GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αρκούν για τα Κέντρα Πρόληψης...

. Το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης σε απάντηση του Δελτίου Τύπου του ΟΚΑΝΑ , περί καταβολής 2 εκατ. ευρώ στα Κέντρα Πρόληψης, εκ...

.
Το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης σε απάντηση του Δελτίου Τύπου του ΟΚΑΝΑ , περί καταβολής 2 εκατ. ευρώ στα Κέντρα Πρόληψης, εκφράζει κατ ΄αρχήν την ικανοποίηση του από την εξόφληση των οικονομικών υποχρεώσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, συμφωνα και με την πενταετή Προγραμματική Σύμβαση. Και αναμένει την εξόφληση των οφειλων του ΟΚΑΝΑ ο οποιος εξακολουθεί να είναι υπόχρεος με το ποσο των 7 εκατ. ευρώ (περίπου) στα Κέντρα Πρόληψης για το 2006-2007. Επίσης επισημαίνει ότι το ποσο των 2 εκατ. ευρώ δεν αρκεί για να καλύψει, ούτε στοιχειωδώς τις συσσωρεμένες οφειλες σε πολλά Κέντρα Πρόληψης (Αιγάλεω – Αγ. Βαρβάρα – Χαϊδάρι, Ν. Χανίων , Ν. Δωδεκανήσου-Κως κλπ) και ακυρώνει την διάθεση για υπογραφή νέας προγραμματικής Σύμβασης από την πλευρά της ΚΕΔΚΕ και του Υπουργείο Εσωτερικών. Γεγονός , που σημαίνει, ότι και το άλλο 50 % της χρηματοδότησης είναι στον αέρα. Τέλος, σε συνάντηση που πραγματοποίησε το Σωματείο με τον Αντινομαρχη Αθηνών – Πειραιώς Χάρη Πασβαντίδη δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των Κέντρων Πρόληψης.
-------------------------------------------------------------

16 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ...ΧΡΩΣΤΑTΕ ΚΑΙ

    ΘΕΛETΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞETE ΚΑΙ

    ΝΕΑ "ΚΕΝΤΡΑ" ?

    ΟΚΑΝΑ ...ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ....

    AΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΕΛΕΙΤΕ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ

    ΕΝΤΑΞΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το www.katagelies.gr
    .
    Το άλλοτε περίφημο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας, το οποίο από τη Σωκράτους τη Σοφοκλέους, τη Μενάνδρου, την Ευριπίδου και τους γύρω δρόμους γέμιζε τον αέρα με ξεχωριστές ευωδιές από τα μπαχάρια και ικανοποιούσε την όραση μας με την πολύχρωμη πραμάτεια των διάφορων μαγαζιών εχει πλέον μετατραπεί σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, βρωμοκοπώντας τσίκνα αφού κάθε γωνία έχει μετατραπεί σε υπαίθριο ουρητήριο. Τα προφυλακτικά και τα ούρα είναι μόνιμη θέα στις εισόδους των καταστημάτων.Πόρνες, «βαποράκια» χρήστες, και έμποροι ναρκωτικών, αλλοδαποί χωρίς άδεια παραμονής, άστεγοι, απόκληροι της «καθώς πρέπει» κοινωνίας μας, συνθέτουν ένα παζλ με κοινό χαρακτηριστικό τη μιζέρια, την παρανομία, αλλά και την καταφρόνια του υπόλοιπου κόσμου.
    Η περιοχή στην οποία συνεχίζουν να εργάζονται κάποιοι καταστηματάρχες αντιμετωπίζει σοβαρό προβλημα μολονότι υπάρχει καθημερινή διέλευση της αστυνόμίας, ενώ οι απειλές προς τους καταστηματάρχες απο τους διακινητές ναρκωτικών είναι καθημερινή πρακτική. Η παρουσία της Δ' Θεραπευτικής Μονάδας του ΟΚΑΝΑ επιδείνωσε την κατάσταση, φέρνοντας όλο και περισσότερους χρήστες στην περιοχή μετατρέποντας την σε γκετο.
    αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 12:12 πμ την 4 Μαρ 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Οι οδοι Σοφοκλέους, Ευριπίδου και Μενάνδρου..."

    Τραγωδία εις το τετράγωνο + (μαύρη) κωμωδία

    "νεαρή σπουδάστρια φιλολογίας
    στα πρόθυρα απελπισίας,
    ψάχνω για μια καλή καβάτζα,
    πες μου ρε φίλε: να κάνω πιάτσα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tο πρόβλημα αφορά όλη την περιοχή Ομονοίας, απο το τέρμα Αθηνάς και το ιστορικό τρίγωνο μέχρι το ΠΟλυτεχνείο και την Πλατεία Βάθη.
    Αφορά τον σαφή χωροταξικό σχεδιασμό που έχει χωρίσει το κέντρο της πόλης στο χάι κομμάτι (Σύνταγμα, Χίλτον, Μέγαρο ΜΟυσικής) και στο υπόλοιπο.
    `Οσον αφορά οτν ΟΚΑΝΑ και δη αυτόν της Τρίτης Σεπτεμβρίο και Σολωμού (που μετακόμισε πρόσφατα λίγο πιο κάτω): επι πολλά (6)περίπου χρόνια, μπροστά συγκεντρώνονταν όλοι οι χρήστες (πράγμα που δεν είναι κάθόλου κακό), όχι όμως για να παρακολουθήσουν πρόγραμμα θεραπέιας, αλλά για να πάρουν την δόση τους απο τους διερχόμενους εμπόρους, οι οποίοι με την μερσεντές παρήλαυαναν καθημερινά μεσημεριανές ώρες και μ οίραζαν την πρέζα σαν κουφέτα! Η δε Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ έκανε την πάπια και δεν ΄ελεγε κουβέντα! Απλώς διότι πρέπει να εμφανίζουμε στους εταίρους μας΄ότι έχουμε προγράμματα καταπολέμησης των ναρκωτικών. `Οσο για την πορνεία (παράνομη βέβαια, γιατί η νόμιμη είναι άλλο πράγμα), πρόκειται για την μοναδική πρωτεύουσα που έχει μαζέψει σε επιλεγμένα σημεία (οι μάυρες στην ευρυπίδου στου ψυρρή, οι βουλγάρες, ρωσίδες κλπ. στην πλατεία λαυρίου, μεταξύ των οδών βερανζέρου και Καποδιστρίου< επι της τρίτης σεπτεμβρίου), όπου η κάθε μία, χωρίς κανένα ιατρικό έλεγχο, προφέρεται στον κάθε πικραμένο...Για όσους λοιπόν εκ του ασφαλούς βεβαίως, νομίζουν ότι είναι ωραίο να ζουν άνθρωποι με τις συγκεκριμένες, σχεδιασμένες και συντονισμένες πολιτικές κατανομής του χώρου στην πόλη μας, τους καλώ, να φιλοξενήσουν στις γειτονιές τους και αυτοί, με την ίδια χαρακτηριστική άνεση, όλους τους ανωτέρω, για να νοιώσουν και κείνοι (όχι μόνο οι διαμένοντες στις υποβαθμισμένες περιοχές), την υπέροχη καθημερινότητά μας!
    Ας τολμήσουν όλοι αυτού (έμποροι, πουτάνες, χρήστες κλπ.κλπ.) να εμφανιστούν στην Πλατεία ΚΟλωνακίου, στο μέγαρο μουσικής απέξω,στο Public στ σύνταγμα, στην πλατεία γλυφάδας, στην πολιτεία, στο Χαλάνδρι, στα βριλήσσια, στη βουλιαγμένη, να δείτε σε πόση ώρα θα τους έχουν μπουζουριάσει όλους!Αλλά για μας, κανείς δε νοιάζεται!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ASXETO
    THEMA MAKEDONIKO


    NEO PAIXNIDI POY MOLIS KYKLOFORISE

    PERIGRAFI

    The RTS game Fate of Hellas combines economic development with tactical real time battles, all fully shown in 3D. In two campaigns with seven missions, each the player is able to take control of the legendary people of Macedonia.

    Fight alongside Alexander The Great and bring peace to the city states of ancient Greece. Put together an army and fight with your soldiers for wealth and peace, becoming more successful than Alexander The Great himself. But beware: It will not be just your enemies that will envy you.


    http://www.gamespot.com/pc/strategy/fateofhellas/index.html?tag=tabs;summary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΟΚΑΝΑ στην Ελλάδα, δεν δημιουργήθηκε για να προσφέρει υποστήριξη σε εξαρτημένους, αλλά προκειμένου να υπάρχει η απαραίτητη απο την Ε.Ε. "κάλυψη" στο ζήτημα των ναρκωτικών, με την επίδειξη ενός προσωπείου στους ευρωπαίους εταίρους μας. Περαιτέρω, έτσι στους πονηρούς δόθηκε κάθε δυνατότητα να απορροφήσουν νέα κονδύλια, και να απασχοληθούν και άλλοι μισθοδοτούμενοι απ ο το κράτος σε μία ακόμη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκεινο που χρειαζομασται ειναι κεντρα εκπαιδευσης γονεων, μονο οι γονεις μπορουν να μεγαλωσουν παιδια που θα λενε οχι στα ναρκωτικα, ναι στην εργασια, ναι στην προοδο, ναι στην ζωη.
    Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες αφρατες.

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑΚΗΣ ΣΩΣΤΟΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΣΙΡΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TAKIS

    Μάλλον δεν έχεις μεγάλη επαφή με παιδιά. Δε μιλάω για εφήβους, γιατί εκεί έχεις ήδη χαμένη την επαφή..εκεί μετρούν οι παρέες πια!

    Διαφημίσεις, καρτούν, επιβλαβή παιχνίδια και προιόντα,
    εγωπαθείς γονείς συμμαθητών, αποπροσανατολισμένη παιδεία, ανύπαρκτη έννοια οικογένειας και γειτονιάς, μη δημιουργικά και κοινωνικά οργανωμένη διοχέτευση ενέργειας για παιδιά κι εφήβους, ασυνάρτητος ανταγωνισμός...., χαρακτηρίζουν την σημερινή ελληνική πραγματικότητα!

    Παράλληλα, ενεργά εμπορικά κυκλώματα, πολιτική κάλυψη,κλπ!

    ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ;

    ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΖΕΙ...;


    IDEFIX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...........................

    ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ
    ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ
    ΓΙΑ ΟΠΛΑ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2:43 πμ
    Λαθος εχω πολυ μεγαλη επαφη με τα παιδια. Ειμαι πολυτεκνος και το πιο μικρο μου ειναι 15. Αλλα αυτα που ειπες ειναι σωστα και ισχυουν, αλλα οι μονοι που μπορουν να φτιαξουν σωστα παιδια ειναι οι γονεις, το κρατος δεν μπορει, ποτε δεν θα μπορεσει, το μεγαλυτερο λαθος μιας κοινωνιας ειναι να εμπιστευθει τα παιδια της στο κρατος. ΕΓΚΛΗΜΑ!

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαφέστατα οι γονείς έχουν τον πρώτο, βασικότερο και κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών...

    Είναι όμως οι σημερινοί, αγχωμένοι, πολυδιασπασμένοι, αποπροσανατολισμένοι, εγωπαθείς γονείς....κοντά στα παιδιά τους;

    ...και κάπου εδώ αρχίζουν οι ευθύνες του κράτους!

    Θεμελιώδεις, ουσιαστικές κινήσεις απο το Κράτος για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών
    ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....!
    Οσα αναγγέλονται, είναι "ασπιρινούλες" για να απορρροφούν επιτήδιοι κονδύλια κι επιχορηγήσεις. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΙΛΑΜΕ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρεπει να γίνει διαχωρισμός σκληρών από ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ναρκοτικό, το χορταράκι του θεού.
    Να επιτρέπεται οι πολίτες να καλλιεργούνε μόνοι τους Κάνναβη για προσωπική χρήση και το κράτος να χορηγεί δωρεάν την πρέζα στους άρρωστους ναρκομανείς.
    Αυτή είναι η λύση.
    Αλλά εδώ δεν έχουν αρχίδια για άλλα κι άλλα, θα έχουν για τούτο;
    Enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ENOΣ

    ΚΑΚΟΥ

    ΜΥΡΙΑ


    ΕΠΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά πόσοι έχουν απεξαρτηθεί από τον ΟΚΑΝΑ και πόσοι είναι γραμμένοι στις λίστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *