξεπουλήματος». Κι εφόσον έχουν τόσο απόλυτη άποψη για το θέμα και με δεδομένο ότι στο παρελθόν έχουν επιδείξει ικανότητες στη διαχείριση του χρηματιστηριακού πλούτου, δεν έχουν παρά να αγοράσουν άφοβα μετοχές του ΟΤΕ.

    Το άλλο ευφυές εύρημα των ημερών ήταν ότι Αλογοσκούφης και Βγενόπουλος έστησαν ένα ψεύτικο σκηνικό αντιπαράθεσης για να διευκολυνθεί η είσοδος των Γερμανών στον ΟΤΕ. Κι ότι γι΄ αυτή του την «υπηρεσία» ο κ. Βγενόπουλος έλαβε την αμοιβή των 200 εκατομμυρίων ευρώ. Προφανώς αναφέρονται στην μικρή υπεραξία που αποκόμισε η MIG από τη μεταπώληση των μετοχών του ΟΤΕ. Έχουν δίκιο! Θα ήταν ίσως καλύτερα για τη δημόσια εικόνα της MIG να χαρίσει το ποσοστό της στο συνδικάτο των εργαζομένων ή ακόμη καλύτερα απευθείας στον ελληνικό λαό! Ακούς εκεί να αγοράσουν οι άτιμοι μετοχές και να θέλουν να βγάλουν και κέρδος...

    Οι αστειότητες κυριαρχούν, κάνοντας το σκηνικό θλιβερό. Οι υπέρμαχοι της άποψης να παραμείνει ο ΟΤΕ υπό κρατικό έλεγχο δεν έχουν να προσφέρουν πειστικά επιχειρήματα για την αναγκαιότητα αυτής της εμμονής τους.Οι αστειότητες κυριαρχούν, κάνοντας το σκηνικό θλιβερό. Οι υπέρμαχοι της άποψης να παραμείνει ο ΟΤΕ υπό κρατικό έλεγχο δεν έχουν να προσφέρουν πειστικά επιχειρήματα για την αναγκαιότητα αυτής της εμμονής τους. Ας μη ξεχνάμε ότι μέχρι σήμερα ο ΟΤΕ είναι κρατικός. Και τα οικονομικά αποτελέσματα του Οργανισμού είναι γνωστά, όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αν ο δρόμος αυτός ήταν ο σωστός, τότε θα είχαμε κάποιες αχτίδες φωτός που θα μας υποδείκνυαν ότι βρισκόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

    Το θέμα του ΟΤΕ θα βρει αναγκαστικά λύση με το διαχωρισμό της εταιρείας στο εμπορικό κομμάτι και στο κομμάτι του δικτύου. Είναι μία θέση που κερδίζει συνεχώς έδαφος και βοηθάει στην υπερπήδηση όλων των πιθανών προβλημάτων. Όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να συζητήσουν σοβαρά γι΄ αυτή την προοπτική, την οποία προωθεί και η Κομισιόν. Τι άποψη έχουν γι΄ αυτό οι πολιτικές δυνάμεις; Έχουν άποψη, γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει;

    Και κάτι τελευταίο. Είναι ώρα να αποσυρθεί η απαράδεκτη διάταξη για το 20%. Για να διασωθεί ό,τι μπορεί να διασωθεί, έστω και την ύστατη ώρα. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να προσελκύσει αυτή η χώρα κάποια στιγμή σημαντικές επενδύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΠΑΣΟΚ έχει μικρή μνήμη
    Το 1993 κέρδισε της εκλογές με κεντρικό σύνθημα « Ο ΟΤΕ έχει μια μετοχή και είναι αδιαπραγμάτευτη και ανήκει στον Ελληνικό λαό»
    Το 2003 παρέδωσαν ο ΟΤΕ με 500.000.000 μετοχές και ποσοστό στο κράτος περίπου στο 33% , τότε πουλήθηκε ο ΟΤΕ κύριοι του ΠΑΣΟΚ και καλά κάνατε γιατί κατόρθωσε να δώσει σε όσους θελαν τηλέφωνο.
    Μήπως δεν θυμάστε ότι στην δεκαετία του 80 για να πάρεις τηλεφωνική σύνδεση έπρεπε να έχεις υπουργικό μέσο.
    Όσο για τους καλοβολεμένους συνδικαλιστές του ΟΤΕ που μας το παίζουν ότι προστατεύουν τα εθνικά μας συμφέροντα αντιδρώντας στην πώληση ποσοστού του ΟΤΕ είναι να γελάς γιατί δεν πέρασε πολύς καιρός που εθνικά υπερήφανα δέχτηκαν όλοι οι συνδικαλιστές ανεξαρτήτως παρατάξεως για την πλουσιοπάροχοι εθελουσία έξοδο.
    Τώρα πιέζουν πάλη για να τα κονομήσουν και οι υπόλοιποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για ολα το πασοκ φταιει βρε ηληθιε που δεν καταλαβαινεισ τι σου γινεται..
    ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για ολα το πασοκ φταιει βρε ηληθιε που δεν καταλαβαινεισ τι σου γινεται..
    ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αλογοσκουφης ειναι ΕΛΛΗΝΑς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απο την κοπυφη εως τα νυχια...
    Ελληναρας ειναι εχει κανεις διαφορετικη αποψη?αν ναι καταδικαζεται το press gr για πολεμο στην κυβερνηση.
    καμαρωστε ολοι μαζι τον λεβεντη υπουργο μας..
    ΒΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γενικό συμπέρασμα:
    σε ένα χώρο εργασίας όπου κυριαρχεί η κριτική και όλοι σε επικρίνουν για τα «έργα σου» και όλοι αισθάνονται απειλημένοι είναι φυσιολογικό να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις στο βάρος της κριτικής και να λειτουργείς λιγότερο αποτελεσματικά για το κοινωνικό σύνολο το οποίο και είσαι ταγμένος να υπηρετείς.

    Έτσι μοιραία αναγκάζεσαι να μην καταπιάνεσαι με πολλά ζητήματα για να μην υποστείς κριτική και εξυπηρετείς μόνο με τον εαυτό σου.

    Κάπως έτσι την πατάνε αρκετοί πολιτικοί

    το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι για όλα φταίνε οι άλλοι που κάνουν κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γενικό συμπέρασμα:
    σε ένα χώρο εργασίας όπου κυριαρχεί η κριτική και όλοι σε επικρίνουν για τα «έργα σου» ενώ ταυτοχρονα μπορεί να αισθάνεσαι και απειλημένος, φοβούμενος μήπως ξαναπληγωθεις, είναι φυσιολογικό να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις στο βάρος της κριτικής και να λειτουργείς λιγότερο αποτελεσματικά για το κοινωνικό σύνολο το οποίο και είσαι ταγμένος να υπηρετείς.

    Έτσι μοιραία αναγκάζεσαι να μην καταπιάνεσαι με πολλά ζητήματα για να μην υποστείς κριτική και εξυπηρετείς μόνο τον εαυτό σου.

    Κάπως έτσι την πατάνε αρκετοί πολιτικοί

    το συμπέρασμα που βγαίνει είναι, ότι για όλα φταίνε οι άλλοι που κάνουν κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η οικονομική κρίση πλήττει και τους Έλληνες της Γερμανίας

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    Στην Ελλάδα Κατηγορούνται πάντα οι πρώτοι.

    Η ζήλια και ο Αθέμιτος ανταγωνισμός κυριαρχούν.

    Ξεχνάτε ότι ο Αλογοσκούφης μετά από 4 περίπου χρόνια θητείας στο Υπουργείο Οικονομικών βγήκε ΠΡΩΤΟΣ στις τελευταίες εκλογές?

    Πήρε τους ποιός πολλούς σταυρούς.

    Το έργο του επικροτήθηκε.

    Αφήστε τον να δουλέψει έχει πολλά ακόμα να προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό που γίνεται με τον αράπογλου - καταπώς λένε - δηλαδή που εξυπηρετεί πασόκους για να καλυφτεί - να του το ανταποδώσουν αν αλλάξει η κατάσταση, γίνεται κατά κόρο σε όλο το δημόσιο τομέα.

    Δυστυχώς τα στελέχη της ΔΑΚΕ που έπιασαν τα πόστα, ασπόνδυλα, ερπετά, γυμνοσάλιαγκες, αμόρφωτα ανθρωπάρια μια ζωή ήταν.

    Το γιατί ψήφισε ο κόσμος ΝΔ μόνο με φαινόμενα ψυχοπαθολογίας (απόγνωσης) μπορεί να εξηγηθεί!

    Κι έχουμε και τους ψευτολεονταρομούς τύπου μανώλη ή πουπάκη

    Αλήθεια, τι γίνεται εκε΄νος ο Ιωαννίδης, ο Σκοπιοφάγος;

    Ξεφτίλες του κερατά!

    Περιμέουμε την ώρα που θα σαςε τύχει κανένα πέταγμα απο πλοίο νι στη θάλασα , α λα σκυλοπνίχτη, να ησυχάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.blog.anti.gr/?p=1476#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το γιατί προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις είναι γνωστό: "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!"

    Αλογοσκούφης (Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία) : «Επιδιώκουμε ένα μοντέλο συνδιοίκησης του ΟΤΕ, στο οποίο θα έχουν ρόλο και η Deutsche Telekom και το ελληνικό δημόσιο».

    Αν εσείς μετά από αυτό εξακολουθείτε να βλέπετε "σαφεστατη αντίθεση" του Σουφλια, φταίει η μυωπία σας!

    Απο κει και πέρα, και σε ό,τι αφορά την έκφραση "να δώσει τσάμπα τον ΟΤΕ" :

    Δεν μας λέτε με ποιο υπερτίμημα (άνω της τιμής premium των 26 ευρώ με την οποία πούλησε η MIG ) θα ήσασταν ικανοποιημένοι και αν αυτό το υπερτίμημα που θα σας ικανοποιούσε θα ήταν εντός πραγματικότητας. Επίσης δεν μας λέτε εάν την επομένη ημέρα της συμφωνίας με ένα υπερτίμημα π.χ. 30 ευρώ θα γράφατε ένα ανάλογο πύρινο δημοσίευμα κατά της DT για «σκανδαλωδώς υψηλή τιμή» ή για «διασπάθιση των κεφαλαίων της DT», η για "μιζα που πήρε η κυβέρνηση".

    Κι επίσης :
    Κανείς νόμος δεν επιβάλει στο κράτος να πουλάει μετοχές μόνο με πλειστηριασμό/διαγωνισμό. Και κυρίως όταν η κυβέρνηση αναζητά στρατηγικό επενδυτή που σημαίνει κάποιον ο οποίος έχει αντίληψη για τα του κλάδου των επικοινωνιών. Εαν πήγαινε στην διαδικασία του διαγωνισμού θα έπρεπε να δεχθεί το όποιο υπερίμημα ακόμη και από ένα fund που απλώς θέλει να μπει στον ΟΤΕ για να κερδοσκοπήσει, ή από μια εταιρία που δεν ξέρει που παν'τα τεσσερα στον κλάδο των επικοινωνιών.

    Εσεις θα αφήνατε κάποιον (ας πουμε ηλεκτρολόγο) να σας κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς μονο και μονο επειδή έχει όλη καλή θέληση να σας σώσει την ζωή;

    Εσείς θα δεχοσασταν να μπει συνεταίρος στην επιχειρησή σας και να συνδιοικήσει μαζι σας, ενας άσχετος με το αντικείμενο μονο και μόνο επειδή μπορεί να σας δώσει πολύ περισσότερα από έναν σχετικό που σας έκανε χαμηλότερη προσφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. files kai filoi anagnostes tou press gr ksekinontas na miliso politika 8elo na eyxaristiso to tous epneystes aftou tou xwro pera apo antiparatheseis kai diafonies kai piragmata kamia fora.
    psifizo nea dhmokratia kai 8elo na sas para8eso pos biosa 30 xronia pasok kai an i dhmokratikotita sas to leei an me glebasete kai eseis .
    zw se mia perioxi tis ellada pou apo panta to pasok eixe to 70% meta to 1981 i zwh egine aforiti se ba8mo na skeftetai kapios prokimenou na ginei thitis i thima na metanasteysi se alli perioxi apo to baros tis diaforetikotitas pou htan asikoto, xlebasmos, xwrista kafenia,misos,...ta komatoskyla etrogan me xryssa koutalia kai opios den htan pasok htan miama parolo ta filotima manifesta tou andrea .
    se kathe ekloges akoma kai i proseggisi sto eklogiko tmima htan basano ..to stigma tou neodhmokrath.
    akretes fores otan to pasok ebgene stis ekloges pistebame oti 8a mpoun mesa sta spitia mas me ta opla na mas lintzaroun , kai ola afta otan o andreas htan xarimatikos igetis .
    to peri8orio gia 30 xronia pasok htan monimo akoma kai se dimosies ypiresies , ligo pros to telos me tin epoxi shmith kai ti katareysi tou pasok alazan ta pragmata isos giati eixan tin oura sta skelia .
    files kai filoi afiste tis antiparatheseis kai koitaxte tin ellada ego sas milisa gia to ai strath pou biosa ego min epitrepsete alles tetoies katastaseis oti koma kai an einai o kathe enas ..eyxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11.49

    ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!

    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ...

    Που οδεύομεν Κύριοι;

    Τι μέλλει γενέσθαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΚΛΟΓΕΣ


    ΕΚΛΟΓΕΣ




    ΕΚΛΟΓΕΣ




    ΕΚΛΟΓΕΣ


    ΕΚΛΟΓΕΣ



    ΕΚΛΟΓΕΣ



    ΕΚΛΟΓΕΣ




    ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. To όνομα αυτό έχει προιστορία.

    Το ΒΗΜΑ, 10/04/1999 , Σελ.: A03

    Σημίτης - Γκλιγκόροφ υπογράφουν στις 25 Απριλίου στην Ουάσιγκτον
    Συμφώνησαν στο όνομα
    «Δημοκρατία της Μακεδονίας - Σκόπια»


    Ν. ΜΑΡΑΚΗΣ

    Την Κυριακή 25 Απριλίου, στην Ουάσιγκτον, στις πέντε το απόγευμα, θα γίνει η σημαντικότερη συνάντηση στη δεκάχρονη σχεδόν πορεία των σχέσεων Αθήνας και Σκοπίων: του έλληνα πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη και του προέδρου της πΓΔ Μακεδονίας κ. Κίρο Γκλιγκόροφ. Οι δύο άνδρες θα δώσουν οριστικό τέλος στην εκκρεμούσα διαφορά για την ονομασία. Ο όρος «Δημοκρατία της Μακεδονίας - Σκόπια» έχει ήδη συμφωνηθεί να χρησιμοποιείται σε όλες τις διεθνείς σχέσεις του κράτους αυτού. Ολα είναι έτοιμα και (αν δεν εμφανιστεί κάποιο απροσδόκητο ανυπέρβλητο εμπόδιο) οι δύο ηγέτες θα επικυρώσουν και επίσημα την υπάρχουσα συμφωνία αρχών. Η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην αμερικανική πρωτεύουσα κατά τον εορτασμό των 50 χρόνων του ΝΑΤΟ θα δημιουργήσει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το καταλληλότερο περιβάλλον για να κλείσει ο κύκλος που άνοιξε με την Ενδιάμεση Συμφωνία των δύο χωρών.

    Γιατί ο τότε καταλληλότερος δεν υπέγραψε τότε;Γιατί δεν συμμετείχε στη "Συμμαχία των Προθύμων" για το Ιράκ ενώ συμμετείχαν τα Σκόπια;
    Kαι τέλος : Πότε θα παραιτηθεί ο Καραμανλής για την υπόθεση Ζαχόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Che fece .... il gran rifiuto

    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
    που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι
    να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
    έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα

    πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
    Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,
    όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
    εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.


    Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. files kai filoi anagnostes tou press gr ksekinontas na miliso politika 8elo na eyxaristiso to tous epneystes aftou tou xwro pera apo antiparatheseis kai diafonies kai piragmata kamia fora.
    psifizo nea dhmokratia kai 8elo na sas para8eso pos biosa 30 xronia pasok kai an i dhmokratikotita sas to leei an me glebasete kai eseis .
    zw se mia perioxi tis ellada pou apo panta to pasok eixe to 70% meta to 1981 i zwh egine aforiti se ba8mo na skeftetai kapios prokimenou na ginei thitis i thima na metanasteysi se alli perioxi apo to baros tis diaforetikotitas pou htan asikoto, xlebasmos, xwrista kafenia,misos,...ta komatoskyla etrogan me xryssa koutalia kai opios den htan pasok htan miama parolo ta filotima manifesta tou andrea .
    se kathe ekloges akoma kai i proseggisi sto eklogiko tmima htan basano ..to stigma tou neodhmokrath.
    akretes fores otan to pasok ebgene stis ekloges pistebame oti 8a mpoun mesa sta spitia mas me ta opla na mas lintzaroun , kai ola afta otan o andreas htan xarimatikos igetis .
    to peri8orio gia 30 xronia pasok htan monimo akoma kai se dimosies ypiresies , ligo pros to telos me tin epoxi shmith kai ti katareysi tou pasok alazan ta pragmata isos giati eixan tin oura sta skelia .
    files kai filoi afiste tis antiparatheseis kai koitaxte tin ellada ego sas milisa gia to ai strath pou biosa ego min epitrepsete alles tetoies katastaseis oti koma kai an einai o kathe enas ..eyxaristo


    Προσυπογράφω, γράμμα-γράμμα, όσα γράφεις φίλε 11.46.
    Αυτή ήταν ΓΑΠ η πραγματικότητα, της αλλαζονικής διακυβέρνησης του λαικίστικου ΠΑΣΟΚ.
    Ευχή και κατάρα.
    Να μην ξαναζήσει η χώρα τέτοια χρόνια.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 27 Μάρτιος 2008 1:04 μμ

    Οι μοιραίοι

    Του Αγίου

    Το ισχυρότερο διπλωματικό χαστούκι της μεταπολίτευσης δέχθηκε, επίσημα, η χώρα από τον ΟΗΕ, με αφορμή το «σκοπιανό».
    Από τα εννέα βασικά ζητήματα που θίγονται, από τον ΟΗΕ, μέτρησα τουλάχιστον επτά ηχηρά χαστούκια στην Κυβέρνηση –Καραμανλή......κλπ κλπ κλπ

    ==
    Συνεπως ενα "αντε γαμηθειτε γυφτοσκοπιανοι" και δεν μπαινετε ουτε στο ΝΑΤΟ ουτε στην Ε.Ε.....
    ισοφαριζει τα πραγματα.

    Και ενα ξεγυρισμενο γαμισι στα ΣΥΝ (καταπιεσμενους πουστηδες,οπαδους των απανταχου .."κινηματων""..κλπ κλπ

    Ιδου οι "οπαδοι του ΣΥΝ του κωλου..

    --
    Μέσα σʼ ένα χαλαρό κομματικό πλαίσιο και εκμεταλλευόμενοι πλήρως την απόλυτη ιδεολογική αδιαφορία και αδράνεια του ευρύτερου φιλελεύθερου χώρου, τα στελέχη και οι οπαδοί του Συνασπισμού, αλλά κυρίως οι αμέτρητοι εραστές της ευεργετικής προστασίας, που δημιουργεί αυτή η ʽλίγο απʼ όλα αριστεράʼ, έχουν διαμορφώσει, με απίστευτη ευκολία, ένα γενικόλογο και ασαφές ʽπολυσυλλεκτικόʼ κίνημα, στο οποίο μπορεί να ενταχθεί, χαλαρά και χωρίς δεσμεύσεις, οποιαδήποτε ιδεολογική τάση, απόκλιση και απόφυση, που αρέσκεται να αυτοπροσδιορίζεται ως ʽπροοδευτικήʼ, χωρίς να είναι υποχρεωμένη να κουβαλά τις ʽαμαρτίεςʼ του δογματικού ΚΚΕ και του άλλοτε τριτοκοσμικού ή εσχάτως εκσυγχρονιστικού ΠαΣοΚ.

    Με αυτά τα δεδομένα, οι πάντες, από τους ʽτιποτόφρονεςʼ της λεγόμενης αντιεξουσιαστικής αριστεράς μέχρι τους βαθυστόχαστους μελετητές της μαρξιστικής μελλοντολογίας, από τους καταπιεσμένους ομοφυλόφιλους μέχρι τους αυτοπροβαλλόμενους προστάτες των ταλαιπωρημένων μεταναστών, από τους εραστές οποιουδήποτε, ανά την υφήλιο, απελευθερωτικού κινήματος και, ταυτόχρονα λυσσαλέους αρνητές κάθε εκδήλωσης σεβασμού και τιμής προς την ελληνική πατρίδα μέχρι τους θρασύδειλους πυρπολητές, εν ειρήνη, δημοσίας περιουσίας και εθνικών συμβόλων και από τους πρόθυμους αβανταδόρους κάθε κλακαδόρικου πεζοδρομιακού συνθήματος μέχρι τους εμβριθείς κουλτουριάρηδες αναλυτές κάθε ακατανόητης μαρξογενούς μπουρδολογίας, όλοι αυτοί και χιλιάδες άλλοι ʽανένταχτοιʼ της οποιασδήποτε περιθωριακής ιδιοπροσωπείας, μπορούν να αισθάνονται καλυπτόμενοι από την ιδεολογική ομπρέλα του Συνασπισμού. Χωρίς τούτο να σημαίνει ότι θα προσφέρουν σʼ αυτόν και την ψήφο τους....
    ---

    Συμφωνεις μωρο μου??

    Το τι λεει ο καθε Νιμιτς ειναι αλλο θεμα.
    Το τι λενε οι "γυφτοσκοπιανοι" και αυτο ειναι αλλο θεμα..

    ΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ,εκει ειναι το θεμα ,πουλημενο τομαρι...

    Και εμεις ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,λεμε ΟΧΙ.

    Ισως ενα Σλαβομακεδονια ,κατα την γνωμη μου θα βολευε καποια κατασταση,αλλα αν και αυτο δεν το δεχεστε..ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΡΔΑΡΙΑ θα μπειτε στο ΝΑΤΟ ΕΟΚ..

    Καταλαβετε το

    Και εσεις ρε τσουγκρανια του ΣΥΝ των πουστηδων ,,,

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Blooper-akia...
    Τι κανετε αγαπες μου??

    Καιρο εχω να γαμισω κανενα απο σας ..εσχατως.

    Δουλειες...

    Ποιο απο σας θα γαμισω αποψε??

    Μην μουρθετε ολα μαζι,γιατι θα σας παρει και θα σας σηκωσει..

    Τι νομιζετε οτι ειμαι? κοκορας??

    Ενα ενα πουστρακια.

    Και με .."ραντεβου"...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τζων


    Ωραίος κι ευθύς όπως ΠΑΝΤΑ!

    Δεν θέλω εκπτώσεις λοιπόν:

    ΒΑΡΔΑΡΙΑ και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
    ΒΑΡΔΑΡΙΑ

    ΤΕΛΟΣ!


    IDEFIX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΧΩΡΑ ΖΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.

    ΑΓΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
    ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ++++++++++++++++++++++++++++++


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    Εθνάρχης


    ++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο τζων και IDEFIX κανουν αλαξοκολιές, αλλά αφήστε τα ανεργα παιδακια να παιξουν λιγο.

    Οταν μεγαλωσουν, ειμαι σιγουρος (λεμε τωρα) οτι ο καθενας θα μπορεσει να βρει τον δικο του εραστη.

    guess who

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2.21

    guess what

    ganiesai kai den to fxaristiesai!


    foufoutos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2:23 μμ

    ΑΛΛΑ.... I'm sure you enjoy getting my big fat dick up your ass.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. moirazoun koutalia

    http://www.socialmechanics.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 27 Μάρτιος 2008 2:19 μμ

    Η ΧΩΡΑ ΖΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ==
    Χιτες??
    Μωρο μου ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ χρησιμοποιηθηκαν οι .."Χιτες" απο τον Γ.Παπανδρεου,το "γερο παπατζη" το 1944 ,οταν τον Δεκεμβριο του 1944 ,τους ξαποστειλε σαν πρωθυπουργος ,να πυροβολησουν "εν ψυχρω" ,να σφαξουν κατα το .."λαικωτερο" τα .."μιασματα" κομμουνιστες!!
    Η βλημα εισαι η ανιστορητος!!
    Το .."φανατικος" εμενα τουλαχιστον δεν μου λεει τιποτα.
    Θα ανηκεις ΑΣΦΑΛΩΣ στις δυο παραπανω κατηγοριες:
    "Ειτε βλημα ειτε ανιστορητος"...


    Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.
    ==
    Καλυτερο αυτο απο τα "μπλε-πρασινα και κοκκινα καφενεια"
    Οι φακελοι μπορουν και να .."αλλοιωθουν" τα καφενεια ΠΟΤΕ!

    ΑΓΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ==
    Λεγε ενα ευχαριστω ρε πουστη στον ηλιθιο μαλακοκαυλη Μητσοτακη,που πρωτιστως ηθελε να φτιαξει το "δικο του ιμαζ"!!!
    Αλλιως οι πασοκοσκυλαιοι θα βρωμουσαν ακομα με τα κουφαρια τους την πλατεια Συνταγματος...

    ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
    ==
    Ειναι στην .."καρδια της Μιμης"!!
    Αμα δεν με πιστευεις ρωτα την ..


    ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ
    ==
    Και οχι μονο.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μονο πρεσεχετε, σιγα σιγα γιατι ο johny ματωνει, εχει γινει κατακοκκινο το καβλι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ++++++++++++++++++++++++++++++


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    Εθνάρχης


    ++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ξεπουλήστε την περιουσία του πατέρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όόόόόόλοι οι προβληματικοί πλακώσανε σήμερα.
    Και οι διανοουμενίζοντες κονομισάριοι καί οι αεροβατούντες εθνικομαλάκες καί οι μπρουτάλ σεξοδιαστροφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΤΟ ΠΑΠΑΡΟΓΙΑΝΙΔΕΣ ΣΠΙ(ΟΥ)ΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΡΑΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΕΓΚΑΣ ΖΟΜΠΟΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΟΥΣΤ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ


    ANONYMUSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΜΠΕΝΤΟΝ ΔΑΣΩΝ.
    ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ.

    Anendotos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. sociopolitici.blogspot.com

    Δημοσκόπηση για τις σχέσεις ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ στο

    sociopolitici.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΤΙ ΚΡΙΘΙΚΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΣΤΑ ΠΟΥΛΕΛΙΑ ΤΗΣ T.V.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. πριν από λίγο καιρό ήθελαν να φιμώσουν τον Καψαμπέλη. Γι'αυτή την ιστοσελίδα δεν έχουν τίποτα να πούν;
    http://www.bulgarmak.org/founding_statute.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γνωστό το κόλπο...έχουν κυβερνηθεί αυτοκρατορίες έτσι. Ο καλός κι ο κακός μπου χα χα χα τα παιδιά της δεξιάς. ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΙΤΕΣ

    mordilo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παιδιά καλό απόγευμα
    Δεν θα ήταν δίκαιο να θεωρηθεί ότι υπεκφεύγω, απλώς δεν θεωρώ σκόπιμο να επαναλαμβάνομαι …με κουράζει κιόλας.

    Η προσωπική μου θέση είναι σαφής: μόνο η ονομασία Novamacedonia μπορεί να θεωρηθεί λύση που θα προσφέρει μακροπρόθεσμα και στις δύο χώρες, αλλά και στην υπόθεση της ειρήνης στην περιοχή.
    Οποιαδήποτε άλλη ονομασία από αυτές που προτάθηκαν και συζητήθηκαν τα τελευταία 15 χρόνια πιό πολλά προβλήματα δημιουργεί από αυτά που δήθεν έρχεται θα λύσει.

    Αποδέχομαι σήμερα την πρόταση Πινέιρο, όπως έπραξα δημοσίως όταν κατατέθηκε.
    Όλα τα άλλα είναι για φτηνή κατανάλωση που οδηγούν τον Καραμανλή σε μια διαρκή διολίσθηση, συνοδευμένη μάλιστα με ένα ύφος που ομολογώ ότι με εκνευρίζει.
    Είπε πάλι σήμερα ότι είναι σταθερός (!!) μιλώντας για αμοιβαία αποδεκτή ονομασία, που θα ισχύσει έναντι όλων με σαφή (!) προσδιορισμό… και περιγράφοντας τις προϋποθέσεις που βάζει η χώρα μας, ανέφερε ότι επιδιώκουμε μία ουσιαστικά σύνθετη ονομασία (;), που δεν θα είναι περιγραφή του πολιτεύματος των Σκοπίων(!!). Αυτό δεν μας αφορά, ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι επιδιώκουμε μία λύση ουσιαστική, όχι λύση στα χαρτιά, μία λύση που θα ισχύει έναντι όλων.
    Πάλι τα αλλάζει δηλαδή. Πριν από λίγες μέρες στη Βουλή έλεγε: «σύνθετη ονομασία με ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ που θα ισχύει ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ».
    Δεν βγάζεις άκρη…δεν παίζονται …και σταματάω εδώ, γιατί θα πω καμιά βαριά κουβέντα και δεν το θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

    ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    Η δήλωση είναι πολυ ενδιαφέρουσα για δυο λόγους

    1,Πως περιήλθαν τα απόρρητα έγγραφα του πενταγώνου στον Τριανταφυλλόπουλο.

    2,Γιατί η τότε κυβέρνηση απέκρυψε το γεγονός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Pros ola ta dithen dimokratika-sosialistika kai alla fasistoidi pou anti na apantoun brizoun.
    Min ksexnate oti o xitler kai o mousolini ethnosialistes itan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΡΕ ΑΒΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΞΕΚΑΡΦΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΤV ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣΟΧΗ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


    ANONYMUSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΠΟΡΙΑ. προς Άγιο
    Νέα πρόταση που περιλαμβάνει ''ονομασία με γεωγραφική διάσταση'' ΠΡΟΧΘΕΣ βράδυ στους αντιπροσώπους της Ελλάδας και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) ο Μάθιου Νίμιτς, προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

    Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ REBUBLIKA MAKEDONIA SKOPIE, EXEI ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ;

    Στο δημοτικό όταν έκανα πατριδογνωσία έμαθα ότι όταν λεμέ «γεωγραφική διάσταση» εννοούμε, ΒΟΡΡΑ, ΝΟΤΟ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΔΥΣΗ.


    Άρα αν έδωσε όρο με γεωγραφική διάσταση δεν θα έπρεπε να είναι « ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (northern makedonia)

    H μας δούλευε ο nimic, η είμαστε άσχετοι από γεωγραφία…



    v

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τι θες να πω …καλά τα μάθαινες στο Δημοτικό.
    Όταν ακούς "διάσταση"… παίρνε τα μέτρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΠΟΡΙΑ. προς Άγιο
    Νέα πρόταση που περιλαμβάνει ''ονομασία με γεωγραφική διάσταση'' έδωσε ΠΡΟΧΘΕΣ βράδυ στους αντιπροσώπους της Ελλάδας και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) ο Μάθιου Νίμιτς, προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

    Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ REBUBLIKA MAKEDONIA SKOPIE, EXEI ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ;

    Στο δημοτικό όταν έκανα πατριδογνωσία έμαθα ότι όταν λέμε «γεωγραφική διάσταση» εννοούμε, ΒΟΡΡΑ, ΝΟΤΟ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΔΥΣΗ.


    Άρα αν έδωσε όρο με γεωγραφική διάσταση δεν θα έπρεπε να είναι « ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (northern makedonia)

    H μας δούλευε ο nimic, η είμαστε άσχετοι από γεωγραφία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΑΠΑΓΙΑΝΗ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΛΩ ΚΑΙ ΤΑ Α....ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η Εγνατία ΑΕ κάνει ότι θέλει ( αλήθεια κανένα κομμάτι του ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΗΠΟΙ-ΟΡΜΕΝΙΟ δεν θα εγκαινιάσει κανεις ;; Η Παπανδρέου Νύκτα έφυγε !!!)ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ,όμως Εγκλημα χωρίς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και ΘΥΜΑΤΑ δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 2.36 κι ο κώλος του πατέρα σου το ίδιο, και φαρδιός-φαρδιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΤΟ


    ..."ΒΑΡΔΑΡΙΑ"....


    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μας Πιέζουν οι Αμερικάνοι δηλαδή...ναπάνε να γαμηθούν.τι θα μας κάνουν ,,θα μας κλάσουν τα παπάρια.Αλλά ετσι είναι η πολιτική μόλις στραφήκαμε στην Ρωσία (Μαλάκες Ρώσοι μέχρι πότε θα κάνουν κουμάντο στον δήθεν ΟΗΕ οι Αμερικάνοι!!)ψάχνουν γιά άλλο γιουσουφάκι.Το όνομά τους ειναι ΕΝΑ ,,,ΚΑΝΕΝΑ.αει..Σήμερα ΄μ'άρεσε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ αρκει να μείνει ΟΡΘΙΟΣ...Διδαχθείτε επιτέλους και λίγη ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ κάθε μέρα τους κλάνουν τα παπαρια οι Αμερικάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος την χαράζει και την εκφράζει η εκλεγμένη Κτβέρνηση και ο Πρωθυπουργός της.

    Αλοίμονο εάν ο κάθε αυτόκλητος ψευτοσεναριογράφος, βγάζοντας τα απωθημένα του και το κόμπλεξ του (bloopers, ΑΓΙΟΣ κλπ λάχανα), προσπαθεί να ερμηνεύσει και να καθοδηγήσει ανάλογες πολιτικές.

    Ας το κάνουν επώνυμα και δημοσίως, εκεί όπου οι πάντες κρίνονται για λόγια και έργα.

    Δυστυχώς όμως μέσα στο σκοτάδι της ανωνυμίας και της μπαρούφας ξαμολάνε ότι τους κατέβει, νομίζοντας ότι επιτελούν κάτι σημαντικό, οι αφελείς.

    Κέφι να έχουν να γράφουν πάντως, γιατί αυτή Κυβέρνηση θα τους αναγκάσει μέρα νύχτα να ανασυντάσσουν το σαλεμένο τους μυαλό.

    Pandora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο Μπους επισκέπτεται ένα νηπιαγωγείο και αρχίζει να μιλάει στα παιδάκια για το πόσο μεγάλη είναι η Αμερική, για το πόσο δημοκρατική και σπουδαία... χώρα είναι και για το πώς υπερασπίζεται όλο τον κόσμο, για την
    τρομοκρατία και για το πώς τελικά θα μας σώσει από όλους τους τρομοκράτες.
    Αφού λοιπόν τελειώνει μετά από κάνα μισάωρο, λέει στα παιδάκια να κάνουν ότι ερώτηση θέλουν.
    Σηκώνει το χέρι του ο μικρός Jack, ο πρόεδρος του χαμογελάει και ο Jack λέει:
    - Έχω 3 ερωτήσεις κ. πρόεδρε:
    1. Πώς είναι δυνατόν να είστε πρόεδρος αφού πήρατε λιγότερες ψήφους από τον αντίπαλό σας στις εκλογές;
    2. Συμφωνείτε πως η βόμβα στη Χιροσίμα ήταν η μεγαλύτερη τρομοκρατική πράξη της ιστορίας;
    3. Είναι αλήθεια ότι θέλετε να βομβαρδίσετε το Ιράκ χωρίς καμία απόδειξη μόνο και μόνο για τα πετρέλαια;
    Ο Bush χλωμιάζει, κομπιάζει και πάνω στην ώρα χτυπάει το κουδούνι καιβγαίνουν τα παιδιά διάλειμμα. Όταν επιστρέφουν λοιπόν, ο πρόεδρος ξαναλέει στα παιδιά να κάνουν ότι ερώτηση θέλουν.
    Σηκώνει το χέρι του ο μικρός Danny, ο πρόεδρος του χαμογελάει και ο Danny αρχίζει:
    - κ. πρόεδρε έχω 5 ερωτήσεις:
    1. Πώς είναι δυνατόν να είστε πρόεδρος αφού πήρατε λιγότερες ψήφους από τον αντίπαλό σας στις εκλογές;
    2. Συμφωνείτε πως η βόμβα στη Χιροσίμα ήταν η μεγαλύτερη τρομοκρατική πράξη της ιστορίας;
    3. Είναι αλήθεια ότι θέλετε να βομβαρδίσετε το Ιράκ χωρίς καμία απόδειξη μόνο και μόνο για τα πετρέλαια;
    4. Γιατί σήμερα το κουδούνι χτύπησε 20 λεπτά νωρίτερα;
    5. Πού είναι ο Jack ;

    Στη "ΣΙΒΗΡΙΑ" !!!
    Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Pandora
    Το ζήτημα είναι να προσαρμόσουμε το γιγναισθε με την πράξη.

    Μάθαμε να ζουμε με ψευδαισθήσεις που δεν μας εξαπατούν ποτέ, μολονότι μας λένε διαρκώς ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Pandora

    Λες σαχλαμάρες, μοιάζοντας να μην καταλαβαίνεις τι είναι κυβέρνηση, τι πολίτης και τι κριτική.

    Σε αυτά δεν μπορώ να βοηθήσω.
    Σε παρακαλώ μόνο μην ξανατολμήσεις να γράψεις για μένα ότι
    "Ας το κάνουν επώνυμα και δημοσίως, εκεί όπου οι πάντες κρίνονται για λόγια και έργα".

    Εγώ, καλή μου, έχω δηλώσει το όνομα μου, το οποίο είναι γνωστό στους τακτικούς επισκέπτες αυτού του blog, που ήταν ιδιαίτερα περίεργοι να το μάθουν.
    Το όνομα μου το γνωρίζει επίσης η κυβέρνηση και ο δημόσιος χώρος πολύ καλά.
    Δεν κρίνω σκόπιμο να υπογράφω με αυτό, γιατί υπερασπίζομαι την δική σου ανωνυμία , όχι τη δική μου. Το κατάλαβες;
    Και άσε τα περί σεναρίων, μια και εγώ επιβεβαιώνομαι, ενώ η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός και η προπαγάνδα συνεχώς διαψεύδονται και αποκαλύπτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΑΓΙΕ

    Δυστυχώς για εσένα, αλλά ευτυχώς για τους περισσότερους από εμάς, η Κυβέρνηση που βρίζεις είναι δημοκρατικά εκλεγμένη δις, την δεύτερη μάλιστα πολύ πρόσφατα, από τον ελληνικό λαό.

    Οπότε να μου επιτρέψεις κι εμένα λοιπόν να σου απαντήσω με τα ίδια σου τα λόγια: "σαχλαμάρες, μοιάζοντας να μην καταλαβαίνεις τι είναι κυβέρνηση, τι πολίτης και τι κριτική".

    Pandora

    Υ.Γ. Κι επειδή γνωρίζω ποιος είσαι και τι έχεις σπουδάσει, μπορείς να μου απαντήσεις εάν γνωρίζεις κάποια Κυβέρνηση ή άλλον πολιτικό ή εμπορικό φορέα που να μην χρησιμοποιεί οποιασδήποτε μορφής "προπαγάνδα";

    Υ.Γ. 2 Την απάντησή σου την ξέρω από τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Επειδή Pandora έδειξες σύνεση και με τιμάς γνωρίζοντας τι θα απαντούσα στο ερώτημα σου, θα είμαι εξίσου ευγενικός.
    Σημείωσε μόνον ότι το 69,6 % του εκλογικού σώματος, δεν εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη ΝΔ.
    Είναι μάλλον περισσότερο από το 30,4% που ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση, μη δίδοντας προφανώς λευκή επιταγή για την διακυβέρνηση.

    Δεν τους βρίζω, τους ασκώ συγκεκριμένη, εμπεριστατωμένη κριτική όσο προλαβαίνω και έχω κουράγιο.
    Ξέρεις όμως τι είναι για να μάθεις την αλήθεια να ψάχνεις οπουδήποτε αλλού εκτός από την κυβέρνηση της χώρας σου;
    Ξέρεις ότι στο "σκοπιανό", για παράδειγμα, οι Αλβανοί και οι Σλαβομακεδόνες έχουν καλύτερη ενημέρωση από την κυβέρνηση της χώρας τους από ότι εμείς από την δική μας!
    Ε, αυτό δεν το χωνεύω και δεν πρόκειται να το δεχτώ με τίποτε. Η δημοκρατία θέλει διαφάνεια, αλλιώς δεν είναι δημοκρατία είναι ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ειλικρινά με εκπλήσσεις ΑΓΙΕ.

    Δεν περίμενα μία τόσο λαϊκίστικη απάντηση από εσένα και θέλω να ενστερνιστείς τις καλές μου προθέσεις, στη σκέψη μου αυτή.

    Μιλώντας για τα ποσοστά των εκλογών, αναιρείς στην ουσία τις ίδιες τις εκλογές, οι οποίες από τότε που γίνονται εκλογές στην Ελλάδα και είναι πολλές αυτές (πάνω από 50 νομίζω), εκλέγουν Κυβερνήσεις κατά τον ίδιο πανομοιότυπο τρόπο.

    Σου θυμίζω επίσης την οριακή, ακόμη και αριθμητικά, εκλογική "νίκη" Σημίτη το 2000, η Κυβέρνηση του οποίου πήρε σημαντικές αποφάσεις και δεν άνοιξε κανένα στόμα.

    Σε ότι αφορά δε τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ζώντας σε μία χώρα όπου ο καθένας έχει άποψη, ιδέες και...λύσεις για το κάθε τι (και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό), φαντάσου τι θα γινότανε κάθε νύχτα στα τηλεπαράθυρα του τρόμου, εάν έβγαιναν κάποιες πληροφορίες ή κάποιες σκέψεις, ακυρώνοντας ουσιαστικά τα διαπραγματευτικά ατού (τα όποια έχουμε) σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα.

    Φαντάζομαι πως το καταλαβαίνεις αυτό.

    Εν κατακλείδι σου θέτω το γεγονός ότι αυτή η Κυβέρνηση επιλέγει τον δύσκολο δρόμο, προσπαθώντας να επιλύσει προβλήματα δεκαετιών, που κανένας δεν άγγιζε.

    Οφείλουμε λοιπόν όλοι μας να κάνουμε υπομονή σε μία δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση που θεωρώ πως απέχει μακράν από αυτά που, πολύ εύκολα και χωρίς δεύτερες σκέψεις, της καταλογίζουν.

    Pandora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αυτή είναι η Deutsche Telecom

    Από τότε που ο χρηματοπιστωτικός οίκος Blackstone μπήκε στον όμιλο, η Deutsche Telecom πιο πολύ ενδιαφέρεται για τις χρηματιστηριακές αγορές παρά για τις μεσοπρόθεσμες εταιρικές στρατηγικές που θα διατηρούσαν και ενδεχομένως θα αύξαναν το μερίδιο της στην αγορά και θα διασφάλιζαν τις θέσεις εργασίας.
    Στρατηγικός επιχειρησιακός στόχος της είναι η περικοπή θέσεων εργασίας και η αποσταθεροποίηση των εργασιακών σχέσεων στο βωμό μεγιστοποίησης των βραχυπρόθεσμων κερδών της και η ικανοποίηση των προσδοκιών των μετόχων της.
    Είναι χαρακτηριστικές μερικές από τις αποφάσεις της:
    • Να πουλήσει το κατευθυντικό radio σύστημα της στην Ericsson που έχει 200 εργαζόμενους.
    • Να πουλήσει τη De Te Immobilien που είναι το τμήμα που ασχολείται με τα ακίνητα με 6.500 θέσεις εργασίας.
    • Να πουλήσει τη θυγατρική της Vivento Customer Services που ασχολείται με τα Call Center με 2.000 θέσεις εργασίας ( κάποια κομμάτια αυτής της εταιρίας ήδη πουλήθηκαν πέρυσι με σημαντικές υποβαθμίσεις των συνθηκών για τους εργαζόμενους .
    • Να πουλήσει την 1η Ιανουαρίου 2008 τη θυγατρική της Vivento Technical Services στην Nokia Siemens Network με 2.000 θέσεις εργασίας.
    • Να πουλήσει την Deutsche Funkturm Gesellschaft με 1.500 θέσεις εργασίας
    • Να ενσωματώσει την επιχειρηματική της μονάδα Deutsche Telecom AG με 3.000 θέσεις εργασίας στην Vivento Customer Services , η οποία είναι προς πώληση.
    • Να πουλήσει τη θυγατρική της Media & Broadcast που παρέχει υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με 1.200 θέσεις εργασίας
    • Να αναθέσει εργασίες σε τρίτους ( outsource) της θυγατρικής της T systems με 18.000 θέσεις εργασίας.
    • Να περικόψει 2.000 θέσεις εργασίας στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου και στην εκπαίδευση.

    Πάνω από 36.000 θέσεις εργασίας κινδυνεύουν είτε με άμεση περικοπή ή με πώληση σε άλλες εταιρίες. Η Deutsche Telecom προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών της και καταστρέφει τις σταθερές θέσεις εργασίας και τις καλές εργασιακές συνθήκες για χιλιάδες εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. • ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας υποδουλώνεται μ’ ένα νέο τρόπο. Τον οικονομικό.
    Οι μεγάλες βιομηχανίες, το τραπεζικό σύστημα, το λιανικό εμπόριο, τα ναυπηγεία, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια πέρασαν ή περνούν οριστικά στα χέρια ξένων επενδυτών.
    Οι μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις κρίσιμων τομέων της εθνικής μας οικονομίας (ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, μεταφορές) μετοχοποιήθηκαν σε μεγάλο ποσοστό τους.
    Μέχρι τώρα το κράτος ελέγχει τους τομείς αυτούς διορίζοντας τις Διοικήσεις τους.

    Δεν είναι τυχαίο ότι οι κυβερνήσεις στα ισχυρά κράτη μέλη της Ε.Ε. κρατούν τους αντίστοιχους οργανισμούς υπό δημόσιο έλεγχο.

    Η απόφαση πλήρους ιδιωτικοποίησης και αυτών των επιχειρήσεων διαμορφώνει τους όρους της πλήρους οικονομικής εξάρτησης της χώρας από τους ξένους και εμείς διαφωνούμε με αυτή την επιλογή.

    • ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ.

    Εδώ και πάνω από μισό αιώνα ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης ο ΟΤΕ και οι εργαζόμενοί του δημιούργησαν μια τεράστια εθνική τηλεπικοινωνιακή υποδομή πηγαίνοντας το τηλέφωνο και στην πιο μακρινή και δύσβατη γωνιά της πατρίδας μας.
    Με συνεχείς προσπάθειες και μεγάλες επενδύσεις ανταποδίδονται στον έλληνα πολίτη και στον επιχειρηματία όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της χώρας μας σε όλους τους τομείς.
    Με επενδύσεις στο εξωτερικό και με την δημιουργία θυγατρικών εταιρειών, εντός και εκτός Ελλάδας, έκαναν τον όμιλο ΟΤΕ την μεγαλύτερη κερδοφόρα επιχείρηση της χώρας μας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.
    Η κοινωνική συνεισφορά του ομίλου, συνάρτηση του κοινωνικού και δημόσιου χαρακτήρα του, είναι μοναδική κι εμείς έτσι θέλουμε να παραμείνει.

    • ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

    Η πλήρης ιδιωτικοποίηση του ομίλου εταιρειών ΟΤΕ θα σημάνει άμεση αλλαγή των λειτουργιών του με μοναδικό προσανατολισμό το κέρδος. Εγκατάλειψη των μη αποδοτικών περιοχών (ύπαιθρος, νησιά).
    Περιορισμό επενδύσεων σε περιοχές άμεσης απόδοσης και αύξηση των τιμολογίων. Κίνδυνο εκποίησης της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του για άμεση είσπραξη κεφαλαίων από τους ξένους ιδιοκτήτες του. Ακόμα μεγαλύτερη μείωση θέσεων εργασίας. Αλλαγή της πολιτικής προμηθειών σε βάρος εγχώριων επιχειρήσεων. Σοβαρές επιπτώσεις στην ανάπτυξη της περιφέρειας.

    • Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    Σοβαρές επίσης επιπτώσεις θα υπάρξουν στην άμυνα της χώρας (μέσω του δικτύου του λειτουργούν συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης στρατιωτικών μονάδων και αεράμυνας), στην εσωτερική ασφάλεια (αστυνομία, πυροσβεστική κλπ), στην λειτουργία της Κεντρικής Διοίκησης (Βουλή, Κυβέρνηση, Υπουργεία, Δημόσιοι Οργανισμοί κλπ).
    Ασυδοσία στη διαφύλαξη του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών.

    • ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    Εκτός από την ΟΤΕ ΑΕ της οποίας τη Διοίκηση θα ασκεί ο «στρατηγικός επενδυτής» σύμφωνα με τις φανερές προθέσεις της Κυβέρνησης, εφόσον υλοποιηθούν τα σχέδιά της, ο «στρατηγικός επενδυτής» θα έχει τη δυνατότητα να διορίζει τις Διοικήσεις των θυγατρικών εταιρειών που ο ΟΤΕ ελέγχει πλήρως και να καθορίζει την επιχειρηματική τους δράση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Σιγά ρε σαρακατσάνε θα σχίσεις κανένα καλσόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *