GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικρατεί αλαλούμ στον ΟΣΕ...

.. .. Με αφορμή τον πρόσφατο εκτροχιασμό τρένου στη Λάρισα... . Του Α. Αρτέμη . Λίγες μέρες πριν, βγήκε το πόρισμα για τον εκτροχιασμό του...

.. ..
Με αφορμή τον πρόσφατο εκτροχιασμό τρένου στη Λάρισα...
.
Του Α. Αρτέμη
.
Λίγες μέρες πριν, βγήκε το πόρισμα για τον εκτροχιασμό του τρένου λίγο έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό στη Λάρισα (περιοχή Μεζούρλου) και απέδωσε ευθύνες σε δύο σταθμάρχες, οι οποίοι δεν συννενοήθηκαν επαρκώς. Με την έκδοση και δημοσίευση του πορίσματος, η Διοίκηση του ΟΣΕ έκανε το χρέος της προς τους επιβάτες του τρένου, τους τραυματισθέντες, τους φορολογούμενους πολίτες.
Μόνο που η διοίκηση δεν είπε ποτέ στον ελληνικό λαό για τις ευθύνες της και το αλαλούμ που επικρατεί στον ΟΣΕ, όπου οι υπάλληλοι του είναι άφαντοι... από την υπηρεσία τους και ότι έχει και αυτή ευθύνη για την κατάσταση αυτή.
Χαρακτηριστική η περίπτωση υπαλλήλου του ΟΣΕ Λάρισας, ο οποίος έχει οργανική θέση στην Αθήνα, αλλά βρίσκεται στη Λάρισα και ο οποίος εμφανίζεται μόνο για το μισθό του!!!!!!
Ο εν λόγω πασόκος, τα βρήκε με τη δεξιά διοίκηση, η οποία τον καλύπτει και είναι άφαντος από την υπηρεσία, όμως εισπράττει κανονικά το μισθό του!!!!
----------------------------------------------

15 σχόλια

  1. Οι ανθρωποι της αρπαχτής δεν έχουν κόμμα.

    Ολα τα κόμματα έχουν έναν αριθμό τέτοιων ανθρώπων.

    Ποιος έχει τους πολλούς ποιός τους λίγους δεν ισχύει γιατί αυτοι δεν έχουν πρόβλημα να αλλάξουν κόμμα αν τους συμφέρει.


    Δεν ξεχωρίζουν από τους άλλους κανονικούς ανθρώπους εκτός αν τους ρίξεις επάνω τους ένα ειδικό υγρό. Τότε γίνονται σαύρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένα ειδικό υγρό. Τότε γίνονται σαύρες.

    Που το αγοράζεις αυτό; Έχω να ραντίσω μερικούς :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω γελάνε αλλα κατά βαθος ειναι για κλαματα..
    Δεν ειναι μονο στον ΟΣΕ που γινεται αυτο με τους αργοχολους..
    Αλλου να δειτε τι γινεται..Τι κωλοβάρεμα πέφτει...
    Και ο ελληνικος λαος πλερώνει...
    Α ρε κατακαημενε ελληνα τι σουμελλε να πάθεις με τις υποσχέσεις των πολιτικων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είχατε λίγη τσίπα, δεν θα συνέβαιναν αυτά που συμβαίνουν. Τελικά ρε Έλληνα φορολογούμενε, πόσο μαλάκας μπορείς να γίνεις ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αθηνα-Θεσσαλονίκη 6 ώρες με το τρένο!Εν έτει 2008!500χλμ να κάνει τόσες ώρες!Τα τρένα της Ευρώπης θα διανύαν την απόσταση αυτή στο 1/3 του χρόνου αυτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ά ρε ξερόλες, δοκησίσοφοι, smart Alecks, αρσενικοί, θηλυκοί, (ή και ....οι άλλες ),
    Το πόσο τεχνικώς εσφαλμένα, αλλά και πολιτικώς αποπροσανατολιστικά είναι αυτά πού γράφετε, προφανώς, δέν θα μπορέσετε να το αντιληφθείτε (ίσως), πρίν γίνετε 55 ετών.
    Εξηγήστε μου μόνον αυτό : Εάν οι μισοί είναι σαύρες, οι άλλοι μισοί είναι χλιμίτζουρες, οι άλλοι μισοί είναι αργόσχολοι, οι υπόλοιποι "μισοί" είναι κωλοβαρούντες, τότε ΠΟΙΟΣ είναι ο καημένος, αγνός, δουλευτάρης, υπέροχος, περιούσιος ελληνικός "λαός" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με έναν καλό αρχηγό με μιά σωστή δομή, με μιά καλή οργάνωση όλοι οι
    χλιμίτζουρες, κωλοβαρούντες , αργόσχολοι μπορούν να γίνουν απλοί και δουλευτάρικοι και περιούσιοι.

    Αλλά δυστυχώς όλοι οι 300 και η αυλή τους δουλεύουν για τις σαύρες.
    Με τις σαύρες επικοινωνούν και τις σαύρες καταλαβαίνουν και συμπονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλι καλά τουλάχιστον απότην Λάρισα περνά ακιτο τρένο.
    Πριν από λίγο καιρό ΟΟΣΕs είχε και δυό σταθμάρχες στην Κρήτη τις κκ Πον..... και Μαρία ....
    Πληροφορία εκ των ένδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕ-ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΡΑΛΟΥ ΕΩΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΡΕΝΟ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ ΚΑΝΕΙ 6.30 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 6 (ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ?)

    ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί φίλοι, εκλεκτοί αναγνώστες.

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις.

    «Τέρμα η ανοχή στην κυβέρνηση»

    «Ο ξεσηκωμός του Κιλελέρ δείχνει τον δρόμο της ελπίδας.
    Θα δώσουμε μάχη στη Βουλή, μάχη στους δρόμους. Τέρμα πια η ανοχή στη ΝΔ» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στο Αρμένιο της Λάρισας, σε συγκέντρωση αγροτών.
    «Ο αγρότης έχει ανάγκη να ξαναπιστέψει στη δύναμή του, να ισχυροποιήσει το αγροτικό κίνημα», υπογράμμισε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «με την πολιτική της, την έλλειψη σχεδίου και την αύξηση του κόστους της αγροτικής παραγωγής οδηγεί τους αγρότες στην απόγνωση».
    Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρέστη στις εκδηλώσεις για την επέτειο της αγροτικής εξέγερσης στο Κιλελέρ, όπου παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα του Κινήματος για τον αγροτικό τομέα. Επεσήμανε ότι, οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ «θα δώσουν πάλι σιγουριά, ελπίδα και προοπτική», προκειμένου ο αγροτικός τομέας να γίνει η αιχμή του δόρατος στην ανάπτυξη της περιφέρειας.

    Hδη με την σύνοδο του Πολιτικού Γραφείου στη Λάρισα το ΠΑΣΟΚ κάνει πράξη και υλοποιεί την αποκέντρωση και δείχνει το δρόμο για μια πραγματική αναγέννηση που έχει ανάγκη η εγκαταλειμμένη περιφέρεια.
    Έτσι κάθε μέρα όλο και πιο πολύ το μήνυμα που εκπέμπει το ΠΑΣΟΚ στους Έλληνες γίνεται όλο και πιο ισχυρό και φανερό ε : «ο γίγαντας ξύπνησε»
    Γιατί είναι πλέον προδιαγεγραμμένη η φθίνουσα πορεία της κυβέρνησης της χαράς ,της αρπαχτης και της ρεμούλας που εξαπατά κάθε μέρα και κάθε ώρα τον Ελληνικό λαό και δίκαια λένε όλοι : Οι μήνες των είναι μετρημένοι

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Καψαμπέλης και η αλητεία του PRESS-GR επιτρέπουν σε κάθε ανώμαλο να δημοσιοποιεί τις ανοησίες του, αλλά δεν αφήνουν να ακουστεί η φωνή του agrotikarios;
    Ντροπή σας, ξεπουλημένα τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5.49 babis οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ «θα δώσουν πάλι σιγουριά, ελπίδα και προοπτική»

    με την σύνοδο του Πολιτικού Γραφείου στη Λάρισα το ΠΑΣΟΚ κάνει πράξη και υλοποιεί την αποκέντρωση

    Έτσι κάθε μέρα όλο και πιο πολύ το μήνυμα που εκπέμπει το ΠΑΣΟΚ στους Έλληνες γίνεται όλο και πιο ισχυρό και φανερό ε : «ο γίγαντας ξύπνησε»



    ....κι ο ανάπηρος κοιμάται στην αγκάλη της μητρός Μαργαρίτας


    babis, δε ξέρω αν είσαι ό,τι όλο το blog βοά ότι είσαι, επειδή δεν έχω ίδια άποψη, επιφυλλάσομαι όπως βλέπεις, πάντως είσαι μεγάλος ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ. Μπράβο βρε. Έχουμε λιώσει στο γέλιο. Βρε θηρίο που τα κατεβάζεις αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΤΕΙΑ που γράφεις εδωμέσα????

    babis.....μη ξεχάσεις να πάρεις βαζελίνη.....




























    για τα χέρια σου βρε κουτέ (ποιός ξέρει που πήγε το βρώμικο μυαλό σου.... α πα πα πα πα.....), θα βγάλεις φουσκάλες σπρώχνοντας το αναπηρικό καροτσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re koroido ..to pasok ftaiei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να είναι είδηση , ότι ο συρμός Αθηνών- Θεσσαλονίκης έφτασε στην Θεσσαλονίκη χωρίς να εκτροχιασθεί .

    Και μη χειρότερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *