GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την πρόταση μομφής...

. Του Γιώργου Κρανιώτη http://kraniotis.blogspot.com/ . . Αρχικά δηλώνω υπερασπιστής της πρότασης μομφής ενάντια στην άθλια κυβέρνηση της Ν...

.
Του Γιώργου Κρανιώτη
http://kraniotis.blogspot.com/
.
.Αρχικά δηλώνω υπερασπιστής της πρότασης μομφής ενάντια στην άθλια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, οπως επίσης δηλώνω υπερασπιστής της πρότασης δημοψηφίσματος για το ασφαλιστικό. Υπερασπίζομαι κάθε μορφή αγώνα ενάντια σ' αυτή τη κυβέρνηση.
Η ερώτησή μου απλά έγκειται στο πόσο άκαιρο είναι το ολο σκηνικό και σε τι αποσκοπεί. Βρισκόμαστε σε μια συγκυρία οπου:
1. Η νέα δημοκρατία, κρατώντας τα σκύπτρα της πιο ανίκανης και αντιλαικής κυβέρνησης που πέρασε ποτέ απο την Ελλάδα, καταφέρνει να επιπλέει στις προτιμήσεις των πολιτών, παρα την όποια κατρακύλα.
2. Το ΠΑΣΟΚ καταποντιζεται.
3. Ο συνασπισμός ανεβαίνει. Ο συνασπισμός θέλει μόνο να δημιουργεί εντυπώσεις για να εισπράττει τη διαρροή απο το ΠΑΣΟΚ, γιατι ξέρει οτι ποτέ δε θα είναι σε θέση να εκφράσει αληθινό πρόγραμμα εξουσίας.
Το δημοψήφισμα που εισηγήθηκε ο Αλαβάνος, ήξερε απο την αρχή οτι ηταν άτοπο και θα έφερνε σε δύσκολη θέση το Πρόεδρο Παπούλια με τη πρόταση αναπομπής του ασφαλιστικού νόμου.Εισέπραξε όμως τα "πρωτεία" της δήθεν 'αντίστασης', αλλά ως διαμαρτυρία.Η πρόταση μομφής ομως, απο ένα κόμμα εξουσίας σα το ΠΑΣΟΚ, δε συμπαρασύρεται ανταγωνιζόμενη ενα κόμμα διαμαρτυρίας, ουτε γίνεται άκαιρα γιατι έτσι με την επερχόμενη λαίλαπα στο Σκοπιανό, δε θα μπορέσει να κάνει άλλη πρόταση δυσπιστίας. (βάσει του Συντάγματος, η πρόταση μομφής κατατίθεται 6 μήνες μετά τη προηγούμενη).
Άκαιρη λοιπόν η πρόταση μομφής κατα την άποψή μου.
Η πορεία προς το λαό και η επαναπροσέγγισή του, είναι οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να έχουμε και παλι λαϊκό έρισμα για να δράσουμε αποτελεσματικά προς τη κατεύθυνση της ανατροπής αυτής της απαράδεκτης κυβέρνησης.
--------------------------------------

34 σχόλια

  1. Αποκαλύπτω τα επόμενα σχέδια του ΓΑΠ για να ξαναπάρει την αγωνιστική πρωτοπορία:

    - Κάθε 5 λεπτά θα στέλνει κάποιον να ρίχνει τις ασφάλειες στη Βουλή!

    - Οταν οι νεοδημοκράτες αγοράσουν φακούς,ο κοινοβουλευτικός αγώνας θα συνεχιστεί με κρυφο ρίξιμο καθαρκτικού στους καφέδες των βουλευτών της ΝΔ.

    - Υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξέτασε το ενδεχόμενο να σπάσει στην αίθουσα της Βουλής αμπούλες "βρωμούσες" ,σαν αυτές που ρίχναμε στο σχολείο όταν θέλαμε να γλυτώσουμε το μάθημα. Το σχέδιο δεν εγκρίθηκε γιατί δε βρέθηκε τρόπος να μη φλομώσουν και οι βουλευτές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε μας ρε Κρανιώτη. Με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος. Κριτική όλη την ώρα.... Τέλειωσε το παραμύθι με το αυτομαστίγωμα του ΠΑΣΟΚ. Αν θέλεις να συμμετάσχεις καλώς. Αν όχι, το κουβαδάκι σου και στα μικρομέγαλα κόμματα που κάνουν συλλογικά αυτό που κάνεις εσύ προσωπικά. Γκρινιάζουν.
    Είμαστε εδώ, φωνάζουμε, διεκδικούμε, προτείνουμε.

    Αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Μήνυμα αισιοδοξίας ,αγώνα και νίκης.

    Οργανωθείτε , Αγωνιστείτε, Ξεσηκωθείτε.

    Την Παρασκευή στις επτά (7) το βράδυ διαδηλώνουμε όλοι στην Πλατεία Συντάγματος .

    Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για τη δίκαιη κοινωνία και τη δυνατή Ελλάδα.

    Μην λείψει κανείς.


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

    ΕΝΩΜΕΝΟ

    ΔΥΝΑΤΟ

    ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. babis

    tha leipsei o kraniotis. tha askei kritiki ...apo ton kanape tou... xaxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα συμφωνημένα τα είχαν από πριν!
    Και ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου και ο μεγαλοπροδότης ο Αλαβάνος!
    Για να ασχολούμαστε πάλι με κάτι!

    http://hellas-fos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου σύντροφοι

    Μήνυμα αισιοδοξίας ,αγώνα και νίκης.

    Οργανωθείτε , Αγωνιστείτε, Ξεσηκωθείτε.

    Την Δευτέρα στις επτά (7) το βράδυ διαδηλώνουμε όλοι στην Πλατεία Συντάγματος .

    Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για τη δίκαιη κοινωνία και τη δυνατή Ελλάδα.

    Μην λείψει κανείς.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. /

    ΤΟ


    ..."ΒΑΡΔΑΡΙΑ"....


    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ;

    /

    /

    ΤΟ


    ..."ΒΑΡΔΑΡΙΑ"....


    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ;

    /

    /

    ΤΟ


    ..."ΒΑΡΔΑΡΙΑ"....


    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ;

    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. babis
    Θα είμαι και εγώ εκεί . Για λέγε κανένα χαρακτηριστικό να γνωριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4.59
    Ελπίζω ότι δεν θα σε πείραζε, αν δεν χρησιμοποιούσες την υπογραφή μου;

    Οχι μόνο εσύ, αλλά και διάφοροι άλλοι, απ'ότι είδα.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. babis και χωρικε
    Φαινετε ποια οτι πρεπει να βγαζετε τον αρτον σας....
    Λοιπαμαι γιατι ειμαι βεβαιοσ οτι εχετε μυαλο.. αλλα το εχετε ευνουχισει.
    δυστυχωσ
    φιλικα
    wild

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θέλετε να δεχτώ τους κυβερνητικούς υπαινιγμούς ότι η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠαΣοΚ έγινε ως κίνηση αντιπερισπασμού στον αντιπολιτευτικό ακτιβισμό του Συνασπισμού; Να τους δεχτώ. Και λοιπόν; Τι σημαίνει αυτό; Οτι πρέπει το ΠαΣοΚ να σταυρώσει τα χέρια και να εκδηλώνεται μόνο ύστερα από έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ; Ή μήπως να παραχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ το μονοπώλιο της αντιπολίτευσης;

    Το ΠαΣοΚ, επιτέλους, κινήθηκε. Και επειδή κινήθηκε, ενόχλησειδίως αυτούς που προσδοκούν και αποκομίζουν οφέλη από την ακινησία του. Η αμηχανία ακόμη και του ΚΚΕ ήταν χθες έκδηλη: η Παπαρήγα και ένας άλλος σύντροφός της που φώναζε στο βήμα επιστράτευσαν τη συμφωνία της ΓΣΕΕ με τον ΣΕΒ που είχε υπογραφεί λίγο νωρίτερα, θυμήθηκαν ακόμη και το... Μάαστριχτ(!), προκειμένου να μιλήσουν για την πρόταση δυσπιστίας. Αλλού γι΄ αλλού!

    Επί της ουσίας, το ζήτημα είναι απλό. Εδώ που φτάσαμε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ευθέως ανταγωνιστική δύναμη προς το ΠαΣοΚ. Είναι εύλογο ότι το ΠαΣοΚ οφείλει να τον αντιμετωπίσει παντοιοτρόπως. Ηδη ο Βενιζέλος τούς απένειμε χθες τον δολοφονικό χαρακτηρισμό του «παιδότοπου». Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι αν το ΠαΣοΚ αντέδρασε, καλώς αντέδρασε. Το ζήτημα είναι αν η αντίδραση αυτή θα έχει διάρκεια και συνέχεια. Αν, δηλαδή, καταφέρει να ενσαρκώσει μια μορφή συγκροτημένης αντιπολίτευσης χωρίς να μπει σε πλειοδοσία ανεύθυνου ακτιβισμού με την Αριστερά. Οχι επειδή είναι κακό ή αθέμιτο πράγμα ο ακτιβισμός, κάθε άλλο. Αλλά επειδή δεν συμφέρει τα κόμματα εξουσίας: αν το ΠαΣοΚ μπατάρει αριστερά μέσα από διαγκωνισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα εγκαταλείψει τον «μεσαίο χώρο» στη ΝΔ. Και, καλώς ή κακώς, οι εκλογές και οι πλειοψηφίες κρίνονται στον «μεσαίο χώρο», όχι στα Εξάρχεια.

    Από εκεί και πέρα είναι προφανές ότι ο ανταγωνισμός ΠαΣοΚ και Συνασπισμού θα έχει πολλά κεφάλαια.

    Είναι ασφαλώς θετικό ότι τα ανακλαστικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατορθώνουν ακόμη να δραστηριοποιούνται: το ΠαΣοΚ στριμώχτηκε από τον Αλαβάνο στο θέμα του δημοψηφίσματος, αλλά τον στρίμωξε αμέσως μετά στο θέμα της εμπλοκής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ηταν μια άχρηστη και άστοχη υπερβολή· το ΠαΣοΚ μπόρεσε να την αναδείξει.

    Είναι εξίσου προφανές, όμως, ότι ένας τέτοιος ανταγωνισμός λειτουργεί προς όφελος της δημοκρατίας. Τίποτε πλέον δεν είναι δεδομένο. Το ΠαΣοΚ θα πρέπει να παλεύει σώμα με σώμα και θέμα με θέμα για να επιβάλει την παρουσία του. Και αυτό, όπως απεδείχθη χθες, δεν του κάνει απαραιτήτως κακό.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο «παπαρούλης» και η παρέα του βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση. Άρρωστοι, μέσα σε πλήρη αδυναμία να παράγουν πολιτική, εφευρίσκουν γελοιότητες για να του δώσουν την ευκαιρία να μιλήσει στη βουλή - «ο άλαλος»- μπας και ανακάμψει. Ματαιοπονούν «δεν κλάνει ο πεθαμένος». Τόσο μαλάκας πιά; Μιχάλης Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χωριάτης
    27 Μάρτιος 2008 5:04 μμ

    Ποιά υπογραφή ρε συμπέθερε;

    Κι εγώ από χωριό είμαι.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΧΩΡΟΥ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ.... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΣΤΕ.ΞΕΠΕΖΕΞΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 5.06

    Για το θέμα που βάζεις ήδη έχω δώσει απάντηση από χθες σε κάτι άλογο που έβαλε κάποιος. Επαναλαμβάνω λοιπόν.


    «Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν έχει πληρωμένους κονδυλοφόρους.

    Οι αγωνιστές της γράφουν πάντα ανιδιοτελώς και με απόσταγμα ψυχής και καρδιάς. Άλλοι έχουν ειδικευτεί σε τέτοια σπορ. Κοίτα στον κόρφο σου…

    Μην κρίνεις λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια»

    Όσο αφορά τους χαρακτηρισμούς και τα επίθετα επιστρέφουν στον αποστολέα όπου και τον προσδιορίζουν.

    Διακρίνω ότι εσύ και αρκετοί όμοιοι σου έχουν χάσει την ψυχραιμία των..

    Γιατί? Πήρατε κάποια μηνύματα ότι αρχίζει να γυρίζει αλλιώς ο τροχός?


    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. pasok ...
    ποσο χαζος πολιτικα πρεπει να ειναι καποιος ωστε να κανει μαγκες ενα κομα σκορποχωρι??? για ονομα του θεου. συνεργασια με ΣΥΝ?? δηλαδη οταν τα ΜΜΕ αρχισουν να λενε απο ποιουσ αποτελειται και τι π΄ρεσβεβει ξερεισ τι θα γινει???
    ελεοσ ποια
    wild

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. RE KOUFALES TA DOSATE OLA GIA NA KATASTREPSETE TO PASOK. DEKSIOI ALLA KAI PSEUDORISTEROSTROFOI KOMPLEKSIKOI EKSOUSIOLAGNOI.

    OMWS TO PASOK DEN PETHAINEI. EINAI EDW. OPWS THA EINAI PANTA. DIPLA MAS, MESA STHN KARDIA MAS. AKOMA KAI AN FONAKSAME KAPOIA STIGMI, AKOMA KAI AN DIAMARYRITHIKAME, TO PASOK EINAI EDW, AKOMA PIO ENWMENO, AKOMA PIO DYNATO.

    HMOUN ME TO BENIZELO. HMOUN APO AUTOUS POU APOTELESAN TH MEIOPSIFIA. TWRA OMWS KOITAME OLOI MPROSTA. O GAP, O BENNY, OLOI.

    EIMASTE EDW KAI EDW THA MEINOUME.

    THA DOSOUME KATHE MAXH GIA NA FYGOUN OI EPIKINDINOI TSARLATANOI THS ND POU EXOUN KATAXRASTEI THN EMPISTOSYNH TOY ELLINIKOU LAOU.

    PAME DYNATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Aγαπητέ κ. ΚΡΑΝΙΩΤΗ

    "Άκαιρη λοιπόν η πρόταση μομφής ( ΤΟΥ ΓΑΠ )κατα την άποψή μου."

    Αποδέξου αντρίκια ότι κάνεις χρήση της πρότασης του ΛΑΟΣ.

    Αν οι ΤΣΙΡΙΖΑΙΟΙ θέλουν να είναι
    μάγκες ας ζητούσαν Δημοψήφισμα
    για το Σκοπιανό.


    ΜΑΓΚΕΣ καταλάβετε το,
    ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

    ΣΥΝ ΜΟΡΙΤΕΣ = ΣΥ ΡΙΖΑ

    ότι κάνουν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    το ίδιο κάνουν για την ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ !

    Για τα καλόπαιδα του
    ΣΥΡΙΖΑ = ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

    Πάντα Kikers φόραγαν,
    Κωλωνάκι έμεναν,
    και BMW τους καβάλαγαν.

    CHIP + RASS
    κάποια σχέση θα έχει!

    (αστέρι έχει αλλά όχι για την
    Ελλάδα μας ρε γαμώτο.
    Το πολύ πολύ τώρα που έφυγε
    ο Κούρκουλος να πάρει την θέση του)

    Όσο δε για εξωτερική πολιτική
    πάρτε μια καλή ιδέα
    μήπως και κάνετε και τίποτα καλό
    για την ΕΛΛΑΔΑ μας κάποτε.

    Σας γράφουμε Εγγλέζικα...
    γιατί αυτή είναι η επίσημη γλώσσα
    στα ιδιωτικά σχολεία που πηγαίνετε.

    ” Honest Proposition:

    The name at stake is "MAKEDONIA"

    Let FYROM get the first syllable, "MA".
    We keep the second "KE".

    So they can be called "MADONIANS".

    This is a great advantage for your friends, because they:
    1. Can have a modern emblem in the sun of their flag.
    The famous singer "MADONΝA"
    2. Will please the USA because they are the same kind
    of products like Madonna,
    MADE IN USA. ”

    ΥΑΝΚΙΕ GOES HOME
    ____

    Tο παίζετε Μαγκάκια ...
    Με τα ροζ τα Kikerakia…
    Και αν φοράτε παντελόνια
    Είστε μόνο για σαλόνια...

    Τόσοι και τόσοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είστε εδώ μέσα ( 25% έχετε δώσει στην δημοσκόπηση ), δεν υπάρχει ένας άντρας να απαντήσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑΝ όσοι προεξόφλησαν την εξαφάνιση ενός μεγάλου κόμματος, όπως το ΠΑΣΟΚ, από το πολιτικό σκηνικό και την αντικατάστασή του στην αξιωματική αντιπολίτευση από τον ΣΥΝ. Φυσικά δεν ισχυρίζεται κανείς ότι αυτό δεν μπορεί κάποτε να συμβεί, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Θυμίζω ότι ίδιες προβλέψεις έκαναν αρκετοί και για τη Ν.Δ., τουλάχιστον τρεις φορές με τρεις διαφορετι- κούς αρχηγούς κατά τη μακρά θητεία της στην αντιπολίτευση: μία το κόμμα Στεφανόπουλου, μία με το κόμμα Σαμαρά και μία με το κόμμα Αβραμόπουλου. Η σημερινή πλειοψηφία άντεξε, παρέμεινε στη σκηνή και, με τα ίδια σύμβολα, τους ίδιους ανθρώπους, και με το ίδιο ιδεολογικό οπλοστάσιο κέρδισε δύο φορές τις εκλογές.
    Χθες το ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό στη Βουλή συντεταγμένο με τον Βαγγέλη Βενιζέλο σε πρώτο ρόλο και τους ανθρώπους του σε διάταξη μάχης. Τι σημαίνει αυτό; Όλοι στο ΠΑΣΟΚ πλέον έχουν αντιληφθεί ότι, εάν δεν υπάρχει μεγάλο καράβι που να το περιμένει κόσμος στο λιμάνι, τότε μένουν χωρίς ρόλο οι αξιωματικοί του πληρώματος.

    Veteran Seaman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. babis
    ζητω συγνωμη. Εχεις δικαιο.
    Θελω και την οποια αντιθετη αποψη αλλα με επιχειρηματα.
    φιλικα
    wild

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη να ξέρετε ότι έχει πληρωμένους κονδυλοφόρους (Χωριάτης, ΑΓΙΟΣ, bloopers, babis κλπ).

    Οι αγωνιστές αυτοί, που μπορεί να είναι και το ίδιο πρόσωπο, γράφουν πάντα ιδιοτελώς και με απόσταγμα τσέπης και αρπαχτής.

    Κι άλλοι έχουν ειδικευτεί σε τέτοια σπορ. αλλά δεν τα έχουν καταφέρει καλά.

    Πήρατε κάποια μηνύματα ότι αρχίζει να γυρίζει αλλιώς ο τροχός?

    Η συμορία: Χωριάτης, ΑΓΙΟΣ, bloopers, babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε καλώς τα παιδιά;

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παρακολουθώ τη συζήτηση στη Βουλή .
    Αξιολύπητοι βουλευτές της ΝΔ αντί να μιλάν για το έργο τους μιλάν για το έργο του ΠΑΣΟΚ σαν κυβέρνηση.Μια θλίψη .
    Ένα ερώτημα μου γυρίζει στο μυαλό .Πως γίνεται αυτή η άθλια κυβέρνηση να προηγείται στις δημοσκοπήσεις 4 μονάδες. Τι συμβαίνει είναι στραβός ο γυαλός ή το ΠΑΣΟΚ σταβά αρμενίζει .Είναι μαζόχας ο Έλληνας ή το ΠΑΣΟΚ δεν πείθει.
    Θα πάμε αύριο στη βουλή να την περικυκλώσουμε . Την Πέμπτη θα τη περικυκλώσει ο Σύριαζα.Και εδώ θα πέσει γέλιο όταν θα αρχίσουν οι συγκρίσεις.
    ΥΓ :Ο Βενιζέλος στη βουλή πήρε τη πρόταση του ΓΑΠ στη πλάτη του.
    Το βήμα και ο πρετεντέρης στηρίζουν τη πρόταση του ΓΑΠ . Για να δούμε τώρα που τα επιχειρήματα περί υπονομευτών και εξωθεσμικών κέντρων πήγαν περίπατο τι θα ανακαλύψουμε καινούριο .
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
    ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΩΡΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ολα καλά ΜΑΓΚΑ 5:25

    για όλους τους άλλους γράφεις
    Σε μένα δεν μπορείς να απαντήσεις

    YANKIE GOES HOME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τις προάλλες Αλαβάνος και Τσίπρας έπαιξαν τόσο με το θέμα του δημοψηφίσματος όσο και με εκείνο της αναπομπής του ασφαλιστικού νομοσχεδίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ηταν, βέβαια, δυο στρακαστρούκες σε μία, αφού ξέρουν πολύ καλά ότι τίποτα από τα δύο δεν μπορεί να γίνει. Ο Παπούλιας δεν έχει κανένα περιθώριο. Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι στα δημοψηφίσματα οι απαντήσεις δίνονται με ένα «ναι» η ένα «όχι» και πώς μπορεί ο πολίτης να απαντήσει έτσι για ένα θέμα με ποικίλες διαστάσεις (ενοποιήσεις Ταμείων, στις οποίες και ο ΣΥΝ συμφωνεί, αυξήσεις ορίων ηλικίας κ.λπ.), προκύπτει ανάγλυφη και η λαϊκιστική πλευρά της πρότασης.

    Χθες τη σκυτάλη πήρε το ΠΑΣΟΚ. Σε άλλο πεδίο αυτό, αλλά με καταφανή την πρόθεση να ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων από τον ΣΥΝ, που το απειλεί στις δημοσκοπήσεις. Μάχη εντυπώσεων και εδώ, αφού οι πάντες γνωρίζουν ότι οι προτάσεις μομφής δεν έχουν κανένα πρακτικό αποτέλεσμα και συνήθως συσπειρώνουν τους βουλευτές της πλειοψηφίας.
    «Δηλαδή, η αντιπολίτευση δεν πρέπει να κάνει τίποτα, επειδή θα είναι αναποτελεσματικό;», είναι η εύλογη ένσταση. Ασφαλώς πρέπει. Να συμμετέχει στους κοινωνικούς αγώνες, να δίνει και τις κοινοβουλευτικές μάχες και να λέει τι θα κάνει εκείνη αν έρθει στην εξουσία. Αλλά συγκεκριμένα. Οχι γενικώς «θα καταργήσουμε το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο» ή «θα πατάξουμε την εισφοροδιαφυγή».
    Προτάσεις χρειαζόμαστε και αξιπιστία
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aξιότιμε ΠΑΣΟΚΤΖΗ,

    Στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν υπάρχει
    μπουκοτάζ αλλά διάλογος.

    Αν είσαι άντρας απάντα.

    YANKIE GOES HOME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 4:56 babis Μήνυμα αισιοδοξίας ,αγώνα και νίκης


    babis, δε ξέρω αν είσαι πούστης όπως λένε, πάντως είσαι μεγάλος ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ. Βρε θηρίο που τα κατεβάζεις αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΤΕΙΑ που γράφεις εδωμέσα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 5.16 babis Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν έχει πληρωμένους κονδυλοφόρους.


    babis, δε ξέρω αν είσαι πούστης όπως λένε, πάντως είσαι μεγάλος ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ. Βρε θηρίο που τα κατεβάζεις αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΤΕΙΑ που γράφεις εδωμέσα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Aξιότιμε ΠΑΣΟΚΤΖΗ,

    Στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν υπάρχει
    μπουκοτάζ αλλά διάλογος.

    Αν είσαι άντρας απάντα.

    YANKIE GOES HOME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «ενωμένο» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας.


    Η ανοικοδόμηση του «νέου, νέου» (δικού του) πασοκ συνεχίζεται και ο γιωργάκης μεγαλουργεί.

    Η καραμέλα του γιωργάκη-Στάλιν και των μαριονετών και έμμισθων γραφίδων του ότι τον πολεμούν τα δημοσιογραφικά συγκροτήματα έλιωσε. Το «Βήμα» σήμερα χαιρετίζει ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ το βλήμα, το ξύπνημα του οποίου βλήματος βραδείας καύσης οφείλεται στο ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος ανέλαβε την αντιπολιτευτική τακτική του (κάποιου) πασοκ στη Βουλή.

    Είμαστε εν αναμονή των επομένων «ανακαλύψεων» των εχθρών του από το γιωργάκη-Στάλιν τώρα που τα παραμύθια για μικρά παιδιά (δίκην δικαιολογιών για την καταφανεστατη ανεπάρκειά του) περί υπονομευτών και εξωθεσμικών κέντρων μας χαιρετούν ανεπιστρεπτί.

    Η παράσταση «Ο καραγκιόζης συνθέτης τάσεων» συνεχίζεται σε όλη την επικράτεια και χαρίζει άφθονο γέλιο, εντός και εκτός πασοκ.


    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. wild
    Αντε και γαμήσου μαλάκα, που θα με πείς πληρωμένο

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

    ΒΛΑΚΑ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΕ ΧΩΡΙΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *