GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάμπει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ...

. Απο τον Ανθιμο Καραγκιουλέκα http://andypyr.blogspot.com .. Πρόταση μομφής πραγματοποίησε ο ΠΑΠΑΤΖΙΟΡΤΖ, την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008 για...

.
Απο τον Ανθιμο Καραγκιουλέκα
..
Πρόταση μομφής πραγματοποίησε ο ΠΑΠΑΤΖΙΟΡΤΖ, την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008 για το ασφαλιστικό κυρίως, και σε δεύτερη φάση έθιξαν οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ, το Σκοπιανό, την ακρίβεια, και την πώληση του ΟΤΕ στην deutsche telecom μέσω του όμιλου Βγενόπουλου-MIG.
Είναι μυστήριο το οτι κάνεις, μια πρόταση δυσπιστίας τόσο γρήγορα και ίσως πρόχειρα, χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς ψυχραιμία, χωρίς νηφαλιότητα και πάνω απ'ολα σωφροσύνη. Επιχείρημα δεν είναι θα μου πεις, τα σκληρότατα μέτρα για το ασφαλιστικό, το οποίο στριμώχνει στην γωνία εκατομμύρια εργαζομενούς; Επιχείρημα δεν είναι, η ονομασία των Σκοπίων αν δεν χαίρει εύνοϊκης μεταχείρησης - κατάληξης, υπέρ της Ελληνικής θέσεως; Επιχείρημα δεν είναι η ακρίβεια που μας ταλανίζει και μας υποχρεώνει, να δανειζόμαστε απο τράπεζες για να ζήσουμε και να έχουμε μια αξιοπρεπή ζωή; Φυσικά και η απάντηση θα είναι μονολεκτική και καταφατική, όμως δεν μπορούμε να πούμε οτι θα έρθει μια ανερχόμενη δύναμη τύπου Τσίπρα, τύπου Γιώργου Παπανδρέου να τα ανατρέψει ολα αυτα τα δυσκολοκατάβλητα εμπόδια, μέσα σε 1 χρόνο η σε μια τετραετία έστω.
Θα ήθελα να δοκιμαστούν πραγματικά αρκετοί απο αυτους στο τιμόνι του Κράτους γιατί μπορεί όλοι τους, να είναι καλοί κυβερνήτες και καλοί καπετάνιοι, ίσως και πολύ καλύτεροι απο τον Καρα-αμαν-αλη. Ξέρω όμως για πιο λόγο δεν ήρθε αυτη η ώρα για τα συγκεκριμένα τα παλικάρια, να αναλάβουν την πρωθυπουργία. Ο Πάπατζιορτζ είναι φανερό όσο ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ οτι κάνει τραγικά λάθη, ίσως και παιδιάστικα. Παίρνει τους Βουλευτες απο την βουλή σαν μωρό που δεν του δίνουν τη φρουτόκρεμα όταν αυτο φωνάζει μααααμ. Κάνει πρόταση δυσπιστίας για να πέσει η κυβέρνηση, λες και βλέπει οτι στις δημοσκοπήσεις είναι πρώτος με 43,23%, ενώ συγκεντρώνει 23,23%. Λέγοντας παλιότερα και να μην το ξεχνάμε αυτο για αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, τα πήγε σκατά στο υπουργείο παιδείας, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι οτι έχει χάσει τις εκλογές 2 φορές και η καρέκλα πάνω γράφει "κατηλειμένη" κάνοντας ήρωα τον Σημίτη και φαίνεται μέχρι στιγμής οτι δεν πείθει τον λαο, γιατί αν και αντιπολιτεύση έχει συρικνώσει τα ποσοστά του κόμματος κατά πολύ.
Για τον Τσίπρα τι να πούμε; τα είπε όλα μόνος του στους Νέους Φακέλους του Παπαχέλα, μια φράση ολα τα λέφτα "Δεν εχω πρόγραμμα" δείχνοντας οτι δεν είναι έτοιμος να αναλάβει κάτι σοβαρό στην πολιτική, στην παρούσα φάση τουλάχιστον.
--------------------------------------------------------------------------------

77 σχόλια

  1. Όσοι εστίασαν την προσοχή τους στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Κώστας Καραμανλής κατά του ΠΑΣΟΚ- και δευτερευόντως κατά του Συνασπισμού- την πάτησαν κανονικά. Είδαν το τυρί, αλλά δεν είδαν τη φάκα. Κοίταζαν το φεγγάρι και έπεσαν πάνω στην κολόνα. Γιατί ο Πρωθυπουργός, που εμφανίστηκε χθες ύστερα από τόσες ημέρες αφανούς διαβίωσης κάπου μεταξύ Ραφήνας και Μεγάρου Μαξίμου, επιτιθέμενος στο ΠΑΣΟΚ στη βάση της γνωστής, ρηχής επιχειρηματολογίας ότι όσα κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι γιατί σύρεται από τον Συνασπισμό, στην ουσία έκρυψε κάτι άλλο που είπε πολύ πιο σοβαρά. Ότι επιμένει στην πολιτική των δήθεν μεταρρυθμίσεων. Στις τομές και αλλαγές, όπως τις ονομάζει. Που σημαίνει ότι τίποτε δεν κατάλαβε την περασμένη Τετάρτη όταν η μισή Ελλάδα βγήκε στον δρόμο. Ούτε κατάλαβε, ούτε είδε, ούτε άκουσε. Κανένα πρόβλημα. Αλλά κάποιος πρέπει να του μιλήσει ότι, κάνοντας επίδειξη πυγμής και υποσχόμενος σε όλους μας και άλλες... μεταρρυθμίσεις, το μόνο που θα καταφέρει τελικά θα είναι να βγάλει στον δρόμο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά δημιουργεί ερωτηματικά ο σκοπός και ο χρόνος της επιλογής αυτής, γιατί βγάζει από την δύσκολη θέση μια κυβέρνηση που παραπαίει και είναι ετοιμόρροπη, ενώ ταυτόχρονα της ανανεώνει την εμπιστοσύνη , παρατείνοντας ουσιαστικά το χρόνο ζωής της.
    Ενώ παράλληλα με αυτό τον τρόπο δεν θα συζητηθεί το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων που θα έφερνε σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφοι κλακαδόροι,

    Μετά την ομιλία του ανάπηρου, έχουμε νοικιάσει ένα ταξί για να σας επιστρέψει σπίτια σας. Tο ταξί θα μεταφέρει και τους 3 οπαδούς του ανάπηρου: babis, Χωριάτης, Μαργαρίτα.

    Εκ της Γραμματείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κάνουμε πλάκα όταν τρώγεστε στα κανάλια,ευχαριστούμε για τη νέα τετραετία,με τέτοιους χαχόλους θα βαρεθούμε να σας κυβερνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Απ. Κακλαμάνης υπερασπίστηκε την επιλογή και απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    Μπράβο του !!!

    Τα έλεγε δήθεν προς την κυβέρνηση, αλλά στην ουσία απευθυνόταν στον τραγικό τύπο που λέγεται Λοβέρδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε 1.500 δεν ήταν στο Σϋνταγμα. Ηταν όσοι περίπου είχε χθες και ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Εχουν πάθει πλάκα στο ΠΑΣΟΚ και μουρμουρίζουν στους διαδρόμους της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ:ΣΤΑ ''ΝΕΑ'' ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΟΡΤΗ.ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΡΟΓΥΝΑΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΜΑΣ ΜΠΙΤΤΙ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΒΟΣΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχώς που ο Τσίπρας δεν έχει βγάλει πρόγραμμα. Αν βγάλει ξαφνικά θα ανακαλύψουμε πόσο μεγαλοφυής είναι ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ξεκολλήστε με τον Τσίπρα ρε νούμερα!

    Τόσο πρόβλημα έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως ξέρει κανένας τι ώρα θα μιλήσει ο ΓΑΠ στη βουλή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήταν απίστευτο πόσοι μαζεύτηκαν στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ παρά τη συνεχή βροχή. Φαντάσου να μην έβρεχε. Δεν υπάρχει σύγκριση με τη χθεσινή του Συνασπισμού. Αλλοίμονο βέβαια. Φυσικά και η ΝΔ δεν μπορεί να μαζέψει σήμερα ούτε το θυρωρό της Ρηγίλλης. Έτσι είναι. Άλλοι προωθούνται με τις δημοσκοπήσεις, άλλοι μιλάνε μέσα από την κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΟΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ !!
    ΚΑΝΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ PRESS-GR
    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
    Α ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΚΕΣ ΦΟΥΣΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

    ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ
    ΕΝΩ ΕΝΩ.....ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΠΟΝΤΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ήταν απίστευτο πόσοι μαζεύτηκαν στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ παρά τη συνεχή βροχή.




    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24ΩΡΕΣ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΘΑΝΕ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΜΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και διαπιστώσεις.


    Οργανωθείτε , Αγωνιστείτε, Ξεσηκωθείτε.


    Μόλις επέστρεψα από τη συγκλονιστική βραδινή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη πλατεία του Συντάγματος κάνοντας πράξη τις διακηρύξεις και τις αποφάσεις του Συνεδρίου μας.

    Αρκετές χιλιάδες συμπολιτών μας αψηφώντας το κρύο και τη συνεχή βροχή , έμειναν εκτεθειμένοι στις δύσκολες καιρικές συνθήκες επί αρκετή ώρα και διαδήλωσαν την αγανάκτηση των ενάντια στην κυβερνητική πορεία και πρακτική.
    Με πάθος και δύναμη βροντοφώναξαν ένα ηχηρό όχι στην αυθαιρεσία της κυβερνητικής πολίτικής που με αιχμή το ασφαλιστικό έχει επιπέσει επί των λαϊκών συμφερόντων.
    Ήταν όλοι τους εκεί. αγανακτισμένοι πολίτες, απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και συνδικαλιστές, βουλευτές , ο Γραμματέας μας και ο Πρόεδρος.
    Διαπίστωση μου και Συμπέρασμα είναι χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Βήματος» : Ο Γίγαντας ξύπνησε.
    Το ΠΑΣΟΚ είχε να διοργανώσει μια τέτοια εκδήλωση από τη δεκαετία του 70.
    Είμαι ΠΑΣΟΚ, είμαι πολύ υπερήφανος για το κόμμα μου. Η οργάνωση και ο αγώνας είναι πλέον στην καθημερινή μας πρακτική και ασχολία. Δίκαια λένε λοιπόν όλοι πια :
    Οι μήνες των είναι μετρημένοι

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10.29 ΕΝΩ ΕΝΩ.....ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΠΟΝΤΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 10.07

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΥΡΟΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ PRESS-GR
    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
    Α ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΚΕΣ ΦΟΥΣΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

    ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ
    ΕΝΩ ΕΝΩ.....ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΠΟΝΤΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10.32 babis Μόλις επέστρεψα από τη συγκλονιστική βραδινή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη πλατεία του Συντάγματος


    babis, δε ξέρω αν είσαι ότι όλο το blog βοά ότι είσαι, επειδή δεν έχω ίδια άποψη, επιφυλλάσομαι όπως βλέπεις, πάντως είσαι μεγάλος ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ. Βρε θηρίο που τα κατεβάζεις αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΤΕΙΑ που γράφεις εδωμέσα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σύντροφοι κλακαδόροι,

    Μετά την ομιλία του ανάπηρου, έχουμε νοικιάσει ένα ταξί για να σας επιστρέψει σπίτια σας. Tο ταξί θα μεταφέρει και τους 3 οπαδούς του ανάπηρου: babis, Χωριάτης, Μαργαρίτα.

    Εκ της Γραμματείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όχι ανάπηρε γιωργάκη μου,

    Δεν έβρεχε, σε έφτυναν.


    Εκ της εσωκομματικής Αντιπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10.29 ΕΝΩ ΕΝΩ.....ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΠΟΝΤΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 10.07


    ΡΕ ΜΑΖΟΧΕΣ ΕΙΣΤΕ.
    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΕΤ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24ΩΡΕΣ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΘΑΝΕ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΜΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.














    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΗΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ PRESS-GR
    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
    Α ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΚΕΣ ΦΟΥΣΤAΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

    ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ
    ΕΝΩ ΕΝΩ.....ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΠΟΝΤΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. babis
    Αν είσαι ευχαριστημένος με τις 3000 ανθρώπους που μάζεψε ο ΓΑΠ δικαιωμά σου . Αλλά ξεχνάς ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο σύριζα .
    Έτσι το κατάντησε ο ΓΑΠ να είσαι ευχαριστημένος με 3000 .Μην αμφισβητήσεις ότι τόσοι είμαστε διότι ήμουν και εγώ εκεί.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σύντροφοι,


    Ο Σύντροφος Πρόεδρος έχασε το εργαλείο άσκησης πολιτικής στην πλατεία. Οι τελευταίοι σύντροφοι που το κράταγαν ήταν οι babis και Χωριάτης. Όποιος σύντροφος το πήρε, να το επιστρέψει.




    Εκ της Επιτροπής ΑΜΕΑ πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ PRESS-GR
    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
    Α ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΚΕΣ ΦΟΥΣΤAΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

    ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ
    ΕΝΩ ΕΝΩ.....ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΠΟΝΤΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 10.42 ΕΝΩ ΕΝΩ.....ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΠΟΝΤΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 10.07

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΥΡΟΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. δυστυχως αυτη ειναι αυτη η 29ετία της ν.δ.Τα μμε των συμφεροντων πιεζουν για κοινο ψηφοδελτιο πασοκ συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΌ ΤΗ ΜΙΑ ΤΑΠΕΊΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΒΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΛΕΙΦΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΑ; Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ; Η ΑΛΕΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ 1917 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ; Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ; ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΦΗΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ Μ..ΝΙ!

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗN ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ ΣΤΟ GRSex.com

    ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΥΓΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ GRSex.com

    MONO ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ LIBIDO!








































    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΛΑΟΣ απόψε θα στιρίξει την ΝΔ και ετσι θα γίνει και επίσημα το αρχιδι-κανικι της ΝΔ και του ΜΠΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 10.46 μπέέέέέέέέέέ΄








    ρε μαλάκα η μαμά σου η κατσίκα σε φωνάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χ Ο Υ Ν Τ Α


    Ε Ι Ν Α Ι


    Θ Α


    Π Ε Ρ Α ΣΕ Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «ενωμένο» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας.


    Η ανοικοδόμηση του «νέου, νέου» (δικού του) πασοκ συνεχίζεται και ο γιωργάκης μεγαλουργεί.

    Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του γιωργάκη-Στάλιν έδωσαν το παρόν ΚΑΙ οι 3.000 μαριονέτες και έμμισθοι υπάλληλοί του, καθώς κι ένας ξηροκαρπάς, ένας σαλεπιτζής, ένας καντινιέρης με βρώμικο και τρείς Πακιστανοί που πουλούσαν ομπρέλες. Με δεδομένο ότι το «Βήμα» είχε προχθές ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ το βλήμα, το παραμύθι για μικρά παιδιά (δίκην δικαιολογιών για την καταφανεστατη ανεπάρκειά του) περί υπονομευτών και εξωθεσμικών κέντρων ΔΕΝ έχει πλέον δράκο. Αύριο στο «Βήμα» ένθετο με το βλήμα και ΔΩΡΟ μία ομπρέλλα για να γλυτώσουν οι οπαδοί του γιωργάκη-Στάλιν το φτύσιμο.

    Η παράσταση «Ο καραγκιόζης συνθέτης τάσεων» συνεχίζεται σε όλη την επικράτεια και χαρίζει άφθονο γέλιο, εντός και εκτός πασοκ.


    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΛΑΟΣ απόψε θα στιρίξει την ΝΔ και ετσι θα γίνει και επίσημα το αρχιδι-κανικι της ΝΔ και του ΜΠΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. α, όλα κι όλα, να είμαστε δίκαιοι


    βλέπω γκιόργκο στη Βουλή τώρα, μιά χαρά τα μιλάει τα Ελληνικά, καλύτερα κι από τη Μάργκαρετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. eEllhnikes shmees sto kososvo sto main tou blog kai mhn xsexnate synexizoume na psifizoume gia to neo proedro tou pasok
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/ayton-theloyme-gia-arhhgo-sto-pasok.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η μαμά φωνάζει την Τσιπρούλα:
    - Αλέξηηηηη, τη σοκολάτα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο


    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο


    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο


    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο


    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    Εσείς ρε ξύπνιοι που κατηγορείται το Παπανδρέου ότι δεν τα λέει καλά, να ακούτε το καταλληλότερο που τα λέει πολύ καλά και να τον στηρίζετε, γιατί λέει ακόμα καλύτερα ψέματα και έχει ρημάξει το κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κατι δεν παει καλα στην ολη φαση..
    Στις 16-09-2007 ειχαμε εκλογες.
    Καποιο κομμα πλειοψηφισε ,και εγινε κυβερνηση.
    Κέρδισε γιατί γέμισε τριχίλιαρα όλη την επαρχία , καμένους και μη καμένους .
    Μας ειπε "ΔΕΝ - ΔΕΝ - ΔΕΝ ‘’ για το Ασφαλιστικό .
    Μας ειπε οτι θα κανει μεταρυθμισεις.
    Και το ασφαλιστικο ηταν μεσα σε αυτες..
    Δεν θα αυξηθούν τα ρια ηλικίας .
    Δεν θα αυξηθούν οι κρατήσεις .
    Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις .
    Αυτά έλεγε προεκλογικά ο ευτραφής gay χοντρός ‘’καταλληλότερος’’ για να πάρει την ψήφο από το πλέον ηλήθιο τμήμα του Ελληνικού Λαού ( το 41,8%) . Και τώρα μας γράφεο όλους στον ευτραφή κώλο του .
    Μετα-ρυθμιση ειναι!
    Αλλαζουμε το "υφισταμενο" !!!
    Γιατι πρεπει οταν λεμε "μεταρυθμιση" να ανατρεχουμε στη .."μεταφυσικη"????
    ΡΕ! Ξανα-ρυθμιση ειναι!!!!
    Το ξανα-φτιαχνω ,οσο μπορω χειρότερα .
    Και αυτο γινεται.
    Αμα κανεις γνωριζει τους νόμους Σιούφα Ρέππα η το νομο γιαννιτση , θα τους αναπολίσει με νοσταλγία . Ο νόμος της Φάνης είναι το ίδιο από σεξουαλικής απόψεως αλλά ενώ οι προηγούμενοι χρησιμοποιούσαν βαζελίνη η έστω σάλιο , ο νόμος της Φάνης ενεργεί ... νέτα – σκέτα και πονάει και θα πονέσει στο μέλλον ακόμα πιό πολύ .
    Πάρα πολλά πραγματακια αλλαζουν,που θα βλαψουν ανθρωπους μετα το 2013.
    Τι σκατα συζηταμε???
    Ας είχατε μυαλό να είχατε ψηφίσει τον Γιωργάκη τον περασμένο Σεπτέμβρη .
    Σίγουρα επαναφέροντας τον αποσυρθέντα νόμο Γιαννίτση και με λίγη βαζελίνη θα πονούσατε λιγότερο .
    Ρε ουστ ρε ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε Καραγκιουλέκα δεν βλέπεις τι γίνεται; Δεν ανησυχείς για το μέλλον σου και για το μέλλον των παιδιών σου αν έχεις; Δεν αντιλαμβάνεσαι την αναξιοκρατία τη διαφθορά τα συγκλονιστικά σκάνδαλα που όλα κουκουλώνονται τις ρεμούλες και τα λαμόγια που έχουν επιπέσει επί του κράτους σαν τα κοράκια;

    Τι προσπαθείς να κάνεις; Να απαξιώσεις το ΠΑΣΟΚ; όλοι οι νοήμονες πολίτες ξέρουν τώρα πολύ καλά, τι είναι η δεξιά ΝΔ και πως πέρναγαν επί ΠΑΣΟΚ.

    Η σύγκριση μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας είναι καταλυτική. Μόνο οι άμυαλοι και οι κουμπάροι δεν το καταλαβαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ (ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ) ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ ΛΥΠΗΡΗ. ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΤΟΣΟΙ ΛΟΓΟΙ. Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 3000 ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΕΙ. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000. (ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ).

    ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 11.39 Δεν αντιλαμβάνεσαι την αναξιοκρατία τη διαφθορά τα συγκλονιστικά σκάνδαλα που όλα κουκουλώνονται τις ρεμούλες και τα λαμόγια που έχουν επιπέσει επί του κράτους σαν τα κοράκια;


    Ευχαριστούμε, εκ μέρους του όλου πασοκ (Ανδρεϊκών, εκσυγχρονιστών, γιωργακικών, ρεύμα Βενιζέλου κλπ απατεώνων) για την ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ περιγραφή των ημερών ΚΑΤΟΧΗΣ μας στη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μα γιατί το ΠΑΣΟΚ δiοργάνωσε συλλαλητήριο τόσο πρόχειρα? Επειδή έκανε και ο Συνασπισμός? Δεν καταλάβαιναν ότι υπάρχει κίνδυνος να εκτεθούμε? Γελοιγραφία θα γίνουμε πάλι στις κυριακάτικες.

    ΦΤΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αντικειμενικοι παρατηρητες της συγκεντρωσης λενε οτι η συγκεντρωση του ΠΑΣΟΚ ηταν δεκαπλασια του ΣΥΡΙΖΑ. Το ειπε πριν λιγο και ο Παπαγιαννης.
    Αυτα γιαυτους που ειναι "απογοητευμενοι" για τον αριθμο των συγκεντρωθεντων.....

    Αμα συνυπολογισουμε και το κρυο με τη συνεχη βροχη και την ελαχιστη προετοιμασια ,ηταν μια μεγαλειωδης συγκεντρωση.

    Με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι αντικειμενικοί και κουραφέξαλα ρε babis πλάκα μας κάνεις ? Δηλαδή ήταν 10000 . Αν το είπε δε ο Παπαγιάννης κονομησαμε .Εσύ εσυ ήσουν εκεί στραβός είσαι? Ήταν δεν ήταν 3000 όσες και οι δικαιολογίες που θα βρούμε για τη νέα πατάτα του ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. όσο ΔΕΝ συμφέρει, ο babis βυσοδομεί κατά του Παπαγιάννη κατηγορώντας τον ως χαλκείο.

    Τώρα που τον συμφέρει, τον αναφέρει ως αξιόπιστη πηγή.


    Χαίρε ω κωλοτούμπα, υπαλληλίσκε του ανάπηρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γελωτοποιέ Χωριάτη ακόμη στην περικύκλωση είσαι πανίβλακα;

    Πάρε το ΟΧΙ, βάλτο στον κώλο σου τώρα και πάνε κοιμήσου, γιατί από αύριο έχεις δουλειά πάλι μισθοφόρε Βλάκα πρασινοφρουρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ηταν μια μεγαλειωδης συγκεντρωση.


    κλάνει ο πεθαμένος???


    άλλαξε πλευρό και όνειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. john ο χοντρος σας παει οπως πρεπει 20 ρονια θα κατσει προθυπουργος πανιβλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οι δυο ανταγωνιστες μαλακιας Παπανδρεου και Αλαβανος τι καταλαβαν με τις σημερινες παπαριες τους. Χαθηκαν τρεις μερες χωρις λογο για να βγαλουν τα κομπλεξ τους. Να τους χαιρονται οι ψηφοφοροι τους. Βλαμενοι και ηλιθιοι πολιτικοι εσεις και η ψηφοθηρια σας, τιποτα για την Ελλαδα ολα για το κωλο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΣΤΟΝ 10.16 ΜΕ ...ΑΓΑΠΗ.

    Ο...ΑΝΤΡΕΑΣ ΖΕΙ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ
    ΝΑ ΤΟΥΣ...ΟΔΗΓΕΙΣΕ,Σ"ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕ
    ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ...ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ...ΕΒΡΕΧΕ!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ...ΒΡΟΧΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ..ΗΛΙΟ
    ΤΟΥ ΠΑσοκ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ...ΜΑΤΙΑ,
    ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ,
    ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ...ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ,
    ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ,ΤΑ ΜΑΥΡΑ...ΓΥΑΛΙΑ,
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ...ΦΟΡΕΣΕΙ Η ΝΔ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΝΟΝΤΕ
    ΑΠΟ ΤΟΝ...ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ!!!

    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ...ΜΑΤΑΚΙΑ,
    ΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ...ΚΛΕΒΟΥΝ
    ΚΑΙ ΝΑ...ΠΗΔΑΝΕ...ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
    10000000 ΜΑΛΑΚΕΣ;;;;;;

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ γωγο,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ
    ...ΠΑΡΑΜΙΛΑ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,
    Η...ΜΑΡΓΚΑΡΙΤΑ!!!

    ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ...ΕΙΠΕ!!!
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.....
    ΠΑΙΝΤΙ,
    ΟΜΩΣ Ο γωγος ΜΟΥ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..
    ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!

    ΞΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ...ΤΟΝΙΣΕΙ!!!
    ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ....ΠΟΥΤΣΟΥ!!!!!!!
    φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης.

    Παρακαλείται ο Γελωτοποιός του Διαδικτύου, Χωριάτης ο Μέγας Βλάξ, να σβήσει, τώρα, τις λάμπες, να τις βάλει στον κώλο του και να πάει να.... κοιμηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΣΤΟΝ 10.16 ΜΕ ...ΑΓΑΠΗ.

    Ο...ΑΝΤΡΕΑΣ ΖΕΙ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ
    ΝΑ ΤΟΥΣ...ΟΔΗΓΕΙΣΕ,Σ"ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕ
    ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ...ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ...ΕΒΡΕΧΕ!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ...ΒΡΟΧΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ..ΗΛΙΟ
    ΤΟΥ ΠΑσοκ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ...ΜΑΤΙΑ,
    ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ,
    ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ...ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ,
    ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ,ΤΑ ΜΑΥΡΑ...ΓΥΑΛΙΑ,
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ...ΦΟΡΕΣΕΙ Η ΝΔ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΝΟΝΤΕ
    ΑΠΟ ΤΟΝ...ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ!!!

    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ...ΜΑΤΑΚΙΑ,
    ΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ...ΚΛΕΒΟΥΝ
    ΚΑΙ ΝΑ...ΠΗΔΑΝΕ...ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
    10000000 ΜΑΛΑΚΕΣ;;;;;;

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ γωγο,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ
    ...ΠΑΡΑΜΙΛΑ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,
    Η...ΜΑΡΓΚΑΡΙΤΑ!!!

    ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ...ΕΙΠΕ!!!
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.....
    ΠΑΙΝΤΙ,
    ΟΜΩΣ Ο γωγος ΜΟΥ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..
    ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!

    ΞΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ...ΤΟΝΙΣΕΙ!!!
    ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ....ΠΟΥΤΣΟΥ!!!!!!!
    φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μόνο ο Τσίπρας τα έχει πει όλα?

    Τσίπρας: "Δεν εχω πρόγραμμα"

    Μπούλης: "Εχω πρόγραμμα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τέσσερις εκτός Σώματος για τον βασανισμό στο Α.Τ. Ομόνοιας

    Την απόταξη δύο αστυνομικών και δύο συνοριοφυλάκων αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την υπόθεση του βασανισμού των δύο αλλοδαπών στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας τον Ιούνιο του 2006, που αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά όταν κυκλοφόρησε το σχετικό βίντεο.

    Αποτάσσονται ο αρχιφύλακας που εξανάγκασε τους δύο Αλβανούς που είχαν προσαχθεί στο Τμήμα να χτυπούν ο ένας τον άλλο, ο αστυφύλακας που κατέγραφε σε βίντεο τον βασανισμό με κινητό τηλέφωνο και οι δύο συνοριοφύλακες που ήταν παρόντες στον βασανισμό και δεν παρενέβησαν για να τον αποτρέψουν.

    Και οι τέσσερις έχουν δικαίωμα προσφυγής στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Αστυνομίας.


    ΦΑΤΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ
    ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΜΕΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ξυπνήστε ρε πασόκοι.είδα τις τελευταίες μέρες κάποιες εφημερίδες που ήταν απέναντι στον ΓΑΠ να στηρίζουν τις κινήσεις του.μπορει να το κάνουν με κάποιο σκοπό αλλά ειναι πλέον ώρα να ξυπνήσουμε οι πασόκοι και να ενωθούμε γύρω απο οποιονδήποτε πρόεδρο είτε λέγεται Γιώργος είτε λέγεται Βαγγέλης.να ενωθούμε και να τους πάρουμε φαλάγγι τους βρωμοδεξιούς που άμα τους αφήσουμε ακόμα λίγο θα μας πάρουν και το τελευταίο ευρό που έχουμε στην τσέπη μας.και αυτό δεν σας το λέει κανένας μεσήλικας που είχε γλυκαθεί απο τα τόσα χρόνια εξουσίας αλλά ένας εικοσάχρονο.
    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΑ 151+1 ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ?
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΖΩΕΣ ΣΑΣ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ.
    ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ PLAY STASION ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο κάθε λαός έχει αυτά που του αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 3.51 ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΑΓΚΩΝΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΩ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ

    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 12.39 όχι, ο Χωριάτης σπρώχνει το καροτσάκι του ανάπηρου στην ανηφοριά της Ερυθραίας γιατί η Μαργαρίτα κουράστηκε (το έσπρωχνε στην παρέλαση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ρε παιδια ελεος να μη μπορει το ΠΑΣΟΚ να μαζεψει 7-8000 ειναι αδιανοητο. ειχε κοσμο αλλα οχι οπως λεει και ενας φιλος παραπανω τετοια συγκεντρωση απο το 70. απο το 76 εννοεις ,δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα τις συγκετρωσεις τηςδεκαετιας 75-85 δεν προκειτε να τις ξαναδουμε ουτε στο ονειρο μας πλεον,για να λες τετοια μαλλον μικρος εισαι,που ειναι ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ να κανει συγκεντρωση για το καθε τι.Ακομα και την καρετα-καρετα να εκανε συγκετρωση το ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20000 κοσμο ετσι για πλακα,αλλα ηταν ανθρωποι που πιστευανε ειχαν ιδεολογια ειχαν ενα σκοπο,τοτε,τωρα τι ιδεολογια εχουν ,η ιδια ιδεολογια με του καθε λεγομενου δεξιου,΄ΒΟΛΕΜΑ,ΤΖΙΠ,ΡΟΥΧΑ,GB-CORNER,DA-CAPO,ΕΚΑΛΗ,ΤΕΝΝΙΣ-ΚΛΑΜΠ KAI ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑ,μεσα στην διαπλοκη, ολοι τους, μηδενος εξαιρουμενου.τι να σου κανει και ο ΓΑΠ ποιον να διωξει και ποιον να αφησει εδω εχθες ειχε συγκεντρωση η νεολαια και μερικοι απο το ΠΑΣΟΚ ηταν στο GB-CORNER και ετρωγαν τα φιλετα τους.γιαυτο παλληκαρια το ΠΑΣΟΚ εχει πολυ δρομο ακομα καλα κανει και τους πεταει εναν-εναν αλλα ειναι πολλοι ακομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΡΗΤΕ ΕΝΑΝ, ΤΟΣΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ;ΕΛΕΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Όσο γνωρίζω εγώ από Σολωμονική τόσο γνωρίζεις και συ από πολιτικές αναλύσεις. Άντε καημένε μου να σκάψεις καναν κήπο. Θα φας τουλάχιστο μαρούλια και κουκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κύριε Παπανδρέου

    επειδή άκουσα στην ομιλία σας στη Βουλή εχθές το βράδυ ότι η MIG αγόρασε φθηνά και πούλησε ακριβά και επειδή το ακούω και από πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ , μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζετε πολλούς Μαλάκες Έλληνες ή ξένους , φυσικά πρόσωπα ή εταιρίες, που αγοράζουν μετοχές ή οτιδήποτε άλλο ακριβά και το πωλούν φθηνά ;

    Προσπαθείτε να μας πείσετε ότι οι αρχές της ελεύθερης οικονομίας είναι αντιστρόφος ανάλογες από τον εγκέφαλο μας ή ότι τα πτυχία που έχουμε σχετίζονται με λάθος περιεχόμενο ;

    Αυτά να πάτε να τα πείτε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επί 20 χρόνια έφαγαν με χρυσά κουτάλια , στα στελέχη σας που μας προέτρεπαν να παίξουμε στο χρηματιστήριο το 1999 και ειδικά σε αυτούς και αυτές που αγόραζαν φθηνά και πούλησαν ακριβά .

    Κύριε Παπανδρέου ,

    Εσείς είστε εκείνος που μας διώχνετε από το ΠΑΣΟΚ και γι αυτό να μη αναζητάτε τις αιτίες αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. peite kiala peite kiala.

    se ligo o gap tha einai prothipourgos kai tha klaite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αγαπητέ 6:53 ,

    Πρωθυπουργός θα είναι μόνο όταν η διατεταγμένη του υπηρεσία ενεργοποιηθεί για τη θέση του πρωθυπουργού.

    Προσωπικά είτε γίνει πρωθυπουργός είτε όχι δεν θα κλαίω γιατί τους έχω όλους αυτούς που έχουν καταντήσει την ελλάδα έτσι, χεσμένους.

    Το πρόβλημα το έχεις μάλλον εσύ γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο θετικό για τον εαυτό σου και την ελλάδα αν δεν είναι ο ΓΑΠ πρωθυπουργός.

    ........κάποιο λόγο θα έχεις.

    ......και κάτι άλλο θα σου πώ :

    Δεν είμαι κομματόσκυλο και εξαρτημένος από κανένα πολιτικό σχηματισμό , δεν έχω δάνειο και πιστωτική κάρτα .
    Είμαι ελεύθερος και τους έχω όλους χεσμένους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΡΕ ΑΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Για πες μου φιλε μου 2.22 που μας αναλύεις τους κανόνες της αγοράς.
    Η MIG καλά κάνει και αγοράζει φτηνά για να πουλήσει ακριβά σύμφωνα με τον αυτονόητο κανόνα του κέρδους στην αγορά.
    Απο τη μεριά του το ελληνικό δημοσιο είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν χρειάζεται να έχει κέρδη?
    Γι αυτό άφησε τις μετοχές μέσα από τα χέρια του στην ΜΙG τζάμπα?
    Μια χαρά τα είπε χθες ο ΓΑΠ αλλά ο Αλογοσκούφης και όλα τα άλλα πρωτοπαλήκαρα του Καραμανλή αντί να απαντήσουν στις ερωτήσεις πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα.
    Αν το και καλά στρατηγικό τους σχέδιο για τον ΟΤΕ είναι να τον ξεπουλήσουν στην ξεφτίλα τότε να τα βλέπουμε και να μουτζώνονται όσοι τους ψήφισαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ 8.56 ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΑΓΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΕ.ΟΧΙ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΝΤΕ ΤΟ ΛΟΜΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αν και αδιαφορω για τα κομματα σας δεν μπορω να ακουω βλακειες. Χθες την ωρα της συγκεντρωσης βρισκομουν στο κεντρο, η αληθεια ειναι οτι ειχε πολυ ασχημο καιρο και δυνατη βροχη,περισσοτερα απο 1000 ατομα με τιποτε δεν ηταν. Ενας περαστικος γερακος μονολογουσε "ε ρε και σηκωθει ο Αντρεας κλωστιες που θα φατε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αγαπητοί μου
    Μετά το φόνο που έκανε ο Νεοδημο- κράτης τραπούκος ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑΣ -ΤΣΟΠΑΝΗΣ και με την αποκάλυψη όι τον κάλυπτε η Νεοδημοκρατική Αστυνομία δεν καταλάβατε ακόμη ότι η παλαιοδεξιά ήρθε. Δεν καταλάβατε ότι ο συγχωρεμένος διοικητής του ΙΚΑ, ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού ήρθαν για να πηδήξουν τις αδελφές τις κόρες και τις γυναίκες. Πότε θα το καταλάβετε. Τα λεφτά μας τα τρώνε τώρα ο Λουδοβίκος ο φίλος του Ζαχόπουλου "σκηνοθέτης" οι οργανώσεις της Νατάσας. 5 χρόνια κυβερνάνε και ετοιμάζονται τα πουλήσουν ακόμη και τα σπίτια μας.Ξυπνάτε χαύνοι.
    Σωκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *